malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ostatnio dogomania jest dość skutecznym hamulcem dla mnie :evil_lol: Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 malawaszka napisał(a):ostatnio dogomania jest dość skutecznym hamulcem dla mnie :evil_lol: Fakt, mocno pouczająca lektura :diabloti: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 asher napisał(a):Fakt, mocno pouczająca lektura :diabloti: :roflt: :roflt: Quote
Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='dbsst']weź chyba, że chcesz słuchac ja w tym domu nic nie mogę znaleźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: i tak co chwila słyszę: "nie wiesz gdzie jest....??" stwierdzam fakt, że mężczyźni w czasie ciąży gubią się w czasoprzestrzeni :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :roflt: ... to prawie jak u Klockowej było :evil_lol:[/FONT] śmieszne? śmieszne? dla mnie to tragedia :shake: wszyscy dookoła się pytają o imię...a ja :niewiem: ...było kilka wersji, ale jakoś tak ucichły [quote name='asher']Waluś :loveu: Mnie się podoba tylko jedno jedyne chłopięce imię i jest to Filip :p :lol: brzydko mi się kojarzy :evil_lol: walmnietu :diabloti: to trauma po filmie o apaczach i kowbojach...gdzie był taki jeden indianiec włóżmitu :evil_lol: całkiem prawdopodobne, że jak dojdzie co do czego to imię Filip się odpodoba :cool1: mi podobało się od niepamiętnych czasów Jakub i co?? i doopa [quote name='malawaszka']to pewnie dlatrego, że z konopii wyskakuje :roflt: :evil_lol: tia...a gwarowo filip znaczy zająć :evil_lol: [quote name='malawaszka']ostatnio dogomania jest dość skutecznym hamulcem dla mnie :evil_lol: [quote name='asher']Fakt, mocno pouczająca lektura :diabloti: dobrze, że ja najpierw zaskoczyłam :cool1: a dopiero potem wróciłam na dgm :diabloti: inaczej pewnie też bym miała hamulce Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='asher']I czego rżysz? Ja się wzruszyłam, że ktoś we mnie wierzy! :-( :loveu: Mnie się podoba tylko jedno jedyne chłopięce imię i jest to Filip :p :lol: :loveu::loveu: i nie się Filip podoba i była wojna o Filipa niestety batalia przegrana :cool1: [quote name='malawaszka']to pewnie dlatrego, że z konopii wyskakuje :roflt: jest coś w tym, jest tez drink filipe baaaaaaaaaardzo mocny :cool1: [quote name='asher']Fakt, musiałabym się nieźle ujarać, żeby sobie Filipa zmajstrować. Na trzeźwo mam zbyt sprawne hamulce i bardzo skrupulatnie łykam pigułki :evil_lol: ale, ze sama byś po jaraniu majstrowała :roll::diabloti::evil_lol: [quote name='malawaszka']ostatnio dogomania jest dość skutecznym hamulcem dla mnie :evil_lol: no coś TY :crazyeye: toż to najlepsza przygoda życia :multi: [quote name='asher']Fakt, mocno pouczająca lektura :diabloti: atlas wiedzy o ciążeniu :evil_lol: [quote name='Cola']:diabloti: i tak co chwila słyszę: "nie wiesz gdzie jest....??" stwierdzam fakt, że mężczyźni w czasie ciąży gubią się w czasoprzestrzeni :evil_lol: ja mam tak od kurna 8 lat i mam podejrzenia że mój TZ ma kilka domów i juz sie gubi u której larwy gdzie co ma :evil_lol::evil_lol: brzydko mi się kojarzy :evil_lol: walmnietu :diabloti: to trauma po filmie o apaczach i kowbojach...gdzie był taki jeden indianiec włóżmitu :evil_lol: wiesz co nie wiem co to za kino ale jak będziemy walczyć o Matyldę to koniecznie POŻYCZ MI TEN FILM :diabloti::evil_lol: dobrze, że ja najpierw zaskoczyłam a dopiero potem wróciłam na dgm :diabloti: inaczej pewnie też bym miała hamulce e tam chęc poznawcza byłaby silniejsza :cool1: jestem ale znikam robić listę zakupów i oglądac filmy -- chyba zaczynam se przyzwyczajać do robienia NIC :roll: Quote
bonita Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jakie to piękne uczucie - nierobić nic :loveu::loveu::loveu: Hejo sis :multi: Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='bonita']Jakie to piękne uczucie - nierobić nic :loveu::loveu::loveu: Hejo sis :multi: noooooooooooooooooooooooooooooo jak to będzie jak będę juz musiała robić coś :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='dbsst']ja mam tak od kurna 8 lat i mam podejrzenia że mój TZ ma kilka domów i juz sie gubi u której larwy gdzie co ma :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: na szczęście mój już skumulował swoje rzeczy w jednym mieszkaniu, u rodziców chyba mało co zostało :diabloti: wiesz co nie wiem co to za kino ale jak będziemy walczyć o Matyldę to koniecznie POŻYCZ MI TEN FILM :diabloti::evil_lol: nie ma sprawy :p nawet na polsacie ten film lata e tam chęc poznawcza byłaby silniejsza :cool1: no nie wiem :shake: przyzwyczajać do robienia NIC :roll: [quote name='dbsst']noooooooooooooooooooooooooooooo jak to będzie jak będę juz musiała robić coś :placz::placz::placz::placz::placz: nawet nie zauważysz, że coś robisz....:diabloti: nie będziesz miała czasu na refleksje :evil_lol: Quote
asher Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dbsst napisał(a)::loveu::loveu: i nie się Filip podoba:loveu::loveu::loveu: Szkoda, że przegrana, pewnie nie walczyłaś dość wytrwale :p dbsst napisał(a):ale, ze sama byś po jaraniu majstrowała :roll::diabloti::evil_lol: A kto mnie tam wie, po jaraniu wiele rzeczy niemożliwych staje się możliwe :evil_lol: dbsst napisał(a):no coś TY :crazyeye: toż to najlepsza przygoda życia :multi:Tia, taka walka z kosmitami to też zajebista przygoda, ale ja zdecydowanie wolę to w tv oglądać,niż przeżywać osobiście :diabloti: Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 ale jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz usłyszę o świńskiej grypie to dostanę szału. Dlaczego nie mówia o powikłaniach zwykłej grypy :mad::mad::mad::mad::mad: przez to bicie piany nie ma odwiedzin na niektórych oddziałach szpitalnych :diabloti::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 asher napisał(a): Tia, taka walka z kosmitami to też zajebista przygoda, ale ja zdecydowanie wolę to w tv oglądać,niż przeżywać osobiście :diabloti: nigdy nie chciałaś zmierzyć się z kosmitą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):ale jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz usłyszę o świńskiej grypie to dostanę szału. Dlaczego nie mówia o powikłaniach zwykłej grypy :mad::mad::mad::mad::mad: przez to bicie piany nie ma odwiedzin na niektórych oddziałach szpitalnych :diabloti::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Bo zwykla grypa nie jest tak medialna:cool1: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 agbar napisał(a):Bo zwykla grypa nie jest tak medialna:cool1: ale przez głupie media cierpią niemedialni zwykli ludzie :shake::angryy: Wstałam dziś o 9:30 płożyłam się o 5 między 5 a 9:30: 1. zrobiłam pranie 2. zjadłam przed śniadanie 3. wypiłam kawę inkę 4. popisałam smsy 5. poczytałam 6. wywaliłam super śmierdzące psie posłanie na balkon - co oznacza, że ja i pies i łóżko było grane 7 oddałam kilka czynności higieniczno - porządkowo - kibelkowych to tak naprawdę ile spałam i dlaczego nie mogę spać po nocach ZNOWU :placz::placz::placz::placz: czuje się nieźle mam tylko dyskomfort bo ktoś napiera na skórę brzucha :shake: ma to dobre strony napiera plecami więc boksuje w środek mnie :diabloti: i wcale nie uderza w wątrobę, nerki, śledzione itd więc ruchy NIE SĄ BOLESNE ANIE NIE PRZYJEMNE czasem tylko uderza głową w pęcherz :evil_lol: ale to powoduje sikanie a nie ból. qrwa drugie sniedanie mam na cyckach, brzuchu i klawiaturze. jest mi przeraźliwie gorąco. Siedzę na podkoszulku i spodenkach a w całym mieszkaniu są pootwierane okna i w niektórych częściach balkony :evil_lol: ciekawe kiedy znowu usłyszę "jak ty masz tu zimno":p i dlaczego ja wczoraj siedziałam na spodenkach koszulce z brzuchem wywalonym a TZ w swetrze i dżinach :evil_lol: jak mi tak gorąco to pocą mi się cycki - to jest STRASZNE :roll: teraz już wiem co może znaczyć trzeci trymestr w upały - ja BYM TEGO NIE PRZEŻYŁA :shake: robię kolejne pranie - czy ja jestem jakis pieprzony szop pracz, czy ja CIĄGLE PIORĘ czy tak już będzie ZAWSZE! - co gorsza została jeszcze posciel Jaśka za ktorą nie mogę się zabrać BO MY NIE MAMY W CZYM CHODZIĆ :shake: i czy tylko ja mam taka ochotę na mandarynki :roll: idę poleżeć i poczytać w końcu co ja moge robić - TZ w pracy pies woła mnie do sypialni :cool3: to bedzie dłuuuuuuuuuuuugi dzień :shake: ciąża jest fajna na swój sposób :multi: Quote
agbar Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ciaza jest boska:loveu: Moj Okruch w nocy od jakichs 2 tygodni spi...wstaje dopiero ok.7ej rano.Lapczywy za to okrutnie i co chwila ma czkawki:evil_lol:Mandarynki pochlaniam w ilosciach hurtowych:evil_lol:Goraco mi po raz pierwszy w zyciu i tez chalupe wietrze bez przerwy:evil_lol:Kolega maz w swetrze a ja prawie gola siedze i sapie jak lokomotywa.Jest cudnie...B. mnie obsluguje,kocha jak chyba nigdy:evil_lol:i ma swieta cierpliwosc...moj kochany.I opowiada synkowi bajki-sam wymysla a ja wyje ze smiechu..... Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']dlaczego nie mogę spać po nocach ZNOWU pocieszę Cię...ja też mam ostatnio kłopoty ze snem :placz: a jak już zasnę, to śpię do 10 :roll: A. się strasznie dziwi, bo wstawałam po 7 :roll: [quote name='dbsst']czuje się nieźle mam tylko dyskomfort bo ktoś napiera na skórę brzucha czasem tylko uderza głową w pęcherz ale to powoduje sikanie a nie ból. ja dalej mam nietoperka w brzuchu, ale jego girki kopią w mój prawy bok :evil_lol: bólu to nie sprawia :p ale jest jeden minus wywalania się brzucha do przodu - rozciąganie więzadeł pępkowych :mad: :angryy: :angryy: co skutkuje szpileczniczym bólem :angryy: najpierw pól tygodnia lewa strona pępka, a od wczoraj góra :angryy: długa spionizowana pozycja odpada i muszę co jakiś czas leżeć :angryy: co skutkuje wnerwieniem mojej osoby i wbijaniem szpil osobnikowi w moim pobliżu :diabloti: zestawienie pęcherz - głowa :mad: jak wychodzę z domu, to co chwila wydaje mi się, że chcę siku :mad: [quote name='dbsst']jest mi przeraźliwie gorąco. Siedzę na podkoszulku i spodenkach a w całym mieszkaniu są pootwierane okna i w niektórych częściach balkony ciekawe kiedy znowu usłyszę "jak ty masz tu zimno" i dlaczego ja wczoraj siedziałam na spodenkach koszulce z brzuchem wywalonym a TZ w swetrze i dżinach witaj w klubie :evil_lol: :evil_lol: A. też siedzi w dżinach i jakiejś grubej bluzie na miśku :evil_lol: Ja mam napady gorąca i duszności w okolicach 11-12, czyli zaraz się zacznie :evil_lol: :evil_lol: [quote name='dbsst']robię kolejne pranie - czy ja jestem jakis pieprzony szop pracz, czy ja CIĄGLE PIORĘ czy tak już będzie ZAWSZE! - co gorsza została jeszcze posciel Jaśka za ktorą nie mogę się zabrać BO MY NIE MAMY W CZYM CHODZIĆ tak będzie już ZAWSZE :diabloti: ale jak tylko przestaniesz prać oddzielnie rzeczy dziecka, to zauważysz, że też macie ubrania :evil_lol: [quote name='dbsst']i czy tylko ja mam taka ochotę na mandarynki ciąża jest fajna na swój sposób taaaaak mandarynki wpierniczam od tygodnia kilogramami :roll: kocham ten odmienny stan :loveu: czeka mnie dzisiaj wizyta w banku :evilbat: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Arial]nie dostałam żadnego SMSa :shake:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Cola napisał(a): czeka mnie dzisiaj wizyta w banku :evilbat: idziesz wziąść pożyczkę na plantacje mandarynek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ulżyło mi, że nie tylko JA mam jazdy na ciepło, ,mandarynki i zepsuty sen :shake: Dziś znowu mam mega twardy brzuch i bardzo mnie to wkurza :shake: przejdę się z psem może mi trochę przejdzie :roll: tak wiem okłamuje się nie przejdzie :shake: przejdzie dopiero wieczorem jak będzie pora spania wtedy poczuje sie jak młody bóg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie dostałam żadnego SMSa :shake:[/FONT] :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: [FONT=Arial] no so ....pisałaś , że pisałaś smsy :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] no so ....pisałaś , że pisałaś smsy :diabloti::evil_lol:[/FONT] iiiiii:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::eviltong: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']iiiiii:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::eviltong: [FONT=Arial] i do mnie nie napisałaś :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f38/watek-poradnikowy-dla-kobiet-w-ciazy-swiezo-upieczonych-mam-138202/index50.html :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] i do mnie nie napisałaś :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f38/watek-poradnikowy-dla-kobiet-w-ciazy-swiezo-upieczonych-mam-138202/index50.html :diabloti::evil_lol:[/FONT] jak nie bosz to do koga JA wysłałam znowu smsa :placz::placz::placz::placz: no własnie widzę, że wątek zaczyna się ruszać aż się boję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']jak nie bosz to do koga JA wysłałam znowu smsa :placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial]widać do ONYCH :diabloti:[/FONT] no własnie widzę, że wątek zaczyna się ruszać aż się boję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]taaaa i temat na czasie :diabloti:[/FONT]:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]taaaa i temat na czasie :diabloti:[/FONT]:evil_lol: aż se wylałam żale :shake::angryy: a niektórym współczuje znajomosci najlepiej zamknąć się w domu i nie daj bosze podawać ręke choremu na aids bo też się można zarazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i na przestrogę licytujcie może Wam pomogą :D http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-aniolki-na-boksery-z-fbwp-do-17-11-2009r-godz-22-00-a-173532/#post13523739 Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']aż se wylałam żale :shake::angryy: a niektórym współczuje znajomosci najlepiej zamknąć się w domu i nie daj bosze podawać ręke choremu na aids bo też się można zarazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ooo a nie daj boshe usiąść obok :shake:.... przeginka z tym co sie dzieje ...a po mojemy gdyby każdy zwykle i przyzwoicie stosował zasady higieny to nie musiałby słuchać tych bredni w tivi:mad:[/FONT] Quote
Recommended Posts