BBeta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wszystkiego najlepszego! ;) http://images49.fotosik.pl/202/a56928b892a7680c.jpg Na taką Szpilke czekałam :loveu: Quote
dbsst Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Hanna R.']Mój poślizg wynosi dwa dni. :oops: Stu lat Ci nie życzę. Ale życzę Ci kochana moja jak najmniej skutków ubocznych życia :p Bardzo bardzo Ci dziękuje Kochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='malawaszka']to samo miałam pytać:lol: co gorsza nie tylko jej się przytyło :diabloti: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowskie http://images46.fotosik.pl/188/fdbbfc3711957a2a.jpg czesc sis :multi: [quote name='BBeta']Wszystkiego najlepszego! ;) http://images49.fotosik.pl/202/a56928b892a7680c.jpg Na taką Szpilke czekałam :loveu: Dziękuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 dbsst napisał(a): co gorsza nie tylko jej się przytyło :diabloti: a gdzie ty mnie widziałas? :lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 jaka Szpilka taka ja :roll::diabloti: ups za dużo soku z gumi jagód :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 malawaszka napisał(a):a gdzie ty mnie widziałas? :lol: hahaha love u Wasiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 I LOVE JU CIĘ :loveu: Czyli już nie muszę trzymać jęzora na swoim miejscu? :multi: Prawie mi usechł..... :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ooooooooo !!!!! Tylko od najwcześniejszej godziny życia ucz to dziecię, że grzech wyniszcza - cnota tuczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 no następna :mdleje: umówiłyscie sie wszystkie czy co? :loveu::loveu::loveu: to kiedy przemy????? dasz nam odpocząć po Klockowej? :lol: GRATULUJĘ!!!!!!! :laola: :drinking: :loveu: Quote
Maga100 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='malawaszka']no następna :mdleje: umówiłyscie sie wszystkie czy co? :loveu::loveu::loveu: to kiedy przemy????? dasz nam odpocząć po Klockowej? :lol: ad. 1 - umówilyśmy się, bo chcemy, aby Vectra zbankrutowała na zabawkach :diabloti: ad. 2 - hahaha, Debe, teraz się obraź, bo ONA - Wsza - mysli, że już niedługo rodzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Maga100']I LOVE JU CIĘ :loveu: Czyli już nie muszę trzymać jęzora na swoim miejscu? :multi: Prawie mi usechł..... :evil_lol: :crazyeye: taaaaak macierzyństwo zmienia :evil_lol::evil_lol: boshe język też mi usycha ale zupełnie z innego powodu :evil_lol: [quote name='Hanna R.']Ooooooooo !!!!! Tylko od najwcześniejszej godziny życia ucz to dziecię, że grzech wyniszcza - cnota tuczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toz to właśnie TA cnota tak mnie utuczyła :evil_lol: [quote name='malawaszka']no następna :mdleje: umówiłyscie sie wszystkie czy co? :loveu::loveu::loveu: to kiedy przemy????? dasz nam odpocząć po Klockowej? :lol: GRATULUJĘ!!!!!!! :laola: :drinking: :loveu: wiem, że wyglądam jakbym miała zaraz się rozsypać ale zaskoczę Cię to dopiero 24tc!!!!!!!!!! jak tak dalej pójdzie z kuli do kręgli zmienię się w lawinę śnieżną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak umówiłyśmy się i wszystkie robiłyśmy to na trzy cztery :evil_lol::evil_lol: Quote
Agnes Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ooo powrot debe i szpili:loveu::loveu::loveu::multi: i to podwojnej debe:multi: GRATULACJE!! Quote
dbsst Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Maga100'] ad. 2 - hahaha, Debe, teraz się obraź, bo ONA - Wsza - mysli, że już niedługo rodzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to fakt to zabolało przecież mam brzuch jak tara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agnes']ooo powrot debe i szpili:loveu::loveu::loveu::multi: i to podwojnej debe:multi: GRATULACJE!! hahaha dziękuję podwójnie....... Ale tak naprawdę to gratulować będzie czego za .............kilka miechów :evil_lol: Quote
Agnes Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 dbsst napisał(a): Ale tak naprawdę to gratulować będzie czego za .............kilka miechów :evil_lol: aj tam...wtedy bedziemy gratulowac raz jeszcze:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 dbsst napisał(a): wiem, że wyglądam jakbym miała zaraz się rozsypać ale zaskoczę Cię to dopiero 24tc!!!!!!!!!! jak tak dalej pójdzie z kuli do kręgli zmienię się w lawinę śnieżną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak umówiłyśmy się i wszystkie robiłyśmy to na trzy cztery :evil_lol::evil_lol: noo to mamy 3 mieszki na odsapnięcie po wczorajszym przeniu :loveu::loveu::loveu: grzeczna dziewczynka :loveu: noo to zdrówko :drinking: :diabloti: Quote
Justa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 O matulu :mdleje: Gratuluję ! :loveu::loveu::loveu: Co to za wysyp matek na dogo, ja nie wiem :evil_lol: Dzieciątko będzie w podobnym wieku jak Tadzio :loveu::multi: Ah, ale Wam zazdroszczę.. Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Agnes napisał(a):aj tam...wtedy bedziemy gratulowac raz jeszcze:evil_lol: mówisz a pójdziecie ze mną do szpitala na słowo na P............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):noo to mamy 3 mieszki na odsapnięcie po wczorajszym przeniu :loveu::loveu::loveu: grzeczna dziewczynka :loveu::evil_lol: noo to zdrówko :drinking: :diabloti: staram się jak mogie Was nie nadwyrężać :diabloti: gdzie mi tu do abstynenckiej galerii z flaszka wchodzisz :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justa napisał(a):O matulu :mdleje: Gratuluję ! :loveu::loveu::loveu: Co to za wysyp matek na dogo, ja nie wiem :evil_lol: Dzieciątko będzie w podobnym wieku jak Tadzio :loveu::multi: Ah, ale Wam zazdroszczę.. hahah dziękuję Co więcej będzie - ma - ciuchy po Tadziu :cool1: Maga przywiozła mi ostatnio darów a darów zaczeła od ciążowych a skończyła na dzieciackich :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki Mago100:loveu: Quote
BBeta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gratuluje :Rose: Chłopczyk czy dziewczynka? ;) http://images40.fotosik.pl/198/d4c1bc329d45fcbc.jpg Pięknie wyglądasz :) Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='BBeta']Gratuluje :Rose: Chłopczyk czy dziewczynka? ;) http://images40.fotosik.pl/198/d4c1bc329d45fcbc.jpg Pięknie wyglądasz :) Dziękuje dziękuje chłopak!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='BBeta'] http://images40.fotosik.pl/198/d4c1bc329d45fcbc.jpg Pięknie wyglądasz :) tryska szczęsciem :loveu::loveu::loveu: [quote name='dbsst'] staram się jak mogie Was nie nadwyrężać :diabloti: gdzie mi tu do abstynenckiej galerii z flaszka wchodzisz :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o dzięki Ci miłosierna Dominiko, a flaszeczka wirtualna to Ci nie zaszkodzi - ja wczoraj jakoś nie miałam ochoty na prawdziwą - pewnie mi coś na weselu zaszkodziło - jakaś sałatka czy klopsiki:evil_lol: [quote name='dbsst']Dziękuje dziękuje chłopak!!!!!!!!!!!! łoooooo następny chłopak :klacz: Quote
bonita Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No gratki sis :) Chłopacek będzie:loveu: A imię już wybrane? Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Justa'] Dzieciątko będzie w podobnym wieku jak Tadzio :loveu::multi: Ah, ale Wam zazdroszczę.. 1. Z racji tego, że Tadzio pół roku starszy, to będzie walił po głowie Debe Juniora. Będzie też dla niego niedoścignionym wzorem, mentorem i idolem. Howgh. 2. Już ci pisałam coś na ten temat :evil_lol: [quote name='dbsst']mówisz a pójdziecie ze mną do szpitala na słowo na P............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja pójdę, ja, ja ja, :multi: [quote name='dbsst'] Co więcej będzie - ma - ciuchy po Tadziu :cool1: Maga przywiozła mi ostatnio darów a darów zaczeła od ciążowych a skończyła na dzieciackich :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki Mago100:loveu: Aha, że niby tak mnie kochasz? :diabloti: Zbieram następną torbę, bo T rośnie jak oszalały :shake: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100']I LOVE JU CIĘ :loveu: Czyli już nie muszę trzymać jęzora na swoim miejscu? :multi: Prawie mi usechł..... :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie tylko ty ...ja mam cały czubeczek jęzora pogryziony , bo co rusz mi sie o mało co nie wklikło :evil_lol: Sis ......to jest zaje2biste :loveu: http://images40.fotosik.pl/198/d4c1bc329d45fcbc.jpg Quote
Vectra Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 aleś się utuczyła :diabloti: GRATULUJE !!! Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='malawaszka']tryska szczęsciem :loveu: o dzięki Ci miłosierna Dominiko, a flaszeczka wirtualna to Ci nie zaszkodzi - ja wczoraj jakoś nie miałam ochoty na prawdziwą - pewnie mi coś na weselu zaszkodziło - jakaś sałatka czy klopsiki łoooooo następny chłopak tryskam tryskam to fakt :cool3: kazda flaszka mi szkodzi jestem już w punkcie krytycznym :evil_lol::evil_lol: same chłopaki także Grosia będzie miała w czym wybierać :cool3: [quote name='bonita']No gratki sis :) Chłopacek będzie:loveu: A imię już wybrane? No dziękować Sister :loveu: a wybrane będzie JAN :loveu::loveu: [quote name='Maga100']1. Z racji tego, że Tadzio pół roku starszy, to będzie walił po głowie Debe Juniora. Będzie też dla niego niedoścignionym wzorem, mentorem i idolem. Howgh. ja pójdę, ja, ja ja, Aha, że niby tak mnie kochasz? Zbieram następną torbę, bo T rośnie jak oszalały 1. to jakies pomówienie Tatuś już trenuje z Juniorem dźwignie kopy i takie tam ;) Zresztą Ty wiesz, że ja mam swoich ludzi wszędzie i w każdym wieku więc Tadzio niech pilnuje skarpet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: JUŻ to widzę jak idziesz ze mną przeć w środku nocy zimą jest szansa, że w Sylwestra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:prędzej spotkam Cię na korytarzu szpitalnym jak będziesz na odtruciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']nie tylko ty ...ja mam cały czubeczek jęzora pogryziony , bo co rusz mi sie o mało co nie wklikło Sis ......to jest zaje2biste http://images40.fotosik.pl/198/d4c1bc329d45fcbc.jpg biedna pogryziona sis :razz::evil_lol: Zajebisty o ja mam brzuch wielki jak zeppelin :evil_lol: i nawet sa w nim ludzie a dokładnie ludź :evil_lol: [quote name='Vectra']aleś się utuczyła GRATULUJE !!! Wpadłam do kociołka z nutelka i o uważaj lepiej bo widzę, że nie ja jedna w kociołku z nutelką wylądowałam każda z Was jest zagrożona każda z Was może stać się kinder niespodzianką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki :multi: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Waszka napewno sałatka Ci zaszkodziła to one zawsze szkodzą :eviltong: Quote
Recommended Posts