Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula_']Witaj mła mam chorowitkowa gaduło :multi: :loveu:

hłe hłe dziś Ty mi się śniłas kurde juz nie mam o kim śnić tylko o dgmaniaczkach :roll::diabloti:

[quote name='malawaszka']aaa buuu i po co ja tu weszłam :placz: to jakiś blog chudzielców :placz:idę się powiesić :p

hłe hłe tylko jak będziesz ttak wisiała to uwazaj na przeciągi lepiej włóż obcisłe gatki :diabloti:

[quote name='bigos']Ta! chudzielców! Własnie wciągnełam bułę (gabarytowo dużą) z kiełbaską ale sałata tez była:p

Bry:p

ja wstałam wstawiłam pranie zrobiłam sobie kawe i jak codzideń zaczynam od słów dziś to sie nie będe objadac ..................starczy tych słów do godziny max 8:40 :evil_lol:
bry

[quote name='Alicja']:evil_lol:po jakimś czasie ...napewno spadniesz z wagi jak tak powisisz :razz:...

weź kobito przestań marudzić :cool1:bo super wygladasz :p

Cze sis :multi::loveu::loveu:wczesno-porannie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zdrowiej bo dni uciekają jak głupie :roll:

Alu :razz: czesc :loveu::loveu::loveu:

dzis sie czuje lepiej :multi:
mam gluta i bolące gardło ale udało mi sie wstać wcześniej :roll:
dziś juz też będe musiała wyjść :shake:
i wybieram sie na pocztę :lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mogę wszystkie..............................

się ufafluniłam jak pies na proźbach-------------------aż mi się na fafelkach bąble zrobiły :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Bigosowa bo Cie wyprosze jeszcze mam kilka chwil postanowienia NIE KUŚ :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mogę wszystkie..............................
zostaw 1 dla sis :diabloti:

się ufafluniłam jak pies na proźbach-------------------aż mi się na fafelkach bąble zrobiły :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrób fote ....poka bąbelki :eviltong::eviltong::eviltong:

jak bedziesz na poczcie przyklejać znaczki to plisssss nie glutami :diabloti:....:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

bigos napisał(a):
wredny babol to moje drugie imię:diabloti::diabloti::diabloti:

tak myslałam tak myślałam jestem ZGUBIONA :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']tak myslałam tak myślałam jestem ZGUBIONA :diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mła sis ZGUBIONA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to niemożliwe ....to niewykonalne ;)
heyka mój zglucialy glutkowaty glutku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:sces SNICKERSA:razz:

Posted

[quote name='Alicja']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mła sis ZGUBIONA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to niemożliwe ....to niewykonalne ;)
heyka mój zglucialy glutkowaty glutku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:sces SNICKERSA:razz:

wszystko chce dziś zamiast leżeć w łózeczku załatawiałam dalej sprawy urzędowe................kurde jakie fajeranckie sa panie w stoenie a Pani w Gminie Bielany powinna dostac medal za zaangażowanie w pracy gdyby nie ona to byłabym jeszcze w lesie z zabawami urzędowymi :loveu::loveu:
zobaczymy jak w US i ZUS boje sie że tam nie będzie tak hej do przodu :shake:

[quote name='malawaszka']:evil_lol:cze zagluciona Debe :p całe szczęście, że ja wolę słone od słodkiego :evil_lol:

a ja uwielbiam i słodkie i słone i pikantne i wszystko ja KOCHAM JESĆ :diabloti:

[quote name='bigos']Szpilka! gdzies się zaszyła?!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

się zaszyła zaraz Ci pokarze gdzie :cool1:

Posted

firmy kurierskie są do doopy
jak nie będe miała dziś przesyłki to leze i kwicze..................
a w US zostane zamordowana.............
myślałam, że sobie odpoczne i wypije herbatkę w spokoju a tu doopa wsiadam w Nacho Libre i dygam na Prage :placz::placz::placz:

Posted

Cześć zagluciała mamciu :loveu:

dbsst napisał(a):
hłe hłe dziś Ty mi się śniłas kurde juz nie mam o kim śnić tylko o dgmaniaczkach :roll::diabloti:

:evil_lol: Twa podświadomość podpowiada Ci, że tęsknisz :grins: ;)

Zaszyta Szpilunia :calus:

Posted

[quote name='dbsst']wszystko chce dziś zamiast leżeć w łózeczku załatawiałam dalej sprawy urzędowe................kurde jakie fajeranckie sa panie w stoenie a Pani w Gminie Bielany powinna dostac medal za zaangażowanie w pracy gdyby nie ona to byłabym jeszcze w lesie z zabawami urzędowymi :loveu::loveu:
zobaczymy jak w US i ZUS boje sie że tam nie będzie tak hej do przodu :shake:
o masz ......chwala paniom za to :mdleje::loveu:

się zaszyła zaraz Ci pokarze gdzie :cool1:
:loveu::loveu::loveu:zaszyta Szpileczka
http://images24.fotosik.pl/104/f4b5fb0761a73fbe.jpg

[quote name='dbsst']firmy kurierskie są do doopy
jak nie będe miała dziś przesyłki to leze i kwicze..................
a w US zostane zamordowana.............
myślałam, że sobie odpoczne i wypije herbatkę w spokoju a tu doopa wsiadam w Nacho Libre i dygam na Prage :placz::placz::placz:
o masz ci los .........biurokracja :cool3:

branoc droga sis :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bigos, kurna, wybęckuję no!!!! :mad:

[quote name='malawaszka']aaa buuu i po co ja tu weszłam :placz: to jakiś blog chudzielców :placz::placz::placz: idę się powiesić :p
Ja też idę. Tylko najpierw muszę się dowiedzieć, gdzie w Wawce sprzedają linę okrętową :evil_lol:

Debe, gratuluję posiadania konkretnego terminu! :multi:
Szpilipsy cudne! :loveu: A swoją drogą pokazałabyś brata :cool3: Bo, o ile dobrze pamiętam, on całkiem przyjemny w odbiorze jest :cool3:

Posted

Witaj Debe!
Jak wiesz, co to jest brak czasu, to nie krzycz na mnie...
Nie wiem, kiedy odpocznę...
Nie wiem, kiedy nadrobię zaległości...
Juz ni nie wiem, ide spać!
Dobranocka.
pzdr.

Posted

[quote name='Paula_']Cześć zagluciała mamciu :loveu:

:evil_lol: Twa podświadomość podpowiada Ci, że tęsknisz :grins: ;)

Zaszyta Szpilunia :calus:
hehhehe czesc Schizofredko ;)
se se tęsknie jasne poprostu mnie nękasz (????) we śmoe

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:zaszyta Szpileczka
http://images24.fotosik.pl/104/f4b5fb0761a73fbe.jpg

o masz ci los .........biurokracja :cool3:

branoc droga sis :loveu::loveu::loveu:

w we wtorem udało mi się ścignąć kolesia z moja przesyką o godzinie UWAGA UWAGA 23:00!!!!!!!!!
mały rabanik i pan wiedział, że ma zadzwonić i DORĘCZYĆ MI TERAZ ta przsyłeczkę :loveu:

byłam w US i jestem na początku drogi :mad::mad::mad:

[quote name='asher']Bigos, kurna, wybęckuję no!!!! :mad:

Ja też idę. Tylko najpierw muszę się dowiedzieć, gdzie w Wawce sprzedają linę okrętową :evil_lol:

Debe, gratuluję posiadania konkretnego terminu! :multi:
Szpilipsy cudne! :loveu: A swoją drogą pokazałabyś brata :cool3: Bo, o ile dobrze pamiętam, on całkiem przyjemny w odbiorze jest :cool3:

czesc asherko
wiesz Bigosową na mnie nasyłac aaaaa boje się ;)

hahah liny okrętowe wykupiłam wsztskie ja...................ucze Szpile nie ciągnąc ;) hahahhahahaha

Asher dziękuje ale termin terminem a ja ciagle nie mam nic :placz:
to bedzie KATASTROFA hahahahha
co do brata nie mam jego fot :roll: to fakt mocno przyjemny w odbiorze jest :loveu:

[quote name='Asiaczek']Witaj Debe!
Jak wiesz, co to jest brak czasu, to nie krzycz na mnie...
Nie wiem, kiedy odpocznę...
Nie wiem, kiedy nadrobię zaległości...
Juz ni nie wiem, ide spać!
Dobranocka.
pzdr.

Witaj zabiegana Asiaczkowa
dobra nie krzyscze ;)
dziś
dziś
wiesz, że idziesz spać :evil_lol:

Posted

witaj, chorująca :loveu:
ja za to mam LENIA :cool1: Nie chce mi się nic :cool1:
Ostatnio przejeżdżałam niedaleko twojego domostwa i nasunęła mi się myśl o kawie w twojej kuchni :hmmmm:

Posted

[quote name='BBeta']Dzień dobry :loveu:

http://images34.fotosik.pl/29/42439a0cdb7f3f5b.jpg
To jest całkiem przyjemne ;)

dziękować ;)

[quote name='Maga100']witaj, chorująca :loveu:
ja za to mam LENIA :cool1: Nie chce mi się nic :cool1:
Ostatnio przejeżdżałam niedaleko twojego domostwa i nasunęła mi się myśl o kawie w twojej kuchni :hmmmm:

ja też mam lenia etatowego nie chce mi się isć do tyry wszystko inne mi się chce ;)

ooooooo trzeba było wpaść jakoś byśmy się zmieściły w mojej kuchence ;) :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
A swoją drogą pokazałabyś brata :cool3: Bo, o ile dobrze pamiętam, on całkiem przyjemny w odbiorze jest :cool3:

noooo ja też coś tak pamiętam :cool1: Debe jak nie masz nowych to poka te stare co nam się tak w pamięć wryły :evil_lol: