Matusz Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 gratulacje ! :multi::multi::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ewka bo jak Ci trzasne wiem gdzie mieszkasz :evil_lol:nie lap za slowka:diabloti: Quote
Justa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 łaaaaaaaał debestka się podzieliła na dwa :loveu: gratki wielkie młodzi radziciele :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jeszcze się nie podzieliła, na razie dopiero się dzieli...:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [FONT=Arial]Piszę tutaj ale napiszę też na ADMinistracji ... Debe nie może się zalogować na dogo :angryy: a na maile do Adminów z prośbą o nowe hasło nie dostała ani słowa odpowiedzi :angryy: [SIZE=3] Wlazla :multi::multi::multi:zaraz TU będzie :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [FONT=Arial]nie będzie :shake: bo napisała posta i znów ją wywaliło :mad::mad::mad:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Debe! Słyszałam ( a raczej przeczytałam) i ogromniaście Ci gratuluję! :loveu: Quote
anetta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Co ja czytam :-D Gratuluje :multi::multi: Czemu dogo nie wpuszcza debestki, heee??! Ja się pytam :mad: Quote
Justa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Alicja napisał(a):Debe nie może się zalogować na dogo :angryy: a na maile do Adminów z prośbą o nowe hasło nie dostała ani słowa odpowiedzi :angryy: Czemu mnie to nie dziwi.. ? :roll: Quote
Agnes Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Justa']Czemu mnie to nie dziwi.. ? :roll: ale..nowe haslo "samemu" mozna sobie zalatwic:roll: no ja tak mialam jak zapomnialam swojego i logowalam sie kilka razy az dostalam nowe haslo:evil_lol: debe gratki i czekamy na jakies wiesci :multi: Quote
dbsst Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Witajcie, Hasło "zamówiłam" przez sieć ale czasem mnie wpuszcza a czasem nie :mad: zgadza sie mam w brzuchu Krewetkę bardzo jeszcze małą bo 11 tygodniową :loveu: tu można sobie o niej bądź o nim poczytać trochę będę kombinować bo boj ęsię, że mnie wywali więc bedę pisaćwysyłać i edytować posta hahahahha :diabloti: a i nie działa mi spacja i nie wchodzi częśc literek więc bedzie duuuuuuuuzo błędów więcej niż zazwyczaj :evil_lol: Czujemy się bardzo dobrze kolezanka powiedziała, że juz widać ciażowy brzuszek a ja myślałam, że to tłuszczowy brzuszek no cóz człowiek uczy sie przez całe życie. Kolezance wierze bo 1 łatwiej mi przełknać ze to nie tłuszcz 2 sama niedawno urodziła więc lepiej sie na tym zna niż ja :multi: a wiec (nie zaczyna sie od a wiec) mam juz swój brzuszek :multi::multi::multi: termin mamy na maj więc jak bedziesie budziła przyroda ja sie zdubluje :cool3::cool1: Quote
dbsst Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Oczywiście miałam juz napisanego pięknego posta z podziękowaniami za gratulacje dla Każdego z osobna i wszystkich razem niestety wywaliło mnie z dg i teraz z lenistwa WIELKIE GRUPOWE BUZI DAJE WSZYSTKIM MIŁOSŁOWNYM :loveu::loveu: :BUZI: Quote
dbsst Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 bez brzuchowa ja - no prawie bez hahahaha Quote
lothia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Domi wreszcie [SIZE="7"]OGROMNE GRATULACJE,NIECH ZDROWO ROŚNIE MAŁY TROLLUŚ gdybyś coś potrzebowała daj znać Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Arial]:bigcool: mła brzusiowata sistersja się pojawiła :loveu::loveu::loveu:i dała fotasy :multi::multi:kaczuchy są the best :cool2: , wsiawe markety tysz :evil_lol:.....zamachująca debe niepowtarzalna ;)[/FONT] Quote
Agnes Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 piekniaste kaczuchy:loveu: http://images24.fotosik.pl/282/e0a01da8c4213874.jpg strach sie bac:diabloti::eviltong: trzym sie mamuska i jeszcze raz gratulacje:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Bardzo się cieszę, że jesteś znowu z nami, trzymamy, zaciskamy, myślimy pozytywnie za Ciebie. Ty tylko przyjmij te dary od nas...:loveu: Pzdr. Quote
dbsst Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Witajcie, W czwartek rano trafiłam do szpitala - nie udało się. Bardzo proszę żebyście mi nie współczuły na forum bo to jeszcze bardziej będzie budziło mój żal ( o ile się da bardziej cierpieć) Jeśli możecie "przegadajcie" kilka stron zdjęciami czy czymś podobnym. Wiem, że Wam jest również przykro. Zastanawiałam się nad usunięciem postów ale nie chcę "udawać", że nie byłam w ciąży jak sie powiedzialo A trzeba powiedzieć B. Moje serce rozsypało się na miliard drobnych kawałeczków teraz musze je poskładać. nie wiem jak jestem zupełnie zagubiona w mojej głowie, moje myśli są jak wielkie chmury, które mnie osaczają muszę je przepędzić, żeby znaleźć najwiecej ile sie da mojego serca. To tak bardzo boli............. wiem, że mi pomożecie Tylko nie rozpamietujcie ze mną nie ryjcie jeszcze wiekszej bruzdy. Dominika Quote
Vectra Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 To ja w tym momencie , pijąc soczek , za Twoje zdrowie ... Poproszę o jakieś focie , zrobione Twoją mega wypasioną lufą ... :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial]Sistersjo to i ja wypijam marchewkowego Kubusia za Twoje zdróweczko ...:loveu: Koffam Cię niezmiernie ....i :calus: było A będzie B ... i zaraz poślę Ozzulkową ślinkę na posklejanie nie tylko serduszka ... [/FONT] Quote
malawaszka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Debeściarko Twoje zdróweczko pijemy i co wiecej - wklejaj zdjęcia, wklejaj te wakacyjne wesołe! i tak jak na tym pięknym zdjęciu - do przodu kochana i jeszcze niejedna radość Cię czeka za zakrętem!!! Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial]no dobra .... ma być goopio ....alenikt nie powiedział że nie ma to być prawda ....a że ja mam porąbane w głowie to poczytaj o naszej wyprawie na cmentarz dzisiaj :roll:a własciwie o powrocie ......[/FONT] [FONT=Arial] ....a obśmiałam się jak norka wracając z cmentarza :roflt: ....no dobra napiszę co byśta nie pomyśleli że ja taka bezduszna pośmiewna istota :roll:.....na cmentarz idzie się przez las... i wracając z cmentarza ujrzałam przed sobą panią ..w bucikach na szpileczkach ...aliganckich z klamerkami :razz::razz:...ale mi w oczy rzuciło się coś niezidentyfikowanego :razz::razz: myślałam ze pani ma na owych szpileczkach ....kokardki :p....a to były nabite na te cienkie szpileczki ....listeczki :roflt: jak to fajowsko wygladało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... a wogóle fajnie było bo poszliśmy na cmentarz .....wchodzimy ....zapalamy lampkę a tu ksiądz woła ...bo akurat na cmentarzu była msza ....idźcie ofiara spełniona ...no to poszlim :roll: pan każe sługa musi ;-)[/FONT] Quote
Recommended Posts