Medorowa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Miałam bojowe zadanie napisać, ze Pyśnięta pamięta - ale ona już tu była:hmmmm::diabloti: Doberek:multi::multi: Quote
dbsst Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a):http://images24.fotosik.pl/110/39aa2c771f8fbe7f.jpg co sie stało Szpiluchnie :hmmmm: fotoszit zamula od dwóch dni... spytaj Ali... segreguje akurat fotki do odpowiednich albumików ... ma ich bagatela jeszcze 5 tys :evil_lol: a spotkanka nasze wrzuciła do przedmioty i coś tam :evil_lol: lumbago ją dopadło ;) hahah biedna zapracowana Ala hahahhahahahaha ktos jej zrobiła na złość pewnie za te przedmioty i coś tam hahahaha BBeta napisał(a):http://images24.fotosik.pl/110/39aa2c771f8fbe7f.jpg Coś ją goni... http://images31.fotosik.pl/40/08030f460bc6ad18.jpg :loveu: wielki potworny koziołek ;) :loveu: -> dziękować ;) clockwork napisał(a):czemu nie dałaś tego zdjęcia jak mi oczko puszczasz ;) :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: no ale ono było chyba :diabloti::p Pysia napisał(a):Próbuję tu napisać coś już 158 raz :angryy: Jak mi się tym razem też nie uda to wypcham dogo :angryy: Jak - nie wiem ale zrobie to na 100% :angryy: Kuna nie pamiętam już co pisałam w postach które poszły w eter :evil_lol: Na pewno jakieś niewazne bzdury więc...;) Witaj prawie tak śliczna córko jak ja :diabloti: hahaha witaj znerwicowana matko :loveu::evil_lol: Medorowa napisał(a):Miałam bojowe zadanie napisać, ze Pyśnięta pamięta - ale ona już tu była:hmmmm::diabloti: Doberek:multi::multi: dziękuje za wieści od matuli Medorkowa :evil_lol: witam kolejne podejście do dogo :angryy: Quote
Pysia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Czy Ty kobieto musisz te foty robić takie ładne? :mad: Pokaż choć jedną paskudną, nieciekawa i spieprzoną to mi poprawisz humor :evil_lol: Gdybyś nie wiedziała to w taki sposób wyrażam zachwyt ;) Quote
Alicja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a):czemu nie dałaś tego zdjęcia http://images32.fotosik.pl/30/2543793022581492.jpg jak mi oczko puszczasz ;) :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: bo ONA puszcza to oczko do mła:eviltong::eviltong::eviltong:to po co miała dawać tobie te fote clockwork napisał(a):http://images24.fotosik.pl/110/39aa2c771f8fbe7f.jpg co sie stało Szpiluchnie :hmmmm: fotoszit zamula od dwóch dni... spytaj Ali... segreguje akurat fotki do odpowiednich albumików ... ma ich bagatela jeszcze 5 tys :evil_lol::evil_lol: a spotkanka nasze wrzuciła do przedmioty i coś tam :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong:......ffcale nie przedmioty i coś tam .......:eviltong::eviltong::eviltong: Sis ...to ciastyeczko jest bardzo łatwe , proste do wykonania i chyba smaczne ;)....nie wiem czy nawet nie piekłam go jak byłyście z Paula u mła :hmmmm: Quote
dbsst Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pysia napisał(a):Czy Ty kobieto musisz te foty robić takie ładne? :mad: Pokaż choć jedną paskudną, nieciekawa i spieprzoną to mi poprawisz humor :evil_lol: Gdybyś nie wiedziała to w taki sposób wyrażam zachwyt ;) czuje sie dowartościowana :diabloti: Alicja napisał(a):bo ONA puszcza to oczko do mła:eviltong::eviltong::eviltong:to po co miała dawać tobie te fote :eviltong::eviltong::eviltong:......ffcale nie przedmioty i coś tam .......:eviltong::eviltong::eviltong: Sis ...to ciastyeczko jest bardzo łatwe , proste do wykonania i chyba smaczne ;)....nie wiem czy nawet nie piekłam go jak byłyście z Paula u mła :hmmmm: no sie ni etak wydaje, że chyba to ciacho było - to prawda jest wysmienite :D Quote
e.v.a Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 :loveu:widzialam foty Szpiluchny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 cze sis....i jak ciacho ...wyjszło :razz: Quote
bigos Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 a do mnie nie zaszła:mad::mad::mad: ale gnój! i fochy ze dwa:diabloti: Witamy:loveu: Quote
malawaszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 są sa są są mięśnie szpilkowe są a mówiłaś, żen ie ma :eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 evaxon napisał(a)::loveu:widzialam foty Szpiluchny:loveu::loveu::loveu::loveu: heheh ja też ;) Alicja napisał(a):cze sis....i jak ciacho ...wyjszło :razz: idzie ;) bigos napisał(a):a do mnie nie zaszła:mad::mad::mad: ale gnój! i fochy ze dwa:diabloti: Witamy:loveu: ooooooooooooooooooo fach master ;) witamy :D malawaszka napisał(a):są sa są są mięśnie szpilkowe są a mówiłaś, żen ie ma :eviltong::loveu::loveu::loveu: ale udka juznie wystaja są zasuszone :placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 evaxon napisał(a)::loveu:widzialam foty Szpiluchny:loveu::loveu::loveu::loveu: heheh ja też ;) Alicja napisał(a):cze sis....i jak ciacho ...wyjszło :razz: idzie ;) bigos napisał(a):a do mnie nie zaszła:mad::mad::mad: ale gnój! i fochy ze dwa:diabloti: Witamy:loveu: ooooooooooooooooooo fach master ;) witamy :D malawaszka napisał(a):są sa są są mięśnie szpilkowe są a mówiłaś, żen ie ma :eviltong::loveu::loveu::loveu: ale udka juznie wystaja są zasuszone :placz::placz::placz: witam czule Quote
dbsst Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 a oto ciasto wg przespisu Ali R ciasteczka francuzie mojej Mamy :sabber: Quote
dbsst Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 i przepyszna zapiekanka autorstwa Gosiek po której boli mnie brzuszek z przejedzenia polecam Quote
Pysia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Idę sobie zrobić cos do jedzenia.... Sadystka :cool3: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 :loveu::loveu::loveu:sis.......moja ty miszczynio ...... ślinka mi pociekła .....;) Quote
dbsst Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Pysia napisał(a):Idę sobie zrobić cos do jedzenia.... Sadystka :cool3: smacznego :diabloti: że qto ja :roll: Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:sis.......moja ty miszczynio ...... ślinka mi pociekła .....;) hłe hłe hłe uczę się ;) dobra dogo muli więc spadam szkoda mi na to mulenie czasu :shake: Quote
BBeta Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 http://images33.fotosik.pl/44/b6021e3009d56831.jpg Mmm... Ciekawe jak smakuje :sabber: http://images27.fotosik.pl/112/6e0a9ac27cd371ac.jpg To też wygląda nieźle :facelick: A ja zjadłam właśnie ostatniego rogalika z czekoladą :placz: Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dbsst napisał(a):i przepyszna zapiekanka autorstwa Gosiek po której boli mnie brzuszek z przejedzenia polecam Daj na to przepis:crazyeye::crazyeye: Quote
bigos Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Widze jakiś serek, brokułki, kalafiorek?:sg168: Dawać przepiski na ciacho (to ciemne z wisienką jakąś) i sałatkę:p Quote
BeaC Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 ................a tu Cię mam .................robaczku:diabloti::diabloti::diabloti: widziałam piękne foty.....szpilotrona:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Byłam, widziałam zajebiste Szpilki jesienne :loveu: ale nie dało się wysłać posta :angryy: I udka też miała, nikt jej nie zjadł, kłamczuszku :eviltong: Kiedy spacerek? :razz: Kamila, aniołka kupiłam w Arkadii, chyba w każdym molochu są stoiska z takimi gadżetami :lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 cze sis..........:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie lubie Cie :placz: Wiesz która godzina? A ja muszę sobie teraz zrobić coś do jedzenia :evil_lol: Dopiero teraz udało mi się wejść tutaj :cool1: A dogo śmiga az żal iść spać ;) Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Sis.......kiedy znów coś pieczesz ...:p poklikiałabym :evil_lol: Quote
Recommended Posts