Olcia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 zabawa i tańce conajmniej przez miesiąc:) Quote
Maga100 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ja już się nie mogę doczekać świątecznych życzeń :roll: Rzężąca będzie stała niczym monument i przemawiała :roll: Jak to ona się cieszy, ze cała rodzina jeszcze razem, ale że to już ostatni raz ona jest z nami, bo czuje, że Pan ją wzywa :diabloti: A na koniec popłacze się ze wzruszenia :diabloti: Co roku obiecuje :diabloti: Quote
teqquila Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 A PAn was w koło robi i jej nie zabiera :D Quote
Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Maga100']ja już się nie mogę doczekać świątecznych życzeń :roll: Rzężąca będzie stała niczym monument i przemawiała :roll: Jak to ona się cieszy, ze cała rodzina jeszcze razem, ale że to już ostatni raz ona jest z nami, bo czuje, że Pan ją wzywa :diabloti: A na koniec popłacze się ze wzruszenia :diabloti: Co roku obiecuje :diabloti: :roflt: :roflt: Quote
Cola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Maga100']Co roku obiecuje :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze się nie przyzwyczaiłaś? Jeśli nadejdą takie święta, że nie będzie obiecywać...to będą ostatnie święta :diabloti: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Maga100']ja już się nie mogę doczekać świątecznych życzeń :roll: Rzężąca będzie stała niczym monument i przemawiała :roll: Jak to ona się cieszy, ze cała rodzina jeszcze razem, ale że to już ostatni raz ona jest z nami, bo czuje, że Pan ją wzywa :diabloti: A na koniec popłacze się ze wzruszenia :diabloti: Co roku obiecuje :diabloti: dobrze ze mnie to juz ominie bylam w ciagu 4 lat raz i juz wiecej nie bede haha Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Witajcie Panie Nocną porą ktoś z naszego towarzystwa miał SKURCZE przepowiadające - temu komuś spociły się miedzypośladki ze strachu - że pojedzie i odeślą tego kogoś do innego szpitala (mój lekarz nie dyżuruje w weekendy, a ten szpital nie widząc czemu jest oblegany:roll:- ZAWSZE:shake:) Na całe szczęście skurcze skończyły się w miarę szybko :roll: ale dziś czuje się jakbym już urodziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i nauczona doświadczeniem wtedy też zaczeło się niewinnie :evil_lol::evil_lol: do szpitala W OGÓLE nie pojechałam bo teraz już nie ma po co. ale chyba powoli się szykujemy czy nie :roll::roll: ................................................................................................................................................. i szampan dla wszystkich - w ońcu dziś po raz drugi czy trzeci bralismy ślub :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 noooo to gratulacje :laola: gorzko gorzko gorzko!!!!! :drink1: Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):noooo to gratulacje :laola: gorzko gorzko gorzko!!!!! :drink1: ha ha ha ha ha ha ha ha dziękujemy w imieniu moim i syna moim i Tza syna i Tza Szpilki i Tz mojej i szpilki ...........:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Arial]GORZKO GORZKO GORZKO ....:knajpa:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 buuuuuuuu ja nie miałam żadnych skurczy:( wogóle nie miałam ale jak już po oxy dostałam to się zdziwiłam:) a ja nie chcę krakać ale coś mi się wydaje że ten Nasz ponad 4 kilowy Jasio to tak w nowy rok się pojawi:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]GORZKO GORZKO GORZKO ....:knajpa:[/FONT] własnie popijam szampana dla dzieci ohne alkohol ale i tak szumi mi w głowie ha ha ha [quote name='Olcia']buuuuuuuu ja nie miałam żadnych skurczy:( wogóle nie miałam ale jak już po oxy dostałam to się zdziwiłam:) a ja nie chcę krakać ale coś mi się wydaje że ten Nasz ponad 4 kilowy Jasio to tak w nowy rok się pojawi:) nie chce w weekend, nie chce w święta nie chce w nowy rok ale chyba ja mam mało do gadania :/ Ale dziś pusto a ja taka wypoczata po dniu nieróbstwa ha ha Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 hahaha zawsze możesz mocno zacisnąć nogi :) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):hahaha zawsze możesz mocno zacisnąć nogi :) i myślisz, że to poskutkuje :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dbsst napisał(a):i myślisz, że to poskutkuje :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: raz "rozłożyłyśmy" :):) i poskutowało to może teraz zaciśnięcie pomoże:) Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 mam jakieś nieodparte wrażenie że tylko my się po dogo panoszymy:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):raz "rozłożyłyśmy" :):) i poskutowało to może teraz zaciśnięcie pomoże:) ale wtedy było taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak fajnie :roll: Olcia napisał(a):mam jakieś nieodparte wrażenie że tylko my się po dogo panoszymy:) wiesz co też odnoszę takie wrażenie zupelnie nie wiedziec czemu :roll::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 bo nie ma nigdzie wielkich wytłuszczonych czarnych liter Magi i wielkich wutłuszczonych czerwonych liter Alicji:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 pewnie imprezuja na jakiejs jednej imprezie i nas nie zaprosiły :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Maga się wczoraj odgrażała że wychodzi obojętnie gdzie byle sama:) a Alicja pewnie ruszyła na poszukiwania ślązaka dla mnie Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):Maga się wczoraj odgrażała że wychodzi obojętnie gdzie byle sama:) a Alicja pewnie ruszyła na poszukiwania ślązaka dla mnie Spotkały się gdzies w połowie drogi i oooooooooooooo Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pewnie na wódke poszły:) a nie ślązaka szukać:( Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):pewnie na wódke poszły:) a nie ślązaka szukać:( widzisz tak to jest im ufać :evil_lol: musisz wziąsć sprawy w swoje ręce :eviltong: Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 teqquila napisał(a):hehe siemanko wieczorne :P o i ty nie śpisz :cool3: Quote
Recommended Posts