Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='dbsst']czyli, że miało by byc jak w dynastii anie jak w realu ja ide na to BRACIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko błagam zapamiętaj nasze drzewo genealogiczne ;) dzięks za wiesz co ;) a jak ktoś mi podpadnie w ym nowym roku to ja go CIACH I CIACH tym sekatorem ja też na to idę SIOSTRO :grins: babcia ma spisać całe drzewo:loveu::diabloti: Alutka ja nie bałamuce siostry:diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiii........ja to już załatwiłam za Klockowa bo Ona taka nieśmiala ta Twoja Cioteczka :razz::razz:...i tak w Rodzinie by było:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ty mnie tu Cioteczk Drbe nie bałamuć .....toż to janioł wcielony :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]dopsz ...wyplumkalam się i idę spac :grins:[/FONT] usz jemiołku mów wcielony dla Cię twa siostrzenica PAPAPAPAPPAPAPAAPPAPAPAAP APAPAPPAPAPAPAPAPAPPAPAPAPA PAPAPPAPAPAPAPAPAPPAPAPAPPAP PAPAPAPPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPPAPPAPAPAPAPAP PAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPPAPA PAPAPAPPAPAPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPAP Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]jANIELiczko ...aleś zaszalala z fotasami ;) idem ze spsem jak wroce bede myślać nad rodzinnym drzewkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witanko sis:loveu::loveu: no fotki superaśne:multi: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']Witanko sis:loveu::loveu: no fotki superaśne:multi: [FONT=Arial]czyli jak DEbe to Twoja SIS to matka na mus jest PYSIA siostra Klockowej a córka Malawaszki ....i Vectra nie jest Twoją mamą a ja nie babką tylko siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mo o jesteś wujkiem Olka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czyli jak DEbe to Twoja SIS to matka na mus jest PYSIA siostra Klockowej a córka Malawaszki ....i Vectra nie jest Twoją mamą a ja nie babką tylko siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mo o jesteś wujkiem Olka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] nieeeeeeeeeeee:diabloti::diabloti::diabloti: wszystko zostaje tak jak było tyle, że DEbe to moja sis a reszta bez zmian, o! :grins: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']nieeeeeeeeeeee:diabloti::diabloti::diabloti: wszystko zostaje tak jak było tyle, że DEbe to moja sis a reszta bez zmian, o! :grins: [FONT=Arial]guzik prawda:eviltong::eviltong::eviltong: już robie rozpiske PIKA . . MALAWASZKA Pysia....................................................................................................Clockwork [/FONT][FONT=Arial]. . [/FONT] [FONT=Arial]1.Alicja [ *Anja33 *Żonkilka *Vectra(AGBAR vel Dilerka , Olek , Matusz{Gonia} ) 2.Dbsst [*Paula (Honey , Evaxon)] 3.Bonita [*Kate i Luka *Medorowa ( Imbirka , Leemonca)] w nawiasach są dziecka zapisane [/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]guzik prawda:eviltong::eviltong::eviltong: już robie rozpiske PIKA . . MALAWASZKA Pysia....................................................................................................Clockwork [/FONT][FONT=Arial]. . [/FONT] [FONT=Arial]1.Alicja [ *Anja33 *Żonkilka *Vectra(AGBAR vel Dilerka )] 2.Dbsst [*Paula (Honey , Evaxon)] 3.Bonita [*Kate i Luka *Medorowa ( Imbirka , Leemonca)] więc jak chcesz być bratem Dbsst to jesteś dopisany tu na 4 pozycję ;) 4. Matusz [* Gonia] w nawiasach są dziecka zapisane [/FONT] hm.....:eviltong::eviltong::eviltong: dobra niech zostanie tak jak było:diabloti: DEbe jako ciocia też dobra :D Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']hm.....:eviltong::eviltong::eviltong: dobra niech zostanie tak jak było:diabloti: DEbe jako ciocia też dobra :D [FONT=Arial]czyli dopisuje cię do Vectry .......ha ha zapomniałam o Olku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czyli dopisuje cię do Vectry .......ha ha zapomniałam o Olku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] no właśnie zapomniałaś :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']no właśnie zapomniałaś :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]już poprawiłam ...potem rozpiszę i zrobię skana :razz::razz:[/FONT] Quote
BBeta Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 http://images23.fotosik.pl/133/a32bca2d05478a27.jpg Spanielek :loveu::loveu::loveu: Mówiłam już, że Cie lubie? :diabloti: Szczęśliwego Nowego Roku :drink1: Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witajcie debeściaki noworocznie!!! :multi: dawno nas tu nie było;) aale.. widzę, że Szpilucha nic się nie zmieniła :loveu: przystojna, jak zawsze:) http://images26.fotosik.pl/133/5e341d19dd33ee72.jpg korzystając z okazji - życzymy Wam, razem z Zuzanką - żeby ten nowy roczek był dla Was szczęśliwszy, radośniejszy, bogatszy i w ogóle lepszy od poprzedniego pod każdym względem:) pozdrowionka:) Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 http://images23.fotosik.pl/133/a32bca2d05478a27.jpg hahah świetny :evil_lol::loveu::loveu::loveu: jeny Ala ja tak wysoko w rodzie??? toż jak królowa niemal :evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='malawaszka']http://images23.fotosik.pl/133/a32bca2d05478a27.jpg hahah świetny :evil_lol::loveu::loveu::loveu: jeny Ala ja tak wysoko w rodzie??? toż jak królowa niemal :evil_lol::diabloti: [FONT=Arial]:hmmmm: no jakoś tak wyszło :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zupełnie wbrew prawom natury :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]guzik prawda:eviltong::eviltong::eviltong: już robie rozpiske PIKA . . MALAWASZKA Pysia....................................................................................................Clockwork [/FONT][FONT=Arial]. . [/FONT] [FONT=Arial]1.Alicja [ *Anja33 *Żonkilka *Vectra(AGBAR vel Dilerka , Olek , Matusz{Gonia} ) 2.Dbsst [*Paula (Honey , Evaxon)] 3.Bonita [*Kate i Luka *Medorowa ( Imbirka , Leemonca)] w nawiasach są dziecka zapisane [/FONT] Buhahahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Debe:multi: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]nie śmiechaj ...wsio spisane zgodnie z tym cośta chciały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 cze baba noworocznie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Obiecałam sobie, że nie będę tu zaglądać, gdzie zdjęcia powalają na kolana... i znowu wlazłam, zachwyciłam się i prawie popłakałam, że ja też tak chcę... :placz: Mogłabyś kobieto dać jakieś popsute zdjęcie ku ukojeniu serc???:diabloti: Quote
Maga100 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='dbsst'] tylko błagam zapamiętaj nasze drzewo genealogiczne ;) ja jestem porzuconą kochanką :placz: [quote name='malawaszka']jeny Ala ja tak wysoko w rodzie??? jak na seniorkę przystało :diabloti: Quote
BeaC Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam poświątecznie i noworocznie byłam tu.widziałam jakieś bardzo agresywne zagryzające się wzajemnie psy:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wchodze na nasza klasa... Zaproszenie od Dominika Borowska:-o A któż to? <zastanawia się>:errrr: A to nasza kofana Debe:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 bigos napisał(a):Wchodze na nasza klasa... Zaproszenie od Dominika Borowska:-o A któż to? <zastanawia się>:errrr: A to nasza kofana Debe:loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saint Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzień dobry dbsst :eviltong: tak się tylko przypominam.. :eviltong: Quote
Recommended Posts