agbar Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Keine panik:sg168::diabloti: Powiedziala ta co juz dzis po raz 4 kazala mezowi jechac trasa ''szpitalna'' zeby sie upewnic,ze zdazy tam gdzie zaplanowala urodzic:cool1: Debe jak se ulzyc przy rwie kulszowej...? Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 To ja se zemdleję Waszce do towarzystwa, a co! :mdleje: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']może ty prałaś te podpaski kto tam wie :evil_lol::evil_lol: a to te wielkie gacie było jednorazowe? :crazyeye::crazyeye: Dlaczego dopiero teraz mówisz? :placz: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='agbar']Keine panik:sg168::diabloti: Powiedziala ta co juz dzis po raz 4 kazala mezowi jechac trasa ''szpitalna'' zeby sie upewnic,ze zdazy tam gdzie zaplanowala urodzic:cool1: Debe jak se ulzyc przy rwie kulszowej...? no normalnie wyrwij rwe :diabloti: [quote name='asher']To ja se zemdleję Waszce do towarzystwa, a co! :mdleje: :evil_lol: why Leo why :diabloti: [quote name='Maga100']a to te wielkie gacie było jednorazowe? :crazyeye::crazyeye: Dlaczego dopiero teraz mówisz? :placz: o dzizys pozamiastowa mogłam sie domyśleć, że możesz nie wiedzieć byłam ogladałam nawet wysłałam smsa i............nie przeszły :mad: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]:mad:no nie przeszły Kupie ci loda :diabloti: w Macu Fotelik-nosidełko dla dzieci, wizytowniki - na bullowate do 15.11 do 24.00 - Strona 2 - Dogomania Forum[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad:no nie przeszły Kupie ci loda :diabloti: w Macu Fotelik-nosidełko dla dzieci, wizytowniki - na bullowate do 15.11 do 24.00 - Strona 2 - Dogomania Forum[/FONT] cholera teraz piesze do mnie TVN :shake: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']grudzień to dobry czas jak rodzisz w lutym :p mam jeszcze trochę czasu....a lekarz mnie pocieszył, że na początku lutego to raczej nie ma co się nastawiać :evil_lol: [quote name='dbsst']jest git teraz założę się że przenoszę i urodzę w kwietniu i nic m się nie przyda jesteś pewna, że chcesz przenosić do kwietnia?? :diabloti: zamienisz się w słonia :evil_lol: [quote name='dbsst']bosh od środy kompletuje moja torbę do szpitala - będe przy aptece to kupie z porady Magdy W. tena lady :diabloti: tylko ile paczek bo ostatnio przeżyłam szok, że koleżance poszło 6 paczek :crazyeye: :-o ILE?? :mdleje: [quote name='dbsst']popadam w panikę - czuję sie jak alicja w krainie czarów :placz::diabloti: a myślałam, że mam wszystko pod kontrolą :roll: czy tak teraz bedzie wyglądac moje życie :cool1::evil_lol: tak tak...spis rzeczy na karteczce i odhaczanie :flaming: pewnie dlatego się tak do tego garnę z wielkim pospiechem :evil_lol: [quote name='malawaszka']:mdleje: ................ [quote name='asher']To ja se zemdleję Waszce do towarzystwa, a co! :mdleje: :evil_lol: taaaa.....poczekajcie :diabloti: same będziecie to przechodzić :evil_lol: [quote name='agbar']Powiedziala ta co juz dzis po raz 4 kazala mezowi jechac trasa ''szpitalna'' zeby sie upewnic,ze zdazy tam gdzie zaplanowala urodzic:cool1: a mój nie chce pojechać...tzn. chce, ale nie ma zawsze czasu albo zapomni :evil_lol: jak na razie trasę zna z mapy :evil_lol: [quote name='Maga100']a to te wielkie gacie było jednorazowe? :crazyeye::crazyeye: Dlaczego dopiero teraz mówisz? :placz: :turn-l::roflt: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Cola napisał(a)::p mam jeszcze trochę czasu....a lekarz mnie pocieszył, że na początku lutego to raczej nie ma co się nastawiać :evil_lol: grunt to pocieszycielski lekarz :evil_lol: Cola napisał(a): jesteś pewna, że chcesz przenosić do kwietnia?? :diabloti: zamienisz się w słonia :evil_lol: ja nei chce ale tak będzie teraz mi się spieszy a zaraz się obrażę i nie będę chciała taka babska natura :placz: Cola napisał(a): :-o ILE?? zebrać sie nie mogę i chodze w koło walizy jak w koło ciuciu babki zamiast wziąść się w garść :shake: Cola napisał(a): tak tak...spis rzeczy na karteczce i odhaczanie :flaming: pewnie dlatego się tak do tego garnę z wielkim pospiechem :evil_lol: miałam taka kartke a nawet dwie na jednej R mi podopisywał głupoty a drugą zgubiłam :shake: Cola napisał(a): taaaa.....poczekajcie :diabloti: same będziecie to przechodzić :evil_lol: one są zorganizowane im lepiej pójdzie :evil_lol: Cola napisał(a): a mój nie chce pojechać...tzn. chce, ale nie ma zawsze czasu albo zapomni :evil_lol: jak na razie trasę zna z mapy :evil_lol: my nie mamy co testować już przetestowaliśmy - spisał się lepiej niż ja :roll: autem w nocy mamy 7min od wyjscia z domu do zaparkowani pod izbą :diabloti: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dbsst napisał(a):grunt to pocieszycielski lekarz :evil_lol: :roll: co ja na to poradzę....oznajmił mi to dopiero w piątek, a ja wiedziałam o tym od początku :evil_lol: ...oby tylko nie 14 :cool1: dbsst napisał(a):ja nei chce ale tak będzie teraz mi się spieszy a zaraz się obrażę i nie będę chciała taka babska natura :placz: ach te hormony dbsst napisał(a):miałam taka kartke a nawet dwie na jednej R mi podopisywał głupoty a drugą zgubiłam :shake: moja karteczka dopiero się deklaruje w głowie :diabloti: i odhacza, bo zawsze coś dokupię będąc w sklepie :evil_lol: dbsst napisał(a):one są zorganizowane im lepiej pójdzie :evil_lol: :stupid: tylko tak się wydaje :evil_lol: dbsst napisał(a):my nie mamy co testować już przetestowaliśmy - spisał się lepiej niż ja :roll: autem w nocy mamy 7min od wyjscia z domu do zaparkowani pod izbą :diabloti: my mamy trochę dalej :p trzeba wyjechać z miasta :roll: ...i wcale się nie zdziwię jak to ja sama wsiądę za kółko i się zawiozę :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]a powiedz co ci na kartce R. napisał :grins:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cola'] ...i wcale się nie zdziwię jak to ja sama wsiądę za kółko i się zawiozę :evil_lol: ja poprzedniego wieczora przed planowanym cc, pokłócilam sie z A. tak, ze chcialam się wyprowadzać :evil_lol: W sumie mogłam, torby były spakowane :evil_lol: Niemniej postanowiłam, ze sama się zawiozę i będę tachać torby i w ogóle, na złość babci :evil_lol: Bladym świtem wstałam po cichutku i chciałam się wymknąć, ale niestety, obudził się i zmusił mnie, abym mu zezwoliła zwieźć się na poród :diabloti: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Cola']:roll: co ja na to poradzę....oznajmił mi to dopiero w piątek, a ja wiedziałam o tym od początku :evil_lol: ...oby tylko nie 14 :cool1: ha ha ha no co będzie miał na imie Walenty :evil_lol: tyż ładnie [quote name='Cola'] moja karteczka dopiero się deklaruje w głowie :diabloti: i odhacza, bo zawsze coś dokupię będąc w sklepie :evil_lol: uf uf uf to nie tylko ja tak miałam długo długo nic a potem ciagle pusta waliza :evil_lol: [quote name='Cola'] :stupid: tylko tak się wydaje :evil_lol: myslisz ja tam wierzę w dziewczyny :p [quote name='Cola'] my mamy trochę dalej :p trzeba wyjechać z miasta :roll: ...i wcale się nie zdziwię jak to ja sama wsiądę za kółko i się zawiozę :evil_lol: tylko kręć to plizzzzzzzzz :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a powiedz co ci na kartce R. napisał :grins:[/FONT] nie nie nie bo nie dość, że wyjdzie na jaw, że my patologiczna rodzina to jeszcze to, że zanim się skapnełam, że to on mi do mojej ściśle tajnej karteczki dopisał te pierdy to ja zdążyłam się zastanowic a po ch...mi .... .... .... :diabloti: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']ja poprzedniego wieczora przed planowanym cc, pokłócilam sie z A. tak, ze chcialam się wyprowadzać :evil_lol: W sumie mogłam, torby były spakowane :evil_lol: Niemniej postanowiłam, ze sama się zawiozę i będę tachać torby i w ogóle, na złość babci :evil_lol: Bladym świtem wstałam po cichutku i chciałam się wymknąć, ale niestety, obudził się i zmusił mnie, abym mu zezwoliła zwieźć się na poród :diabloti: nawet nie chce myśleć co to by było jakby się nie zbudził i dlaczego nie było by go teraz z nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']one są zorganizowane im lepiej pójdzie :evil_lol: asher słyszałaś??? :cool3: :roflt: [quote name='Cola'] ...i wcale się nie zdziwię jak to ja sama wsiądę za kółko i się zawiozę :evil_lol: bhahaha porównując jazdę moją i mojego TZ to ja chyba też bym siebie zawiozła :evil_lol: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']ha ha ha no co będzie miał na imie Walenty :evil_lol: tyż ładnie :stupid: a jak ja bym to miała zdrobnić...jak to by miało brzmieć :mad: mój syn o imieniu Walenty? NEVER [quote name='dbsst']nie nie nie bo nie dość, że wyjdzie na jaw, że my patologiczna rodzina to jeszcze to, że zanim się skapnełam, że to on mi do mojej ściśle tajnej karteczki dopisał te pierdy to ja zdążyłam się zastanowic a po ch...mi .... .... .... :diabloti: :roflt: [quote name='dbsst']nawet nie chce myśleć co to by było jakby się nie zbudził i dlaczego nie było by go teraz z nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj marny by był jego los :shake: :evil_lol: [quote name='malawaszka']asher słyszałaś??? :cool3: :roflt: bhahaha porównując jazdę moją i mojego TZ to ja chyba też bym siebie zawiozła :evil_lol: mój pewnie będzie panikował i latał wkoło torby i pytał gdzie ta torba jest :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']asher słyszałaś??? :cool3: :roflt: Waszko jak widzę jak idzie ci kuchnia w tempie super ekspresu to naprawdę szacun torbę i wyprawke też dasz radę :evil_lol: [quote name='malawaszka'] bhahaha porównując jazdę moją i mojego TZ to ja chyba też bym siebie zawiozła :evil_lol: też kręć też :p [quote name='Cola']:stupid: a jak ja bym to miała zdrobnić...jak to by miało brzmieć :mad: mój syn o imieniu Walenty? NEVER no wiesz kiedyś dawało się imię to ktore dziecko sobie przyniosło :diabloti:a, że czasem było nie trafione :evil_lol: [quote name='Cola'] mój pewnie będzie panikował i latał wkoło torby i pytał gdzie ta torba jest :evil_lol: niech lata w koło torby i ją weźmie.................miliard razy gorsze jest tłumaczenie gdzie co jest przez smsa w środku nocy leżąc w szpitalnym ciuchu :roll::diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 jak powstanie kuchnia na tip top to będę musiała zaczac gotować :evil_lol: więc nie napieram :diabloti: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]Cola ...jak nie Walenty ...to może Zygmunt :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dbsst napisał(a):też kręć też :p no wiesz kiedyś dawało się imię to ktore dziecko sobie przyniosło :diabloti:a, że czasem było nie trafione :evil_lol: niech lata w koło torby i ją weźmie.................miliard razy gorsze jest tłumaczenie gdzie co jest przez smsa w środku nocy leżąc w szpitalnym ciuchu :roll::diabloti::evil_lol: a żebyś wiedziała :p będziemy kręcić...jak na razie mogę kręcić swobodnie czasem nie trafione...czasem...ja tam wolę jednak utrafić :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: weźmie, weźmie...jak ją mu wręczę albo wcześniej zapakuję do bagażnika :evil_lol: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cola ...jak nie Walenty ...to może Zygmunt :diabloti::evil_lol:[/FONT] NIE :shake: długa lista jest na NIE...i nie ma nic na TAK :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']jak powstanie kuchnia na tip top to będę musiała zaczac gotować :evil_lol: więc nie napieram :diabloti: jak powstanie kuchnia to pewnie dach w domu juz będzie do wymiany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cola ...jak nie Walenty ...to może Zygmunt :diabloti::evil_lol:[/FONT] o proszę jakie propozycje :evil_lol: [quote name='Cola'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: weźmie, weźmie...jak ją mu wręczę albo wcześniej zapakuję do bagażnika :evil_lol: weź chyba, że chcesz słuchac ja w tym domu nic nie mogę znaleźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: idę spać brzuch mi faluje -------- dziwne nie zapisywałam się na tanieć brzucha a tańcze brzuchem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cola']NIE :shake: długa lista jest na NIE...i nie ma nic na TAK :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial] :roflt: ... to prawie jak u Klockowej było :evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']asher słyszałaś??? :cool3: :roflt:I czego rżysz? Ja się wzruszyłam, że ktoś we mnie wierzy! :-( :loveu: [quote name='dbsst']nawet nie chce myśleć co to by było jakby się nie zbudził i dlaczego nie było by go teraz z nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Cola']:stupid: a jak ja bym to miała zdrobnić...jak to by miało brzmieć :mad:Waluś :loveu: Mnie się podoba tylko jedno jedyne chłopięce imię i jest to Filip :p :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 asher napisał(a): Mnie się podoba tylko jedno jedyne chłopięce imię i jest to Filip :p :lol: to pewnie dlatrego, że z konopii wyskakuje :roflt: Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 malawaszka napisał(a):to pewnie dlatrego, że z konopii wyskakuje :roflt:Fakt, musiałabym się nieźle ujarać, żeby sobie Filipa zmajstrować. Na trzeźwo mam zbyt sprawne hamulce i bardzo skrupulatnie łykam pigułki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts