Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak myślałam, że te wizyty wspólne spotkania nie mają nic więcej na rzeczy jak tylko BO NIE MAM Z SOBĄ CO ZROBIĆ ale jestem w sytuacji podbramkowej i godzę się na to MAGDO W. :diabloti:

Klockowa kasy w Ikea są super walisz i nie patrzysz na nic :cool1: ja zrobiłam to ze znacznie mniejszym brzuchem i jeden pan jak próbował coś powiedzieć zobaczył moje pelne miłosci spojrzenie uniesienie oczu na tablicę i ruch który uwielbiam pogłaskanie się po brzuchu. I dziwi mnie, że W TEJ KASIE stali rodzice z dziećmi poniżej 3 lat w kolejce za "zwykłymi cwanymi gapami"

u nas ok mam w brzuchu ośmiornicę - tak tak napewno jest głową w dół :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst i apple :evil_lol: a ja myślałam, że to ja mam psa mordercę :evil_lol: niestety nie mogę się pochwalić takimi historyjkami :diabloti: jak idę z moim potforem to wszyscy jakimś dziwnym trafem expresowo łapią swoje pieski na smyczki lub rączki i omijają nas ogromniastym łukiem :evil_lol: ...a jak wychodzi TZ i w dodatku jak założhy kaptur i skórę, to ludziska uciekają na drugą stronę ulicy :evil_lol: ZERO komentarzy :cool3:

[quote name='dbsst']ja się nie bałam nigdy zwierzaków - byłam poturbowana przez byczka byków sie nie boje, pies mnie chciał ugryżć psów się nie boje, żyje i jaka fajna dziewczyna jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll: fajne życie miałaś :evil_lol: mnie jakoś zwierzaki szanują i respektują :p a pchałam się i pcham do różniastych potforków...i jakimś dziwnym trafem weci jak przyjeżdżają do koni, to chowają się za mną :evil_lol: za taką kruszynką...

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja nie karmie piersią i schudłam chyba już ze 20 kilo :diabloti::diabloti::diabloti:.. a wyczytałam że to sie chudnie jak dziecię raczkuje.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o masakra!!!! ZNIKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje:

nooo....jak dziecko zaczyna raczkować, to trza się za nim nabiegać i wtedy się chudnie ;) :evil_lol:

[quote name='malawaszka']nooo pewnie pewnie mieć nadzieję, być przy nadziei - wszystko mogę :lol: gorzej że jej nie mam..

...zeby być przy nadziei, to trza uskuteczniać pewne akty :cool3: podpowiem, że chodzi o pciowe :evil_lol:

[quote name='dbsst']Grubas :cool1:

przesadzasz...myślałam, że będziesz grubsza :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']tak myślałam, że te wizyty wspólne spotkania nie mają nic więcej na rzeczy jak tylko BO NIE MAM Z SOBĄ CO ZROBIĆ ale jestem w sytuacji podbramkowej i godzę się na to MAGDO W. :diabloti:

och, czyżbym zawiodła jakieś twoje nadzieje? :( :diabloti:

[quote name='dbsst']
I dziwi mnie, że W TEJ KASIE stali rodzice z dziećmi poniżej 3 lat w kolejce za "zwykłymi cwanymi gapami"

mnie też to dziwi. Widać nie mają odwagi? Tylko nie wiem do czego. I dziwi mnie też, ze osoby stające do tej kasy nie widzą tabliczki, a nawet jak widzą, to udają, ze nie rozumieją.

[quote name='Cola']
nooo....jak dziecko zaczyna raczkować, to trza się za nim nabiegać i wtedy się chudnie ;) :evil_lol:

TO JA JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!

Posted

[quote name='Cola']dbsst i apple :evil_lol: a ja myślałam, że to ja mam psa mordercę :evil_lol: niestety nie mogę się pochwalić takimi historyjkami :diabloti: jak idę z moim potforem to wszyscy jakimś dziwnym trafem expresowo łapią swoje pieski na smyczki lub rączki i omijają nas ogromniastym łukiem :evil_lol: ...a jak wychodzi TZ i w dodatku jak założhy kaptur i skórę, to ludziska uciekają na drugą stronę ulicy :evil_lol: ZERO komentarzy :cool3:

bo jak to mówi moja :roll::evil_lol: pani weterynarz mam złego psa i sama tego chciałam bo psa kupuje sie takiego ktorego ludzie się boją i wtedy nie słychac komentarzy :evil_lol:
ona ma bula :evil_lol:
[quote name='Maga100'] och, czyżbym zawiodła jakieś twoje nadzieje? :( :diabloti:

niestety nie :evil_lol::diabloti:

Posted

Maga a jak zacznie chodzić i uciekać... :cool3: niektórzy szkieletorowi rodzice zakładają pociechom szeleczki :evil_lol:

Debe ja tam sobie psa nie wybierałam, ale cieszę się, że takiego mam :p przynajmniej człowiek ma spokój:cool3: na podwórku moherowe babcie robią nagonki, że psy sikają po jakimś tam murku i po łbach dostają pieski typu szczotka :evil_lol: MORDERCA ma spokój

Posted

[quote name='Cola']
Debe ja tam sobie psa nie wybierałam, ale cieszę się, że takiego mam :p przynajmniej człowiek ma spokój:cool3: na podwórku moherowe babcie robią nagonki, że psy sikają po jakimś tam murku i po łbach dostają pieski typu szczotka :evil_lol: MORDERCA ma spokój

no właśnie a masz takiego boksera i o...................samo zło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hejka :cool3:
Ale Cię Debe wzdeło, no nie pogadasz :cool1:
Blożkach to nie możesz mieć w FB? :mad:

Ja też w bielańskim sie urodziłam :p I moi bracia i kuzynka :evil_lol:

A co do ludzi z tej kolejki, po co stają jak widzą że to kojelka nie dla nich :cool1: A potem maja pretensje że matka z dzieckiem idzie w pierwszej kolejności :cool1:

Posted

[quote name='Cola']Maga a jak zacznie chodzić i uciekać... niektórzy szkieletorowi rodzice zakładają pociechom szeleczki

to jak już będę tym szkieletorkiem, to też założę mu szeleczki :cool1:

Posted

[quote name='Olcia']a ja mam pudle i już się przyzwyczaiłam:)
ładne ma pani pudle :cool1:

[quote name='anetta']Hejka :cool3:
Ale Cię Debe wzdeło, no nie pogadasz :cool1:
Blożkach to nie możesz mieć w FB? :mad:

Ja też w bielańskim sie urodziłam :p I moi bracia i kuzynka :evil_lol:

czesc
za dużo grochówki i efekt permanętnego wzdęcia :evil_lol:
ktoś mi wziął i zabrał galerie i nawet nie wiem kogo prosić i błagać o przeniesienie :evil_lol:
o prosze mafia z Bielańskiego :lol:
[quote name='anetta']
A co do ludzi z tej kolejki, po co stają jak widzą że to kojelka nie dla nich :cool1: A potem maja pretensje że matka z dzieckiem idzie w pierwszej kolejności :cool1:

no ja własnie nie wiem po chusteczkę tam stają:shake:
z doświadczenia widzę, że zawsze jest tam młody krawaciarz, menel, i czesto jakaś tłusta stara baba :shake:

[quote name='Maga100']to jak już będę tym szkieletorkiem,

a zamierzasz :lol:

witajcie

Posted

anetta napisał(a):

dbsst napisał(a):
no ja własnie nie wiem po chusteczkę tam stają:shake:
z doświadczenia widzę, że zawsze jest tam młody krawaciarz, menel, i czesto jakaś tłusta stara baba :shake:

ja generalnie trafiam w takiej kolejce na stare babska, które mają 1-4 artykuły w koszyku i jakieś obcokrajowce :shake:
z własnych obserwacji zauważyłam, że kasy przy wejściu są mniej oblegane :cool3: a najmniej samoobsługowe (2-3 osoby w kolejce do 4 kas) :cool3: wolę sama skanować kody niż stać w ogromniastej kolejce lub uskuteczniać dialog z babsztylami i wzywać ochronę :diabloti: :evil_lol: ja nie mogę się denerwować w takim stanie :roll:

Posted

MAMY WÓZEK MAMY WÓZEK MAMY WÓZEK!!!!!
zaraz będzie Magda W. i będzie mi pomagała go złożyć :multi::multi::multi::multi::multi:
wieczorem dam jakies foto :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']MAMY WÓZEK MAMY WÓZEK MAMY WÓZEK!!!!!
zaraz będzie Magda W. i będzie mi pomagała go złożyć :multi::multi::multi::multi::multi:
wieczorem dam jakies foto :diabloti:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:wózeczek jest ĆLICZNY :loveu:...wiem bo widziałam ;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Teraz dawaj a nie wieczorem!!!:angryy:

Hej Ciężarówko:loveu:

muszę zgrać zdjęcia i w ogóle :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wózeczek jest ĆLICZNY :loveu:...wiem bo widziałam ;)[/FONT]

przetestowany już wózek :cool1:
[quote name='apple']A ja nie:obrazic::obrazic::obrazic:

a bo ty nie patrzałas :shake::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
muszę zgrać zdjęcia i w ogóle :evil_lol:

:icon_roc::icon_roc::icon_roc:

a bo ty nie patrzałas :shake::evil_lol:
a gdzie miałam patrzyć:roll:

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]różowy???? :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
hahaha tak jedyny słuszny kolor różowy - popsułas całą niepodzewankę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przyszło posłanie dla Szpilki :multi::multi::multi::multi::multi:
oczywiście różowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hahaha tak jedyny słuszny kolor różowy - popsułas całą niepodzewankę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przyszło posłanie dla Szpilki :multi::multi::multi::multi::multi:
oczywiście różowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]kocham cie :loveu::loveu::diabloti: barwy narodowe... RÓŻ:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]kocham cie :loveu::loveu::diabloti: barwy narodowe... RÓŻ:diabloti:
[/FONT]

zapomniałaś dodać barwy prawdziwego MACHO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a oto szybki dowód był pan zostawił TO i uciekł - nie wziął psa a dawałam DARMO :shake: powiedział, że ma kota i psa już nie potrzebuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

1. i dlaczego śmierdzi u nas jak w sklepie :roll::evil_lol:
2. i dlaczego mam tak małe malusieńkie mieszkanie :shake::evil_lol:

do pudła już ciut sie dobrałam - ale dzielnie czekałam na...........:cool1: