Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[FONT=Arial]Piszę tutaj ale napiszę też na ADMinistracji ...

Debe nie może się zalogować na dogo :angryy: a na maile do Adminów z prośbą o nowe hasło nie dostała ani słowa odpowiedzi :angryy:

[SIZE=3]

Wlazla :multi::multi::multi:zaraz TU będzie :evil_lol:

[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
Debe nie może się zalogować na dogo :angryy: a na maile do Adminów z prośbą o nowe hasło nie dostała ani słowa odpowiedzi :angryy:

Czemu mnie to nie dziwi.. ? :roll:

Posted

[quote name='Justa']Czemu mnie to nie dziwi.. ? :roll:

ale..nowe haslo "samemu" mozna sobie zalatwic:roll: no ja tak mialam jak zapomnialam swojego i logowalam sie kilka razy az dostalam nowe haslo:evil_lol:

debe gratki i czekamy na jakies wiesci :multi:

Posted

Witajcie,
Hasło "zamówiłam" przez sieć ale czasem mnie wpuszcza a czasem nie :mad:

zgadza sie mam w brzuchu Krewetkę bardzo jeszcze małą bo 11 tygodniową :loveu: tu można sobie o niej bądź o nim poczytać

trochę będę kombinować bo boj ęsię, że mnie wywali więc bedę pisaćwysyłać i edytować posta hahahahha :diabloti: a i nie działa mi spacja i nie wchodzi częśc literek więc bedzie duuuuuuuuzo błędów więcej niż zazwyczaj :evil_lol:

Czujemy się bardzo dobrze kolezanka powiedziała, że juz widać ciażowy brzuszek a ja myślałam, że to tłuszczowy brzuszek no cóz człowiek uczy sie przez całe życie. Kolezance wierze bo
1 łatwiej mi przełknać ze to nie tłuszcz
2 sama niedawno urodziła więc lepiej sie na tym zna niż ja :multi:

a wiec (nie zaczyna sie od a wiec) mam juz swój brzuszek :multi::multi::multi:

termin mamy na maj więc jak bedziesie budziła przyroda ja sie zdubluje :cool3::cool1:

Posted

Oczywiście miałam juz napisanego pięknego posta z podziękowaniami za gratulacje dla Każdego z osobna i wszystkich razem niestety wywaliło mnie z dg i teraz z lenistwa

WIELKIE GRUPOWE BUZI DAJE WSZYSTKIM MIŁOSŁOWNYM :loveu::loveu: :BUZI:

Posted

[FONT=Arial]:bigcool: mła brzusiowata sistersja się pojawiła :loveu::loveu::loveu:i dała fotasy :multi::multi:kaczuchy są the best :cool2: , wsiawe markety tysz :evil_lol:.....zamachująca debe niepowtarzalna ;)[/FONT]

Posted

Witajcie,
W czwartek rano trafiłam do szpitala - nie udało się.
Bardzo proszę żebyście mi nie współczuły na forum bo to jeszcze bardziej będzie budziło mój żal ( o ile się da bardziej cierpieć)
Jeśli możecie "przegadajcie" kilka stron zdjęciami czy czymś podobnym.
Wiem, że Wam jest również przykro.
Zastanawiałam się nad usunięciem postów ale nie chcę "udawać", że nie byłam w ciąży jak sie powiedzialo A trzeba powiedzieć B.

Moje serce rozsypało się na miliard drobnych kawałeczków teraz musze je poskładać. nie wiem jak jestem zupełnie zagubiona w mojej głowie, moje myśli są jak wielkie chmury, które mnie osaczają muszę je przepędzić, żeby znaleźć najwiecej ile sie da mojego serca. To tak bardzo boli.............
wiem, że mi pomożecie
Tylko nie rozpamietujcie ze mną nie ryjcie jeszcze wiekszej bruzdy.

Dominika

Posted

[FONT=Arial]Sistersjo
to i ja wypijam marchewkowego Kubusia za Twoje zdróweczko ...:loveu:

Koffam Cię niezmiernie ....i :calus:

było A będzie B ... i zaraz poślę Ozzulkową ślinkę na posklejanie nie tylko serduszka ...
[/FONT]

Posted

Debeściarko Twoje zdróweczko pijemy i co wiecej - wklejaj zdjęcia, wklejaj te wakacyjne wesołe!

i tak jak na tym pięknym zdjęciu - do przodu kochana i jeszcze niejedna radość Cię czeka za zakrętem!!!

Posted

[FONT=Arial]no dobra .... ma być goopio ....alenikt nie powiedział że nie ma to być prawda ....a że ja mam porąbane w głowie to poczytaj o naszej wyprawie na cmentarz dzisiaj :roll:a własciwie o powrocie ......[/FONT]
[FONT=Arial] ....a obśmiałam się jak norka wracając z cmentarza :roflt: ....no dobra napiszę co byśta nie pomyśleli że ja taka bezduszna pośmiewna istota :roll:.....na cmentarz idzie się przez las... i wracając z cmentarza ujrzałam przed sobą panią ..w bucikach na szpileczkach ...aliganckich z klamerkami :razz::razz:...ale mi w oczy rzuciło się coś niezidentyfikowanego :razz::razz: myślałam ze pani ma na owych szpileczkach ....kokardki :p....a to były nabite na te cienkie szpileczki ....listeczki :roflt: jak to fajowsko wygladało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
a wogóle fajnie było bo poszliśmy na cmentarz .....wchodzimy ....zapalamy lampkę a tu ksiądz woła ...bo akurat na cmentarzu była msza ....idźcie ofiara spełniona ...no to poszlim :roll: pan każe sługa musi ;-)
[/FONT]