agabass Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Hej debe ale u ciebie smakowicei mnim Szpilka jak zawsz cudnie brązowa, a ta fota zajefajna:eviltong: Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :hand: cze mła sis .....:loveu: uschłas już z tęsknoty :hmmmm:za mną :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 DGM smiga, ale Debe jakos się rozleniwiła z fotkami... pzdr. Quote
bigos Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 W ogóle nas zostawiła:-(:-(:-( Wracaj...:placz: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :hand: DEBE.........:scream_3::scream_3: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 żebyś se nie pomyślała że tensknie... nie nie... wpadłam ino zobaczyć czy są piękne foty :eviltong::eviltong: nie ma... wychodze :loveu::loveu: Quote
Pysia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wredna babsko :mad: Zniknęło :angryy: :diabloti: Wracaj natentychmiast :mad::cool1: Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Przyszłam pościerać kurze:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Co zaglądnę, to brak gospodyni... To jak to jest? Goście som, a Paniusi - niet... Juz pal licho ten poczestunek, ale przynajmniej powinna przywitać się z nami w progu, co nie?;) pzdr. Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :placz::placz::placz:Debe ...gdzie jestes ......:razz::razz: Quote
dbsst Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 czesc jesyem żyje mam się dobrze panie bobrze ;) dziękuje za troske zdjęć nie mam nie mam kiedy robić mam pełno nowych doświadczeń za to ;) Szpilka zaniedbana ale ciągle kochana ;) TZ zajechany i podwójnie kochany a ja taka pierdoła dzis robie pranie i sprzatanie w moim domu pod tytułem gruzowisko na kółkach. JAk widzicie mam się świetnie ciagle narzeczona bez daty ślubu - i narazie dobrze mi z tym proszę o przepisy świąteczne ;) - mam ten niewątpliwie miły obowiązek organizowac święta JA NIE CHCE BYC DUŻA :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 jaaaaaaaaaaaaaaaccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee :crazyeye::crazyeye: NASZA ostatnia dziewica... sie pokazała :multi::loveu: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dbsst napisał(a):czesc jesyem żyje mam się dobrze panie bobrze ;) dziękuje za troske zdjęć nie mam nie mam kiedy robić mam pełno nowych doświadczeń za to ;) Szpilka zaniedbana ale ciągle kochana ;) TZ zajechany i podwójnie kochany a ja taka pierdoła dzis robie pranie i sprzatanie w moim domu pod tytułem gruzowisko na kółkach. JAk widzicie mam się świetnie ciagle narzeczona bez daty ślubu - i narazie dobrze mi z tym proszę o przepisy świąteczne ;) - mam ten niewątpliwie miły obowiązek organizowac święta JA NIE CHCE BYC DUŻA :evil_lol: NIE BĄDŹ DUŻA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: KCMoja sistersjo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Moja Ty Wieczna Dziewico:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 To nie debestka przyznać się kto znał hasło dostępu :diabloti: Debeściaku kup wszystko z torebek powyjmuj ładie przystrój i już :evil_lol:;) Quote
AśkaK Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Hehehe, zapracowana dziewica w kuchni: :lol::lol::lol: Zmykam, bo mnie zabije jak zobaczy...:scared::shiny::evil_lol: Quote
asher Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No ładnie, ładnie, na melanż to ma się czas, a dla dogociółek już nie :mad: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
olcha Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jak mogłaś nas tak oszukać :roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://img47.imageshack.us/img47/8877/dsc04356kopiahr9.jpg sis :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 dbsst napisał(a):a ja taka pierdoła dzis robie pranie i sprzatanie w moim domu pod tytułem gruzowisko na kółkach. Nie ściemniaj, nie zauważyłam gruzu :eviltong: AśkaK napisał(a):Zmykam, bo mnie zabije jak zobaczy...:scared::shiny::evil_lol: Ja Cię zaraz zabiję :mad: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Paula_'] Ja Cię zaraz zabiję :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:też Cię tam widziiałam ;) Quote
Recommended Posts