dbsst Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='malawaszka']osz w morde! coś to narobiła babo!!! :shake:[/quote] nie ja :cool1: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ja byłam pragnieniem[/COLOR][/SIZE] :p Quote
malawaszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='dbsst']nie ja :cool1: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ja byłam pragnieniem[/COLOR][/SIZE] :p[/quote] o qrdde no to współczuję :cool1: Quote
dbsst Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='malawaszka']o qrdde no to współczuję :cool1:[/quote] dobrze ze farmakologia jest tak dobrze rozwinięta :loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='dbsst']dobrze ze farmakologia jest tak dobrze rozwinięta :loveu::evil_lol:[/quote] bhahaha nałykałaś się i tak Ci fajnie??? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='dbsst'] nie nie jestem w ciazy :evil_lol:[/quote] no to ze tak powiem............. bez sensu:obrazic: hej hej babciusiu:multi: Quote
BBeta Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='dbsst']wróciłam ale popełniełam bład ze najpierw do Ciebie zawitałam :evil_lol: i chyba się z forum zupełnie wyprowadze w kosmos ;)[/QUOTE] Nie żartuj sobie :roflt: Wypadek przy pracy? Ryzyko zawodowe :diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:cze Moje ty Pragnienie :calus: ....teraz już zawsze będziesz Sprite ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jak Ty nie w ciązy, to może Szpilka...? Pzdr. Quote
dbsst Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='malawaszka']bhahaha nałykałaś się i tak Ci fajnie??? :evil_lol: no nieźle mi było niestety juz odstawiłam te małe białe cudeńka :roll::evil_lol: [quote name='Matusz']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha ha ha bardzo śmieszne :eviltong: [quote name='evaxon']no to ze tak powiem............. bez sensu:obrazic: hej hej babciusiu:multi: hahah czesc wnusiu kochana jedyna najwspanialsza :evil_lol: [quote name='anetta']Heeej :hand: Powiedz o co kaman? :cool3: heeeej miałam drobny wypadek szilowozen Nacho Libre :cool1: [quote name='BBeta']Nie żartuj sobie :roflt: Wypadek przy pracy? Ryzyko zawodowe :diabloti: zlazłam z księżyca na chwile wstawić kilka fot po pracy w czasie załatwiania spraw urzędowo - formalnych :evil_lol: [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:cze Moje ty Pragnienie :calus: ....teraz już zawsze będziesz Sprite ;)[/FONT] hhihihi jest szansa ze w tym tygodniu juz :cool1::p:multi::multi: ale ciiiiiiiiiii coby nie zapeszać :cool3: [quote name='Asiaczek']Jak Ty nie w ciązy, to może Szpilka...? Pzdr. hmmmmmmm Szpilka zważywszy ze jest pseudo kobieta juz teraz moze miec ciut utrudnione zajście ale...........w życiu wszystko jest mozliwe ;) Quote
dbsst Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Cnota Szpilka z bliska Szpilka nie zmiesciła się kadrze czyli :buzi: dla Was spadam załatwiać to czego nie udało mi się załatwić w Wielki Czwartek :evil_lol: ciaaaaaaaaaaaao Quote
agbar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 padlam na pychol z zachwytu......dluuugo se bede lezec gdyz zachwyt moj niezmierny:loveu: Quote
Matusz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://images33.fotosik.pl/199/4aca2cfe74e259eb.jpg ale mięśnie Szpilki :loveu::loveu::loveu::razz: Quote
Justa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 O matulko kto tu nas uraczył zdjęciami :-o Szpilek :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]nienawidze Cie za te foty :diabloti: oświadczam wszem i wobec :obrazic::obrazic::obrazic:[/FONT] Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :multi::multi::multi: mięśniak nadal jest mięśniakiem :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]to ja szczymam za Sprita :kciuki: a tak się cieszyłam ze mi wychodzą już foty w ruchu :placz::placz:a teraz już wiem że nic nie umiem :placz: buziaki dla Szpilatronka :loveu::loveu:i dla Was ;) [/FONT] Quote
e.v.a Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://images33.fotosik.pl/199/4aca2cfe74e259eb.jpg :mdleje::mdleje::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ona jest piekna witanko:multi: Quote
dbsst Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='agbar']padlam na pychol z zachwytu......dluuugo se bede lezec gdyz zachwyt moj niezmierny:loveu: czy jeszcze lezysz czy może juz wstałas ma kochana :evil_lol: [quote name='Matusz']http://images33.fotosik.pl/199/4aca2cfe74e259eb.jpg ale mięśnie Szpilki :loveu::razz: po mamusi tak ma :roll::evil_lol: [quote name='Justa']O matulko kto tu nas uraczył zdjęciami :-o Szpilek :loveu::loveu: ano ja wstawiłam ;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nienawidze Cie za te foty :diabloti: oświadczam wszem i wobec:obrazic:[/FONT] tyz Cie kocham ma luba :diabloti: [quote name='malawaszka']:multi:mięśniak nadal jest mięśniakiem :multi::loveu: szkoda, że do mnie tak nie mówsz :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja szczymam za Sprita :kciuki:[/FONT] [FONT=Arial]a tak się cieszyłam ze mi wychodzą już foty w ruchu :placz:a teraz już wiem że nic nie umiem :placz:[/FONT] [FONT=Arial]buziaki dla Szpilatronka :loveu: dla Was ;)[/FONT] łeeeeeeeeeeeee tam przesadzasz A czy musze dawać szpipsowi buci tak mi sie nie chce wstawać :evil_lol: [quote name='evaxon']http://images33.fotosik.pl/199/4aca2cfe74e259eb.jpg :mdleje::loveu:ona jest piekna witanko:multi: ja dziękuje :evil_lol::evil_lol: heloł Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dbsst napisał(a):szkoda, że do mnie tak nie mówsz :evil_lol::evil_lol: poka swoją fotę w pełnym galopie i nago, żeby było widać muskulaturę to może Tobie też tak powiem :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='malawaszka']poka swoją fotę w pełnym galopie i nago, żeby było widać muskulaturę to może Tobie też tak powiem :evil_lol: specjalnie dla Ciebie Waszeczko moje zdjęcia nie mam coprawda w galopie ale.......ale z działki po przebudzeniu i w domowym ciuchu caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaała ja :p Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 malawaszka napisał(a):poka swoją fotę w pełnym galopie i nago, żeby było widać muskulaturę to może Tobie też tak powiem :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts