Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

ja już się nie mogę doczekać świątecznych życzeń :roll:
Rzężąca będzie stała niczym monument i przemawiała :roll:
Jak to ona się cieszy, ze cała rodzina jeszcze razem, ale że to już ostatni raz ona jest z nami, bo czuje, że Pan ją wzywa :diabloti:
A na koniec popłacze się ze wzruszenia :diabloti:
Co roku obiecuje :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ja już się nie mogę doczekać świątecznych życzeń :roll:
Jak to ona się cieszy, ze cała rodzina jeszcze razem, ale że to już ostatni raz ona jest z nami, bo czuje, że Pan ją wzywa :diabloti:

:roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Maga100']Co roku obiecuje :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze się nie przyzwyczaiłaś? Jeśli nadejdą takie święta, że nie będzie obiecywać...to będą ostatnie święta :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ja już się nie mogę doczekać świątecznych życzeń :roll:

dobrze ze mnie to juz ominie bylam w ciagu 4 lat raz i juz wiecej nie bede haha

Posted

Witajcie Panie

Nocną porą ktoś z naszego towarzystwa miał SKURCZE przepowiadające - temu komuś spociły się miedzypośladki ze strachu - że pojedzie i odeślą tego kogoś do innego szpitala (mój lekarz nie dyżuruje w weekendy, a ten szpital nie widząc czemu jest oblegany:roll:- ZAWSZE:shake:)

Na całe szczęście skurcze skończyły się w miarę szybko :roll: ale dziś czuje się jakbym już urodziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no i nauczona doświadczeniem wtedy też zaczeło się niewinnie :evil_lol::evil_lol:
do szpitala W OGÓLE nie pojechałam bo teraz już nie ma po co. ale chyba powoli się szykujemy czy nie :roll::roll:
.................................................................................................................................................

i szampan dla wszystkich - w ońcu dziś po raz drugi czy trzeci bralismy ślub :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noooo to gratulacje :laola: gorzko gorzko gorzko!!!!! :drink1:

ha ha ha ha ha ha ha ha dziękujemy w imieniu moim i syna moim i Tza syna i Tza Szpilki i Tz mojej i szpilki ...........:evil_lol:

Posted

buuuuuuuu ja nie miałam żadnych skurczy:( wogóle nie miałam ale jak już po oxy dostałam to się zdziwiłam:)

a ja nie chcę krakać ale coś mi się wydaje że ten Nasz ponad 4 kilowy Jasio to tak w nowy rok się pojawi:)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]GORZKO GORZKO GORZKO ....:knajpa:[/FONT]

własnie popijam szampana dla dzieci ohne alkohol ale i tak szumi mi w głowie ha ha ha

[quote name='Olcia']buuuuuuuu ja nie miałam żadnych skurczy:( wogóle nie miałam ale jak już po oxy dostałam to się zdziwiłam:)

a ja nie chcę krakać ale coś mi się wydaje że ten Nasz ponad 4 kilowy Jasio to tak w nowy rok się pojawi:)

nie chce w weekend, nie chce w święta nie chce w nowy rok ale chyba ja mam mało do gadania :/

Ale dziś pusto a ja taka wypoczata po dniu nieróbstwa ha ha

Posted

dbsst napisał(a):
i myślisz, że to poskutkuje :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

raz "rozłożyłyśmy" :):) i poskutowało to może teraz zaciśnięcie pomoże:)

Posted

Olcia napisał(a):
raz "rozłożyłyśmy" :):) i poskutowało to może teraz zaciśnięcie pomoże:)

ale wtedy było taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak fajnie :roll:
Olcia napisał(a):
mam jakieś nieodparte wrażenie że tylko my się po dogo panoszymy:)

wiesz co też odnoszę takie wrażenie zupelnie nie wiedziec czemu :roll::evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
Maga się wczoraj odgrażała że wychodzi obojętnie gdzie byle sama:) a Alicja pewnie ruszyła na poszukiwania ślązaka dla mnie

Spotkały się gdzies w połowie drogi i oooooooooooooo

Posted

Olcia napisał(a):
pewnie na wódke poszły:) a nie ślązaka szukać:(

widzisz tak to jest im ufać :evil_lol: musisz wziąsć sprawy w swoje ręce :eviltong: