Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
pocieszycielka :p

jestem żyje miałam dziś gości - ktos mnie lubi ktos mnie odwiedza :diabloti:

sama siebie pocieszam :evil_lol:

mnie jak do tej pory mało kto odwiedza :roll: ale na pewno to się zmieni w lutym :evil_lol:

clockwork napisał(a):
sie wtrące bo poczytałam ostatnią strone i nie wiem czy na temat ale sie otworze:
tam kaj ja rodziłam można było oddać dziecko położnym nawet i na 3 dni jak sie nie było na siłach... do karmienia ino by przynosiły :cool1: były na każde pierdnięcie a dzieci jeszcze nie zdążyły sie rozedrzeć a już leciały pytać czy se radzisz, czy pomóc, doradzić......

cho rodzić do Wodzisławia :cool1:

w szpitalu, który sobie wybrałam podobno też tak jest....rozmawiałam z kobitkami, które tam rodziły.... położne podobno są super :p i zawsze pomogą....różnie bywa z lekarzami, jak wszędzie :roll:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

miałam problemy z netem :shake:
wózek nie wybrany :shake:
posłanie da psa nie wybrane :shake:
ręczniki do domu nowe nie wybrane :shake:
sprzątnięte szafy :multi:
okazje się ŻE NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ - jak pochowałam to co mi się w brzuchu nie dopina to została nędzna para tego i tamtego :diabloti:
podgrzewacz nie wybrany :shake:
wanienka nie kupiona - nie mogę sie zdecydowac jaka :evil_lol:

--------------------------------------------------------------------------------

zawsze miałam problem z podjęciem decyzji ale teraz to zakrawa na jakąś chorobą głowy chyba :evil_lol:
oczywiście mam wrażenie, że Jasiek fiknął pół fikoła - jestem monotematyczna tak strasznie strasznie, że szok :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
miałam problemy z netem :shake:
wózek nie wybrany :shake:
posłanie da psa nie wybrane :shake:
ręczniki do domu nowe nie wybrane :shake:
sprzątnięte szafy :multi:
okazje się ŻE NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ - jak pochowałam to co mi się w brzuchu nie dopina to została nędzna para tego i tamtego :diabloti:
podgrzewacz nie wybrany :shake:
wanienka nie kupiona - nie mogę sie zdecydowac jaka :evil_lol:

no to mamy podobnie :evil_lol: z małym wyjątkiem - ja mam co na siebie założyć :diabloti:

dbsst napisał(a):
jest super oprócz tego, że jak każde rozciąga sie na boki to jest ciągle miękkie :eviltong:

wszystkie posłania tak mają :evil_lol: i prędzej czy później się rwą :angryy: nie ważne z czego i jak są zrobione :evil_lol: Joker przerabiał przeróżniaste...najtańsza wersja na wsi (stara kołderka w poszewce) wytrzymała m-c

Posted

Cola napisał(a):
no to mamy podobnie :evil_lol: z małym wyjątkiem - ja mam co na siebie założyć :diabloti:

wszystkie posłania tak mają :evil_lol: i prędzej czy później się rwą :angryy: nie ważne z czego i jak są zrobione :evil_lol: Joker przerabiał przeróżniaste...najtańsza wersja na wsi (stara kołderka w poszewce) wytrzymała m-c

widzisz jakie masz szczęście, że masz w czym chodzić :evil_lol:
u nas posłania sie nie drą tylko robią się z nich super xxxxxxxxxl :shake::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
widzisz jakie masz szczęście, że masz w czym chodzić :evil_lol:
u nas posłania sie nie drą tylko robią się z nich super xxxxxxxxxl :shake::evil_lol:

mam mam :evil_lol: i sama nie wiem kiedy ja zdążę to wszystko założyć :evil_lol:

J uwielbia się tarzać, drapać kręgosłup o posłanie i mościć posłanie pazurkami...innymi słowy z posłania robi kulkę i kładzie na niej głowę :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a TY mi zamęt w głowie siała :shake::evil_lol:

[FONT=Arial]że co :crazyeye::roll:, że ja :obrazic: ... to Klockowa kazała RÓŻOWY :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]że co :crazyeye::roll:, że ja :obrazic: ... to Klockowa kazała RÓŻOWY :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
ale Klockowa ma dziewczynę to co może powiedzieć
A TY :cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
moj syn miał granatowy
:)

ŹLE a TY mi tu zamęt siałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
witam
od rana wkurw..iona. Dziś po dwóch tygodniach siedzenia w domu wyszłam z moim brytanem "na dłuższy spacer"...................Szpilka była na szelkach i zaciągniętej felxi :cool1: pierwszy raz od niepamiętnych czasów trzymałam ją na smyczy bo wybierałyśmy się na drugą stronę ruchliwej ulicy.:cool1:
Mój brytan ziejący nienawiścią robił właśnie siku wąchając coś pod swoimi łapami ja stałam obok, nagle słyszę krzyk "może pani trzymać tego psa" odwracam się z niedowierzaniem a jakaś nowa paniusia z mojego osiedla ZWRACA MI UWAGĘ :crazyeye:
"ale ja trzymam psa na smyczy" już wkurwiona podniesionym głosem odpowiadam :mad:
"ale proszę TRZYMAĆ GO BARDZIEJ"
:roll::roll::roll: czyli jak - myślę a odpowiadam krzykiem " CZYLI JAK MAM JĄ WZIĄŚĆ NA RĘCE"
"NIE WIEM JA SIE BOJE PSÓW"
"JA TEZ SIĘ WIELU RZECZY BOJE" krzyknełam odchodząc, oczywiście ludzie (ktorych w sekundzie stało sie milion łącznie z sąsiadami przed ktorymi prawie starałam się być miła) nagle zaczeli uciekać przedemna i psem jakbysmy wyszły na żer :mad::diabloti:

Współczuje paniusi bo mnie tak podkurwi...ła, że będę na nią czekać jutro o 8 :cool1: i pojutrze i tak aż zacznie chodzić inna drogą.
I niech pojmie, że za miesiąż MÓJ PIES PRZY WÓZKU BEDZIE SEDŁ LUZEM TAK JAK CHODZIŁ DO TEJ PORY!!!

Juz udało mi się większąść lokatorów przyzwyczaić do tego to i ona będzie musiała :angryy:

to jest patologia jak ludzie boja się zwierząt :razz:
ostatnio pan krzyczy do mnie czy mogę zabrać psa BO ON SIE BOI (pies był od niego 10 metrów wachała sobie liście)
ja mu na to, że ja sie JEGO boję bo wyglada jakby chciął mnie zgwałcić pan się zamknał bo kto będzie z wariatka dyskutować :diabloti:
ale jaki tekst am na paniusie wymyślić :shake:

no to tyle w tym temacie :p

Posted

clockwork napisał(a):
a widzisz.... qpiłabyś se jorka i nie musiałabyś sie wykłócać z człowiekami goopimi :cool1:

czyli że wózek nie ten który mi sie naj podobał???? nie ten RÓŻOWY??? :obrazic:

kurde jakby był jork to tez by było jakies halo :shake:
kurcze nie wiem jakos źle nacisnełam opcja kolor i ni ewiem czemu róz mi nie wyszedł :evil_lol: