malawaszka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 hahaha uwielbiam AGHHHHMEDA :roflt: Quote
bigos Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja myślałam, że w ciąży ogląda się filmy o porodach, szkole rodzenia, podcieraniu tyłków:diabloti: bobasom i takie tam. jednak jesteś stuknięta:evil_lol::diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dodaj, w ostatnich dniach ciąży... Pzdr. Quote
Justa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wracam peła nadzieji, że Mały Człowiek już na świecie.. a tu LIPA -.-' :P Quote
bigos Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 zawiodła nas wszystkich:-(:diabloti: Pewno poszła po nowa porcję JEDZENIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:iiichhhaaa Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Dobre! Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olcia napisał(a):dzień dobry jak dzisiaj samopoczucie jeszcze zapakowana kobieto?:) samopoczucie do teraz bombastyczne :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahaha uwielbiam AGHHHHMEDA :roflt: Achmed górą :evil_lol: ja już z 4x oglądałam :evil_lol::evil_lol: bigos napisał(a):Ja myślałam, że w ciąży ogląda się filmy o porodach, szkole rodzenia, podcieraniu tyłków:diabloti: bobasom i takie tam. jednak jesteś stuknięta:evil_lol::diabloti: no tak naoglądałam się porodów natural i dlatego mam ciach ciach :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Dodaj, w ostatnich dniach ciąży... Pzdr. ha ha ha ostatnie dni ciąży = gry online :evil_lol: Justa napisał(a):Wracam peła nadzieji, że Mały Człowiek już na świecie.. a tu LIPA -.-' :P kurcze też się rozczarowałam :roll::evil_lol: bigos napisał(a):zawiodła nas wszystkich:-(:diabloti: Pewno poszła po nowa porcję JEDZENIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:iiichhhaaa duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużą porcę może to moja ostatnia wieczerza ;) Olcia napisał(a):debe o której masz jutro wizytę??? jutro 7 po 7 mam dzwonić i wszystkiego się dowiem. El Dr od 7:30 jest w pracy :nerwy: i zaczyna mnie dopadać :nerwy: 1. bo jak jutro powie dziecko ręce mi się trzęsą po świętach przełózmy na nowy rok to a. bede zawiedziona b. bede szczęśliwa, że to za chwile a nie już po c. najem się mandarynek aż pęknę d. bęe płakać WHY WHY WHY e. ja juz się nei moge doczekać JAśka :sweetCyb: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 na wszelki wypadek idę zjeść zaraz ostatnią wieczerzę - do 22 mogę jeść :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):na wszelki wypadek idę zjeść zaraz ostatnią wieczerzę - do 22 mogę jeść :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedz kochana jedz ... ;) Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Alicja napisał(a):Deba ...czekam rano na SMSa :kciuki: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nei wiem czy Maga100 dopusci cię do koryta już mnie molestuje ze WSZYSTKO musi wiedziec pierwsza nawet przed R :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 tu twoja osobista matka twojego syna :p denerwuje się, bo twój mój nasz wasz poród zbliża się wielkimi krokami :placz: Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nei wiem czy Maga100 dopusci cię do koryta już mnie molestuje ze WSZYSTKO musi wiedziec pierwsza nawet przed R :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no cóż ...napiszę podanie do Magi ;) Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):tu twoja osobista matka twojego syna :p denerwuje się, bo twój mój nasz wasz poród zbliża się wielkimi krokami :placz: [FONT=Arial] ścisnąć za łapkę:razz::razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):tu twoja osobista matka twojego syna :p denerwuje się, bo twój mój nasz wasz poród zbliża się wielkimi krokami :placz: no mam nadzieję, że się zbliża :evil_lol: dziś TZ zadał mi pytanie czy CC to jest poród czy wyjęcie dziecka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zupełni nie wiedziałam co mu odpowiedziec :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):no cóż ...napiszę podanie do Magi ;) pisz ale to i tak na nie wiele się zda - odrazu wdać że ma żyłkę pismaka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nei wiem czy Maga100 dopusci cię do koryta już mnie molestuje ze WSZYSTKO musi wiedziec pierwsza nawet przed R :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie ustalilyśmy, ze ja z aparatem, statywem, laptopem i netem wykonam wraz z lekarzami cięcie, a R zajmować się będzie Tadziem w tym czasie :p Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):właśnie ustalilyśmy, ze ja z aparatem, statywem, laptopem i netem wykonam wraz z lekarzami cięcie, a R zajmować się będzie Tadziem w tym czasie :p potwierdzam ale czekaj bo my się podniecamy tu jak krety w rui a jak jutro powie STOP :razz::shake: Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):no mam nadzieję, że się zbliża :evil_lol: dziś TZ zadał mi pytanie czy CC to jest poród czy wyjęcie dziecka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zupełni nie wiedziałam co mu odpowiedziec :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :splat: ...było rzec , że to poród przez wyjęcie :grins: pisz ale to i tak na nie wiele się zda - odrazu wdać że ma żyłkę pismaka :evil_lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):potwierdzam ale czekaj bo my się podniecamy tu jak krety w rui a jak jutro powie STOP :razz::shake: mam takie przeczucie niestety :shake: No nic wtedy zorganizujemy akcję styczniową :roll: szkoda tylko tych moich przygotowań i nerwów do mojego twojego naszego waszego porodu :diabloti: czy ja też mam nie jeść od 22.00? :hmmmm: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):mam takie przeczucie niestety :shake: No nic wtedy zorganizujemy akcję styczniową :roll: szkoda tylko tych moich przygotowań i nerwów do mojego twojego naszego waszego porodu :diabloti: czy ja też mam nie jeść od 22.00? :hmmmm: idź się wyspać jutro musisz być wypoczeta :cool3: Alice normalnie opadły mi gacie z wrażenia hahahahha czasami wydaje mi się ze on ma 5 lat :evil_lol: Quote
apple Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Znaczy mam się stresować już czy dopiero jutro?:roll: Quote
malawaszka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :eek2::eek2::eek2::shocked!:o rany to już??!! Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a): Alice normalnie opadły mi gacie z wrażenia hahahahha czasami wydaje mi się ze on ma 5 lat :evil_lol: faceci tak mają ;) Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 apple napisał(a):Znaczy mam się stresować już czy dopiero jutro?:roll: malawaszka napisał(a)::eek2::eek2::eek2::shocked!:o rany to już??!! jutro jutro :multi::multi::multi::multi::multi: za 12 godzin :multi::multi::multi::multi::multi: mam nadzieje Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):jutro jutro :multi::multi::multi::multi::multi: za 12 godzin :multi::multi::multi::multi::multi: mam nadzieje ......... :kciuki: Quote
Recommended Posts