sayma Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 daga10011 napisał(a):no pifko to ja sacze czesto-dlatego mam brzucho :cry: hihih nom ja często też i brzucho tez sie znajdzie, ale co tam....... :wink: :D Quote
Siostra Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 ooo, widzę, że na dyskusję kulinarną trafiłam :D Ja tez nie jem słodyczy - trochę z rozsądku ( skłonność do tycia), trochę z nielubienia (np. wszelkie ciasta i ciastka, czekoladki, itp). Ale cukiereczki jakieś twarde czasem wtrząchnę :) . A propos kulinariów - wczoraj pierwszy raz w zyciu robiłam szpinak, taki z grządki - suuper. No, to smacznego :wink: Quote
daga10011 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 mniam-musze sobie w przyszlym roku taki zasadzic :D a my tu gadu gadu-czas na nowe fotki Szpilki,albo debe nas pogoni 8) Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Jaki tu mnimniusny temacik :wink: Ja też lubie słodkie :roll: ,kwasne i ostre tyz :roll: w ciąży nie jezdem :lol: Quote
Magda-Amir Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 mmm ktos tu mówi o słodyczachhh, aż mi sie zebrało na kawałek czkoladki :lol: nie no słodycze są moim jednym z dwóch uzależnień :D a potem marudze że mam tu czy tam 'za dużo' :oops: Daga ja Ci na prawde zazdroszcze bo u mnie dzien bez słodkiego jest dniem straconym :D Quote
Koma Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Słodycze, słodycze jak ja was kocham :D Magda ja mam to samo :lol: A dziś jadłam truskaweczki... mniammm :eating: Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 daga10011 napisał(a):cala dogomania przeciwko mnie 8) :lol: ..a wcinajcie ta czekolade-podobno na humor i pamiec jest pomocna :lol: ..ja nic na to nie poradze,ze mi niedobrze na widok czekolady....ale lubie jedna slodkosc-sos toffi 8) ..mam lody w zamrazarce z toffi-algidy :D ..kupilam je 2 miechy temu-jeszcze nie otworzylam :roll: ..jak je zobaczylam,to slinka pociekla-a teraz-nie mam ochoty :( nie wiem czemu tak mam :-? o Ty żmijo tak blisko ladow bylam a Ty nic ;) Lody i cukierki to moj najkochanszy slodycz ;) Koma qrde a jakiej firmy ta czekolada, ja tera opycham sie mocca alpen gold tak sie chyba nazywa biala i czarna ;) i uwielbiam strzelajaca czekoladae milki ;) :D Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Milka z ryżem MIODZIO :D a alpen gold jadlas :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 nie ale zaraz ide do sklepu to może cósik zakupię :-? Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie ale zaraz ide do sklepu to może cósik zakupię :-? hehehe dobla ja wlasnie merci wcinam :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Idę bo mnie ssie , a potem do Alki na kawe / tej od lodowców/ :wink: Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Idę bo mnie ssie , a potem do Alki na kawe / tej od lodowców/ :wink: nienineie idziesz do sklepu dobra puszcze Cie bo wiem jak to jest byc uzaleznionym od miachania slodkim po zebach ale Alke zostaw w spokoju bo nie bedzie lodowcow teraz wklejac a tego bym baaaaaaaaaaaaardzo nie kciala Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Byłam na kawie u Alki , a komp i tak miała zajęty i nie mogła lodowców wklejać .No i były% :drinking: z okazji zdanej matury przez Ali córę :wink: Czekoladka dobra , znaczy juz zjedzona :roll: Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 o Ale trzeba dorwac ;) :D i wygratulowac dzieki za cyne szpiegu z krainy deszczowcow ;) Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Tylko ostrożnie z tym dorywaniem Ali ,coby krzywdy nie zrobić ,bo TZ sie wkurzy tak jak za tą kawę :roll: /aha żadna z kawa dziś nie przyszła :evil: / Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 hehehehe ja zaraz przyjde ale z napojem bogow 8) oj moze sie nie wkurzy ;) Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 On wesoły i pogodny chłopak ,to da się przebłagać :lol: Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 heheheheheh to bede zaraz cwiczyc mowe ;) a jaka czekoladke zniszczylas w czelusciach zoladka :d alpen :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Miałam Milkę strzelającą :snipersm: i troche pożarlim ryżowej :D /Alpen nie było :evil: / Quote
daga10011 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 a te ciagle o czekoladzie :roll: :lol: .dbst-zatrzymam te lody dla ciebie :wink: ...musisz szybko nas znowu odwiedzic 8) -bo moj TZ jest moja odwrotnoscia-potrafi zjesc 2 tabliczki czekolady naraz :o ..ja bym chyba umarla :roll: Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 oj Ala Ala nio nio nio ;) Daga 10 czerwcza jestem w Bydgoszczy jakbys maiala jakies pytania ;) TZ trzymaj z daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka od lodow :D ja polecam lody GRYCANA bakaliowe cud miod i ubustwo :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Lodziki pychota z Algidy Mleczna czekolada/tak sie zwą/ :eating: Quote
daga10011 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 ja mam z toffi w lodowce-bo jak juz jem lody to tylko takie :roll: ...ale chyba nabieram apetytu po tych waszych rozmowach :lol: od roku nie mialam slodyczy w ustach :roll: Quote
Recommended Posts