Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

o dopiero widze posty :roll:
ciekawenczemu Inti za mnąnie tęskni :mad:
Pika Basia chętnie sie spotkam ale jak się ciut uspokoi sytuacja - czyli chyba nigdy hahhaahahaha

będe mieszkać na Bielanach :cool1:

Posted

[quote name='PIKA']Wspomnial,:razz: baardzo załował, ze nie mozesz się z nim w morzu kąpac :lol:
Bo nikt inny nie chcial :roll:
[FONT=Arial]
no paczaj borajstwo :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='dbsst']zostały mi 4 noce jest mi przykro :-(:-(:-(
W domu nie mam już prawie nic :-(:-(:-(
[FONT=Arial]oć utulkam :glaszcze: ....szkoda mieszkanka .....podobało się mnie tam [/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
ale będziesz miała w nowym :calus:

ale nie wiem kiedy hahahhahah jutro wielki dzień dowiadujemy się kiedy odbiór nastąpi a narazie od czwartku szwendamy się po świecie:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ale nie wiem kiedy hahahhahah jutro wielki dzień dowiadujemy się kiedy odbiór nastąpi a narazie od czwartku szwendamy się po świecie:evil_lol:

to trzymam :kciuki: żeby odbiór był jak najszybciej!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
to trzymam :kciuki: żeby odbiór był jak najszybciej!!!

możesz juz zwolnić kciuki dzięki ale niestety odbior jak źle pójdzie to może będzie w październiku :angryy:
zobaczymy mają kombinować, żeby było wcześniej ale....... w trakcie budowy zmieniło sie prawo budowlane odnośnie drzwi i te są "już nieaktualne" hmmm może z całym szacunkiem pan starżak się uaktualni i pomyśli, że ja mam to w nosie. jak przez ileś lat było tak i było ok to czemu nagle teraz jak ja czekam na odbiór jest źle.
Nie dadzą wcześniej kluczy na remonty bo nie chcą płacić kar, więc nasz fachowiec wnerwiony nadrabia inne roboty i jeszcze na nas "czeka" ale czy w październiku nie będzie mieć dwóch na raz dłubanin i naszej trzeciej nie weźmie tego nie może obiecać - nie dziwie się musi z czegoś żyć.
no i nie ja wygrałam w totka - może dlatego, że nawet nie miałam czasu iść puścić los:evil_lol:

Vectra napisał(a):
Cześc bezdomna :multi:

ale macie jakiś tymczas :hmmmm:
jak cuś , to służę polem , namiot macie ? :diabloti:

Dziś ostatnia noc a ja nie wiem gdzie będziemy spać mieszkać i w ogóle a najgorsze, że gdzieś płytę z oprogramowaniem do aparatu spakowałam i nie moge na laptoka se wrzucić nic shit!
Ostatnio coś koło Ciebie ciągle jestem więc może się stać że któregoś pięknego dnia zobaczyśz prawie rumunów u siebie hahahahhaha
Vectra spalił misię tamten wielki monitor i teraz mam lcd wielki jest szansa wyskalować sobie kolory do ps'a:roll: nie starczyło mi kasy na profesional więc nie mam juz wyjścia :roll:

Została mi ostatnia noc a ja ciągle mam pełno gratów, ciągle nie sprzatnełam i ciągle mam doła :shake:

kto mnie pokocha kto mnie przytuli :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Chodź, ja Cię przytulę :calus:

tulkaj mocno coby mnie udusić :cool3:

[quote name='bigos']no proszę jakie zmiany w Szpilkowie:razz:

Nie maż się! Tylko Marek Marecki się maże:eviltong::evil_lol:

:buzi:

fakt prawdzwi twardziele nie ryczą :evil_lol:

[quote name='bigos']Aha! My z bigolem możemy Was przygarnąć:p:razz:
jupijaje ale za to sa przytulkiwani przez Bigos :evil_lol:

[quote name='Alicja']tylkamy Cię ....Moja najukochańsza Sis :glaszcze: :loveu:

mój Aniele :loveu:
[quote name='Ka-ka']JJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :diabloti:

kto da więcej ;):evil_lol:
[quote name='Vectra']Adobe gamma !!! i wyskalujesz :diabloti:

hahahaha rumunki :diabloti:

postaram się zapamiętać hahaha
jakzwylke miła nie rumunki tylko dziewice orleańskie którym zawsze wiatr w oczy :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Witajcie Szpilki, Debestki z przyległościami...
Ja Was koffam i ja Was poprzytulam...:loveu:
Pzdr.

Kocham Cię Misiu :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']ulala..... poczytałam..... i tulkam cie... :calus:

ale że co z tym prawem budowlanym??? niby że przez standartowe drzwi sie tera nie zmieścimy??? :roll:
a Tobie normalnie posta wysmaże :evil_lol:
Pan sie dowiedział, że odwiedza nas taki jeden grubbas Clockowy i nam otwory wejściowe kazał powiększyć to Twoja wina Twoja musisz coś zrobić z wagą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

melduje sie z bezdomności nie jest zle wróciłam do Mamusi i nawet mi to odpowiada. Spokój cisza Szpilka pod kołdrą raczy mnie podkołdernikami Brat mnie wozi do pracy i wogóle w deche - narazie jestem po pierwszym dniu i pierwszej nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:narazie Raj bo przeciez miałam jakis powód wyprowadzajac się z domu czy nie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a Robercik sam :placz::placz::placz:Szpilka bez tatusia :roll::evil_lol:

sis :loveu:.....pan C. potrzebuje fachowych wskazówek w sprawie usprawniania po zabiegu swej kończyny dolnej :roll:

Posted

[quote name='BeaC']he he he
u mamuni:diabloti::diabloti::diabloti:

no i cholera dumna jestem z tego :evil_lol:
[quote name='malawaszka']a TZta zostawiłaś pod mostem? :lol:

ciepło jest niech śpi póki deszcz na głowe nie pada i nie ma mrozów niech sobie radzi sam - to nie ja źle wycelowałam w termin no nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a Robercik sam :placz::placz::placz:Szpilka bez tatusia :roll::evil_lol:

sis :loveu:.....pan C. potrzebuje fachowych wskazówek w sprawie usprawniania po zabiegu swej kończyny dolnej :roll:

Szpilka do szczescie potrzebuje tylko mnie i obiadków mojej Mamy hahahahhahahahahhaha nawet sie ze mna nie przywitała jak przyszłam ONA JADŁA tylko nędznie kikutem machneła i już dopiero jak się najadła to łaskawie odtańczyła powitanie boksera.
a teraz rozmemdłuje mi kołdre i sie na srodku wyrka rozkłada z piłka oddam Szpidoopalka -- dopłace ;) :evil_lol:
Co do Pana C. zapraszam do siebie właśnie mam taka miła kuternoge u siebie będzie do kompletu :evil_lol:

[quote name='Matusz']cześć debe :multi::loveu::loveu::loveu::multi:

heloł Królu :eviltong: