dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Drogie Pani i Droższe Panie :evil_lol: jak wiecie dziś Jasiek dostał swoją pierwszą furę :evil_lol: Fotelik, który SAMA wyciągłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i śpiworek :evil_lol::evil_lol: a potem przyszedł ON :cool1: a to oznacza nadciągające KŁOPOTY :diabloti: Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Drogie Panie i Droższe Panie MĄŻ DO WYNAJĘCIA - złota rączka ja ci wszystko pokarzę Magda W. chciałam zauwazyć, że na wcześniejszych zdjęciach BYŁ PORZĄDEK Z GRUBSZA a ona wpadła i nagle........mój domek zrobił się taki malutki :shake::evil_lol: to kółko nie pasuje do zestawu :evil_lol: Tadeusz matka mówi SPOKÓJ :evil_lol: ............................................................................ Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Taka mała taka cherlawa ale jak zabrała się za robotę to mi między cyckami pot leciał :roll::evil_lol: - wyczytać można z ruchu ust jakie szło słowo :evil_lol: i wiesz w tego naleśnika wkładasz dziecko NIE NIE MUSI BYĆ WYŻSZY NIE NIE NIE wydaje ci się :evil_lol: prezes!!!!! co ona ROBIĄ :shake::evil_lol: i śród-efekt czyli tak chyba byc nie powinno :roll::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='dbsst'] Tadeusz matka mówi SPOKÓJ :evil_lol: ............................................................................ to spojrzenie zabija!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Arial]wow ...Ten Mąż do wynajęcia bowski ;) ha ha Tadzio upuścił ślinkę :evil_lol: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0496ps.jpg Szpilencja juz w nowych piernatach :p http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0499ps.jpg[/FONT] Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 okazało się, że mam wózek z funkcją anty-zadław - przewieszasz dziecko przez srodek i jest git :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z boku - jakby cos nie tak ale ja się nie znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wydaje mi się, że to powinno być bardziej z lewej Quote
Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Arial]przynajmniej jeden się na tym zna ;):evil_lol: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0519ps.jpg[/FONT] Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 najmłodszy testuje :evil_lol: co ta gondola tam robi-----------a nie ma miejsca dla niej :evil_lol: ja zrobiłbym to lepiej strasznie długo wam to idzie jak w salonie czyj to czyj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 o matko jedyna :mdleje: dzisiaj bylo ekstremalnie. Pojechałam ci ja na kawkę do D, odpocząć, zrelaksować się, a ona mnie zaprzągła....! Ona siedziała, Tadzio siedział, Szpila leżała, a ja zapierd...m :cool1: Czuję, ze schudłam :evil_lol: PS nie wiem po co Dominice TZ. Przecież ja jestem :cool1: Quote
Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Maga100'] o matko jedyna :mdleje: dzisiaj bylo ekstremalnie. Pojechałam ci ja na kawkę do D, odpocząć, zrelaksować się, a ona mnie zaprzągła....! Ona siedziała, Tadzio siedział, Szpila leżała, a ja zapierd...m :cool1: Czuję, ze schudłam :evil_lol: PS nie wiem po co Dominice TZ. Przecież ja jestem :cool1: tak czasem myślę , że życie bez TZ tów wcale nie straciłoby nic ze swego uroku ....im by chyba tylko brakowało nianiek ;) ważyłaś sie ??? ile schudłaś podczas składania?? Quote
Olcia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]tak czasem myślę , że życie bez TZ tów wcale nie straciłoby nic ze swego uroku ....im by chyba tylko brakowało nianiek ;) jam żywy przykład:):) Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 terrorystka Magda W. każe mi wstawiać resztę zdjęć a ja po dzisiejszych wyczynach boję się jej krzepy wiec...................................... to jeszcze nie koniec saloon z wózkami i MÓJ PIES czy widać jej minę - dlaczego ona ma zawsze taka minę jak przychodzą ONI!!!!! eeeeeeeeeeee który ładniejszy który :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i znowu proszę spojrzec na minę Szpilki czy ona chce nam coś powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spacerówka - tak ona spełnia wszystkie normy WHO, FBI, HBO!!!!!!!! CZYLI COŚ TU NIE GRA :evil_lol: ZAGADKA CO NIE GRA W TEJ SPACERÓWCE ......................................................... MACIE 5 MINUT na odpowiedź - Magdo W ty nie :diabloti: Quote
Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dlaczego dałaś w spacerówce dziecku głowine w dół :hmmmm: Quote
Olcia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Alicja']Dlaczego dałaś w spacerówce dziecku głowine w dół :hmmmm: żeby Jasio miał embrionalną pozycję taką jak w brzuchu:) czy jak ona się nazywa:) Quote
malawaszka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hahahaha :roflt: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0506ps.jpg Quote
Olcia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hmm z przed ostatniego zdjęcia zniknął mi jeden model gdzie on??? Quote
Maga100 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Alicja']Dlaczego dałaś w spacerówce dziecku głowine w dół :hmmmm: Alicjo, od twoich czasów, wózki trochę się zmieniły :cool1: Teraz tak wyglądają, wszystko dobrze złozyłam, nie wiem czemu się czepiacie.... Quote
Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Maga100'] Alicjo, od twoich czasów, wózki trochę się zmieniły :cool1: Teraz tak wyglądają, wszystko dobrze złozyłam, nie wiem czemu się czepiacie.... [FONT=Arial]nie no wiesz :razz::razz:...ja nie wątpię w twe zdolności i inwencję twórczą:roll::lol:.... w końcu ludzie w kosmos latają ...może Jaśko zostanie kosmonautą:razz::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Powiem tak jeśli Magda W. mąż do wynajęcia zrobił tak kiedyś z wkładem w środku czyli Tadzikiem to ja mu nobla nie wrózę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i tu wsadzasz Jaśka zapinasz i jest git :roll::diabloti: i ostatnie zdjęcie TESTER śpi czyli czuje się jak w domu zupełnie nie wiem czemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wow ...Ten Mąż do wynajęcia bowski ;) ha ha Tadzio upuścił ślinkę :evil_lol: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0496ps.jpg Szpilencja juz w nowych piernatach :p http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0499ps.jpg[/FONT] nie rewelacja mąż do wynajęcia złota rączka ja to wiem Magda W. :multi::evil_lol: pianę toczył jak widział co jego matka wyczynia :evil_lol: nie nowe zapakowane czeka na odpowiedni moment czyli narodziny członka :evil_lol: [quote name='Olcia']lewy Tadzikowy bo ma brudne kułka:) no prosze oko matki wszystko zobaczy :evil_lol: [quote name='Maga100'] o matko jedyna :mdleje: dzisiaj bylo ekstremalnie. Pojechałam ci ja na kawkę do D, odpocząć, zrelaksować się, a ona mnie zaprzągła....! Ona siedziała, Tadzio siedział, Szpila leżała, a ja zapierd...m :cool1: Czuję, ze schudłam :evil_lol: PS nie wiem po co Dominice TZ. Przecież ja jestem :cool1: to fakt przyjechała na kawę zrobiła nam kawę wytargała te ciężary z pudła złozyła je do kupy to czemu mi zwilżyły sie międzydupce :evil_lol: i czemu twój syn patrzył na ciocię ze strachem :evil_lol: az dziw ze ze śmiechu nie odeszły mi płodówki słowo [quote name='Alicja']tak czasem myślę , że życie bez TZ tów wcale nie straciłoby nic ze swego uroku:evil_lol: ....im by chyba tylko brakowało nianiek ;) ważyłaś sie ??? ile schudłaś podczas składania?? mój przyszedł i w trzy sekundy rozjechał psa i wyrwał budkę - zgadzam się z Alą TZ przeszkadzają :evil_lol: [quote name='Olcia']jam żywy przykład hahahha [quote name='Alicja']Dlaczego dałaś w spacerówce dziecku głowine w dół no wiesz o co ty posądzasz matke Magdę myślisz ze wpuszczała mnie w maliny :evil_lol: [quote name='Olcia']żeby Jasio miał embrionalną pozycję taką jak w brzuchu:) czy jak ona się nazywa:) hahahha zeby nie był większym geniuszem od T :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahahaha http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0506ps.jpg Magda Pomoże i tobie - ciekawe jak poradzi sobie z wózkiem duo :evil_lol: [quote name='Olcia']hmm z przed ostatniego zdjęcia zniknął mi jeden model gdzie on??? bystre oko Quote
Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Arial]wygodny ten wózeczek ;) http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0552ps.jpg[/FONT] Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wygodny ten wózeczek ;) http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0552ps.jpg[/FONT] ha a jak najlepszy w końcu sama go wybrałam :evil_lol: nie wiem czemu w moim domu wali gumą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wózek i wszystkie zabawki zrobiły wypad na balkon :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='dbsst']ha a jak najlepszy w końcu sama go wybrałam :evil_lol: nie wiem czemu w moim domu wali gumą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wózek i wszystkie zabawki zrobiły wypad na balkon :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i bardzo ładny wybrałaś :cool2: Quote
clockwork Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Arial]buuhahhahha... jesteście rąbnięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet nie wiedziałam że wózki to taka skomplikowana sprawa... dobrze ze mnie to ominęło bo do mnie Magda W. ma daleko... a TZ nie ma szans ... nie poradziłby se .... :diabloti::diabloti::roll:[/FONT][FONT=Arial] faktycznie... po co mi TZ??? :hmmmm: [/FONT] Quote
Recommended Posts