dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):moja ex teściowa młoda ale chętnie na mieso ją przerobię:) czyli ile ona ma 18 lat hahahhaa Quote
teqquila Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 w sumie racja szkoda psa. ale mozna dac miesko komu innemu :D hahaha Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):moja ex teściowa młoda ale chętnie na mieso ją przerobię:) to ile ona ma lat 18 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 no nic jam ide do lozeczka ciepłego mam nadzieje :P dobranoc kolorowych snow Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nastąpiła przerwa techniczna na cyca:) debe ciut starsza ale i tak szkoda psów by było tyle w niej jadu:) Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 teqquila napisał(a):no nic jam ide do lozeczka ciepłego mam nadzieje :P dobranoc kolorowych snow ja sie właśnie wykopałam z łóżeczka a raczej falujący brzuch mnie wykopał :shake::evil_lol: Olcia napisał(a):nastąpiła przerwa techniczna na cyca:) debe ciut starsza ale i tak szkoda psów by było tyle w niej jadu:) ha ha ha ha prerwa techniczna na cyca to dobre :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 rodzisz może ? :diabloti: weź poczekaj do wigilii :) Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 eeee nie rodź w wigilie ja wiem że dla Ciebie to ekonomicznie jeden prezent połączony do końca życia:) , ale nie rób tego Jaśkowi. dzień dobry jak ja kocham swojego syna za te poranne pobudki:) Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Vectra napisał(a):rodzisz może ? :diabloti: weź poczekaj do wigilii :) kurde cos mi mówiło, że wczoraj NIE mogę urodzić :evil_lol::eviltong: tylko nie wigilia ja chce to zrobic z moim El Drr :evil_lol: Olcia napisał(a):eeee nie rodź w wigilie ja wiem że dla Ciebie to ekonomicznie jeden prezent połączony do końca życia:) , ale nie rób tego Jaśkowi. dzień dobry jak ja kocham swojego syna za te poranne pobudki:) zrobie 3 w 1 urodzę w wigilię, czyli prezent na urodziny i na święta i nazwę Adam to i imienny obskoczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja nie kocham swojego pęcherza za poranne pobudki jaka to sprawiedliwość wszyscy spią TZ pies i sprawca falującego brzucha a ja już od 7 kombinuje :roll::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Właśnie czytam o ....................niemowlakach i jestem w SZOKU :shake: czytam o temp. w pokoju i o tym jak ubierać dziecko do snu i.... jakis tam artykuł "Temperatura w pokoju, gdzie przebywa maluszek, nie powinna w ciągu dnia przekraczać 20–22°C. Dobrze, gdy w nocy jest o 2–3°C niższa (m.in. po to, by dziecku nie wysuszały się śluzówki nosa i gardła)." "Woda do kąpieli maluszka powinna mieć ok. 37°C." i cytaty mam jednego z forum: " misia151284 23.10.08, 21:42 [SIZE=-1]zarchiwizowany Ja kapałam Oliwie w pokoju wiec było jak w saunie ( chcialam zeby miala cieplutko jak wyciagne ja z wanieniki ) Natomiast pozniej wietrzyłam pokoj poprostu w wozeczku wyprowadzalam do innego pokoju I wtedy miala swieze powietrze A temp.byla gdzies kolo 25 Natomiast wody to mialam okolo 37-39 I przepraszam kasiemaje ale napewno nie 22 to zdecydowanie za mało Pozdrawiam" " fajnamama u mnie jest ok 23 st i zakładam rajtuzki,body,koszulkę z dł rękawem i na to pajaca,synek sie strasznie odkopuje w nocy i zawsze rano ma zimne rączki" i tak dalej a potem się dziwią, że w Polsce tyle ludzi choruje na grypę :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Olcia']eeee nie rodź w wigilie ja wiem że dla Ciebie to ekonomicznie jeden prezent połączony do końca życia:) , ale nie rób tego Jaśkowi. dzień dobry jak ja kocham swojego syna za te poranne pobudki:) [FONT=Arial]no właśnie ...weź urodź w poniedziałek .....albo poczekaj do następnego poniedziałku .... w Wigilię never ....przecie chłopak nigdy nie będzie sobie mógł kumpli zaprosić na domowy kinder bal , bo kolacja wigilijna będzie wchodzić w paradę ... Co do tych temperatur .... ja już opowiadałam ostatnio Magdzie , jak moja mama stosowałatzw zimny wychów cieląt ....u nas w sypialni sie nie paliło nawet zimą :evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no właśnie ...weź urodź w poniedziałek .....albo poczekaj do następnego poniedziałku .... w Wigilię never ....przecie chłopak nigdy nie będzie sobie mógł kumpli zaprosić na domowy kinder bal , bo kolacja wigilijna będzie wchodzić w paradę ... Co do tych temperatur .... ja już opowiadałam ostatnio Magdzie , jak moja mama stosowałatzw zimny wychów cieląt ....u nas w sypialni sie nie paliło nawet zimą :evil_lol:[/FONT] uwierzcie mi NIE CHCE w wigilię ani w pierwszy ani w drugi dzień świąt ani w sylwestra ani w nowy rok WIĘC jest szansa na poród w te dni :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']uwierzcie mi NIE CHCE w wigilię ani w pierwszy ani w drugi dzień świąt ani w sylwestra ani w nowy rok WIĘC jest szansa na poród w te dni :evil_lol: [FONT=Arial]weź no nie świruj , gdzie się będziesz między rybkę a makówki pchać z porodem :cool3::cool3:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]weź no nie świruj , gdzie się będziesz między rybkę a makówki pchać z porodem :cool3::cool3:[/FONT] a co ja mogę: "o gotowości przyjścia na świat decyduje dziecko" :roll: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']a co ja mogę: "o gotowości przyjścia na świat decyduje dziecko" :roll: [FONT=Arial] weź no z Jaśkiem przedyskutuj te sprawe :cool3:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] weź no z Jaśkiem przedyskutuj te sprawe :cool3:[/FONT] jak on mnie od początku nie słucha i mam podejrzenia, że od poczatku mnie nie lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 dbsst napisał(a): " fajnamama u mnie jest ok 23 st i zakładam rajtuzki,body,koszulkę z dł rękawem i na to pajaca,synek sie strasznie odkopuje w nocy i zawsze rano ma zimne rączki" "fajnamama" :mdleje: a za kilka lat na innym forum zaloguje się biednedzieckofajnejmamy i będzie sie żalić, że nie wiedzieć czemu zawsze jest mu gorąco :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']jak on mnie od początku nie słucha i mam podejrzenia, że od poczatku mnie nie lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: może Montana by mu przegadała :hmmmm: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='malawaszka']"fajnamama" :mdleje: a za kilka lat na innym forum zaloguje się biednedzieckofajnejmamy i będzie sie żalić, że nie wiedzieć czemu zawsze jest mu gorąco :evil_lol: albo bednedzieckofajnejmamy " dlaczego latem chodzę w kurtce puchowej, czemu chodze tylko ja czy tylko mi jest ZIMNO..............i co to w ogóle znaczy CIEPŁO" :evil_lol: [quote name='Alicja'] może Montana by mu przegadała :hmmmm: taaaaaaa boję się, że Montana będzie bardziej jego mama niż ja :placz: Quote
teqquila Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Siemano Debe dopchałam sie do kompa :D Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 dbsst napisał(a):nie chce w weekend, nie chce w święta nie chce w nowy rok ale chyba ja mam mało do gadania :/ z tego wszystkiego to chyba sylwester byłby najlepszy :evil_lol: będzie się nazywał Sylwester :p imieniny i urodziny w jednym...i zawsze fajerwerki :cool3: :cool3: fajny nowy banerek Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 o rany kolejny przykład mojej wyrodności wobec dziecka:( ja jadę na tzw. zimnym wychowie:) , Alan śpi tylko w piźamie i do tego okno jest rozszczelnione cały czas bo inaczej psy by padły z gorąca:) Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 a ja bym tak chciała zobaczyć całe zdjęcie z podpisu:):) Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cola napisał(a):...i zawsze fajerwerki :cool3: i to na całym świecie :lol: noo bannerek fajowy, ale po prawej to musiałam się przyjrzec, że to nie jakiś pieniek tylko Jasio przecież :oops: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Olcia napisał(a):a ja bym tak chciała zobaczyć całe zdjęcie z podpisu:):) gdzieś wcześniej już były te zdjęcia w całości... mój syn też będzie zimnego chowu...innej opcji nie widzę :evil_lol: malawaszka napisał(a):noo bannerek fajowy, ale po prawej to musiałam się przyjrzec, że to nie jakiś pieniek tylko Jasio przecież :oops: hahaha...przecież to już na pierwszy rzut oka widać, że to Jasiek :p Quote
Recommended Posts