apple Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']okna wymyte mop na parę zamówiony hahahhahahaha kuchnia wysprzatana pomyte szafki o mikrofalówka została do wymycia :/[/QUOTE]Wiesz jaki jest świetny sposób na mycie mikrofali?:cool3: wsadzasz miske z wodą w którą wkrawasz plasterki cytryny i włączasz mikrofale na kilka minut żeby woda zawrzała i zaczęła parować....i tak trzymasz przez chwilę. Potem wyjmujesz miseczke i lekko przecierasz ściereczką- CYCUŚ GLANCUŚ:razz: Witaj Kobieto z kręćkiem:loveu: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='apple']Wiesz jaki jest świetny sposób na mycie mikrofali?:cool3: wsadzasz miske z wodą w którą wkrawasz plasterki cytryny i włączasz mikrofale na kilka minut żeby woda zawrzała i zaczęła parować....i tak trzymasz przez chwilę. Potem wyjmujesz miseczke i lekko przecierasz ściereczką- CYCUŚ GLANCUŚ:razz: Witaj Kobieto z kręćkiem:loveu:[/QUOTE] oooooooooooo i tak zrobię ciociu dobra rada :D bo jeszcze nie umyłam mikrofali Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='apple']kwiaty później:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] czy masz jakies jeszcze patenty perfekcyjnej pani domu :cool3: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 przetestowałam FAKTYCZNIE REWELACJA :cool1: mikrofalówka dzięki JABŁKOWEJ czysta :cool3::loveu: Quote
clockwork Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [FONT=Arial]widze że sie jeszcze qlasz... to dobrze .... poczytam potem :roll:... kiedyś tam :roll: ............. co i jak :loveu::loveu:[/FONT] bedziesz ciach ciach???? :razz::razz: pffffffffffffffffffffffffff..... Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']przetestowałam FAKTYCZNIE REWELACJA :cool1: mikrofalówka dzięki JABŁKOWEJ czysta :cool3::loveu: to ide po cytryne do sklepu :grins: Quote
clockwork Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Alicja']to ide po cytryne do sklepu :grins: [FONT=Arial]qp więcej i zapraszam do mnie :grins:[/FONT] [FONT=Arial] japkowa... czy ten patent też działa przy myciu.... lodówki???? :roll::roll: bo musze umyś a wolałabym żeby też sama sie umyła... ja ja na koniec szmatką ciach ... CIACH :diabloti:[/FONT]:roll: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]widze że sie jeszcze qlasz... to dobrze .... poczytam potem :roll:... kiedyś tam :roll: ............. co i jak :loveu::loveu:[/FONT] bedziesz ciach ciach???? :razz::razz: pffffffffffffffffffffffffff..... hahaha może Ala ci zreferuje jak pojedzie robić foty Małej D. :cool1: Będzie ciach aż strach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']to ide po cytryne do sklepu :grins: hahah chodź do mnie :cool1: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]qp więcej i zapraszam do mnie :grins:[/FONT] [FONT=Arial] japkowa... czy ten patent też działa przy myciu.... lodówki???? :roll::roll: bo musze umyś a wolałabym żeby też sama sie umyła... ja ja na koniec szmatką ciach ... CIACH :diabloti:[/FONT]:roll: tak pod warunkiem, że podgrzejesz lodówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jutro wymyje tak piekarnik :cool1: no chyba, że w nocy nie będę miała co robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Jaśko jak miał 10 tygodni :loveu: i jak miał 12 tygodni :loveu::loveu::loveu::loveu: więcej zdjęć nie mam :roll: w 22 tc zapomniałam zabrać ze szpitala i zgineło :angryy: w 30tc zostało w szpitalu a wczoraj nie było papieru na pato :placz::placz: Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 to jeszcze lupke dorzuć do tych mikroJaśków :lol: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 poprawiłam bo coś pomieszałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kolezanka mówi, żebym się nie przejmowała jak lekarz kazał zadzwonić to kaze przyjechać i zrobi mi może w grudniu ciach ciach :multi::multi::multi::multi::multi::multi: hahahhahah "...Kiedy zbliżasz się do końca ciąży, możesz chodzić jak pingwin...." widzieli mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://polki.pl/ciaza_tydzien.html?page=rodzina_ciaza_rozwoj_artykul&cmn_id=10001076 Quote
Maga100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']nie możesz ze mną wytrzymać JAK TO!!!!!! nie wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszę się, że nie jestem mężem, która ma żonę w ciąży :roll: Już rozumiem A. :diabloti: A przecież nie obcuję z tobą na co dzień (Boże chroń) [quote name='dbsst'] kolezanka mówi, żebym się nie przejmowała jak lekarz kazał zadzwonić to kaze przyjechać i zrobi mi może w grudniu ciach ciach :multi::multi::multi::multi::multi::multi: aha, następna co ma cię dosyć i się łudzi :diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]qp więcej i zapraszam do mnie :grins:[/FONT] dopsz ...ja Ci umyje mikrofalówke a ty mi piekarniczek :grins: [FONT=Arial] japkowa... czy ten patent też działa przy myciu.... lodówki???? :roll::roll: bo musze umyś a wolałabym żeby też sama sie umyła... ja ja na koniec szmatką ciach ... CIACH :diabloti:[/FONT]:roll: [quote name='dbsst']hahaha może Ala ci zreferuje jak pojedzie robić foty Małej D. :cool1: Będzie ciach aż strach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah chodź do mnie :cool1: przyszłam ;) Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [FONT=Arial]Urodziwy ten Nasz Jaśko :loveu:[/FONT] Quote
Cola Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 no no nie pogadasz....Jasio jak się patrzy :p w 10 tygodniu fajna z niego była fasolka :cool3: a w 12 widać ogromniasty brzucholek... Quote
clockwork Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [FONT=Arial]JAŚiełka :multi::multi::multi: ;) aaaaaaaaaaaaaa wróciłam do swojej wagi i anorektycznej figury...:diabloti: już ci kiedyś miałam rozhuśtać gula ale zapomniałam:diabloti: :evil_lol::evil_lol: +25 kilo starannie nagromadzone w czasie ciąży- szlag trafił :shake::shake: zna ktoś przepis na PRZYTYCIE :cool1: oprócz ciąży???? :hmmmm: [/FONT] Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 hahaha ale ma fajny brzucho, coś mi się wydaje że jednak wykracze te ponad 4 kg:) Quote
agbar Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']drogie panie zapomniałam............................... dziś zaczynamy [SIZE=7][COLOR=Red][B]36tc[/B][/COLOR][/SIZE] "....Mimo ogromnego brzucha wytapetowałaś pokój, umyłaś okna lub wysprzątałaś piwnicę ? Oznacza to, że odczuwasz "instynkt zakładania gniazda". Nie jesteś w tym odosobniona - tak zachowuje się większość... zwierząt....." [url]http://www.babyboom.pl/ciaza/kalendarz_ciazy_hit/kalendarz_ciazy_iii_trymestr.html[/url][/QUOTE] Gonisz mnie kolezanko:-)Uuuuuuciekam hihihihi:D [quote name='dbsst'] "...Kiedy zbliżasz się do końca ciąży, możesz chodzić jak pingwin...." widzieli mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://polki.pl/ciaza_tydzien.html?page=rodzina_ciaza_rozwoj_artykul&cmn_id=10001076[/url][/QUOTE] Witam w klubie pingwinowatych:grins: Quote
Maga100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/z7324513X.jpg[/IMG] Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Maga100'][B]cieszę się, że nie jestem mężem, która ma żonę w ciąży [/B][B]:roll:[/B] [B]Już rozumiem A. [/B] [B]A przecież nie obcuję z tobą na co dzień (Boże chroń)[/B] [B]aha, następna co ma cię dosyć i się łudzi [/B][/QUOTE] jak możesz mieć MNIE dość matki brata bliźniaka twojego syna :placz: [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B] przyszłam [/B][/COLOR][/QUOTE] nie widzę :cool3: [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Urodziwy ten Nasz Jaśko [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] teraz to nasz :roll: [quote name='Cola']no no nie pogadasz....Jasio jak się patrzy :p w 10 tygodniu fajna z niego była fasolka :cool3: a w 12 widać ogromniasty brzucholek...[/QUOTE] nio brzuch ma po pradziadku :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]JAŚiełka aaaaaaaaaaaaaa wróciłam do swojej wagi i anorektycznej figury...:diabloti: już ci kiedyś miałam rozhuśtać gula ale zapomniałam +25 kilo starannie nagromadzone w czasie ciąży- szlag trafił zna ktoś przepis na PRZYTYCIE :cool1: oprócz ciąży???? :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ić stąd i wróć jak ja już będę piękna i szczupła :diabloti: [quote name='Olcia']hahaha ale ma fajny brzucho, coś mi się wydaje że jednak wykracze te ponad 4 kg:)[/QUOTE] hahahhaa nIE ja nie będe takiego kloca dzwigać :evil_lol: [quote name='agbar']Gonisz mnie kolezanko:-)Uuuuuuciekam hihihihi:D Witam w klubie pingwinowatych:grins:[/QUOTE] biegnę jak tylko mogę :evil_lol: tup tup :evil_lol: [quote name='Maga100']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/z7324513X.jpg[/IMG][/QUOTE] hahahhahahahhaha ten po lewo drugi jak Tadzik sczęśliwy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Maga100']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/z7324513X.jpg[/IMG][/QUOTE] hahaha rozumiem że to zdjęcie z najlepszego w okolicy prywatnego żłobka:) Quote
apple Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='dbsst']czy masz jakies jeszcze patenty perfekcyjnej pani domu :cool3:[/QUOTE]Całe mnóstwo.....:evil_lol: Witaj:loveu: Quote
apple Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='dbsst']przetestowałam FAKTYCZNIE REWELACJA :cool1: mikrofalówka dzięki JABŁKOWEJ czysta :cool3::loveu:[/QUOTE]:p:p:p:p:p:p Quote
Recommended Posts