Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

nie było mnie jakiś czas... ale to temu że nie zmieściłam sie przez drzwi :evil_lol::evil_lol:

jak Alicja z panem C. bedą jechali do cia na rehabilitacje- zabiore sie z nimi .. ma mamcia tyle miejsca czy mamy wziąć psiwory i R. ugości nas pod mostem?? :razz::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nie było mnie jakiś czas... ale to temu że nie zmieściłam sie przez drzwi :evil_lol::evil_lol:

jak Alicja z panem C. bedą jechali do cia na rehabilitacje- zabiore sie z nimi .. ma mamcia tyle miejsca czy mamy wziąć psiwory i R. ugości nas pod mostem?? :razz::evil_lol::evil_lol:

to zaczynaj się pakować ...pamiętaj o kartonach na długie jesienne noce :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ha, Debestka u Mamuni...

Pozdrówki dla Mamuni...
Czy Mamunia przezyła równiez I Wasza noc...?
pzdr.

Tymczasowo nie miszekam u Mamuni ---- szykuję sie na wakacje :D pakuje walize i siuuuuuuuuuuuuu po powrocie pozdrowie :D

Jaką nasza noc??

[quote name='BeaC']...........:razz::razz::razz: mamusia .Też się cieszy????

witka

wygłaskaj szpilca łode mnie:loveu:

Mama pewnie mniej sie cieszy ze ma znowu garba na głowie hahahha szczególnie jak buszuje w Jej kosmetykach hahahhahhha narazie dałam Mamci "spokój"

Szpilka rozwalona na mnie znowu mam ja wygłaskać czy wymiziać a moze wyszpikować :evil_lol:

[quote name='clockwork']nie było mnie jakiś czas... ale to temu że nie zmieściłam sie przez drzwi :evil_lol::evil_lol:

Zapraszam pod most Poniatowskiego remontują będzie jak znalazła ;) kartomaty mamy nie musisz brać do Mamuni Cie nie wpuszcze bo mi jeszcze Ją ukradniesz razem z obiadkami hahahhahahaha
to jak wielkie teraz mam zrobić te drzwi hahahhahaha

Posted

[quote name='Asiaczek']Ha, Debestka u Mamuni...

Pozdrówki dla Mamuni...
Czy Mamunia przezyła równiez I Wasza noc...?
pzdr.

Tymczasowo nie miszekam u Mamuni ---- szykuję sie na wakacje :D pakuje walize i siuuuuuuuuuuuuu po powrocie pozdrowie :D

Jaką nasza noc??

[quote name='BeaC']...........:razz:mamusia .Też się cieszy????

witka

wygłaskaj szpilca łode mnie:loveu:

Mama pewnie mniej sie cieszy ze ma znowu garba na głowie hahahha szczególnie jak buszuje w Jej kosmetykach hahahhahhha narazie dałam Mamci "spokój"

Szpilka rozwalona na mnie znowu mam ja wygłaskać czy wymiziać a moze wyszpikować :evil_lol:

Zapraszam pod most Poniatowskiego remontują będzie jak znalazła ;) kartomaty mamy nie musisz brać do Mamuni Cie nie wpuszcze bo mi jeszcze Ją ukradniesz razem z obiadkami hahahhahahaha

Posted

[quote name='Alicja']to zaczynaj się pakować ...pamiętaj o kartonach na długie jesienne noce :loveu::evil_lol:
oooooooooooo a dlaczego tego posta nie widziałam??

Posted

[quote name='dbsst']

kropki i przecinki ci ukradli :diabloti:

a drzwi jak dla mnie to garażowe najlepiej :evil_lol::evil_lol:

Posted

dobrze ze spacje robie tak sie rozleniwiam ze chyba zaraz zasne przed kompem a zresztą znaki interpunkcyjne sa przereklamowane hahahaahahahhaha drzwi garazowe powiadasz hmmmmmmmmmm bedzie ciezko ale dla ciebie wsio :evil_lol: ------->teraz mi rogi wyrosły :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']dobrze ze spacje robie tak sie rozleniwiam ze chyba zaraz zasne przed kompem a zresztą znaki interpunkcyjne sa przereklamowane hahahaahahahhaha drzwi garazowe powiadasz hmmmmmmmmmm bedzie ciezko ale dla ciebie wsio :evil_lol: ------->teraz mi rogi wyrosły :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']oooooooooooo a dlaczego tego posta nie widziałam??

bo ja taka cicha , skromna , niezauważalna jestem :loveu:

chyba ze Ty oślepłaś :diabloti:

[quote name='clockwork']
kropki i przecinki ci ukradli :diabloti:

w tej stolycy wszystko kradną :diabloti:
a drzwi jak dla mnie to garażowe najlepiej :evil_lol::evil_lol:

tak tak potwierdzam ...strasznie się spasła :diabloti::evil_lol:

Posted

wpadłąm się popapatać jutro jadę na wakacje :multi::multi::multi::multi:

na kurde cały tydzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
najfajniejsze jest to ze bede spała w.......TAK JEST W ŁÓŻKU.......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to

:hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand:

Posted

[quote name='malawaszka']O! nastepna szczesciara :hand:

było mineło :placz:

[quote name='Asiaczek']Miłego tygodnia, Debestko!
Wracaj wypoczeta!
Pzdr.
dzięki wypoczełam strasznie ale wróciłam do bezdomu i czuje sie na nowo hmmmm bezdomna hahahhaa

[quote name='Alicja']:razz::razz::razz:jedziesz przez Rybnik :cool1:...

:hand:
nie ale czesto bywałam u Rydzewskiego :cool1:

[quote name='basia2202']ooo.... masz... i pojechała... :roll: :diabloti:

jak akurat zajrzałam, to bezkrólewie :evil_lol:

ale już jestem hahhaha

[quote name='Wyjątek']Nie przejmuj sie Basiu, to jak i w moim przypadku ;)

łe tam nie przesadzajcie Laski

[quote name='Maga100']oo, jakie zmiany :crazyeye:
to już nie ma was TAM? :-(

a gabinecik jest?

nie ma nas tam w tajemniczym ogrodzie :-(

gabinet jest i ma się dobrze na szczescie moje całe

wróciliśmy zdjęć kilka mam ale nie moge wstawić bo nie mogę znaleźć płyty z photoshopem więc jeszcze proszę o cierpliwość jeśli w ogóle ktos będzie chciał oglądać takie foty hahahhaha

było bardzo extra niestety krótko :-(

jestem wicemistrzem w srzelaniu z wiatrówki mistrzem pływackim w stylu dowolnym pozapodjum w karcianym planowaniu no i jestem super ciocia to tyle :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

jestem wicemistrzem w srzelaniu z wiatrówki mistrzem pływackim w stylu dowolnym pozapodjum w karcianym planowaniu no i jestem super ciocia to tyle :evil_lol:

Wszechstronna ta nasza Debestka!:loveu: Witaj Wypoczęta Kobieto!
Pzdr.

Posted

[quote name='dbsst']było mineło :placz:

tak bywa :cool1:

nie ale czesto bywałam u Rydzewskiego :cool1:

aaaaa Rydzewskich Ci tam jak psów:roll: ale wiem że jest w okolicach Ełku jakowyś hotelik :razz::razz:

nie ma nas tam w tajemniczym ogrodzie :-(

szkoda :-(

wróciliśmy zdjęć kilka mam ale nie moge wstawić bo nie mogę znaleźć płyty z photoshopem więc jeszcze proszę o cierpliwość jeśli w ogóle ktos będzie chciał oglądać takie foty hahahhaha

poczekam :cool1:

było bardzo extra niestety krótko :-(

mamy to rodzinne :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Mła Powrócona Sis :multi::loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wszechstronna ta nasza Debestka!:loveu: Witaj Wypoczęta Kobieto!
Pzdr.

Witaj muła kochana :loveu:

[quote name='Alicja']
mamy to rodzinne :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Mła Powrócona Sis :multi::loveu:

Ano jest hotelik Rydzewski i sklep Rydzewski :eviltong: Rydzewskich ci tam pod dostatkiem :lol:

Chyba sis przewrócona hahhahaha

Posted

[quote name='dbsst']

Ano jest hotelik Rydzewski i sklep Rydzewski :eviltong: Rydzewskich ci tam pod dostatkiem :lol:

Chyba sis przewrócona hahhahaha

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze leżysz ;):eviltong:....było pozdrowić ziomali Pana C.;)

• 2 weeks later...