Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Witam na nowej pięknej DG - odrazu mówię nie szukam for jak ktoś che może mi linki do swoich wlepić to jakiś KOSZMAR ale nie ma się co dziwić ZAWSZE tak jest i ZAWSZE bez powiadomienia, że tego i tego dnia od tej do tej będa trwały prace itd (i nie fora wysyłają takie powiadomienia i nie są to małe fora!!!) - już sobie przyppomniałam czemu sie wypisałam jakis czas temu z dg.
Szkoda tylko, że jak mnie długo nie było na forumie to DG pisała maila sytemowego, że tęsknie płacze i włosy rwie :/

Posted

no ja mam nadzieję, że zaraz się skończy o to jakaś porażka!!!!!!!!!!
Olcia pisze u ciebie pisze i nic!!!!
o coś się pojawiło ale z mękami i bólami

Posted

dbsst napisał(a):
no ja mam nadzieję, że zaraz się skończy o to jakaś porażka!!!!!!!!!!
Olcia pisze u ciebie pisze i nic!!!!
o coś się pojawiło ale z mękami i bólami

ja też nie mogłam napisać pierwszych postów później już jakoś poszło, tylko przynajmniej u mnie muli jak za czasów pierwszego netu z TP:)

Posted

Ja jestem zdruzgotana i zagubiona. Poza tym pewnie wyolbrzymiam, ale źle sie czuję teraz na Dogo......jestem tu od 2006 roku a nie wiem jak sie poruszać i gdzie wejśc............ehhhh. Chyba będę se siedziała w swoim kurniku tam przynajmniej wiem co gdzie mam....I kutwa nie mam emot!!!!

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]chyba się w sobie zamknę .....[/FONT]:-(
ha ha ha

widze ze nic sie nie zmieniło od rana:angryy:
ja mam emoty :cool3::cool3:
wywaliło równiez z innego watku moje posty - cenzura ? ha ha ha :evil_lol::diabloti:

Posted

Dziś mam mega mega doła byłam na kontroli i nie jest tak jak sobie wymarzyłam. Jak to możliwe, ze całą ciąże miałam pozytywne nastawienie (no w pierwszym trymestrze nie do końca ale wiadomo czemu) cały czas czułam się z grubsza dobrze, towarzyszyły mi nie za mocne dolegliwości ciążowe wszystko było super aż jednej nocy wszystko zaczeło się psuć!
termin mam na 10 stycznia i dziś się dowiedziała, że nie dotrwał do niego i obym dotrzymała do końca listopada.
Mały się nie może obrócić i już raczej się nie obróci ( a jego walka o ułożenie główkowe może przyspieszyć mój poród) więc czeka mnie cesarka - OSTATNIA RZECZ NA ZIEMI O JAKIEJ MARZYŁAM :shake:
Po ostatnich incydentach i po wyjściu ze szpitala (tak siedziałam w szpitalu bo dostałam skurczy) szyjka się skróciła mimo walk :shake: i jest jak to powiedział gin jest na słowo honoru! - a on nie jest człowiekiem panikującym więc KICHA jak on mówi coś takiego to coś takiego faktycznie JEST :roll:
jak to możliwe no jak!!!!
plan od dziś
1. dotrzymać do wizyty czyli do początku grudnia
2. nie wylądąwać na patologii
3. spakować walizkę do szpitala
4 dokończyć pranie czyli pościel
5. nie tracić humoru - chociaż dziś mam już stracony :-(

jutro zaczynamy 34 tydzień muszę wytrzymać minimum dwa MUSZĘ MUSZĘ MUSZĘ

Posted

agbar napisał(a):
Wytrzymasz..Ja tez musze..szczegolnie po wczorajszych atrakcjach wieczornych....Dasz rade Debe!!!Dasz rade!!!Bedzie dobrze!!

dziś w nic nie wierzę zacznę może jutro mieć lepszy humor narazie jest mi źle i niedobrze. BO TO NIE TAK MIAŁO BYĆ
jestem typem, który jak sobie zaplanuje to tak ma mieć zrobione bo inaczej dostaje piany na pysku. Dziś najpierw dostałam piany a potem doła.
najgorsze jest w tym wszystkim widmo patologii.....................ja tam nie wyrobię nerwowo......................nie wytrzymam...........................dlatego uciekłam stamtąd jak tylko zobaczyłam światełko w tunelu.............................bo tak do początku grudnia bym leżała..............................

Posted

debe głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie mały obrócił się dopiero w 39 tyg i 3 dniu ważył 4400 i 57cm mierzył, a urodziłam po terminie, cała ciąża same problemy z łożyskiem, skórcze od 6 miesiąca , nowa panienka mojego cudnego męża załatwianie rozwodu mega stres, a jednak wszystko się dobrze ułożyło, klocek wielki, zdrowy, spokojny aniołek, po tym co przeszłAm powinnam mieć conajmniej dziecko z mega adhd

BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Olcia napisał(a):
debe głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie mały obrócił się dopiero w 39 tyg i 3 dniu ważył 4400 i 57cm mierzył, a urodziłam po terminie, cała ciąża same problemy z łożyskiem, skórcze od 6 miesiąca , nowa panienka mojego cudnego męża załatwianie rozwodu mega stres, a jednak wszystko się dobrze ułożyło, klocek wielki, zdrowy, spokojny aniołek, po tym co przeszłAm powinnam mieć conajmniej dziecko z mega adhd

BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i ja liczę, że się obróci pomimo minimalnych szans. Problem w tym, że on jest nisko w miednicy już. Więc sie nie podciągnie i nie zrobi oberka - raczej
Zdołowało mnie iż zakładałam bezproblemową ciążę.
Ale czytając o panienkach i rozwodach w tym czasie to faktycznie ja mam luz.
Strasznie ci współczuję bo zamiast cieszyć sie ciążą miałaś mega załamujący czas. Dzielna z ciebie kobieta, że to przetrwałaś :D

Posted

bo fraj... trzeba tępić, mój klocek dał mi siłę, Alan się już Jasia nie może doczekać bo przecież ktoś musi go klepać po tej jego ogrągłej łysej głowie:)
ja też liczyłam byle do 36 tyg. dotrwać bo na inflandzkiej przyjmują tylko po tym czasie, a na sam koniec się już modliłam , żeby w końcu wyszedł:)

Posted

no my też 36 czekamy bo potem już jest bezpieczniej niż teraz. A jak będzie 36 to będziemy czekać, żeby tylko nie w przerwie międzyświątecznej bo albo przerwa albo w pierwszych dniach stycznia (to się marzy dr ale jak sam powiedział to sfera marzeń i to jego moje to dotrzymać do grudnia)
Fajny ten mój gin i to jeden plus.

Masz rację frajerów trzeba tępić i co gorsza tacy nie rosną tylko się rodzą. A na marginesie to mega dupek ten twój były.
Ja się śmieje, że Jasiek nie może doczekac się spotkania ze swoim bratem bliźniakiem z innej matki Tadeuszem :D zawsze jak jest Tadeusz w pobliżu w brzuchu jest poruszenie :D

Posted

dbsst napisał(a):
Dziś mam mega mega doła byłam na kontroli i nie jest tak jak sobie wymarzyłam. Jak to możliwe, ze całą ciąże miałam pozytywne nastawienie (no w pierwszym trymestrze nie do końca ale wiadomo czemu) cały czas czułam się z grubsza dobrze, towarzyszyły mi nie za mocne dolegliwości ciążowe wszystko było super aż jednej nocy wszystko zaczeło się psuć!
termin mam na 10 stycznia i dziś się dowiedziała, że nie dotrwał do niego i obym dotrzymała do końca listopada.
Mały się nie może obrócić i już raczej się nie obróci ( a jego walka o ułożenie główkowe może przyspieszyć mój poród) więc czeka mnie cesarka - OSTATNIA RZECZ NA ZIEMI O JAKIEJ MARZYŁAM :shake:
Po ostatnich incydentach i po wyjściu ze szpitala (tak siedziałam w szpitalu bo dostałam skurczy) szyjka się skróciła mimo walk :shake: i jest jak to powiedział gin jest na słowo honoru! - a on nie jest człowiekiem panikującym więc KICHA jak on mówi coś takiego to coś takiego faktycznie JEST :roll:
jak to możliwe no jak!!!!
plan od dziś
1. dotrzymać do wizyty czyli do początku grudnia
2. nie wylądąwać na patologii
3. spakować walizkę do szpitala
4 dokończyć pranie czyli pościel
5. nie tracić humoru - chociaż dziś mam już stracony :-(

jutro zaczynamy 34 tydzień muszę wytrzymać minimum dwa MUSZĘ MUSZĘ MUSZĘ
dasz rade.........głowa do góry. I nie pierz ino odpoczywaj!