Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']dziś podjeliśmy próbe chodzenia próba wypadła dobrze. Niestety nie obejdzie się bez operacji :-( będzie operowana dłoń:-(

:glaszcze: da radę ...musi ..... :kciuki:

Posted

dbsst napisał(a):
Wczoraj wieczorem były winiki TK najgorsze za nami krwiak podpajęczynówkowy się wchłonął:multi::multi::multi::multi::multi:.
Dziś wsadze go w kołnierz - kolejne rtg kręg szyjnego go czeka bo nie wiadomo co tam się dzieje i zaczynamy pionizację:multi::multi::multi::multi:.
właśnie wpadłam do przychodni po sprzęt :evil_lol:
bardzo gorąco dziękuje za wsparcie bardzo mi pomogło :loveu::loveu::loveu:
lece pa

No widzisz?
Z ręką tez będzie dobrze, bo... musi!
Pzdr.

Posted

mój brat wczoraj wyszedł ze szpitala, wypuscili go wcześniej niż sądzili bo wszystko sie dobrze goi jest szansa, że obejdzie sie bez rekonstrukcji dłoni :D :multi::multi::multi::multi::multi:
Ma narazie codzienni wpadać na rózne kontrole :multi::multi:
dzięki za wsparcie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

W zeszły weekend lekarze bali się o jego zycie, a całe zajście skończyło sie bez większych konsekwencji zdrowotnych wszyscy sa w szoku ponoć to pierwszy taki przypadek w tym szpitalu, który w takim tempie po takich urazach doszedł do siebie, a jesli chodzi o rece to to połozyło juz wszystkich na łopatki to pewnie przez te moje dobre uczynki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobra zmieniajac temat ;)

czujna szpilka

Posted

dbsst napisał(a):
W zeszły weekend lekarze bali się o jego zycie, a całe zajście skończyło sie bez większych konsekwencji zdrowotnych wszyscy sa w szoku ponoć to pierwszy taki przypadek w tym szpitalu, który w takim tempie po takich urazach doszedł do siebie, a jesli chodzi o rece to to połozyło juz wszystkich na łopatki to pewnie przez te moje dobre uczynki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak!!!! całe szczeście, że byłaś i jesteś taka dobra :multi: :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']mój brat wczoraj wyszedł ze szpitala, wypuscili go wcześniej niż sądzili bo wszystko sie dobrze goi jest szansa, że obejdzie sie bez rekonstrukcji dłoni :D :multi::multi::multi::multi::multi:
Ma narazie codzienni wpadać na rózne kontrole :multi::multi:
dzięki za wsparcie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:bigcool: supcio ..... i weź mu wytłukaj doopalona za ten strach ;).... toż mi 3 nowe siwe włosy się pokazały :roll::evil_lol:

KCM :loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: jaki wypucowany :mdleje: :loveu:
oj był glanc połysk niestety teraz jest to chyba najbrudniejszy samochód w stolycy :roll::oops::diabloti:

Augustów

Posted

dzękuje Ci Waszko ;) jak zobaczyłam ta dziure w dachu zakrytą reklama to wymiękłam hahahhhaha
Mam straszny bałagan w foto, żeby było tematycznie to narazie po jednym zdjęciu z Augustowa.

Pan i jego kompan

Posted

no i moje chyba ulubione z wycieczki po Augustowie czyli "sport to zdrowie " jeszcze wiecej takich ośrodków i podobnego typu boisk a nie bedziemy brac udziału w zadnych imprezach sportowych