Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

bigos napisał(a):
A ja na wespół z Bigosem zjadłam już wszystko z dostaw od Tereski-golonkę sztuk jeden, kilka plastrów karkówki i schabu ze śliwką, 400mililitrowy słoik z bigosem, kawałek makowca, czekoladę z orzechami i makiełki (o cukierkach i owockach nie wspominając). Znowu zaczynam chudy czas-w lodówce pustki:diabloti: Całe życie jak student hyhy

hahahahhaha to jest piękne wszystko wrzuca się do gardła na raz i w poniedziałek juz trzeba myśleć co zrobić na obiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Jak na Ciebie - to jakaś słąbowata ta fotka... Choć gratuluję Ci Kfiaciareczko;)

Pzdr.

ha ha ha uznam to za komplement :cool3: nie chce mi się ustawiac świateł wyciągac statywu więc zrobiłam na kiepskim obiektywie na 1600iso :diabloti:
za ciężko schylić mi się do szafki z rzeczami do aparatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć Kulko:loveu:

Po pierwsze....lampa super!

Po drugi nie ma to jak czuły i empatyczny partner:roflt:
Po trzecie.......qutwa jak to Ci storczyk puszcza.........mnie nie puszcza....ja nie mam reki do kwiatów:angryy:

Posted

Witam dwupaka :p mam nadzieję, że jeszcze dwupaka :roll:

Na tym wątku pewnie jest kilka stron do nadrabiania (jak zwykle :evil_lol: )...nie chce mi się...ale niech zgadnę o czym było :evil_lol:
- nowe zakupy, które przyszły i Debe musiała się pochwalić :roll:
- oczywiście o Jaśku :loveu:
- Szpilka w swoim nowym ubranku :evil_lol:
- o jedzonku ....i pewnie o likierze kawowym Magdy :diabloti:
- o prezentach:x-mas:
- na śmierć bym zapomniała o obrazie :oops:

P.S. Z tym storczykiem to lekko przesadziłaś :evil_lol: Ty i kwiatki, które coś puszczają :crazyeye: i nie zamieniają się w suchotniki?? Co ta ciąża robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Cześć Kulko

Po drugi nie ma to jak czuły i empatyczny partner
Po trzecie.......qutwa jak to Ci storczyk puszcza.........mnie nie puszcza....ja nie mam reki do kwiatów

Cześć Perfekcyjna Pani Dogo :evil_lol:
dzieki tyz mi się podoba :cool3:a co gorsze podoba się Mikołajowi i on sie nią bardziej bawi niż ja :shake:
a jak idealny partner do ciężkich prób :lol::lol:
a najlepsze jest wiesz co....................ON JUŻ PRAWIE ROZPROSTOWAŁ PŁATKI :crazyeye:
potem zrobie pstryk - JESTEM W SZOKU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Cola napisał(a):
Witam dwupaka :p mam nadzieję, że jeszcze dwupaka :roll:

Na tym wątku pewnie jest kilka stron do nadrabiania (jak zwykle )...nie chce mi się...ale niech zgadnę o czym było
- nowe zakupy, które przyszły i Debe musiała się pochwalić
- oczywiście o Jaśku :loveu:
- Szpilka w swoim nowym ubranku
- o jedzonku ....i pewnie o likierze kawowym Magdy :diabloti:
- o prezentach
- na śmierć bym zapomniała o obrazie

P.S. Z tym storczykiem to lekko przesadziłaś :evil_lol: Ty i kwiatki, które coś puszczają :crazyeye: i nie zamieniają się w suchotniki?? Co ta ciąża robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciąglę nierozłączni
wszystko się zgadza tylko nie pamiętam czy się chwaliłam nowymi zakupami bo chyba już nie mam co kupowac Jaskowi :placz:
a tak - O ŻESZ TO TY MNIE NAPRAWDE ZNASZ :evil_lol:
i powiem ci tak ciąża ciążą ale dwa storczyki puściły odnogi na jednej sa pąki węc w takm tęmpie za kilka tygodni będzie jeden cały obrośnięty :eviltong::eviltong::eviltong:

a ten to tylko jeden kwiat na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim patyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale mój własny :multi::multi::multi:

Posted

apple napisał(a):
Cześć Kulko:loveu:
Po drugi nie ma to jak czuły i empatyczny partner:roflt:
Po trzecie.......qutwa jak to Ci storczyk puszcza.........mnie nie puszcza....ja nie mam reki do kwiatów:angryy:

Nie przejmuj się! To fotomontaż...

Pzdr.

Posted

dbsst napisał(a):
Cześć Perfekcyjna Pani Dogo :evil_lol:

Doooobre:roflt:

dzieki tyz mi się podoba :cool3:a co gorsze podoba się Mikołajowi i on sie nią bardziej bawi niż ja :shake:

Aha.....:roll::evil_lol:
a jak idealny partner do ciężkich prób :lol::lol:

Oooooo to dobrze:p
a najlepsze jest wiesz co....................ON JUŻ PRAWIE ROZPROSTOWAŁ PŁATKI :crazyeye:
potem zrobie pstryk - JESTEM W SZOKU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
NIE?!

Wiesz co? Nienawidzę Cię:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie przejmuj się! To fotomontaż...

Pzdr.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak i kolejna głeboko wierząca w moje umiejętnosci florystyczne :evil_lol:
apple napisał(a):
NIE?!

Wiesz co? Nienawidzę Cię:evil_lol:

wstawię
o swięta się skończyły bo Jabłkowa znowu sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ciąglę nierozłączni
wszystko się zgadza tylko nie pamiętam czy się chwaliłam nowymi zakupami bo chyba już nie mam co kupowac Jaskowi :placz:
a tak - O ŻESZ TO TY MNIE NAPRAWDE ZNASZ :evil_lol:
i powiem ci tak ciąża ciążą ale dwa storczyki puściły odnogi na jednej sa pąki węc w takm tęmpie za kilka tygodni będzie jeden cały obrośnięty :eviltong::eviltong::eviltong:

a ten to tylko jeden kwiat na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim patyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale mój własny :multi::multi::multi:

nie wiem czy pokazywałaś co kupiłaś, ale możesz to uczynić :cool3: poka nocnik :evil_lol:

mój storczyk dalej odpoczywa :roll: i amarylis również (a tak pięknie niedawno kwitł :loveu: ) ale paprotka rośnie jak guuuuuuuupia :stupid:

Posted

Cola napisał(a):
nie wiem czy pokazywałaś co kupiłaś, ale możesz to uczynić :cool3: poka nocnik :evil_lol:

mój storczyk dalej odpoczywa :roll: i amarylis również (a tak pięknie niedawno kwitł :loveu: ) ale paprotka rośnie jak guuuuuuuupia :stupid:

nocnik schowany za dużo dobrego :evil_lol:
paprotke do Małego muszę kupić ;)
.........................................................................................................................

a to JEFF DUNHMAN i Achmed martwy terrorysta - POLECAM

http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc

Posted

dbsst napisał(a):

o swięta się skończyły bo Jabłkowa znowu sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Też się cieszę bo od tego lukru to już mnie zęby bolały:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
A co ty mnie tak chcesz z kazdej strony oglądać.......migdałki też mam CI pokazać?:evil_lol:

poka poka bo ja ciekawskie stworzenie :evil_lol: