Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ty co fochasz... Ty to nie NIKT :diabloti: przeca wsje wiedzą że bywasz jak ino możesz, ale tobie nie cza wciskać Domi, bo sama ją porywasz... sis moja czasem wpadnie.... i na tym lista odwiedzających sie zamyka :roll: nawet Pawła siostra zapomniała jak mieszkała u nas 8 lat :roll: a tera zapomniała adresu :roll::roll:ale ja tam lubie być SAMA z Domi... uwielbiam siedzieć w domu.... wcale nie dostaje pierd.olca.... zawsze byłam domatorką :roll::roll::roll: Bo ja też lubiam siedzieć w domku z Wami :grins: :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: :wallbash: aaaaaaaaaaaa skłamałam!!!!!! teściowa mnie jeszcze nawiedza... ale ta akurat to by se darowała :diabloti::diabloti::diabloti::angryy:[/FONT] koffana teściowa ..... następnym razem jak trafi na mnie to jest opcja , że więcej Cię nie odwiedzi :diabloti: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 a mnie nikt nie odwiedza bo Tadzik chory a ja śpie hahahahahhahaha nie no owiedzaja mnie i mi herbate tylko wypijaja i co lepsze ja jak przychodza d mnie goście to i nie robia herbate to jest super Quote
teqquila Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Siema Debe :) przyszlam se bom wrocila dopiero i wlasnie probuje piec rozpalic :D :P Quote
clockwork Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja']koffana teściowa ..... następnym razem jak trafi na mnie to jest opcja , że więcej Cię nie odwiedzi :diabloti: [FONT=Arial]byłabyś taka miła????? :modla::modla::modla::lmaa::laugh2_2:[/FONT] Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja']:obrazic: hahaha :evil_lol: - panie doktorze, wszyscy mnie ignorują - następny proszę [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja tam lubie być SAMA z Domi... uwielbiam siedzieć w domu.... wcale nie dostaje pierd.olca.... zawsze byłam domatorką :roll::roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Magdaleno...! Tyle mamy wspólnego ze soba, pójdź w me ramiona :bigok:[/FONT] [FONT=Arial]:flaiming:[/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaa skłamałam!!!!!! teściowa mnie jeszcze nawiedza... ale ta akurat to by se darowała :diabloti::diabloti::diabloti::angryy:[/FONT] tu chociaż jest lepiej. Moja stetryczała w pks nie wsiądzie, musiałby ja ktoś przywieźć, a nie ma chętnych :diabloti: więc jestem bezpieczna :diabloti: [quote name='dbsst']a dlaczego u mnie Tadzikowi zdrówka życzycie zaczynam się bać KOCHANE TADZIK JEST DLA MNIE JAK SYN ALE TO NIE MÓJ SYN hahahahahhahahaha a myślisz, ze one się orientują kto czyim synem jest? :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='teqquila']Siema Debe :) przyszlam se bom wrocila dopiero i wlasnie probuje piec rozpalic :D :P sama piec rozpalasz ło matko jakies foty z tego procederu :cool3: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]byłabyś taka miła????? :modla::modla::modla::lmaa::laugh2_2:[/FONT] nie klękaj tak bo ci sie kolana odgniotą :evil_lol: [quote name='Maga100'] a myślisz, ze one się orientują kto czyim synem jest? :evil_lol: ja myślę, że już sie nie orientują z kim gadają w końcu my identyczne :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Maga100']hahaha :evil_lol: - panie doktorze, wszyscy mnie ignorują - następny proszę [/FONT] [FONT=Arial]Magdaleno...! Tyle mamy wspólnego ze soba, pójdź w me ramiona :bigok:[/FONT] [FONT=Arial]:flaiming:[/FONT] [FONT=Arial]też uwielbiasz być więźniem domu ??? :megagrin::megagrin::megagrin: miło że nie ja sama :thumbs:[/FONT] tu chociaż jest lepiej. Moja stetryczała w pks nie wsiądzie, musiałby ja ktoś przywieźć, a nie ma chętnych :diabloti: więc jestem bezpieczna :diabloti: [FONT=Arial]zazdraszczam... SZCZERZE :roll: debe... Twoja teściowa daleko ma do cia??? też cie bedzie pouczać że WSZYSTKO ROBISZ NIE TAK?? :razz: i nawet jak dziecko qpy nie umie zrobić to też TWOJA bedzie wina ?? :diabloti::diabloti::razz::razz::razz::razz:[/FONT] a myślisz, ze one się orientują kto czyim synem jest? :evil_lol: wsio ryba - zdrówko życzone a czy tu czy tam ..... dotarło do adresata??? znaczy matki polki od adresata:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]byłabyś taka miła????? :modla::modla::modla::lmaa::laugh2_2:[/FONT] [FONT=Arial]ty sie lepiej móld aby ten dzień nie nastąpił :diabloti: byłabym Bardzo mila ...bardziej niż bardzo :diabloti::lmaa:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dbsst']nie klękaj tak bo ci sie kolana odgniotą :evil_lol: [FONT=Arial] przy masie 48 kilo???:roll::roll: nic mi sie nie odgniecie :diabloti::diabloti:[/FONT] ja myślę, że już sie nie orientują z kim gadają w końcu my identyczne :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 no niedaleko bo my z moim to blok z bloku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i już słyszałam mądrość pt jak dziecko weźć ze szpitala i ze dziecka nie wolno sadzac do fotelika bo juz nie pamiętam czy ogłuchnie czy oślepnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tak to teściowa jest OK serio serio a teście w sumie jakoś jak pouczają to TZ żeby mi powiedział - zupełni nie wie czemu :shake::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam spokój :cool3: ostatnio nawet "opierdziel" zebrali, że nie wpadają bo chcieli wpaść ale nie chcieli mi przeszkadzać :shake: bo im powiedziałam a jak będzie już wnuk to co...........................na co tesc to ja będe cały czas :evil_lol: a do teśców mówię ciągle pan pani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i odwołaliśmy ślub już drugi raz :multi::multi::multi: albo trzeci :roll::roll::roll: Quote
teqquila Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Fot nie bedzie :P bom umorusana zawsze jezdm , piec rozpalony :) i wiesz co snieg pada nadal hehe Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 teqquila napisał(a):Fot nie bedzie :P bom umorusana zawsze jezdm , piec rozpalony :) i wiesz co snieg pada nadal hehe u nas tez jakby pada i wiesz co ZGUBIŁAM TWOJĄ GALERIE!!!! Quote
teqquila Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hm... moja galeria zakurzona troche :P no i sie pozmienialo troche :P Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 teqquila napisał(a):Hm... moja galeria zakurzona troche :P no i sie pozmienialo troche :P schowalas ja nie boisz się, że nie wytrzyma obciążenia słonia jak tam wpadne co.......................... Quote
clockwork Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dbsst']no niedaleko bo my z moim to blok z bloku :evil_lol: i już słyszałam mądrość pt jak dziecko weźć ze szpitala i ze dziecka nie wolno sadzac do fotelika bo juz nie pamiętam czy ogłuchnie czy oślepnie :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]buuhahhahha... :megagrin: już zaczynają to ... mam nadzieje że bedziesz mieć tak FAJNIE jak ja :multi:... ty młoda, głupia, niedoświadczona... któż lepiej wie jak nie ... teściowe.... choć nie powiem ... PAWCIA TEŚCIOWA ;)jest OK;) sie nie wpierdziela :multi:[/FONT] ale tak to teściowa jest OK serio serio [FONT=Arial]moi też spoko..... :roll::roll:wzajemnie sie uwielbiamy :loveu::loveu::diabloti:[/FONT][FONT=Arial] tak bardzo mocno że nawet w święta tam nie idziemy... z SZACUNKU- a niech se pobędą sami... rodzinnie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] a teście w sumie jakoś jak pouczają to TZ żeby mi powiedział - zupełni nie wie czemu :shake::roll::evil_lol: ja mam spokój :cool3: [FONT=Arial]Pawłowi matka nic nie mówi bo on sie nie sra .... zara by jej pokazał gdzie jej miejsce :mad:[/FONT] ostatnio nawet "opierdziel" zebrali, że nie wpadają bo chcieli wpaść ale nie chcieli mi przeszkadzać :shake: bo im powiedziałam a jak będzie już wnuk to co...........................na co tesc to ja będe cały czas :evil_lol: a do teśców mówię ciągle pan pani :evil_lol: [FONT=Arial]JO TYSZ :razz::razz: znaczy Pani... z panem teściem jestem na stopie wojennej więc nie mówie mu nic :cool1:[/FONT] i odwołaliśmy ślub już drugi raz :multi::multi: albo trzeci :roll::roll: [FONT=Arial]buuhahhaha.... a to po co wy wogóle zamawiacie taką impre??? do xięgi ginesa chcecie trafić??? [/FONT] Quote
teqquila Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 e nie boje sie , słonia jeszcze nie mam :P Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Oni mówią Tz a on mówi, że i tak mi tego nie powie bo ja wiem lepiej hahahahhaa a potem mi mówi na zasadzie a "tata a Marcin powiedział, ze...." u nas sprawa z teściami była prosta teściu od początku love - nie dziwie się :D a teściowa - nie love - nie dziwie się dwa lata temu tesciowa doszła do wnoisku, że nawet fajna jestem - eeeeeeee szacun a od pierwszej ciąży to jestem UKOCHANA!!!!!!!!!! a z tym ślubem to chyba tak dla sportu - oznajmiam miał być 19 grudnia o 11:30 hahahahahahhahaha wiec w sobotę swiętujemy hahahahhahaha Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='teqquila']e nie boje sie , słonia jeszcze nie mam :P tyśkowa ...baneros Ci nie działa Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 teqquila napisał(a):e nie boje sie , słonia jeszcze nie mam :P o sobie mowiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dbsst']Oni mówią Tz a on mówi, że i tak mi tego nie powie bo ja wiem lepiej hahahahhaa a potem mi mówi na zasadzie a "tata a Marcin powiedział, ze...." u nas sprawa z teściami była prosta teściu od początku love - nie dziwie się :D a teściowa - nie love - nie dziwie się dwa lata temu tesciowa doszła do wnoisku, że nawet fajna jestem - eeeeeeee szacun a od pierwszej ciąży to jestem UKOCHANA!!!!!!!!!! a z tym ślubem to chyba tak dla sportu - oznajmiam miał być 19 grudnia o 11:30 hahahahahahhahaha wiec w sobotę swiętujemy hahahahhahaha ja wiem że czekasz na mnie z tym slubem .... znaczy nie że ze mną ślub ale z moją asystą :diabloti: teraz to na mus pojechać ...ktoś sie Jaśkiem bedzie musiał zająć jak bedziesz cyrograf podpisywać Quote
Cola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 :evil_lol: następnym razem i ja będę mogła zawitać....jak mnie zaprosi :roll: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja']ja wiem że czekasz na mnie z tym slubem .... znaczy nie że ze mną ślub ale z moją asystą :diabloti: teraz to na mus pojechać ...ktoś sie Jaśkiem bedzie musiał zająć jak bedziesz cyrograf podpisywać nie będę nic podpisywać jestem za młoda za piękna i za intelYgętna na dożywocie :diabloti: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Cola napisał(a)::evil_lol: następnym razem i ja będę mogła zawitać....jak mnie zaprosi :roll: u nas wypada raz do roku zima :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [FONT=Times New Roman]To wam coś opowiem o mojej teściowej :diabloti:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jestem w swojej galerii..? niech sprawdzę... Tak, Leon szybszy niż szpilka :p[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przy ostatniej wizycie u kochanej mamusi TZta, Tadeusz dał taki popis swoich wokalnych umiejętności, ze do tej pory szumi mi w uszach. Wizyta trwała 2 godziny, a Tadzio półtorej wrzeszczał. WRZESZCZAŁ. Dlaczego, zapytacie. Nie wiem do końca. Mam teorię, że przestraszył się swojej ukochanej babci, a potem doszło jeszcze zmęczenie, więc płakał coraz bardziej. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Teściowa jest po operacji tarczycy, więc chrypi jak stary alkoholik po tygodniowej libacji. Do tego jest pokaźnych rozmiarów, wiec jak pochyliła się nad małym Tadziem i zarzęziła jak stary wartburg , to nie dziwne, ze Tadzio dostał spazmów. Sama bym dostała.:angryy:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale oczywiście, wg kochanej mamusi, on płacze, bo:[/FONT] [FONT=Times New Roman]- na pewno boli go brzuszek kolkowo[/FONT] [FONT=Times New Roman]- na pewno jest głodny[/FONT] [FONT=Times New Roman]- na pewno mu zimno/gorąco[/FONT] [FONT=Times New Roman]- na pewno źle go trzymamy[/FONT] [FONT=Times New Roman]- na pewno ma źle założoną pieluchę[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest przerażona, że nie podtrzymujemy mu główki, (trzyma ją sam od jakiegoś 5 tygodnia życia), że nosimy go w pionie (nieważne, ze sam już siedzi), a w ogóle dlaczego on jest w jakichś beznadziejnych spodenkach, następnym razem ma przyjść w śpioszkach!!! :angryy:.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Siedziałam z zaciśniętymi powiekami, zębami i pięściami.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Co chwila wyrywała nam Tadzia z rak, bo ona go na pewno uspokoi! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Albo taka scena: trzymam na rękach wydzierającego się Tadeusza, który w dodatku robi deskę, a teściowa podchodzi i zaczyna robić mu masaż brzucha. :stupid: [/FONT] [FONT=Times New Roman]Albo próbuję go utulić, a ta nagle wpada do pokoju i zaczyna klaskać w dłonie. Albo pstrykać palcami. Albo bierze klucze i nimi dzwoni. I oczywiście nie widzi żadnego związku z tym, że dziecko zaczyna się jeszcze bardziej zanosić.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Półtorej godziny wrzasków niemiłosiernych. Na rękach u mnie nie, u A. nie, u teściowej tym bardziej nie. W pionie nie, w poziomie nie, głową w dół też nie. Na łóżku w pościeli nie (może dlatego, ze pościel była różowa, a cała sypialnia w odcieniu lilaróż), w foteliku nie. Nie, nie, nie. :diabloti::shake:[/FONT] [FONT=Times New Roman]W końcu poprosiłam o suszarkę – stary sprawdzony sposób – szkoda tylko, ze suszarkę teściowa zakupiła chyba podczas Wiosny Ludów, bo raz, że w ogóle nie wyglądała jak suszarka, a dwa po dokładnie 5 minutach urządzenie rozgrzało się do czerwoności i rozniósł się po domu swąd...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tadzio uspokoił się trochę, gdy A. zaczął go podnosić pod sufit, nawet zaczął się uśmiechać, ja już oddycham z ulgą, ale wtem leci teściowa, ze A. zabije dziecko, czy on widzi, ze tu jest lampa, a zaraz za nią sufit?! Nie, z pewnością A. tego nie zauważył :diabloti:. Jak więc mamusia tak nagle zachrypiała ze zgrozą w głosie, to Tadzio natychmiast wygiął się cały w podkówkę i ryk od początku. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja stałam w drugim pokoju i waliłam głową w ścianę. :wallbash:[/FONT] [FONT=Times New Roman]W końcu A. nie zdzierżył i powiedział: wychodzimy, koniec, w samochodzie się uspokoi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]I..... [/FONT] [FONT=Times New Roman]Na te słowa Tadzio się odczarował. Uspokoił się, przestał płakać, mało tego zaczął się uśmiechać wokoło z miną pt.: czy ktoś tu płakał? :diabloti:Przecież nikt tu nie wył, a w każdym razie ja, Tadeusz, jestem zadowolony, radosny i promienny i zupełnie nie rozumiem dlaczego wy, drodzy rodzice, jesteście spoceni, czerwieni i wyrywacie sobie włosy z głowy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teściowa zaczęła chrypieć do Tadzia, że matka (odkąd on się urodził, stałam się dla teściowej MATKĄ, imienia już nie posiadam) trzyma go na tym pustkowiu i nigdzie nie wychodzi i pewnie dlatego biedne dziecko, jak już w końcu opuściło dom na pustkowiu, dostało spazmów z przerażenia....[/FONT] [FONT=Times New Roman]W każdym razie mamunia zapakowała mi mojego nadgryzionego kotleta i ziemniaki (nie dane było mi zjeść) i w wyszliśmy w akompaniamencie jej pożegnalnych rzężeń. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Chcialabym napisać, ze następnym razem A. pojedzie do niej z Tadziem sam, ale nie mogę mu tego zrobić (Tadziowi, nie A). Nikt go wtedy nie obroni przed zachrypniętym potworem. [/FONT] [FONT=Times New Roman]To jego babcia. Babcia. Babcia. Kocha go. Babcia. Babciababciababciababcia. Będę to sobie powtarzała przed zaśnięciem. :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Czy Tadzik potrzebuje dwóch babć? :diabloti: Quote
teqquila Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 moi tesciowie sa spoko nie mam z nimi zadnych problemow :P ale za to babcia Tzta wie najlepiej hehe gdyby nie Tyson przyłzaila by cdziennie a tom Debe swietujemy w sobote :P Alu nie wiedzialam i nie wiem jak naprawic hehehe przez to forum **** wlasnie pisze 3 raz odpowiedz Quote
Recommended Posts