Maga100 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='dbsst']za co Ty mnie tak nienawidzisz :mad: jeszcze nie ale czekam tego magicznego dnia jak się za kolano nie wsuną[/quote] [B]no co ty, ja cię z każdym kilogramem kocham bardziej :evil_lol:[/B] [B]I tak najfajniej jest zaraz po porodzie: wychodząc ze szpitala wydaje ci się, ze jesteś taaaaka chuuuda, jak jeszcze nigdy w życiu. Tak jest do czasu, jak ujrzysz swoje odbicie w jakiejś witrynie i się zdziwisz co to za baba w ciąży za tobą łazi.... I dlaczego bluzki i spodnie ciążowe są nadal wypełnione :evil_lol:[/B] Quote
dbsst Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Maga100'][B]no co ty, ja cię z każdym kilogramem kocham bardziej :evil_lol:[/B] [B]I tak najfajniej jest zaraz po porodzie: wychodząc ze szpitala wydaje ci się, ze jesteś taaaaka chuuuda, jak jeszcze nigdy w życiu. Tak jest do czasu, jak ujrzysz swoje odbicie w jakiejś witrynie i się zdziwisz co to za baba w ciąży za tobą łazi.... I dlaczego bluzki i spodnie ciążowe są nadal wypełnione :evil_lol:[/B][/quote] idę wyskoczyć z okna ponieważ jestem zeppelinem to polecę nie utonę :cool3: Quote
agbar Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A dlaczego Szpilka ma jeszcze poduche w lozku swym??Moj demon wpierdzielil ja po 5 dniach.....:mad: Komu pieska???? Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='agbar']A dlaczego Szpilka ma jeszcze poduche w lozku swym??Moj demon wpierdzielil ja po 5 dniach.....:mad: Komu pieska????[/quote] Poducha służy do podpierania głowy więc jest najlepszą przyjaciółka - po małpie Witam dziś zaczynamy 25tc [url=http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=25&categ=text]Pampers - kalendarz ciąży[/url] Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']Poducha służy do podpierania głowy więc jest najlepszą przyjaciółka - po małpie Witam dziś zaczynamy 25tc [URL="http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=25&categ=text"]Pampers - kalendarz ciąży[/URL][/quote] :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:jeszcze TYLKO 15 :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:jeszcze TYLKO 15 :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i tylko 5 tygodni zastrzyków :multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']i tylko 5 tygodni zastrzyków :multi::multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ty już pewnie teraz masz doopalona jak sitko :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ty już pewnie teraz masz doopalona jak sitko :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] brzuch w doopala nie daje rady jak mi TZ zrobił dostawowo przez przypadek :-( to było okropne :shake: ale jeszcze tylko 5 tyg i będę wolnym człowiekiem :multi: Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']brzuch w doopala nie daje rady jak mi TZ zrobił dostawowo przez przypadek :-( to było okropne :shake: ale jeszcze tylko 5 tyg i będę wolnym człowiekiem :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: .... ja mam wprawe w dawaniu zastrzyków ;) Ozzulkowi dawałam.....Cezarek nie chciał abym mu robiła :roll: sam se do brzucha pakował :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: .... ja mam wprawe w dawaniu zastrzyków ;) Ozzulkowi dawałam.....Cezarek nie chciał abym mu robiła :roll: sam se do brzucha pakował :p[/FONT] to cho u mnie teraz jest bardzo łatwo nie mam już czucia nigdzie hahaha ostatnio w szpitalu dostawałam w doopala to nawet nie czułam, pobieranie krwi nie robi na mnie wrażenia jest super :diabloti: Mały sie przekręcił i teraz jakoś zupełnie dziwnie kopie :roll: wtedy tak fajnie łaskotał :loveu::loveu::loveu:ale oczywiście złośliwe po Tatusiu (chociaz mój gin mówi, że po mnie) musiał się tak odwrócić żeby mamusi juz nie sprawiać przyjemności :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:jeszcze TYLKO 15 :loveu::loveu::loveu:[/FONT] kilogramów??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']kilogramów??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial]:cool1:.... TYGODNI :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']kilogramów??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:.... TYGODNI :diabloti::evil_lol:[/FONT] abyście się nie pokłóciły , to ja napisze i kilogramów i tygodni :diabloti: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']kilogramów??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: boshe uchroń :shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:.... TYGODNI :diabloti::evil_lol:[/FONT] długaśnych jak makaron na metry (notabene strasznie trudno się go je- czy ja znowu myśle o jedzeniu :razz:) [quote name='Vectra']abyście się nie pokłóciły , to ja napisze i kilogramów i tygodni :diabloti: ....i tak pocieszenie zstąpiło z niebiańskich błękitów i przemówiło pocieszającym tonem :diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 na mnie zawsze możesz liczyć , zawsze wpadnę z pocieszeniem :diabloti: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Vectra']na mnie zawsze możesz liczyć , zawsze wpadnę z pocieszeniem :diabloti: wszystko na to wskazuje pocieszenie Ty moje i Ty i twoje niebiańskie anioły czuwacie nad moim dobrym samopoczuciem i odrazu promienieje jednym słowem z 15kg na minusie odrazu :evil_lol: a to specjalnie dla dwóch podglądaczy :loveu: NIGDY NIE UŻYJĘ ZNAKÓW PRZESTANKOWYCH oz to nie przystanek :cool3::evil_lol: Quote
asher Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']1. Z racji tego, że Tadzio pół roku starszy, to będzie walił po głowie Debe Juniora. Będzie też dla niego niedoścignionym wzorem, mentorem i idolem. Howgh. Eeee, beznadziejny falstart popełniłaś :shake: Jakbyś się wstrzymała z pół roku, to mogłybyście się z Debe ścigać, który pierwszy ząbkuje, raczkuje, defekuje do miseczki... A tak to nuuuudy :shake: [quote name='dbsst']Zajebisty o ja mam brzuch wielki jak zeppelin :evil_lol: i nawet sa w nim ludzie a dokładnie ludź :evil_lol:Ja tam nie jestem pewna, czy ty faktycznie ludzia w tym brzuchu hodujesz... Zważywszy na jego oryginalny jadłospis :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='asher']Eeee, beznadziejny falstart popełniłaś :shake: Jakbyś się wstrzymała z pół roku, to mogłybyście się z Debe ścigać, który pierwszy ząbkuje, raczkuje, defekuje do miseczki... A tak to nuuuudy :shake: [/quote] ale Debe z Dilerową mają taki sam termin to też będzie wesoło, chociaż jakby to była Debe i Maga to faktycznie mogłoby być :hmmmm: bardziej pikantnie :diabloti: Quote
asher Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem lepiej się zgrają :evil_lol: ps. A nie mówiłam? Gdzie nie nadrobię, tam się rozmnażają :crazyeye: Waszka, niech no ja znajdę chwilę czasu... :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='asher'] ps. A nie mówiłam? Gdzie nie nadrobię, tam się rozmnażają :crazyeye: Waszka, niech no ja znajdę chwilę czasu... :diabloti: i co? też się rozmnożysz??????? :crazyeye: :diabloti: Quote
asher Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='malawaszka']i co? też się rozmnożysz??????? :crazyeye: :diabloti:[/quote]Pomyśl logicznie, to nie boli :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='asher']Pomyśl logicznie, to nie boli :diabloti:[/quote] nie znajduję innego pomysłu co mogłabyś robić w wolnym czasie :diabloti: to na dogo ostatnio takie trendy jest :diabloti: Quote
asher Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='malawaszka']nie znajduję innego pomysłu co mogłabyś robić w wolnym czasie :diabloti: to na dogo ostatnio takie trendy jest :diabloti:[/quote]Nadrabiać cię, Wasiu, nadrabiać :diabloti: Bo wiesz, ja to raczej offowa jestem. Ale innym bycia trendyjuicyjazzy nie skąpię :diabloti: Quote
agbar Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='malawaszka']ale Debe z Dilerową mają taki sam termin to też będzie wesoło, chociaż jakby to była Debe i Maga to faktycznie mogłoby być :hmmmm: bardziej pikantnie :diabloti:[/quote] JA nie bede sie scigac z Debe,ktora dzidzia kizimizi byla pierwsza...Przeciez wiadomo ze MOJA:diabloti: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='asher']Eeee, beznadziejny falstart popełniłaś :shake: Jakbyś się wstrzymała z pół roku, to mogłybyście się z Debe ścigać, który pierwszy ząbkuje, raczkuje, defekuje do miseczki... A tak to nuuuudy :shake: Ja tam nie jestem pewna, czy ty faktycznie ludzia w tym brzuchu hodujesz... Zważywszy na jego oryginalny jadłospis :diabloti: 1. bo Magda W. zawsze się musi spieszyć jak mysz mała szybka tylko kołowrotka jej brak :diabloti: z drugiej strony Tadzio mógłby nie mieć szans w końcu ja noszę geniusza - plan minimum w wieku 4-5 lat musi znać tabliczkę mnożenia i.....sam się podcierać! 2. ludzia o orginalnych smakach [quote name='malawaszka']ale Debe z Dilerową mają taki sam termin to też będzie wesoło, chociaż jakby to była Debe i Maga to faktycznie mogłoby być :hmmmm: bardziej pikantnie :diabloti: Jakby tylko Magda W. była hot pikantna laska Dilerko obrażamy się :obrazic: [quote name='asher']Pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem lepiej się zgrają :evil_lol: ps. A nie mówiłam? Gdzie nie nadrobię, tam się rozmnażają :crazyeye: Waszka, niech no ja znajdę chwilę czasu... :diabloti: 1. oczywiście, że tak Magda teraz na mnie czeka ja urodzę zdejmą mi szwy z stąd i tamtąd i działamy a co :lol: będziemy rozmnażać się jak koszatniczki :diabloti: znajdz znajdz czas ładna będzie z Was para :diabloti: [quote name='malawaszka']nie znajduję innego pomysłu co mogłabyś robić w wolnym czasie :diabloti: to na dogo ostatnio takie trendy jest :diabloti: widzisz ona już czeka :loveu::evil_lol: [quote name='agbar']JA nie bede sie scigac z Debe,ktora dzidzia kizimizi byla pierwsza...Przeciez wiadomo ze MOJA:diabloti: Dilerko to, że twoje jajo dopadł pierwszy wygłodniały agresywny plemnik jeszcze o niczym nie przesądza :cool3: moje jajo się trzymało i czekało na tego plemnika z idealną głowka, miekką witką i cwanym okiem :loveu: witajcie me ukochane :p Quote
Recommended Posts