bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Debe Ja już wiem o tym wszystkim kilka dni, bom tu przyłaziła i czytała :cool3:, ale nie gratulowałam Ci sis Ty moja :loveu:( bo nie mam ostatnim czasem veny twórczo-rozpisowej:evil_lol:) Więc gratulejszyn:multi: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='dbsst']wróciliśmy z imprezy u Teściów ----- kolorowe mam sny czy cuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no no ....:roll: była dziś tajemnicza Magda W. w moim gabineciku :loveu::loveu::loveu: to też wiemy opowiedziała troche o sopbie popodrywała Narzeczonego (mojego :evil_lol:) wyryw na Cole i takie tam i jak na dziewice przystało uciekła jak zjawił sie mój brat :shake: ja nie wiem być dziewica ale az taka :evil_lol::evil_lol: no popatrz ..a tak się dobrze zapowiadała :evil_lol: obiecała, ze jeszcze wpadnie :eviltong: wiec CZEKAM :multi: Maga ...wpadnie ..o masz :razz: Ala Ty mi migusiem z taka jedna co zyczenia spełnia ładuj się w jakiś teleporter i wpadaj :multi: zobaczysz moj bowski pokój w piwnicach :evil_lol: migusiem to tak się nie da ...ale wiesz że bardzo bym chciała ...a tą spełniającą życzenia ;):loveu:to nie wiem czy uda mi się wyrwać :shake:... Aśka na łerotycznych to ja sie nie znam ja dziewica toże jestem więc wiesz hmmmmmmmmm ale inne bóle to i owszem moge z przyjemnościa sprawić :evil_lol: Aśka Cię nauczy ;)łerotycznych Paola masz w kite za foty szalonej bibeloty :mad::evil_lol: nie wolno bić Medorkowo dzięki za gratki a teraz kolej na odwiedzinki ;) bigos wybieram sie chyba do Poznania w marcu :cool1: od jutra mam w gabineciku Internet wiec jest szansa, ze będzie mnie wiecej ;) urrrrraaaaaaaaaaaaaa chociaż nie jutro jade zarabiać kabone u siebie jestem tylko max godzine :shake: no cóż przyjdzie Nam poczekać na Cię :loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='dbsst'] była dziś tajemnicza Magda W. w moim gabineciku :loveu::loveu::loveu: opowiedziała troche o sopbie popodrywała Narzeczonego (mojego :evil_lol:) wyryw na Cole i takie tam i jak na dziewice przystało uciekła jak zjawił sie mój brat :shake: ja nie wiem być dziewica ale az taka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Narzeczonego znam, poza tym wiedziałam, ze będziesz pilnować go jak harpia i stąd byłam pewna, ze jestem bezpieczna. Do gabinetu wpadne, wpadnę. Drzwi wejściowe mnie urzekły, nie tak latwo je pokonać :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Asiaczek']Nonono, ale się rozpisała:evil_lol:... Jak nie Debe...:lol: Pzdr. hahha czesc Asiaczku toż to nie ja dlatego tyle pisałam hahhaha [quote name='bonita']Debe Ja już wiem o tym wszystkim kilka dni, bom tu przyłaziła i czytała :cool3:, ale nie gratulowałam Ci sis Ty moja :loveu:( bo nie mam ostatnim czasem veny twórczo-rozpisowej:evil_lol:) Więc gratulejszyn:multi: dziękuje Sis:loveu: [quote name='Alicja'] no cóż przyjdzie Nam poczekać na Cię :loveu::loveu: hihih jestem ;)siedze sobie rozwalona na kanapie z kompem nanogach i zamiast pracować - muszę przygotować jakies laminaty do przychodni :/ - to siedzę tu hahah ps nie będzie juz kłótni o internet i o kompa :evil_lol: [quote name='Maga100']Narzeczonego znam, poza tym wiedziałam, ze będziesz pilnować go jak harpia i stąd byłam pewna, ze jestem bezpieczna. Do gabinetu wpadne, wpadnę. Drzwi wejściowe mnie urzekły, nie tak latwo je pokonać :evil_lol: no wiem ze znasz narzeczonego i uwielbiasz go pasjami:eviltong: drzwi maja wymienić w tym tygodniu ale czy to uczynia hahaha watpie:angryy: no wiec jestem zachwycac sie prosze hahahah Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :loveu::loveu::loveu:zachwycam się więc :multi::multi::multi:....... jaki laptopik :razz::razz:co za cacko ;) Quote
dbsst Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 a jakiś taki - nic specjalnego acer brzydki jak noc ale on i tak tylko do pracy więc niech bedzie. proszę właśnie dostalam to na goe to moje auto nie wiem jak to zrobie ale w 2010 chce go mieć ;) hahahahahaha 9-1X Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='dbsst']a jakiś taki - nic specjalnego acer brzydki jak noc ale on i tak tylko do pracy więc niech bedzie. proszę właśnie dostalam to na goe to moje auto nie wiem jak to zrobie ale w 2010 chce go mieć ;) hahahahahaha 9-1X ha ha ...aleś zaszalała z tym autem :evil_lol: ja mam benka ......byle jaki ...ale narazie działa :razz: Quote
dbsst Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 czyli tez sobie siedzisz wygodnie i plotkujesz ;) a tak na serio jak juz marze na glos to do nie dwana to było moje marzenie 95 ale nie tak dawno mialm niewatpliwa przyjemnosc smigac tym cudem 93 i teraz mam dwa ktore kocham;) no i zaraz dojdzie do nich 3 boshe co ja mam zrobić ;) lece sobie znowu o saabach poczytac Quote
dbsst Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 hihihihihih piękny jest saab kiedys do Was na Ślunsk takim przyjade dobLa :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='dbsst']hihihihihih piękny jest saab kiedys do Was na Ślunsk takim przyjade dobLa :evil_lol: to ja już zamiatam miejsce na parkingu :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Alicja']to ja już zamiatam miejsce na parkingu :multi::multi::multi: ty nie zamiataj parkinga ino zakup garaża... bo musiałabyś warte postawić obok tego brzydkiego... obrzydliwego wręcz saaba:diabloti: cze debe... normalnie miluchno zaś cie widzieć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork']ty nie zamiataj parkinga ino zakup garaża... bo musiałabyś warte postawić obok tego brzydkiego... obrzydliwego wręcz saaba:diabloti: no co :diabloti:mam garaża ...przecie płace za Niego podatek i rachunki za prąd:diabloti:...na noc się schowa :loveu: cze debe... normalnie miluchno zaś cie widzieć :loveu::loveu::loveu::loveu: nie normalnie :razz:ino wyjątkowo :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='dbsst'] 93 MmMm pięknie bym sie w nim prezentowała:loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
mrowka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='dbsst']usz jemiołku mów wcielony dla Cię twa siostrzenica http://images26.fotosik.pl/133/5e341d19dd33ee72.jpg Jeee nasza kochana Szpilcia!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Fiuu Fiuu co za figura!! :crazyeye: Zawsze doskonała.. achh.. :loveu: Debesciaaku :crazyeye:gratuluje przychodzni!! Szkoda, że tak daleko mieszkanie bo napewno bym skorzystała. Przez ostatni okres tylko latam po lekarzach i po rehabilitacjach :shake: Ale jak będę w stolicy to napewno zawitam! :cool3::lol: Poozdrawiamy, Mejk przesyła buziaaki dla Szpilci :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 cze jak Juz się uspokoisz i ochłoniesz........... PANI PREZES to wstaw jedno maluteńkie chociaż zdajecie sziplatrona:loveu::loveu::loveu: uwielbiam jej sexi mięśnie na udach:razz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='BeaC']cze jak Juz się uspokoisz i ochłoniesz........... PANI PREZES to wstaw jedno maluteńkie chociaż zdajecie sziplatrona:loveu::loveu::loveu: uwielbiam jej sexi mięśnie na udach:razz: :razz::razz: no sis :loveu: nie daj się prosić :loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 dbsst napisał(a): bigos wybieram sie chyba do Poznania w marcu :cool1: Chyba musisz nas odwiedzić:cool1::kaffee_2::knajpa: Quote
Siostra Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 debeściaro, wieeeelkie gratulacje,:multi::loveu: Toś Ty teraz biznesłoman całą gębą:cool1: Trzymam kciuki, niech Wam się uda. A widziałaś Ty już mojego miśka polarnego - przybłąkał się z krainy Królowej Śniegu ;) Pozdrawiamy:bye: Quote
asher Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ale piekny misiek :loveu: Debeściaku, co u was? :razz: Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 witamy się u Szpilosławy Szpanderson:multi: ależ nas tu nie było... debe.. a jak tam interesik idzie? :cool3: bo ja się już na masaże szykuję :loveu: Quote
Wyjątek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 po pierwsze witanko :) po drugie gratki wielkie :D a po trzecie moze mnie chcesz? mialam wczoraj operacje na rzepke i potrzebowac bede zaraz rehabilitacji :roll: Quote
Recommended Posts