agbar Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ufff super wiesci...:multi: duzo,duzo zdrowka bratu zycze i cierpliwosci:p Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 z taką siostrą , brat szybko stanie na nogi :multi: Quote
dbsst Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 dziś podjeliśmy próbe chodzenia próba wypadła dobrze. Niestety nie obejdzie się bez operacji :-( będzie operowana dłoń:-( Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='dbsst']dziś podjeliśmy próbe chodzenia próba wypadła dobrze. Niestety nie obejdzie się bez operacji :-( będzie operowana dłoń:-( :glaszcze: da radę ...musi ..... :kciuki: Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 dbsst napisał(a):Wczoraj wieczorem były winiki TK najgorsze za nami krwiak podpajęczynówkowy się wchłonął:multi::multi::multi::multi::multi:. Dziś wsadze go w kołnierz - kolejne rtg kręg szyjnego go czeka bo nie wiadomo co tam się dzieje i zaczynamy pionizację:multi::multi::multi::multi:. właśnie wpadłam do przychodni po sprzęt :evil_lol: bardzo gorąco dziękuje za wsparcie bardzo mi pomogło :loveu::loveu::loveu: lece pa No widzisz? Z ręką tez będzie dobrze, bo... musi! Pzdr. Quote
malawaszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Super, że chodzenie OK!!! a dłoń - do wesela się zagoi :kciuki: Quote
clockwork Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :calus: debe.... wiem i myśle o Was... :calus: :kciuki: Quote
dbsst Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 mój brat wczoraj wyszedł ze szpitala, wypuscili go wcześniej niż sądzili bo wszystko sie dobrze goi jest szansa, że obejdzie sie bez rekonstrukcji dłoni :D :multi::multi::multi::multi::multi: Ma narazie codzienni wpadać na rózne kontrole :multi::multi: dzięki za wsparcie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 super , super wieści :multi: strasznie się cieszę !!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ooo cudnie :laola: tak trzymaj Drogi Bracie :kciuki: :multi: Quote
dbsst Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 W zeszły weekend lekarze bali się o jego zycie, a całe zajście skończyło sie bez większych konsekwencji zdrowotnych wszyscy sa w szoku ponoć to pierwszy taki przypadek w tym szpitalu, który w takim tempie po takich urazach doszedł do siebie, a jesli chodzi o rece to to połozyło juz wszystkich na łopatki to pewnie przez te moje dobre uczynki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra zmieniajac temat ;) czujna szpilka Quote
malawaszka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dbsst napisał(a):W zeszły weekend lekarze bali się o jego zycie, a całe zajście skończyło sie bez większych konsekwencji zdrowotnych wszyscy sa w szoku ponoć to pierwszy taki przypadek w tym szpitalu, który w takim tempie po takich urazach doszedł do siebie, a jesli chodzi o rece to to połozyło juz wszystkich na łopatki to pewnie przez te moje dobre uczynki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak!!!! całe szczeście, że byłaś i jesteś taka dobra :multi: :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='dbsst']mój brat wczoraj wyszedł ze szpitala, wypuscili go wcześniej niż sądzili bo wszystko sie dobrze goi jest szansa, że obejdzie sie bez rekonstrukcji dłoni :D :multi::multi::multi::multi::multi: Ma narazie codzienni wpadać na rózne kontrole :multi::multi: dzięki za wsparcie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :bigcool: supcio ..... i weź mu wytłukaj doopalona za ten strach ;).... toż mi 3 nowe siwe włosy się pokazały :roll::evil_lol: KCM :loveu::loveu: Quote
Justa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jak dobrze, że wszystko ma się ku dobremu ! :multi: Quote
dbsst Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 kilka wakacyjnych saabolot w Augustowie i droga z Augustowa Quote
malawaszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :crazyeye: jaki wypucowany :mdleje: :loveu: Quote
dbsst Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye: jaki wypucowany :mdleje: :loveu: oj był glanc połysk niestety teraz jest to chyba najbrudniejszy samochód w stolycy :roll::oops::diabloti: Augustów Quote
malawaszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hahaha świetna fota :klacz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 dzękuje Ci Waszko ;) jak zobaczyłam ta dziure w dachu zakrytą reklama to wymiękłam hahahhhaha Mam straszny bałagan w foto, żeby było tematycznie to narazie po jednym zdjęciu z Augustowa. Pan i jego kompan Quote
dbsst Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 no i moje chyba ulubione z wycieczki po Augustowie czyli "sport to zdrowie " jeszcze wiecej takich ośrodków i podobnego typu boisk a nie bedziemy brac udziału w zadnych imprezach sportowych Quote
dbsst Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 i na koniec Augustowski buc i zezowate oko fotografa czyli zgadula gdzie jest obiekt fotografowany :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :evil_lol: na pewno chodzi o to załamanie fali tak lewej pośrodku Quote
Alicja Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Debeściaczku :loveu::loveu::loveu:....... poczytałam ;).... i odpisałam :calus: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Debeściaku :Rose: :loveu::loveu::loveu: jeśli TAM to nie tajemnica to czemu TU tak? :diabloti: Quote
Recommended Posts