dbsst Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 lothia napisał(a):a gdzie Ty się znowu pakujesz?zapomniałam juz jak wyglądacie a wyprowadzamy się juz nie będe miała ogrodu :placz: teraz będe miała balkon duży ze stołem :cool3: ale zanim będę to miała to nie mamy gdzie mieszkać hahahahhahahhahahhahaha Quote
Agnes Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 dbsst napisał(a):a wyprowadzamy się juz nie będe miała ogrodu :placz: teraz będe miała balkon duży ze stołem :cool3: ale zanim będę to miała to nie mamy gdzie mieszkać hahahahhahahhahahhahaha ja to juz sie totalnie pogubilam:roll: ale zdjecia ladne:multi::eviltong::loveu: Quote
dbsst Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 jeśli chodzi o nasze miejsce zamiszkania to historia jest długa i pogmatwana ;) z dniem 1 sierpnia nie mamy gdzie mieszkać to w skrócie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że do zimy nasze nowe lokum będzie gotowe bo nie wiem czy Szpilka wytrzyma zimne wieczory i mrozine noce pod mostem ;) :evil_lol::evil_lol: Dzięki za miłe słowo tyczące sie fot. Nie do końca wiem jak one wyglądają bo siedze właśnie przed 14 calowym monitorem który ma 10 lar jest wypukły i bardzo bardzo bardzo malutki. Mój wielki monitor wybuchł------może to i dobrze nie musimy go ze soba targać w bezdomność hahahhahahah wracam do kartonów :shake: Quote
malawaszka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Debeściaku WOW!!! dopiero co robiłaś płyteczki w kuchni a tu znowu od nowa???? Ty to masz zdrowie :loveu: trzymam :kciuki: Quote
Agnes Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 malawaszka napisał(a):Debeściaku WOW!!! dopiero co robiłaś płyteczki w kuchni a tu znowu od nowa???? Ty to masz zdrowie :loveu: trzymam :kciuki: wlasnie dlatego nie rozumiem:eviltong: pamietam jak ogladalam zdjecia nowego domku, min te plyteczki... no ale pozostaje trzymac kciuki za hm pakowanie:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://images26.fotosik.pl/252/b5ce2571ada2654c.jpg czemu lejeta psu wode do nosa:roll:??? cze Bab:loveu: Quote
BeaC Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 .bidna ty bidna pod mostem w kartonach oć do mnie mam ogród.............. duży dom:razz::razz::razz: zmieścisz sie i Szpilka też Quote
Asiaczek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 To ja już nie rozumiem: najpierw był remont mieszkanka i wyglądało to super, a teraz to mieszkanko nie jest juz Wasze...? Pzr. Quote
dbsst Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='malawaszka']Debeściaku WOW!!! dopiero co robiłaś płyteczki w kuchni a tu znowu od nowa???? Ty to masz zdrowie :loveu: trzymam :kciuki:[/quote] płytki mi się znudziły :evil_lol: [quote name='Agnes']wlasnie dlatego nie rozumiem:eviltong: pamietam jak ogladalam zdjecia nowego domku, min te plyteczki... no ale pozostaje trzymac kciuki za hm pakowanie:eviltong:[/quote] teraz będą nowe zdjęcia płytek - tematów mi zabrakło :evil_lol: [quote name='evaxon'][URL]http://images26.fotosik.pl/252/b5ce2571ada2654c.jpg[/URL] czemu lejeta psu wode do nosa:roll:??? cze Bab:loveu:[/quote] ano to nie przez nos się poi :evil_lol: czesc Wnu :evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].bidna ty bidna[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]pod mostem w kartonach[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]oć do mnie mam ogród.............. duży dom:razz::razz::razz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]zmieścisz sie [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]i Szpilka też[/COLOR][/B][/quote] baaaaaaardzo biedna teraz w te deszcze będe w kartonach ;) dom powiadasz, ogród mówisz hmmmmmmmmm :cool3: [quote name='Asiaczek']To ja już nie rozumiem: najpierw był remont mieszkanka i wyglądało to super, a teraz to mieszkanko nie jest juz Wasze...? Pzr.[/quote] jakoś się tak stało, że się sprzedało :evil_lol: 10 nocy mi zostało shit shit :roll: Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moja ty Kartonikowa sis :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='dbsst'] 10 nocy mi zostało shit shit :roll:[/quote] Szpile mozna do hotelu albo do mnie wyslac:loveu: a wy mlodzi dzidkowie to se poradzicie:diabloti: pamietaj spakowac Szpilce reczniczek i jakies PLN-ki :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 dbsst napisał(a): jakoś się tak stało, że się sprzedało :evil_lol: Aaaaa..... szkoda... Pzdr. Quote
dbsst Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Moja ty Kartonikowa sis :loveu::loveu::loveu:[/FONT] nie przypominaj mi błagam teraz siedze sobie z dala od kartonów :multi: evaxon napisał(a):Szpile mozna do hotelu albo do mnie wyslac:loveu: a wy mlodzi dzidkowie to se poradzicie:diabloti: pamietaj spakowac Szpilce reczniczek i jakies PLN-ki :diabloti::evil_lol: ciekawe po co Ci PLeNki ;) :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Aaaaa..... szkoda... Pzdr. trochę szkoda trochę nie. Fajowe to miejsce gdzie mieszkamy - jeszcze ale w życiu trzeba czasem coś zmienić ;) 9 upojnych nocy jako zdomna :roll::evil_lol::evil_lol: heloł :multi: Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 dbsst napisał(a): ciekawe po co Ci PLeNki ;) :evil_lol: :siara: :siara: no ten tego zeby Szpilka miala na 2 sniadanko do szkoly:diabloti: Quote
dbsst Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 evaxon napisał(a)::siara: :siara: no ten tego zeby Szpilka miala na 2 sniadanko do szkoly:diabloti: i mam uwierzyć że Ty taka dobra dusza jezdeś :evil_lol: wróciłam na F-b dzięki Matusz:loveu::multi: Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:witaj na FB :loveu::loveu:[/FONT] Quote
basia2202 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 woooow!! Szpilchrony wróciłyyy!! :multi::multi::multi: ja też tu dawno nie byłam... zdjęcia Szpilki jak zawsze superaśne :) a gdzie się przeprowadzasz? w sensie... dzielnica jaka czy cuś... bo Tyś z W-wy, o ile dobrze pamiętam? :cool3: my od jakiegoś czasu też w W-wie:) miziaki dla Szpilencji :loveu: Quote
dbsst Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Alicja napisał(a)::multi:[FONT=Arial]:multi::multi:witaj na FB :loveu::loveu:[/FONT] normalnie se zkawa poranna zajrzałam na f-b haahhaa Loona napisał(a):Cześć Laski :evil_lol: czesc Laleczko moja kochana :evil_lol: basia2202 napisał(a):woooow!! Szpilchrony wróciłyyy!! :multi::multi::multi: ja też tu dawno nie byłam... zdjęcia Szpilki jak zawsze superaśne :) a gdzie się przeprowadzasz? w sensie... dzielnica jaka czy cuś... bo Tyś z W-wy, o ile dobrze pamiętam? :cool3: my od jakiegoś czasu też w W-wie:) miziaki dla Szpilencji :loveu: dzielnice zmieniam jak narazie a co będzie dalej to zobaczymy :evil_lol: a jaka Ty dzielnica :p brawo za świetna pamięć faktycznie z Wawy jestem :multi: czesc i czesc idę do pracy Quote
anetta Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Cześc Szpile. Czytam i czytam i nie mogę uwierzyć z tym mieszkaniem :roll: :( Quote
e.v.a Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 dbsst napisał(a):i mam uwierzyć że Ty taka dobra dusza jezdeś :evil_lol: echeeeeeeeeeee:grins::grins::grins::grins::evillaug: Quote
basia2202 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 dbsst napisał(a):dzielnice zmieniam jak narazie a co będzie dalej to zobaczymy :evil_lol: czyżbyś zamierzała poza Wwę się wynieść? :cool3: a jaka Ty dzielnica :p my obecnie Targówek a konkretniej Bródno a Wy? boś w końcu nie zdradziła;) brawo za świetna pamięć faktycznie z Wawy jestem :multi: h h .. zdaarza mi się czasem:eviltong: ale coraz rzadziej... starość nie radość :evil_lol: :diabloti: może któregoś razu jakiś wspólny psaceros Szpilkowo-Zuzkowy? :razz::razz: Quote
PIKA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jak to dzielnice zmieniasz? :mad: Hipolit mi napomknął, po naszych ostatnich wojażach, ze się stęsknił za ciocią Szpilą .... dziwne tylko, ze o Tobie nic nie mowił :diabloti: Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='PIKA']Jak to dzielnice zmieniasz? :mad: Hipolit mi napomknął, po naszych ostatnich wojażach, ze się stęsknił za ciocią Szpilą .... dziwne tylko, ze o Tobie nic nie mowił :diabloti: [FONT=Arial] :razz::razz:a mnie .....mnie nie wspominał :roll: cze :grins:[/FONT] Quote
PIKA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:razz::razz:a mnie .....mnie nie wspominał :roll:[/FONT] [FONT=Arial]cze :grins:[/FONT] Wspomnial,:razz: baardzo załował, ze nie mozesz się z nim w morzu kąpac :lol: Bo nikt inny nie chcial :roll: Quote
Recommended Posts