malawaszka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 hahaha też ostatnio widzieliśmy z J taką paniusię z listeczkami ponabijanymi na szpile :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na początku tak :crazyeye: i zagwozdka co to za buty :lol: Quote
Vectra Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Listki listkami .... :evil_lol: ja ostatnio stoję w banku do kasy :angryy: wchodzi "pan" wyniuniany , wyżelowany , w gajerku , z laptopem , złoty wielki zegarek , komóra , buty lakiery z czubem ... no niby ślicznie nie ? :loveu: ale pan nie zauważył , że wlazł w koope i miał cały czubek umazany goownem :evil_lol: :evil_lol: w banku pełno ludzi ... pan taki opalony , figo-fago klocki lego .... trochę był zdziwony że nie jego opalone wypacykowane lico wszyscy oglądają tylko obuwie :crazyeye: no ale stał dalej dumny ..... po jakimś czasie dopiero uchylił dumny wzrok i zobaczył swoje ekstra buciki :evil_lol: serio to nie było w tym nic zabawnego .... tylko to taki gościu mega na pokaz ...... powiedział w sumie bardzo nieelegancko .. wychodząc o K****Wa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Vectra napisał(a): powiedział w sumie bardzo nieelegancko .. wychodząc o K****Wa :evil_lol: no i wyszło szydło z worka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a ja wam pokażę kocinę ciekawą świata :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hej-ha, hej-ha! Ja dzisiaj nigdzie nie byłam, może dopiero w poniedziałek. Tak więc nie miałam przygód takich, jak Wy. To znaczy ciekawych, śmiesznych... No, może taka, że Żelka obs...ła kojec... Ale to wcale nie było śmieszne, bo "to" trzeba było sporzątnąc... Chociaz ja się z tego śmiałam, bo... nie miałam innego wyjścia... Goopia jestem ... Pzdr. Quote
agbar Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='malawaszka']a ja wam pokażę kocinę ciekawą świata :loveu: http://img221.imageshack.us/img221/8717/dsc0339cb4.jpg Kurtfa nie moge na koty patrzec ostatnio...ja chce kotaaaaaaaa....ja chce kotaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tylko boje sie ze Dili go przerobi na kebab i dywanik:roll: Mamo Vectro jako ze tu bywasz zamien fotke na linka..:loveu:ja ciebie tez ajlowju Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]Dilerowa ....przecie Ty masz kota :roflt:... a jak o eleganckich panach już mówimy :roll: to jak pan C. był w szpitalu to jechałam z takim fajnym panem autobusem ....wsiadaliśmy razem na przystanku pod szpitalem ....pan miał ubrane takie zajebiaszcze plastikowe szpitalne ochraniacze na butach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... wysiadł z autobusu i docwałował do Rynku ...tam się skapnął :evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='agbar']Kurtfa nie moge na koty patrzec ostatnio...ja chce kotaaaaaaaa....ja chce kotaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tylko boje sie ze Dili go przerobi na kebab i dywanik:roll: ja właśnie jestem w trakcie uczenia piesków, że kotek jest fajny - kotek mi w tym pomaga - wczoraj się zlała na Lunkowe legowisko :shock: i jak ja mam psu wbić do łba, że kotek nie chciał źle??? :roll: Agbar - to co? ma na Ciebie poczekać? Quote
agbar Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dilerowa ....przecie Ty masz kota :roflt:... [/FONT] taaa w glowie:diabloti: [quote name='malawaszka']ja właśnie jestem w trakcie uczenia piesków, że kotek jest fajny - kotek mi w tym pomaga - wczoraj się zlała na Lunkowe legowisko :shock: i jak ja mam psu wbić do łba, że kotek nie chciał źle??? :roll: Agbar - to co? ma na Ciebie poczekać? http://img205.imageshack.us/img205/3193/dsc0317ot1.jpg o podlaaaaaa:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 no jak podła? ja po prostu chcę żeby to maleństwo cudem ocalał miało najlepszy domek :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='agbar']taaa w glowie:diabloti: [FONT=Arial]no przecie o tym kocie napisałam :evil_lol::diabloti: nie zastanawiaj się ...... bierz Weszkowego ;) [/FONT] Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 agbar - chyba, że wolisz whiskaskowego :loveu: albo małą chinkę czikulinkę :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 http://img113.imageshack.us/img113/4122/dsc00588737234xj1.jpg Cudo :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nie ważne kiedy, wazne, żebys 2 wzięła ze sobą...:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='agbar']Ja cie chyba nienawidze..WASIU:diabloti: [FONT=Arial]:razz::razz: Wasiu Srasiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a ja Cie Toffam Agusiu :loveu: a może wolisz kotecka jak królicka??? Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Napisz od razu, że w swojej ofercie masz wszystkie kolorki...:evil_lol: Pzdr. Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 mam i nie zawaham się ich użyć :diabloti: czarne diobły też som :diabloti: Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]Waszko a ja mam u mła dla cia kffiatuszek :p[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, to może inaczej. A jakich nie masz?:lol: całych rudych deficyt :lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 malawaszka napisał(a):mam i nie zawaham się ich użyć :diabloti: czarne diobły też som :diabloti: Hahaha, to może inaczej. A jakich nie masz?:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]jak jakiś brakuje to może TZ podjedzie do pracy i tam pewnie coś się znajdzie w odpowiednim ubarwieniu :razz::razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 fajowe te kociamberki :loveu::loveu::loveu: dzięki dziewczynki :loveu: Quote
Recommended Posts