Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

:lol: Siemka, ależ masz piękna pannę. fju fju. Kluseczka jak się patrzy. Jakby taka "Pamela" reanimowała w mojej okolicy to moje fafle by chyba się same topiły co 5 min na zmianę. Lalunia:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

:evil_lol: Spadłam z krzesła oglądając filmy kociambrami :roflt:

Ładny widok z okna :evil_lol:

Szpamela Anderson :loveu::loveu: Jak ona zgrabnie się porusza w tej wodzie!

Posted

Witamy Was w Nowym Roku!
:laola:

życzymy Wam, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierza :loveu:

:tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1:

:cunao::cunao::cunao:

bosz.... Debe... jak Ty to robisz, że robisz Szpameli takie zajebiaszcze fotki? :crazyeye: zazdraszczam!!
co następne, to lepsze...
to super :evil_lol:
http://images28.fotosik.pl/294/9fb95846103dabc9.jpg

p.s. gratulacje z umeblowienia się w nowym domeczku;)

p.s.2. chyba będę Cię musiała nawiedzić w Twej lecznicy, bo mnie coś w kręgosłupie strzyka :roll:

Posted

cos sie spsuło z cytowaniem
Waszka zapomniałam spytac dzis juz karteczke sobie zapisałam hahahha

to jest mc na wólczyńskiej :p czyli zostałam prawie na Żoliborzu hahahaha

kuchnia

piękna płyta

Posted

oooo masakra, ja Ci współczuję, w październiku przerabiałam to samo. :diabloti: i ten ciągły kurz............:cool1: ale efekt powalający, po fotkach Twojej kuchni widać, że też się pięknie zapowiada:razz::razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak Wy elegancko mieszkacie! Prawie jak w katalogu o kuchniach...;)

Pzdr.

Asiaczku prawie czyni wielka różnicę ale dziękuje mi tez sie stale i wciaz podoba -- jeszcze hahahaa

Posted

aneczka23 napisał(a):
oooo masakra, ja Ci współczuję, w październiku przerabiałam to samo. :diabloti: i ten ciągły kurz............:cool1: ale efekt powalający, po fotkach Twojej kuchni widać, że też się pięknie zapowiada:razz::razz:

no mam nadzieje czekamy na narożnik i na krzesła będa dopiero w drugiej połowie tego miesiąca więc salonu wam narazie nie pokaże hahaha

dziś robili podłogi wiec koło weekendu zrobie reszte mieszkania

Posted

oj wiem wiem, znam znam... U nas to trwało od lipca dzien w dzień po kilka - kilkanaście godzin. przeróbka totalna, widzę, że masz tą samą zabawę. Życzę szybkiego finału, oczywiście będę zaglądać jak pracę przebiegają, jakiś nadzór musi być :diabloti: co by się robotnicy nie opieprzali :mad:

Posted

Ja pierdziuuuuuuu Sis Xero , ale mnie się podoba w kuchni :loveu::loveu::loveu:i czy masz drzwiczki na balkonik z kuchni ?? To ja poprosze fotę balkoniku :multi: muszę wiedzieć gdzie bedę latem piła kawę :p