Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][B]zrobię to dla ciebie, bo wiem, ze przy gościach nie zjadasz trzech talerzy naraz, tylko udajesz, ze najadlaś się jednym :diabloti:[/B][/quote]
z reguły w ogóle nie zjadam talerz ponoć szkodzą na szkliwo i układ trawienny :diabloti:

zastawa się przyda będzie czym rzucać w przypływie złości :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']z reguły w ogóle nie zjadam talerz ponoć szkodzą na szkliwo i układ trawienny :diabloti:

zastawa się przyda będzie czym rzucać w przypływie złości :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no dopsz bede pamiętać tylko jaką ....papierowa , melamina , porcelit :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']z reguły w ogóle nie zjadam talerz ponoć szkodzą na szkliwo i układ trawienny :diabloti:

[/quote]

[B]zapomniałam, ze tobie wszystko trzeba dokładnie opisać, nie mogę zastosować skrótów myślowych, bo ich nie zrozumiesz :diabloti::diabloti::diabloti:[/B]

[B]I love ju cię i tak :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no dopsz bede pamiętać tylko jaką ....papierowa , melamina , porcelit :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tylko nie papierowa bo nia nie da się zabić a ja jak rzucam to tylko w jednym celu :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]zapomniałam, ze tobie wszystko trzeba dokładnie opisać, nie mogę zastosować skrótów myślowych, bo ich nie zrozumiesz :diabloti::diabloti::diabloti:[/B]

[B][COLOR=Purple]I love ju cię i tak[/COLOR] :diabloti:[/B][/quote]

Lubię jak mi tłumaczysz wtedy masz taka mądrą minę :diabloti:
zaczynam się Ciebie bać i to tak serio serio :evil_lol:

witam dogadywaliście mi, że mam grubego psa wróciłam z nią ze spaceru i chyba JA wyzionę ducha :angryy:
Trudno Szpilka jest skazana na tłuszczyk :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']

witam dogadywaliście mi, że mam grubego psa wróciłam z nią ze spaceru i chyba JA wyzionę ducha :angryy:
Trudno Szpilka jest skazana na tłuszczyk :cool1:[/quote]

:evil_lol: ale to ona miała biegać a nie Ty :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: ale to ona miała biegać a nie Ty :evil_lol:[/quote]

[B]Dominika naiwnie sądzi, że jak będzie prowadzila aktywny tryb życia w ciąży, to potem szybko wróci do formy :grin::grin:[/B]
[B]I dlatego Szpilka leży w trawie, a Dominika biega i aportuje :grin:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Dominika naiwnie sądzi, że jak będzie prowadzila aktywny tryb życia w ciąży, to potem szybko wróci do formy :grin::grin:[/B]
[B]I dlatego Szpilka leży w trawie, a Dominika biega i aportuje :grin:[/B][/quote]

I Ty to dopiero teraz mowisz????Na jaka cholere ja te kilometrowe spacery z psem uprawiam....:roll::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']I Ty to dopiero teraz mowisz????Na jaka cholere ja te kilometrowe spacery z psem uprawiam....:roll::diabloti:[/quote]

[B]Bo nadzieja umiera ostatnia :cool1:[/B]
[B]a gruba du..a i tak zostaje :cool1:[/B]

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: ale to ona miała biegać a nie Ty :evil_lol:[/quote]

aaaaaaaaa to ja nie zrozumiałam :evil_lol:

[quote name='agbar']Dzien dobry:grins:
Ja nie mowilam nic o grubym psie,ani grubej panci ani w ogole nie uzywam slowa gruba....[/quote]

jedyna mnie rozumiesz i wiesz co czuje :loveu:

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Witaj sis wyziewająca duchy:diabloti: [/B][/I][/COLOR][/quote]
witaj sis z miniaturka boksera :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]Dominika naiwnie sądzi, że jak będzie prowadzila aktywny tryb życia w ciąży, to potem szybko wróci do formy :grin::grin:[/B]
[B]I dlatego Szpilka leży w trawie, a Dominika biega i aportuje :grin:[/B][/quote]

Robię to bo lubię i tej wersji trzymać sie będę
jakoś pogodziłam sie z wizja Matki Polki tylko spódnice rozmiar spadochronu muszę sobie kupić w kwiaty i będzie cudownie - po co mi figura

[quote name='agbar']I Ty to dopiero teraz mowisz????Na jaka cholere ja te kilometrowe spacery z psem uprawiam....:roll::diabloti:[/quote]
żeby mieć łatwy i bezbolesny poród :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]Bo nadzieja umiera ostatnia :cool1:[/B]
[B]a gruba du..a i tak zostaje :cool1:[/B][/quote]

strasznie się wozi ta Magda W. najgorsze ma za sobą i pastwi się teraz nad tymi biednymi malutkimi kangurzycami :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Czy ktos cos wspominal o porodzie..podobno slowa na P sa zakazane?:diabloti:[/quote]
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
skuza :lol:

Posted

Noooo, ciekawie się zapowiada życie Jaska po urodzeniu...

Narąbany personel szpitala...
Mamcia w spódnicy w kwiaty jak spadochron...
Mamcia rzucająca nie-papierowymi talerzami, aby zabić...
Pełno teściowych...
Narzeczone juz nogami przebierają..

Rrrrrany..... już Ty Jasku lepiej siedż w brzuszku:lol:..

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, ciekawie się zapowiada życie Jaska po urodzeniu...

Pełno teściowych...
Narzeczone juz nogami przebierają..

Pzdr.[/quote]

:lol::lol::lol::lol::lol:

może siedzieć max do 18-ki potem siu :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jednym słowem Jasiek ma przerąbane .... dobrze że ma chociaz taką fajną Ciotke Alicje :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
taaaaaaaaaak jasne ciocia Ala ma jeden poważny minus MIESZKA DALEKO :shake:

Posted

a teraz prezentuje piosenkę, która jest w stanie rozruszać mojego leniwego syna ostatnio
[url=http://www.youtube.com/watch?v=vha-WjVwkH0]YouTube - Sidney Polak - Butelki[/url]

czy On chce mi coś powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']:lol::lol::lol::lol::lol:

może siedzieć max do 18-ki potem siu :diabloti:

taaaaaaaaaak jasne ciocia Ala ma jeden poważny minus MIESZKA DALEKO :shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
wiesz .....no tak 1-2 razy w roku może dojade :evil_lol:...więc drżyj :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, ciekawie się zapowiada życie Jaska po urodzeniu...

Pełno teściowych...
[B]Narzeczone juz nogami przebierają..
[/B]

Pzdr.[/quote]

nooo te narzeczone to beda musialy najpierw z nadopiekuncza mamusia stoczyc bitwe :evil_lol:

[quote name='dbsst']a teraz prezentuje piosenkę, która jest w stanie rozruszać mojego leniwego syna ostatnio
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=vha-WjVwkH0"]YouTube - Sidney Polak - Butelki[/URL]

czy On chce mi coś powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

pewnie ma ochote na szluga

Posted

[quote name='dbsst']jakoś pogodziłam sie z wizja Matki Polki tylko spódnice rozmiar spadochronu muszę sobie kupić w kwiaty i będzie cudownie - po co mi figura [/quote]

[B]a śmialaś się z niedowierzaniem, jak ci przywiozłam swoje spodnie ciążowe (pokrowiec na pociąg) :diabloti:[/B]

[quote name='dbsst']
strasznie się wozi ta Magda W. najgorsze ma za sobą i pastwi się teraz nad tymi biednymi malutkimi kangurzycami :diabloti:[/quote]

[B]ja się nie pastwię, ja się cieszę i uśmiecham się radośnie i z miłością, ze tak świadomie przeżywacie ten piękny, błogostawiony stan :evil_lol:, za którym ja oczywiście tęsknię :diabloti:[/B]

[quote name='malawaszka']nooo te narzeczone to beda musialy najpierw z nadopiekuncza mamusia stoczyc bitwe :evil_lol:
[/quote]

[B]nadopiekuńcza mamusia będzie zajęta swoim młodym narzeczonym :roll:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]a śmialaś się z niedowierzaniem, jak ci przywiozłam swoje spodnie ciążowe (pokrowiec na pociąg) :diabloti:[/B]

[/quote]

[CENTER]:roflt: :roflt: :roflt:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
wiesz .....no tak 1-2 razy w roku może dojade :evil_lol:...więc drżyj :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
obiecanki cacanki a głupiemu staje :diabloti:

[quote name='malawaszka']nooo te narzeczone to beda musialy najpierw z nadopiekuncza mamusia stoczyc bitwe :evil_lol:

pewnie ma ochote na szluga[/quote]

a ja łatwa nie jestem znam kilka chwytów :evil_lol:
nie wiem ale drżę bo kolejna piosenka, która mu sie podoba tez nie jest o lekkiej tematyce :cool1:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=hYrRuwwBIl8]YouTube - Sidney Polak - Marry & Jerry[/url] :roll:

[quote name='Maga100'][B]a śmialaś się z niedowierzaniem, jak ci przywiozłam swoje spodnie ciążowe (pokrowiec na pociąg) :diabloti:[/B]

[B]ja się nie pastwię, ja się cieszę i uśmiecham się radośnie i z miłością, ze tak świadomie przeżywacie ten piękny, błogostawiony stan :evil_lol:, za którym ja oczywiście tęsknię :diabloti:[/B]

[B]nadopiekuńcza mamusia będzie zajęta swoim młodym narzeczonym :roll:[/B][/quote]

tak jako zobaczyłam te spodnie to wydawało mi się, że to dla jakiejś słonicy w rui :roll:
shit jakos Ci nie wierze :razz:
będę :diabloti:

[quote name='Alicja'][CENTER]:roflt: :roflt: :roflt:
[/CENTER]
[/quote]
pani już dziękujemy :mad:

Posted

i miły przerywnik - pies nadaktywny :diabloti:

[IMG]http://images37.fotosik.pl/200/6ff0d44daf50371b.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/201/c8884ed2e71a7136.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/200/842aab9c3a443dc0.jpg[/IMG]

[IMG]http://images46.fotosik.pl/204/691428f0f92d9dd0.jpg[/IMG]