Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daga10011 napisał(a):
no pifko to ja sacze czesto-dlatego mam brzucho :cry:

hihih nom ja często też i brzucho tez sie znajdzie, ale co tam....... :wink: :D

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

ooo, widzę, że na dyskusję kulinarną trafiłam :D
Ja tez nie jem słodyczy - trochę z rozsądku ( skłonność do tycia), trochę z nielubienia (np. wszelkie ciasta i ciastka, czekoladki, itp). Ale cukiereczki jakieś twarde czasem wtrząchnę :) .
A propos kulinariów - wczoraj pierwszy raz w zyciu robiłam szpinak, taki z grządki - suuper.
No, to smacznego :wink:

Posted

mmm ktos tu mówi o słodyczachhh, aż mi sie zebrało na kawałek czkoladki :lol: nie no słodycze są moim jednym z dwóch uzależnień :D a potem marudze że mam tu czy tam 'za dużo' :oops:
Daga ja Ci na prawde zazdroszcze bo u mnie dzien bez słodkiego jest dniem straconym :D

Posted

daga10011 napisał(a):
cala dogomania przeciwko mnie 8) :lol: ..a wcinajcie ta czekolade-podobno na humor i pamiec jest pomocna :lol: ..ja nic na to nie poradze,ze mi niedobrze na widok czekolady....ale lubie jedna slodkosc-sos toffi 8) ..mam lody w zamrazarce z toffi-algidy :D ..kupilam je 2 miechy temu-jeszcze nie otworzylam :roll: ..jak je zobaczylam,to slinka pociekla-a teraz-nie mam ochoty :( nie wiem czemu tak mam :-?

o Ty żmijo tak blisko ladow bylam a Ty nic ;)

Lody i cukierki to moj najkochanszy slodycz ;)

Koma qrde a jakiej firmy ta czekolada, ja tera opycham sie mocca alpen gold tak sie chyba nazywa biala i czarna ;)

i uwielbiam strzelajaca czekoladae milki ;) :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Idę bo mnie ssie , a potem do Alki na kawe / tej od lodowców/ :wink:

nienineie idziesz do sklepu dobra puszcze Cie bo wiem jak to jest byc uzaleznionym od miachania slodkim po zebach

ale Alke zostaw w spokoju bo nie bedzie lodowcow teraz wklejac a tego bym baaaaaaaaaaaaardzo nie kciala

Posted

Byłam na kawie u Alki , a komp i tak miała zajęty i nie mogła lodowców wklejać .No i były% :drinking: z okazji zdanej matury przez Ali córę :wink: Czekoladka dobra , znaczy juz zjedzona :roll:

Posted

Tylko ostrożnie z tym dorywaniem Ali ,coby krzywdy nie zrobić ,bo TZ sie wkurzy tak jak za tą kawę :roll: /aha żadna z kawa dziś nie przyszła :evil: /

Posted

a te ciagle o czekoladzie :roll: :lol: .dbst-zatrzymam te lody dla ciebie :wink: ...musisz szybko nas znowu odwiedzic 8) -bo moj TZ jest moja odwrotnoscia-potrafi zjesc 2 tabliczki czekolady naraz :o ..ja bym chyba umarla :roll:

Posted

oj Ala Ala nio nio nio ;)

Daga 10 czerwcza jestem w Bydgoszczy jakbys maiala jakies pytania ;)

TZ trzymaj z daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka od lodow :D

ja polecam lody GRYCANA bakaliowe cud miod i ubustwo :D

Posted

ja mam z toffi w lodowce-bo jak juz jem lody to tylko takie :roll: ...ale chyba nabieram apetytu po tych waszych rozmowach :lol: od roku nie mialam slodyczy w ustach :roll: