Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej

Asiaczku wrrrrr ;) żarcik

dzieki za odwiedziny Paulinko Asiu i Witku :loveu::loveu::loveu:
jesteście kochani :loveu::loveu:

jak było dla mnie bomba ;)

a teraz ide dalej spać :multi:
ne bede opowiadac nic bo i tak trzeba to zobaczyć :evil_lol::evil_lol:

dzięki pa

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debeściaku, gratulacje!!! :multi::multi::multi:

A masz jakąś stronę www? Mamcia moja ma zwyrodnienie kręgosłupa dośc poważne, jakieś prądy przez nią przepuszczali, krioterapię też miala, ale ciągle boli :shake: Może bym ci ją podesłała? :cool3: ;)
A psy tez rehabilitujesz? :razz:

Posted

[quote name='asher']Debeściaku, gratulacje!!! :multi::multi::multi:

A masz jakąś stronę www? Mamcia moja ma zwyrodnienie kręgosłupa dośc poważne, jakieś prądy przez nią przepuszczali, krioterapię też miala, ale ciągle boli :shake: Może bym ci ją podesłała? :cool3: ;)
A psy tez rehabilitujesz? :razz:
dzięki
strona www sie pisze ;) kłamie nawet nie zaczeła się pisac bo jakoś tak nie wyszło ale już czeka na dalsze kroki ;)
Zapraszam Mame :D

[quote name='BeaC']cze

:razz::diabloti::diabloti::diabloti:

cze

;):loveu::loveu::loveu:

[quote name='clockwork']

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

to ps. było do NAS ;)

:loveu::loveu::loveu:

ła no mi się wymkło :evil_lol:

ide dalej wypoczywać :multi:

Posted

niech cie uścisne moja ty :loveu::loveu: gratulki i powodzonka... trzep kasy ile wlezie....:loveu:

aaaaa twoje zamówienie powoli sie realizuje .. przystojny murzaj z wielk.......... już namierzony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kooooffffffooooommmmmm cccciiiiiieeeeee :loveu::loveu::loveu:

Posted

dbsst napisał(a):

dzieki za odwiedziny Paulinko Asiu i Witku :loveu::loveu::loveu:
jesteście kochani :loveu::loveu:

jak było dla mnie bomba ;)

:loveu:No bomba to mało!!!:multi::loveu:
Ja opowiem :lol:: jak się wchodzi, to wita was taka śliczna pani doktol w mini, potem się wchodzi dalej i wita was przystojny pan narzeczony doktorowy :lol:, a potem dostaje się kubeczek i szampona albo winiaka i po takim znieczuleniu to już można iść na wszystkie te łoża tortur.:evil_lol:;) Łoża wyglądają atrakcyjnie i bez znieczulacza też można iść!:lol: Tylko te wszystkie dźwignie i zapadki, i dziwne tubki...jak do lewatywy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Piknie jest, Paula poka zdjęcia!:loveu:

Posted

[quote name='AśkaK']:loveu:No bomba to mało!!!:multi::loveu:
Ja opowiem :lol:: jak się wchodzi, to wita was taka śliczna pani doktol w mini, potem się wchodzi dalej i wita was przystojny pan narzeczony doktorowy :lol:, a potem dostaje się kubeczek i szampona albo winiaka i po takim znieczuleniu to już można iść na wszystkie te łoża tortur.:evil_lol:;) Łoża wyglądają atrakcyjnie i bez znieczulacza też można iść!:lol: Tylko te wszystkie dźwignie i zapadki, i dziwne tubki...jak do lewatywy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Piknie jest, Paula poka zdjęcia!:loveu:

:placz::placz::placz:ale nie napisałaś .......w co był ubrany narzeczony pani dr :razz::razz:...jak pani w mini :razz:

do lewatywy [owiadasz .....a ......palec na 14 :roll::evil_lol:

:razz:no Paula .....gdzie foty ...

Posted

Jak dla mnie bomba to za mało ;) Ja myślałam, że to będzie gabinet, a to jest suuuper duża przychodnia :multi: Naprawdę, jest extra, ogrom pracy i wyrzeczeń, ale się udało, cieszę się bardzo :multi:
Pan narzeczony ubrany był ... ładnie :evil_lol: A ten sprzęt ponoć nie był do, hmmm lewatywy, ale ja tam się nie znam :evil_lol: ;) Fot zrobiłam 5 na krzyż i wyszły tylko dwie :eviltong:

Pani prezes, zmęczona, ale dumna, oprowadza i opowiada :loveu:

Zapraszam, zapraszam ... :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
no to ja spada nie wiem kiedy bede
papatki łopatki czyje sa te brudne gatki :cool1:

:diabloti:

chyba fotki zapomialas wstawić:mad::diabloti::diabloti::diabloti:

Ode mnie tez gratulacje:loveu::loveu::loveu:i powodzenia

Posted

[quote name='Paula_']Jak dla mnie bomba to za mało ;) Ja myślałam, że to będzie gabinet, a to jest suuuper duża przychodnia :multi: Naprawdę, jest extra, ogrom pracy i wyrzeczeń, ale się udało, cieszę się bardzo :multi:
Pan narzeczony ubrany był ... ładnie :evil_lol: A ten sprzęt ponoć nie był do, hmmm lewatywy, ale ja tam się nie znam :evil_lol: ;) Fot zrobiłam 5 na krzyż i wyszły tylko dwie :eviltong:

Pani prezes, zmęczona, ale dumna, oprowadza i opowiada :loveu:

Zapraszam, zapraszam ... :diabloti:
http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/inne/img012.jpg

ale że co... takie rzeczy jak diadynamiki, jonoforezy itp ty tesz robisz???

aaa.... moge wpaść do cia na rehabilitejszyn tej mojej łapy???? :razz::razz:

z taką dupencją to ani lewatywa nie straszna :loveu::loveu::loveu::diabloti:

GRATULATIONS!!!!! i powodzonka :loveu::loveu:

Posted

A ja byłam dzisiaj w gabinecie :p
Narzeczony (nie mój :evil_lol: ) nawet mi coli nalał :p
Zabiegów nie miałam, bo pani prezes stwierdziła, że już NIC mi nie pomoże :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']A ja byłam dzisiaj w gabinecie :p
Narzeczony (nie mój :evil_lol: ) nawet mi coli nalał :p
Zabiegów nie miałam, bo pani prezes stwierdziła, że już NIC mi nie pomoże :evil_lol:

Maga .....to TY

wow .......ale Ci zazdraszczam

Posted

[quote name='Alicja']Maga .....to TY

Tak. To mła :razz:

[quote name='Alicja']
wow .......ale Ci zazdraszczam

zazdraszaczaj. Mnie dziś szczęka opadła tam, na Lisowskiej. Całe kilometry kwadratowe narzędzi tortur.

Posted

[quote name='Maga100']

Tak. To mła :razz:

:razz::razz:miło

zazdraszaczaj. Mnie dziś szczęka opadła tam, na Lisowskiej. Całe kilometry kwadratowe narzędzi tortur.

:hmmmm: zazdraszczam bytowania w owym tajemnym Gabinecie Tortur :roll:;)...ale upadku szczęki nie zazdraszczam :grins:

Jak się zbiorę w koopę to może jeszcze na urlopie wyrwe w kierunku stolicy :cool1:

Posted

Upadek szczęki u pani doktor to pestka!;)
Z resztą jak komuś opada to pani doktur ma takie aparaty, że zaraz do kupy pozbiera!:lol:
Tylko szkoda że te aparaty nie mają funkcji dogo...:roll::evil_lol: Debe wracaj!:placz:

Posted

[quote name='AśkaK']Upadek szczęki u pani doktor to pestka!;)
Z resztą jak komuś opada to pani doktur ma takie aparaty, że zaraz do kupy pozbiera!:lol:
Tylko szkoda że te aparaty nie mają funkcji dogo...:roll::evil_lol: Debe wracaj!:placz:

wow ....i wszystko do koopy zbiera :roll::roll:no ona jest bowska ta moja sis:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No, i świecki będzie w gabinecie mieć, coby romantiko było.:cool3: Bo tam takie masaże będą...tłumaczyła jakie ale nie dosłyszałam...aaa!erotyczne chyba!

:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='AśkaK']No, i świecki będzie w gabinecie mieć, coby romantiko było.:cool3: Bo tam takie masaże będą...tłumaczyła jakie ale nie dosłyszałam...aaa!erotyczne chyba!

:lol::lol::lol:

:razz::razz::razz:.......mmmmmmm.......a rurke też :roll::razz:.....

och ta Nasza Demoniczna Viki 7 ;)

Posted

wróciliśmy z imprezy u Teściów ----- kolorowe mam sny czy cuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

była dziś tajemnicza Magda W. w moim gabineciku :loveu::loveu::loveu:
opowiedziała troche o sopbie popodrywała Narzeczonego (mojego :evil_lol:) wyryw na Cole i takie tam i jak na dziewice przystało uciekła jak zjawił sie mój brat :shake: ja nie wiem być dziewica ale az taka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

obiecała, ze jeszcze wpadnie :eviltong: wiec CZEKAM :multi:

Ala Ty mi migusiem z taka jedna co zyczenia spełnia ładuj się w jakiś teleporter i wpadaj :multi:
zobaczysz moj bowski pokój w piwnicach :evil_lol:
Aśka na łerotycznych to ja sie nie znam ja dziewica toże jestem więc wiesz hmmmmmmmmm ale inne bóle to i owszem moge z przyjemnościa sprawić :evil_lol:

Paola masz w kite za foty szalonej bibeloty :mad::evil_lol:

Medorkowo dzięki za gratki a teraz kolej na odwiedzinki ;)

bigos wybieram sie chyba do Poznania w marcu :cool1:

od jutra mam w gabineciku Internet wiec jest szansa, ze będzie mnie wiecej ;)

chociaż nie jutro jade zarabiać kabone u siebie jestem tylko max godzine :shake: