Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
ojej jaK miło, że mnie pocieszasz

To ja potrzebuje pocieszenia :placz: Zawsze jak mi się wydaje, że zrobie dobre zdjęcie to wchodze do Twojej galerii i... wracam do nauki :diabloti:

A samochodem się nie przejmuj, po co wam bagażnik? Wyklepie się tu i ówdzie i będzie jak nowy :calus:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='cocker']śpilka :loveu: :) wiecej,wiecej je je

Cocker jak piknie kręcisz pupcią może się w nagrode znajdzie jakaś śpilka :evil_lol:

[quote name='niki_ill']Witamy :) Dawno nas tu nie bylo :(( ale nadrobie :)

no sie nam nudziło i sobie ponarozrabieliśmy :evil_lol::eviltong::evil_lol:

[quote name='Agga']
Ja wiem, że Szpila to twarda bestia. Patrząc po obrażeniach autka nie chce wiedzieć jak ona długo probowała wejść do auta. Wiem Szpila może dużo. Ona dużo wytrzyma

hahaha taranem wzieła 3 x i po Szpilowozie Nacho Libre :mad:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]strasznie dupiate te blachy w tych autach :shake:żeby nasze fury tak ucierpiały- Twoja przy próbie wejścia szpili.... moja tak wyglada bo.... chciałam zatrzymać TIRa lipna ta blacha lipna [/FONT]

[FONT=Arial]szkoda że nie macie w niej silnika który by pasował do mojej rządowej :grins: [/FONT]

no ale wiesz na tita sie porywac to juz przesada ;) a co do blachy to fakt lipna niewyrośnięty bokser tyle szkód narobił :evil_lol:
ale mam serce Nachusie jak chcesz :evil_lol:

[quote name='BBeta']To ja potrzebuje pocieszenia Zawsze jak mi się wydaje, że zrobie dobre zdjęcie to wchodze do Twojej galerii i... wracam do nauki :diabloti:

hahahhahaha i vice versa hahahhaha ja jestem masochistka i wchodzę do Ciebie z premedytacja coby sie na sobie wyżyć :diabloti::evil_lol:

A samochodem się nie przejmuj, po co wam bagażnik? Wyklepie się tu i ówdzie i będzie jak nowy

teraz mamy sportowe coupe :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial] ello sis .....jak z tym SPRITEM [/FONT]

[FONT=Arial]aaaa moja mam ma przepisane jakieś igiełki [/FONT]

hłe hłe w środe kochanienka w środe :multi:
ooooooo opowiedz cos więcej jakie igiełki :cool3:

[quote name='Medorowa']Widziałam zdjęcia automobilu:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

DoeBerek:p

piękny jest piękny

Berek :eviltong:

Posted

[FONT=Arial]:roll:...no tyle mi powiedziała ze igiełki 10 zabiegów ....chyba po 20 minut :hmmmm: więcej nic nie wiem .....jak się dowiem to napiszę :evil_lol:

aha i czekam na środe ;)
[/FONT]

Posted

Najważniejsze, że Szpila sie nie nudziła z ukochaną.... PIŁKĄ :eviltong:

Fotki piękne !!! :loveu:

A samochód.. najważniejsze, że Wam nic poważnego się nie stało..

Posted

[quote name='Matusz']http://images23.fotosik.pl/189/a4afeb9e90b9572a.jpg

mmmmmmmmmmm:loveu::loveu:
ale ona sporsmenka :loveu::loveu:

ła jak po mamusi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Justa']Najważniejsze, że Szpila sie nie nudziła z ukochaną.... PIŁKĄ :eviltong:

no z piłka zawsze jest wesoło jak ma piłe to nawet ja jej często nie jestem potrzebna szczególnie jak soimy na górce hahahhaha

Fotki piękne !!! :loveu:

dziękuje ale.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A samochód.. najważniejsze, że Wam nic poważnego się nie stało..

na całe szczecie :multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja pierdylam jaka ta szpila wyrzeźbiona.:mdleje: .. czy to fotomontaż jak jakość tych beznadziejnych w orginale fotek??? :diabloti:[/FONT]

oczywiście ze fotomantare :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:cudo ....[/FONT]
[FONT=Arial]http://images23.fotosik.pl/189/a4afeb9e90b9572a.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]napisze Ci dokładnie jak już będzie po 1szym zabiegu ;)[/FONT]

czekam z niecierpliwością :multi:

[quote name='anetta']Szpila to chyba jeszcze bardziej się rozrosła po sterylce :crazyeye::lol::lol:
Ta klata...:crazyeye:

nie tylko fota tak wyszła ona własnie bardzo schudła :roll:

czesc a ja jestem ciagle na zwolnieniu :roll: dostałam kolejne 2 tygodnie po nich nia ma bata nie ide na kontrol wracam do pracy :roll:

Posted

[quote name='Justa']Ale się chłopak ślini :evil_lol:
A szpilka sterylna jak zawsze :p

a mówią ze boksery się ślinią :mad:
no szpilka prawie dama ;)

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:bat batem .....ty się musisz doprowadzić do stanu używalności ;)...[/FONT]

[FONT=Arial]wiem wiem fajnie mi się mówi ......:roll:[/FONT]

starams ie ale wiesz, że nie ma takiej obcji :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Łaaaaa te latające fafle setera GIT!!!!!! Ale ja w innej sprawie chciałam obejrzec zdjeci z pierwszych stron bloga i ich nie widze tylko podpisy,co jest????:placz::placz::placz:

Posted

wiesz co pierwszy serwer na który walałam zdjęcia chyba już je przetrawił i wywalił i chyba tych zdjęć juz nie będzie :shake:
ostatnio tez chciałam sobie przypomnieć i zauwazyłam ten proceder ;)