Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']za co Ty mnie tak nienawidzisz :mad:
jeszcze nie ale czekam tego magicznego dnia jak się za kolano nie wsuną[/quote]

[B]no co ty, ja cię z każdym kilogramem kocham bardziej :evil_lol:[/B]

[B]I tak najfajniej jest zaraz po porodzie: wychodząc ze szpitala wydaje ci się, ze jesteś taaaaka chuuuda, jak jeszcze nigdy w życiu. Tak jest do czasu, jak ujrzysz swoje odbicie w jakiejś witrynie i się zdziwisz co to za baba w ciąży za tobą łazi.... I dlaczego bluzki i spodnie ciążowe są nadal wypełnione :evil_lol:[/B]

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Maga100'][B]no co ty, ja cię z każdym kilogramem kocham bardziej :evil_lol:[/B]

[B]I tak najfajniej jest zaraz po porodzie: wychodząc ze szpitala wydaje ci się, ze jesteś taaaaka chuuuda, jak jeszcze nigdy w życiu. Tak jest do czasu, jak ujrzysz swoje odbicie w jakiejś witrynie i się zdziwisz co to za baba w ciąży za tobą łazi.... I dlaczego bluzki i spodnie ciążowe są nadal wypełnione :evil_lol:[/B][/quote]
idę wyskoczyć z okna ponieważ jestem zeppelinem to polecę nie utonę :cool3:

Posted

[quote name='agbar']A dlaczego Szpilka ma jeszcze poduche w lozku swym??Moj demon wpierdzielil ja po 5 dniach.....:mad:
Komu pieska????[/quote]

Poducha służy do podpierania głowy więc jest najlepszą przyjaciółka - po małpie

Witam dziś zaczynamy 25tc
[url=http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=25&categ=text]Pampers - kalendarz ciąży[/url]

Posted

[quote name='dbsst']Poducha służy do podpierania głowy więc jest najlepszą przyjaciółka - po małpie

Witam dziś zaczynamy 25tc
[URL="http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=25&categ=text"]Pampers - kalendarz ciąży[/URL][/quote]

:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:jeszcze TYLKO 15 :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:jeszcze TYLKO 15 :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
i tylko 5 tygodni zastrzyków :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dbsst']i tylko 5 tygodni zastrzyków :multi::multi::multi::multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ty już pewnie teraz masz doopalona jak sitko :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ty już pewnie teraz masz doopalona jak sitko :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
brzuch w doopala nie daje rady jak mi TZ zrobił dostawowo przez przypadek :-( to było okropne :shake:
ale jeszcze tylko 5 tyg i będę wolnym człowiekiem :multi:

Posted

[quote name='dbsst']brzuch w doopala nie daje rady jak mi TZ zrobił dostawowo przez przypadek :-( to było okropne :shake:
ale jeszcze tylko 5 tyg i będę wolnym człowiekiem :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze:

.... ja mam wprawe w dawaniu zastrzyków ;) Ozzulkowi dawałam.....Cezarek nie chciał abym mu robiła :roll: sam se do brzucha pakował :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze:

.... ja mam wprawe w dawaniu zastrzyków ;) Ozzulkowi dawałam.....Cezarek nie chciał abym mu robiła :roll: sam se do brzucha pakował :p
[/FONT]
to cho u mnie teraz jest bardzo łatwo nie mam już czucia nigdzie hahaha
ostatnio w szpitalu dostawałam w doopala to nawet nie czułam, pobieranie krwi nie robi na mnie wrażenia jest super :diabloti:

Mały sie przekręcił i teraz jakoś zupełnie dziwnie kopie :roll: wtedy tak fajnie łaskotał :loveu::loveu::loveu:ale oczywiście złośliwe po Tatusiu (chociaz mój gin mówi, że po mnie) musiał się tak odwrócić żeby mamusi juz nie sprawiać przyjemności :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']kilogramów??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:.... TYGODNI :diabloti::evil_lol:[/FONT]

abyście się nie pokłóciły , to ja napisze i kilogramów i tygodni :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']kilogramów??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
boshe uchroń :shake:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:.... TYGODNI :diabloti::evil_lol:[/FONT]

długaśnych jak makaron na metry (notabene strasznie trudno się go je- czy ja znowu myśle o jedzeniu :razz:)

[quote name='Vectra']abyście się nie pokłóciły , to ja napisze i kilogramów i tygodni :diabloti:
....i tak pocieszenie zstąpiło z niebiańskich błękitów i przemówiło pocieszającym tonem :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']na mnie zawsze możesz liczyć , zawsze wpadnę z pocieszeniem :diabloti:
wszystko na to wskazuje pocieszenie Ty moje i Ty i twoje niebiańskie anioły czuwacie nad moim dobrym samopoczuciem i odrazu promienieje jednym słowem z 15kg na minusie odrazu :evil_lol:

a to specjalnie dla dwóch podglądaczy :loveu: NIGDY NIE UŻYJĘ ZNAKÓW PRZESTANKOWYCH oz to nie przystanek :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']1. Z racji tego, że Tadzio pół roku starszy, to będzie walił po głowie Debe Juniora. Będzie też dla niego niedoścignionym wzorem, mentorem i idolem. Howgh.
Eeee, beznadziejny falstart popełniłaś :shake: Jakbyś się wstrzymała z pół roku, to mogłybyście się z Debe ścigać, który pierwszy ząbkuje, raczkuje, defekuje do miseczki... A tak to nuuuudy :shake:

[quote name='dbsst']Zajebisty o ja mam brzuch wielki jak zeppelin :evil_lol: i nawet sa w nim ludzie a dokładnie ludź :evil_lol:Ja tam nie jestem pewna, czy ty faktycznie ludzia w tym brzuchu hodujesz... Zważywszy na jego oryginalny jadłospis :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Eeee, beznadziejny falstart popełniłaś :shake: Jakbyś się wstrzymała z pół roku, to mogłybyście się z Debe ścigać, który pierwszy ząbkuje, raczkuje, defekuje do miseczki... A tak to nuuuudy :shake:
[/quote]

ale Debe z Dilerową mają taki sam termin to też będzie wesoło, chociaż jakby to była Debe i Maga to faktycznie mogłoby być :hmmmm: bardziej pikantnie :diabloti:

Posted

Pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem lepiej się zgrają :evil_lol:

ps. A nie mówiłam? Gdzie nie nadrobię, tam się rozmnażają :crazyeye: Waszka, niech no ja znajdę chwilę czasu... :diabloti:

Posted

[quote name='asher']
ps. A nie mówiłam? Gdzie nie nadrobię, tam się rozmnażają :crazyeye: Waszka, niech no ja znajdę chwilę czasu... :diabloti:

i co? też się rozmnożysz??????? :crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']nie znajduję innego pomysłu co mogłabyś robić w wolnym czasie :diabloti: to na dogo ostatnio takie trendy jest :diabloti:[/quote]Nadrabiać cię, Wasiu, nadrabiać :diabloti: Bo wiesz, ja to raczej offowa jestem. Ale innym bycia trendyjuicyjazzy nie skąpię :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']ale Debe z Dilerową mają taki sam termin to też będzie wesoło, chociaż jakby to była Debe i Maga to faktycznie mogłoby być :hmmmm: bardziej pikantnie :diabloti:[/quote]

JA nie bede sie scigac z Debe,ktora dzidzia kizimizi byla pierwsza...Przeciez wiadomo ze MOJA:diabloti:

Posted

[quote name='asher']Eeee, beznadziejny falstart popełniłaś :shake: Jakbyś się wstrzymała z pół roku, to mogłybyście się z Debe ścigać, który pierwszy ząbkuje, raczkuje, defekuje do miseczki... A tak to nuuuudy :shake:

Ja tam nie jestem pewna, czy ty faktycznie ludzia w tym brzuchu hodujesz... Zważywszy na jego oryginalny jadłospis :diabloti:

1. bo Magda W. zawsze się musi spieszyć jak mysz mała szybka tylko kołowrotka jej brak :diabloti:
z drugiej strony Tadzio mógłby nie mieć szans w końcu ja noszę geniusza - plan minimum w wieku 4-5 lat musi znać tabliczkę mnożenia i.....sam się podcierać!

2. ludzia o orginalnych smakach

[quote name='malawaszka']ale Debe z Dilerową mają taki sam termin to też będzie wesoło, chociaż jakby to była Debe i Maga to faktycznie mogłoby być :hmmmm: bardziej pikantnie :diabloti:

Jakby tylko Magda W. była hot pikantna laska Dilerko obrażamy się :obrazic:

[quote name='asher']Pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem lepiej się zgrają :evil_lol:

1. oczywiście, że tak Magda teraz na mnie czeka ja urodzę zdejmą mi szwy z stąd i tamtąd i działamy a co :lol: będziemy rozmnażać się jak koszatniczki :diabloti:

znajdz znajdz czas ładna będzie z Was para :diabloti:

[quote name='malawaszka']nie znajduję innego pomysłu co mogłabyś robić w wolnym czasie :diabloti: to na dogo ostatnio takie trendy jest :diabloti:
widzisz ona już czeka :loveu::evil_lol:

[quote name='agbar']JA nie bede sie scigac z Debe,ktora dzidzia kizimizi byla pierwsza...Przeciez wiadomo ze MOJA:diabloti:

Dilerko to, że twoje jajo dopadł pierwszy wygłodniały agresywny plemnik jeszcze o niczym nie przesądza :cool3:
moje jajo się trzymało i czekało na tego plemnika z idealną głowka, miekką witką i cwanym okiem :loveu:

witajcie me ukochane :p