Asiaczek Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Jak na Ciebie - to jakaś słąbowata ta fotka... Choć gratuluję Ci Kfiaciareczko;) Pzdr. Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 bigos napisał(a):A ja na wespół z Bigosem zjadłam już wszystko z dostaw od Tereski-golonkę sztuk jeden, kilka plastrów karkówki i schabu ze śliwką, 400mililitrowy słoik z bigosem, kawałek makowca, czekoladę z orzechami i makiełki (o cukierkach i owockach nie wspominając). Znowu zaczynam chudy czas-w lodówce pustki:diabloti: Całe życie jak student hyhy hahahahhaha to jest piękne wszystko wrzuca się do gardła na raz i w poniedziałek juz trzeba myśleć co zrobić na obiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczek napisał(a):Jak na Ciebie - to jakaś słąbowata ta fotka... Choć gratuluję Ci Kfiaciareczko;) Pzdr. ha ha ha uznam to za komplement :cool3: nie chce mi się ustawiac świateł wyciągac statywu więc zrobiłam na kiepskim obiektywie na 1600iso :diabloti: za ciężko schylić mi się do szafki z rzeczami do aparatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 bigos napisał(a): Wszystkiemu winien makowiec:evil_lol: urodzisz makówkę! :crazyeye::crazyeye: witaj, mój drogi nerwie :diabloti: Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [FONT=Arial]no dobra :kciuki: za pertraktacje z elDohtore 28.12.2009 i poród Rodzinny z Magą Wszystkie samce pozdrowione ;)[/FONT] Quote
teqquila Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 tom znow ja sie dopchnelam do kompika :D Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]i poród Rodzinny z Magą [/FONT] dlaczego mnie nienawidzisz, Alicjo :-(:shake: Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Maga100 napisał(a):dlaczego mnie nienawidzisz, Alicjo :-(:shake: :glaszcze: Weź z nią idź ...ja nie dojadę ;) Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Alicja napisał(a)::glaszcze: Weź z nią idź ...ja nie dojadę ;) te zaspy, wichury i zlodowaciałe drogi:) Quote
apple Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cześć Kulko:loveu: Po pierwsze....lampa super! Po drugi nie ma to jak czuły i empatyczny partner:roflt: Po trzecie.......qutwa jak to Ci storczyk puszcza.........mnie nie puszcza....ja nie mam reki do kwiatów:angryy: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witam dwupaka :p mam nadzieję, że jeszcze dwupaka :roll: Na tym wątku pewnie jest kilka stron do nadrabiania (jak zwykle :evil_lol: )...nie chce mi się...ale niech zgadnę o czym było :evil_lol: - nowe zakupy, które przyszły i Debe musiała się pochwalić :roll: - oczywiście o Jaśku :loveu: - Szpilka w swoim nowym ubranku :evil_lol: - o jedzonku ....i pewnie o likierze kawowym Magdy :diabloti: - o prezentach:x-mas: - na śmierć bym zapomniała o obrazie :oops: P.S. Z tym storczykiem to lekko przesadziłaś :evil_lol: Ty i kwiatki, które coś puszczają :crazyeye: i nie zamieniają się w suchotniki?? Co ta ciąża robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 apple napisał(a):Cześć Kulko Po pierwsze....lampa super! Po drugi nie ma to jak czuły i empatyczny partner Po trzecie.......qutwa jak to Ci storczyk puszcza.........mnie nie puszcza....ja nie mam reki do kwiatów Cześć Perfekcyjna Pani Dogo :evil_lol: dzieki tyz mi się podoba :cool3:a co gorsze podoba się Mikołajowi i on sie nią bardziej bawi niż ja :shake: a jak idealny partner do ciężkich prób :lol::lol: a najlepsze jest wiesz co....................ON JUŻ PRAWIE ROZPROSTOWAŁ PŁATKI :crazyeye: potem zrobie pstryk - JESTEM W SZOKU :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cola napisał(a):Witam dwupaka :p mam nadzieję, że jeszcze dwupaka :roll: Na tym wątku pewnie jest kilka stron do nadrabiania (jak zwykle )...nie chce mi się...ale niech zgadnę o czym było - nowe zakupy, które przyszły i Debe musiała się pochwalić - oczywiście o Jaśku :loveu: - Szpilka w swoim nowym ubranku - o jedzonku ....i pewnie o likierze kawowym Magdy :diabloti: - o prezentach - na śmierć bym zapomniała o obrazie P.S. Z tym storczykiem to lekko przesadziłaś :evil_lol: Ty i kwiatki, które coś puszczają :crazyeye: i nie zamieniają się w suchotniki?? Co ta ciąża robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciąglę nierozłączni wszystko się zgadza tylko nie pamiętam czy się chwaliłam nowymi zakupami bo chyba już nie mam co kupowac Jaskowi :placz: a tak - O ŻESZ TO TY MNIE NAPRAWDE ZNASZ :evil_lol: i powiem ci tak ciąża ciążą ale dwa storczyki puściły odnogi na jednej sa pąki węc w takm tęmpie za kilka tygodni będzie jeden cały obrośnięty :eviltong::eviltong::eviltong: a ten to tylko jeden kwiat na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim patyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mój własny :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 apple napisał(a):Cześć Kulko:loveu: Po pierwsze....lampa super! Po drugi nie ma to jak czuły i empatyczny partner:roflt: Po trzecie.......qutwa jak to Ci storczyk puszcza.........mnie nie puszcza....ja nie mam reki do kwiatów:angryy: Nie przejmuj się! To fotomontaż... Pzdr. Quote
apple Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):Cześć Perfekcyjna Pani Dogo :evil_lol: Doooobre:roflt: dzieki tyz mi się podoba :cool3:a co gorsze podoba się Mikołajowi i on sie nią bardziej bawi niż ja :shake: Aha.....:roll::evil_lol: a jak idealny partner do ciężkich prób :lol::lol: Oooooo to dobrze:p a najlepsze jest wiesz co....................ON JUŻ PRAWIE ROZPROSTOWAŁ PŁATKI :crazyeye: potem zrobie pstryk - JESTEM W SZOKU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:NIE?! Wiesz co? Nienawidzę Cię:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie przejmuj się! To fotomontaż... Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak i kolejna głeboko wierząca w moje umiejętnosci florystyczne :evil_lol: apple napisał(a):NIE?! Wiesz co? Nienawidzę Cię:evil_lol: wstawię o swięta się skończyły bo Jabłkowa znowu sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):ciąglę nierozłączni wszystko się zgadza tylko nie pamiętam czy się chwaliłam nowymi zakupami bo chyba już nie mam co kupowac Jaskowi :placz: a tak - O ŻESZ TO TY MNIE NAPRAWDE ZNASZ :evil_lol: i powiem ci tak ciąża ciążą ale dwa storczyki puściły odnogi na jednej sa pąki węc w takm tęmpie za kilka tygodni będzie jeden cały obrośnięty :eviltong::eviltong::eviltong: a ten to tylko jeden kwiat na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim patyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mój własny :multi::multi::multi: nie wiem czy pokazywałaś co kupiłaś, ale możesz to uczynić :cool3: poka nocnik :evil_lol: mój storczyk dalej odpoczywa :roll: i amarylis również (a tak pięknie niedawno kwitł :loveu: ) ale paprotka rośnie jak guuuuuuuupia :stupid: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Cola napisał(a):nie wiem czy pokazywałaś co kupiłaś, ale możesz to uczynić :cool3: poka nocnik :evil_lol: mój storczyk dalej odpoczywa :roll: i amarylis również (a tak pięknie niedawno kwitł :loveu: ) ale paprotka rośnie jak guuuuuuuupia :stupid: nocnik schowany za dużo dobrego :evil_lol: paprotke do Małego muszę kupić ;) ......................................................................................................................... a to JEFF DUNHMAN i Achmed martwy terrorysta - POLECAM http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc Quote
apple Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a): o swięta się skończyły bo Jabłkowa znowu sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też się cieszę bo od tego lukru to już mnie zęby bolały:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 apple napisał(a):Też się cieszę bo od tego lukru to już mnie zęby bolały:evil_lol: poka poka zęby :eviltong: Quote
apple Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):poka poka zęby :eviltong:A co ty mnie tak chcesz z kazdej strony oglądać.......migdałki też mam CI pokazać?:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 apple napisał(a):A co ty mnie tak chcesz z kazdej strony oglądać.......migdałki też mam CI pokazać?:evil_lol: poka poka bo ja ciekawskie stworzenie :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a): a to JEFF DUNHMAN i Achmed martwy terrorysta - POLECAM http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc co by wam nie umkło :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a): a to JEFF DUNHMAN i Achmed martwy terrorysta - POLECAM http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc Dobre! Pzdr. Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dzień dobry jak dzisiaj samopoczucie jeszcze zapakowana kobieto?:) Quote
Recommended Posts