anetta Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Hahaaa, kurcze, chyba tez taka pile kupie Masajowi :D Tylko lepsza by byla taka zdezelowana, a nie nowa :lol: Jak ostatnio dorwal taka gumowa (nie nasza :oops: )to dlugo nie porzyla :oops: Na szczescie pani ktora ja przyniosla byla wyrozumiala :roll: bo pewnie predzej czy pozniej i tak by "umarla" w innych szczekach cardiganowo-pembrokowych :evilbat: No ale wyszlo na Masaja i teraz pewnie juz nam nie dadza pilki :oops: :oops: On kocha pilki, pod kazda postacia :P Szpila jak zwykle super suka!!! :D Quote
ajka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 ajka a to dla Ciebie tylko nie wiem czy widac cos niecos ;) slyszalam ze lubisz muskularne dziewczyny ;) heheheh, uzależniłaś psa od siłowni :lol: :lol: Twoja Szpilka jest dla mnie jak grecki posąg, tylko nie wiem czemu wyraz pyska nie przypomina Apolla tylko Charlie Chaplina :wink: :stupid: Quote
dbsst Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 hahaha anetta ta pilka to taki flaczor ze juz 100x szla na smietnik ale nigdy nie moglam sie zdecydowac jak spojrzalam w pokemona oczy ;) hahaha ajka smieszne to istna Wenus z cialem Ateny hihi buuhahaha ale mam poczucie humoru ;) Quote
stinki Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Hihi jaka ona słodka jest :P 8) :lol: Prosze ją tam od nas cmoknąc w nochalka :lol: PoOoZdRóWkA :) Quote
dbsst Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 z okazji Nowego roku ze Szpila chcemy Wam zlozyc Zyczonka i nastroic Was na Tany Tany Zloty Dymek ;) Szpiladen ;) aby Wasza zabawa pieknie sie zaczela Aby po 12 nie wygladac tak :) niech sie fryzura glowy trzyma ;) niech ranek 2005 do spokojnyuch nalezy :) A caly 2005 w rozowych okularach przeleci ;) Zycze ja TZ i Gwiazda Szpila :D :drinking: :drinking: Quote
Weron_ciau Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Hey w jakim szpila jest wieku ? BOMBA!!!!!!!! Quote
Cola Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Nie no........życzenia są superanckie...dziękujemy :lol: ..a fota okularkowa jest wyrąbista :lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 :oops: cieszymy sie ze przypadlo Ci do gustu nasze Sylwestrowe szalenstwo :D Quote
Iwona. Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Świetna jest Szpila, może lepiej Szpileczka :wink: . Proszę ucałować ją ode mnie w tą cudowną mordeczkę :lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 jutro jak bedzie pogoda ide ze szpila na spacer na potok i zobaczymy co da sie zrobic Quote
Iwona. Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 zobaczymy co da sie zrobic no jak to co, duuużo zdjęć :wink: Quote
dbsst Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 hahaha DGMniacy widze ze sa bez serca ;) tylko im foty w glowach ;) Quote
Iwona. Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 hahaha DGMniacy widze ze sa bez serca ;) tylko im foty w glowach ;) Od razu tam bez serca, my tylko chcemy foty pięknej psinki oglądać :evilbat: Quote
dbsst Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 wklejam na zyczenie ;) kilka fot :D Duchy :infinity: :infinity: Taka jestem miska ;) :silly: Quote
dbsst Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 Dzis byli u mnie fotoreportezy z ELLE ;) :ghost_2: Jackline Kennedy 8) Demoniak :robot: A tu Wasza inwencja tworcza ;) :puppydog: hobbit :tard: Quote
Weron_ciau Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 NIe noo ona mnie dobija! Świetne fotecki!!!!!!!!!!!1 Super Bomba wow Quote
Cola Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Szpila :cunao: ty chyba chcesz abym popuściła w krzesło :cunao: Na focie z gumkami na uszach wygląda jak renifer :roflt: Quote
gośku. Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Fajne zdjęcia! A Sonka z gumkami ma tez fotki, nawet w galeri(fotki soni) nie spapugowałaś czasem? :lol: 8) Quote
dbsst Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 haha Gosiu kto tam wie moze i bylas z Sonia natchnieniem dla nas ;) Quote
Recommended Posts