Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Cola napisał(a):
tylko najpierw przetestuj w domu masę, czyli mąkę :evil_lol: bo nie każda się nadaje :roll:

a to ja wiem ;) zapytam kucharek w kuchni , będą wiedzieć ....poza tym musze jeszcze znaleźć jelenia co mi zarobi mase na 25 odcisków :hmmmm: ja mam duszności jak mi masa solna schnie na łapach :roll:

dbsst napisał(a):
oj tam co ja go będę rodzić :p

hahahaha niech odcisną migdałki jak się polepią to przynajmniej będziesz miała ciszę :evil_lol:

zawsze można dodać bobki królika wyczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ponoć przetestowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

do migdałków to beton by był potrzebny , bo i odcisk trwalszy i cisza wieczna :diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:roll: Czy Ty nawet tu musisz swe gwiazdorstwo ogłaszać? :roll:

Cześć Debe :loveu: Sypiesz się??? :cool3:
No wiesz.....od kiedy twoją galerię pokrył mech to muszę:diabloti:

:evil_lol::loveu:

Hej Tyczko:loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dziękuję za wspłczucie... Radzę se...

Haloooooooooooo! Debe????

tak sobie mów.....i tak Ci nie wierzę:evil_lol:

Trochę się już martwię.........DEBE do jasnej ciasnej:angryy:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... :evil_lol::evil_lol: a ja siedziałam u sis na plotach :evil_lol::evil_lol: buuhahhahah....

debe.... odezwij sie :errrr:
[/FONT]

Posted

Debe raczej tak mocno zacisnęła nogi :evil_lol: że nie może się ruszać....i pewnie ma mega lenia :evil_lol:
...gdyby się sypała, to raczej już by tu trąbiła wszem i wobec Maga :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... :evil_lol::evil_lol: a ja siedziałam u sis na plotach :evil_lol::evil_lol: buuhahhahah....

[/FONT]hahahahahaha takie już uroki bycia jedną noga na porodówce....wszystkie na DOGO piździelca dostają:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... :evil_lol::evil_lol: a ja siedziałam u sis na plotach :evil_lol::evil_lol: buuhahhahah....

[/FONT]

NO I CO :obrazic: nie wiedziałam czy już mam przeć czy jeszcze :grins:

Posted

[quote name='Olcia']coż słownictwo trzeba pogłębiać

no tak w sumie zaraz trzeba będzie Alana uczyć trudnych słów :evil_lol:

[quote name='apple']Sie wie.....przecież genialna jestem

[quote name='Iza i Avanti']Czy Ty nawet tu musisz swe gwiazdorstwo ogłaszać?

Cześć Debe :loveu: Sypiesz się??? :cool3:

gwiazda w każdym calu jest gwiazda w kazdym miejscu - ale wazelina :evil_lol:
Czesc Izo sypie co najwyżej brzydkim słowem :evil_lol:

[quote name='Alicja']a to ja wiem zapytam kucharek w kuchni , będą wiedzieć ....poza tym musze jeszcze znaleźć jelenia co mi zarobi mase na 25 odcisków ja mam duszności jak mi masa solna schnie na łapach

nie lubisz taplać sie w papce :lol:

[quote name='apple']Hej Tyczko:loveu:

wrrrrrrrr

[quote name='Iza i Avanti']Mech to mi co innego porasta

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co co co

[quote name='apple']

Hej a gdzie ty.......Właścicielko!!!!!

jestem i czuwam czuwaj :lol:

[quote name='Iza i Avanti']Dziękuję za wspłczucie... Radzę se...

Haloooooooooooo! Debe????

jestem

[quote name='apple']

Trochę się już martwię.........DEBE do jasnej ciasnej

ciasna to ona była 9 miesięcy temu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='teqquila']Siemano Debe tom znow ja :) spisz czy rodzisz??:D:P

raczej sapiesz czy chrapiesz :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... a ja siedziałam u sis na plotach buuhahhahah....

debe.... odezwij sie
[/FONT]

odzywam sie :evil_lol:

[quote name='Cola']Debe raczej tak mocno zacisnęła nogi :evil_lol: że nie może się ruszać....i pewnie ma mega lenia :evil_lol:
...gdyby się sypała, to raczej już by tu trąbiła wszem i wobec Maga :diabloti:

hmmm jest cos w tym :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']hahahahahaha takie już uroki bycia jedną noga na porodówce....wszystkie na DOGO piździelca dostają

TO JEST SUPER :multi::multi:

[quote name='malawaszka']NO I CO nie wiedziałam czy już mam przeć czy jeszcze

ja ci dam parcie przy miednicowym :mad::evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Debe, nie bądź taka! Juz coś się urodziło czy co...?

Pzdr.

cos sie wmojej głowie urodziło ale nie wiem czy to wazne :evil_lol:

[quote name='Alicja']sis ..........

sis :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

[quote name='Cola']...gdyby się sypała, to raczej już by tu trąbiła wszem i wobec Maga :diabloti:

jeżeli znikam i ja i ona, tzn. że Debe jeszcze nie rodzi :diabloti::evil_lol:

nie będę tego wiedziała tylko wtedy, gdy ona postanowi urodzić samotnie w nocy o północy w lesie pomiędzy dzikami :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']jeżeli znikam i ja i ona, tzn. że Debe jeszcze nie rodzi :diabloti::evil_lol:

nie będę tego wiedziała tylko wtedy, gdy ona postanowi urodzić samotnie w nocy o północy w lesie pomiędzy dzikami :diabloti:

a z tym sie nie zgodzę jeśli znikam i ja i ona tzn. że Maga odbiera mi poród :cool3::evil_lol:

chodzi mi ostatnio takie zboczenie po głowie urodzę u Magi przy oczku wodnym :evil_lol:

Idzie zima mrozy sniegi cóz to oznacza........................tak tak szykujemy sie do porodu toż od kwietnia mówiłam, ze w tym roku będzie zima stulecia i opady tysiąc lecia :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Witamy w 37 tc ciągle pada.............................................:diabloti:

[quote name='Asiaczek']Jesoooo, juz 37 tc.....

Pzdr.

[FONT=Arial]oojjjj witamy w [SIZE=6]13 tyg. życia :multi::multi:[/FONT]

Posted

:mad: czy musiałaś krakać o tej zimie?? w tym mieście ludzie nie potrafią jeździć jak popada deszcz :mdleje: o śniegu nie wspomnę :flaming: kółka im się w miejscu kręcą jak ruszają :evil_lol: a jak jadą za miasto to łańcuchy zakładają :stupid: Miałam zamiar odpalić swojego bolida, ale stwierdzam, że szybciej dotrę na miejsce pieszo :evil_lol:

...no to moja droga zostały jeszcze 3 tygodnie :cool3: mi 2razy więcej, a może jeszcze dłużej :diabloti: spakuj moje torby :evil_lol: