dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 malawaszka napisał(a):qrde to wsiadam z auto - może zdażę :evil_lol: kochaniutka teleportuj sie do mnie :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Cześć Szpilkowa! Nareszcie wróciłyście! :multi: Mam nadzieję, że i zdjęcia niebawem się pojawią :roll::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 jednak mnienie bedzie na fortach bedzie sam TZ z kolega i psem ;) czesc Wyjątek nie mam ps'a więc nie mogę zmniejszyć fot no i juz się na nie napatrzyłam i doszłam do wniosku, że są hmmmmmmmmm słabe więc ich nie ma co wstawiać hahahhahaha Quote
Vectra Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 dbsst napisał(a): nie mam ps'a prawde powiadasz , nie ma psa , masz suczkę :diabloti: nadal bezdomna :hmmmm::cool3: Quote
dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Vectra napisał(a):prawde powiadasz , nie ma psa , masz suczkę :diabloti: nadal bezdomna :hmmmm::cool3: nie doś że bezdomna to i zdesperowana ;) ---- ostatniej soboty i niedzieli zeszłego tygodnia kręciłam się koło Twojej posesji :cool1: Quote
Vectra Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a cos robiła koło mojej posesji ? było wpaść na herbatkę :diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :multi::multi::multi:o sis :loveu::loveu: było wbić się do siostrzenicy na kwatere :diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Vectra napisał(a):a cos robiła koło mojej posesji ? było wpaść na herbatkę :diabloti: podpowiem byłam w szpilkach i w sukience TZ w garniaku :cool1: Quote
Vectra Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 dbsst napisał(a):podpowiem byłam w szpilkach i w sukience TZ w garniaku :cool1: aaaa to wiem :diabloti: arabella się to zwie czy jakoś tak :cool3: strażak ? kuna w zeszłom sobote było weselicho strażaka .... ja piórkuje , jak mnie nastraszyli ... bo limuzyne prowadziły 4 straże pożarne ... na sygnale :mdleje: byłam na podwórku z psami , słysze syreny koło domu ... lece na złamanie karku .... myślałam że się u mnie pali :evil_lol: ale potem spoko ...... Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='dbsst']jednak mnienie bedzie na fortach bedzie sam TZ z kolega i psem ;) czesc Wyjątek nie mam ps'a więc nie mogę zmniejszyć fot no i juz się na nie napatrzyłam i doszłam do wniosku, że są hmmmmmmmmm słabe więc ich nie ma co wstawiać hahahhahaha pfffff no to mnie powiedziała:roll: Chciałam Szpilę zobaczyć a tu d...a blada:lol: Quote
dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:o sis :loveu::loveu: było wbić się do siostrzenicy na kwatere :diabloti::evil_lol: sie bałam że mnie brytany zapomniały i zrobią ze mnie kitekata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='Vectra']aaaa to wiem :diabloti: arabella się to zwie czy jakoś tak :cool3: naszczescie nie moja ta arabella :evil_lol: [quote name='Wyjątek'] pfffff no to mnie powiedziała:roll: Chciałam Szpilę zobaczyć a tu d...a blada:lol: ano jestem ciocia ostra riposta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='dbsst'] ano jestem ciocia ostra riposta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: e tam, gupoty gadasz, Ciotka. To leń pewnie tylko się przyznać nie chcesz ;):eviltong: Twardom wolisz udawać :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='Wyjątek']e tam, gupoty gadasz, Ciotka. To leń pewnie tylko się przyznać nie chcesz ;):eviltong: Twardom wolisz udawać :evil_lol: o nie psycholożka jakaś czy co ;) a tu się bawiłam w zeszłym tygodniu :loveu::loveu::loveu: http://www.dhost.info/zaborow/galeria/Stare/paacwzaborowieprzedwojenne.html pałac w Zaborowie cuuuuuudowne miejsce http://www.rotmanka.com/zamki/index.php?option=com_content&task=view&id=697&Itemid=32 Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 dbsst napisał(a):dzis koło 15 jestem na fortach :cool1: O tej porze to ja się szykowałam na BIS'y w B-stoku... Eh, zycie... Pzdr. Quote
dbsst Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 trochę jakby chora ciągle w bezdomności :evil_lol::eviltong: witam czule :evil_lol::mad: Quote
BBeta Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hej :multi: :cool3: Kiedy w końcu zobaczymy jakieś zdjęcia? Pewnie nieprędko :diabloti: Quote
dbsst Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 no dzis miałam wstawić sięgam po pena odpalam a tu zdziwko pen mojego brata dzwonie do niego a on mówi k..pomyliłem się zagrnołem twojego wariata - mamy takie same- zobaczył róznice jak wykładowcy na uczelni podpial w celu pokazania rojektu a tu zdziwko zdjęcia z wakacji gwiazdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powinnam sie smiac bo do Łodzi z nim pojechał i do miasta UĆ wrócić będzie musiał jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Buhhahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dbsst napisał(a):no dzis miałam wstawić sięgam po pena odpalam a tu zdziwko pen mojego brata dzwonie do niego a on mówi k..pomyliłem się zagrnołem twojego wariata - mamy takie same- zobaczył róznice jak wykładowcy na uczelni podpial w celu pokazania rojektu a tu zdziwko zdjęcia z wakacji gwiazdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powinnam sie smiac bo do Łodzi z nim pojechał i do miasta UĆ wrócić będzie musiał jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to się pan wykładowca zdziwił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no taaaa to siem tylko w otoczeniu mojej xero mogło zdarzyć :evil_lol: cmokasy Ci wysyłamy :multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Witaj Debe, pełna niespodzianek...:loveu: Pzdr. Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Asiaczek']Witaj Debe, pełna niespodzianek...:loveu: Pzdr. u nas to rodzinne :roflt: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 evaxon napisał(a):czesc babusiu:loveu::loveu::loveu: Że jak ???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts