basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 DeBeeeee... kobietooo...:cool3: dychasz Ty jeszcze?:roll: znak jakiś chociaż daj... dymny nawet... ale zawsze jakiś...;) Quote
dbsst Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Drogie Panie Mili Panowie żyje i mam się wspaniale, moja krótka absencja spowodowana była wiciem w bólach i mękach jakże przyjemnych :roll::loveu: :multi:mego - naszego-nieslubnego dziecia oto ono z tej oto okazji mam zaszczyt zaprosić wszystkich zamieszkujących Warszawę na Dzień Otwarty 16.02.2008 ( w godzinach 12:00 - 18:00) na ulicę Lisowską 23 - Bielany :loveu: obecnosc obowiazkowa :evil_lol: pozdrawiam DBsst :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 dbsst napisał(a):z tej oto okazji mam zaszczyt zaprosić wszystkich zamieszkujących Warszawę na Dzień Otwarty 16.02.2008 ( w godzinach 12:00 - 18:00) na ulicę Lisowską 23 - Bielany :loveu: Też trafiłaś, i znowu nie przyjade :placz: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='dbsst']Drogie Panie Mili Panowie żyje i mam się wspaniale, moja krótka absencja spowodowana była wiciem w bólach i mękach jakże przyjemnych :roll::loveu: :multi:mego - naszego-nieslubnego dziecia oto ono z tej oto okazji mam zaszczyt zaprosić wszystkich zamieszkujących Warszawę na Dzień Otwarty 16.02.2008 ( w godzinach 12:00 - 18:00) na ulicę Lisowską 23 - Bielany :loveu: obecnosc obowiazkowa :evil_lol: pozdrawiam DBsst :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:Moja Koffana Sis Bliźniaczka :loveu::loveu:....jakbym była bliżej już tam czekam ;)...ale tego dnia będzieMY ;)trzymać we dwie za Cie kciukaski :kciuki: aby wszystko poszło wg waszej myśli :multi::multi::multi: i KCM :loveu::loveu::loveu: Nareszcie rusza :cool2: Quote
dbsst Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='BBeta']Wow :crazyeye: GRATULUJE ;) bardzo dziękuje mam nadzieje, że będą zdjęcia :D :loveu: [quote name='jo-jo']Też trafiłaś, i znowu nie przyjade :placz: to wpadniesz kiedy indziej :d nie bedzie tak oficjalnie ale zawsze :D [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Moja Koffana Sis Bliźniaczka :loveu::loveu:....jakbym była bliżej już tam czekam ;)...ale tego dnia będzieMY ;)trzymać we dwie za Cie kciukaski :kciuki: aby wszystko poszło wg waszej myśli :multi::multi::multi: i KCM :loveu::loveu::loveu: Nareszcie rusza :cool2: no Sis w końcu.............niedwano wróciliśmy jest bajecznie :loveu::loveu: z rudery powstało księstwo :loveu: Ty juz wiesz co masz zrobić więc NO :mad: Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 GRATULACJE!!!!! :laola: i POWODZENIA!!!!! :kciuki: Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 O jaaaaaa ! :multi: :multi: :multi: No to już wiem, gdzie kierować jak ktoś zaniemoże ;) Quote
dbsst Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 malawaszka napisał(a):GRATULACJE!!!!! :laola: i POWODZENIA!!!!! :kciuki: very thx :multi::multi::multi: kiedy wpadniesz zobaczyć :p Justa napisał(a):O jaaaaaa ! :multi: :multi: :multi: No to już wiem, gdzie kierować jak ktoś zaniemoże ;) zapraszam zapraszam ps dzis Szpilka miała swój pierwszy zabieg :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 dbsst napisał(a): dzis Szpilka miała swój pierwszy zabieg :loveu::loveu::loveu: to może jakieś zdjęcia ? :diabloti: Bo my tacy stęsknieni:placz: i nienasyceni:placz: Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 a ja niebawem zaniemogę bo mam już mega bóle w kręgosłupie i mam tak daleko do naszej narzeczonej miszczyni :placz::placz::placz: Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 malawaszka napisał(a):a ja niebawem zaniemogę bo mam już mega bóle w kręgosłupie i mam tak daleko do naszej narzeczonej miszczyni :placz::placz::placz: od siedzenia przy komputerze :diabloti: zacznij biegać ze sznupkami - od razu poczujesz się jak nowonarodzona :loveu: Quote
lothia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 debe tak blisko mnie i nic nie mówisz:mad:GRATULACJE Quote
dbsst Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 malawaszka napisał(a):a ja niebawem zaniemogę bo mam już mega bóle w kręgosłupie i mam tak daleko do naszej narzeczonej miszczyni :placz::placz::placz: zapraszam zapraszam do się mam systko normalnie systko mam wczoraj sprzęciki przyjechały takie najnowszej generacji po zabiegu same kawe parzą normalnie ;) :loveu::loveu::loveu: są w deche :loveu::loveu: Justa napisał(a):od siedzenia przy komputerze :diabloti: zacznij biegać ze sznupkami - od razu poczujesz się jak nowonarodzona :loveu: łaaaaaaaa do mnie biegnij do mnie :evil_lol: lothia napisał(a):debe tak blisko mnie i nic nie mówisz:mad:GRATULACJE hihihihi taka niepodziewanka czasami widuje Agabass jak z psami dyga i Tate Agabass jak z psami dyga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdjęc Szpili niet i długo niet :roll: Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Justa napisał(a):od siedzenia przy komputerze :diabloti: zacznij biegać ze sznupkami - od razu poczujesz się jak nowonarodzona :loveu: nie wiem jak mam to zrobić bo staruszka Pepa po długich spacerach kuleje :shake: a za bardzo nie mogę jej zostawiać samej w domu i brać tylko Luny bo będzie wojna :mad: więc z biegania nici :eviltong: a na kręgosłup to nie pomoże - ja od małego mam bóle :placz: Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 malawaszka napisał(a):nie wiem jak mam to zrobić bo staruszka Pepa po długich spacerach kuleje :shake: a za bardzo nie mogę jej zostawiać samej w domu i brać tylko Luny bo będzie wojna :mad: więc z biegania nici :eviltong: a na kręgosłup to nie pomoże - ja od małego mam bóle :placz: Tylko winni się tłumaczą :diabloti: Quote
dbsst Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 malawaszka napisał(a):nie wiem jak mam to zrobić bo staruszka Pepa po długich spacerach kuleje :shake: a za bardzo nie mogę jej zostawiać samej w domu i brać tylko Luny bo będzie wojna :mad: więc z biegania nici :eviltong: a na kręgosłup to nie pomoże - ja od małego mam bóle :placz: staruszke Pepę na grzbiet Lunete w garsc i do mnie zapraszam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Justa napisał(a):Tylko winni się tłumaczą :diabloti: Droga moja Justo a cóz to za opisy na gie :mad::mad::mad::mad: Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 dbsst napisał(a):Droga moja Justo a cóz to za opisy na gie :mad::mad::mad::mad: Przecież nie mam opisu :-o Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Justa napisał(a):Tylko winni się tłumaczą :diabloti: :eviltong: dbsst napisał(a):staruszke Pepę na grzbiet Lunete w garsc i do mnie zapraszam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra - zadzieram kiece i lece - może do 16 się doturlam :evil_lol: Justa napisał(a):Przecież nie mam opisu :-o masz :diabloti::mad: Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 malawaszka napisał(a): masz :diabloti::mad: oszalały :-o Quote
dbsst Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 malawaszka napisał(a)::eviltong: dobra - zadzieram kiece i lece - może do 16 się doturlam :evil_lol: masz :diabloti::mad: no ale zby odrazu zadzierac kiece ja wiem, że goracy towar jestem ale ALE ;) MASZ - inny ale MASZ :diabloti: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='malawaszka']a ja niebawem zaniemogę bo mam już mega bóle w kręgosłupie i mam tak daleko do naszej narzeczonej miszczyni :placz: poczeka ....miszczyni ku nom tu bryknie :multi:..........:hmmmm: kiedys :razz: [quote name='dbsst']zapraszam zapraszam do się mam systko normalnie systko mam wczoraj sprzęciki przyjechały takie najnowszej generacji po zabiegu same kawe parzą normalnie ;) :loveu: są w deche :loveu::loveu: wow:multi: wow :multi:wow czasami widuje Agabass jak z psami dyga i Tate Agabass jak z psami dyga :evil_lol: to masz fajne widoki ;) zdjęc Szpili niet i długo niet :roll: dlaczemu :razz: [quote name='dbsst']bardzo dziękuje mam nadzieje, że będą zdjęcia :D :loveu: no Sis w końcu.............niedwano wróciliśmy jest bajecznie :loveu::loveu: z rudery powstało księstwo :loveu: Ty juz wiesz co masz zrobić więc NO :mad: no wiem wiem :oops::oops::oops:.....dam znaka jakby cóś ;) ale cieszkam niezmiernie że to co rodziło się w takich trudach i bólach JUŻ JEST :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts