Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

hahahahha idę sobie zrobić herbate bez kitu pić mi się chce przez was babole wredna ;)

43 ważyłam jak miałam 18 lat :placz::placz::placz::placz: przed studniówką musialam przytyć bo nie było sensu az tak zmniejszac sukienki więc ważyłam 46 kg a ptem znowu 43-44 aaaaaaaaaaaaa kiedy to było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
10 lat 10 kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aż strach pomysleć co bedzie za jakies 20 lat:diabloti::diabloti::diabloti: <olaboga>

Ja to chyba 4...kg wazyłam w podstawówce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To mówiłam ja! wredny babol:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Co się dzieje, wszyscy chorują:oops:, mnie ostatnio też tak zmogło jak nigdy, 2 tygodnie do siebie dochodziłam :shake:. Zdrówka Domini!:multi::p

(Ps. Jakbyś miała namiary na jakąś fajną salkę, to ja chętnie podejrzę.:cool3::lol:)

Posted

obawiam sie za 10 X przebyte ciąże x pocieszanie załamek po porodowych x podkarmianie dzieciaczka
= ooooooooooooooooooo nie nawet nie chce tego sumować ;)

dlaczego ja nie lubie sie odchudzac ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Co się dzieje, wszyscy chorują:oops:, mnie ostatnio też tak zmogło jak nigdy, 2 tygodnie do siebie dochodziłam :shake:. Zdrówka Domini!:multi::p

(Ps. Jakbyś miała namiary na jakąś fajną salkę, to ja chętnie podejrzę.:cool3::lol:)

he he czwaniara ;)
na pw wyśle Ci sale gdzie koleżanka miała wesele wydaje sie być fajnie

Posted

:lol:
Ja tam w życiu bym nie schudła, bo jak jestem głodna to jestem zła:diabloti:, a jak jestem zła to muszę coś zjeść żeby mi przeszło.:evil_lol:

Czekam na pw.:loveu::lol:
Salkę to niby już mamy, ale jeszcze weselicho po kościelnym nas czeka...a to podobno na rok przed trzeba zamawiać.:crazyeye:

Posted

w wieku 23 lat ważyłam 44 kg w wieku 26lat 48:oops:kg.....
teraz .................................................................................50kg:diabloti:

ale RUMuna se łykne z Wami :evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']:lol:
Ja tam w życiu bym nie schudła, bo jak jestem głodna to jestem zła:diabloti:, a jak jestem zła to muszę coś zjeść żeby mi przeszło.:evil_lol:

Czekam na pw.:loveu::lol:
Salkę to niby już mamy, ale jeszcze weselicho po kościelnym nas czeka...a to podobno na rok przed trzeba zamawiać.:crazyeye:

pw poszedł ;)

ja tez prezentuje polskiego chłopa = głodny chłop - zły chłop ;)

[quote name='Alicja']w wieku 23 lat ważyłam 44 kg w wieku 26lat 48:oops:kg.....
teraz .................................................................................50kg:diabloti:

ale RUMuna se łykne z Wami :evil_lol:

hehhehehehehe ja zaczełam tyć jak z moim kochanym zaczełam mieszkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BBeta']10lat = 10kg :hmmmm: Ciekawa perspektywa :diabloti: Więc może temat wagi zostawmy już w spokoju :diabloti:

:popcorn:

heheh chudzinko nasza Ty się nie musisz bojkać ;)

[quote name='bigos']Właśnie! zostawmy ten jakże delikatny temat:diabloti:

heheh e tam drażliwy cienki poprostu ;)

nop to po rumiki :drinking:

Posted

dbsst napisał(a):
heheh chudzinko nasza Ty się nie musisz bojkać ;)

Połowa mojej rodziny ma cukrzyce i lekką nadwage, od jutra pije gorzką :diabloti:

:drinking:

Posted

BBeta napisał(a):
Połowa mojej rodziny ma cukrzyce i lekką nadwage, od jutra pije gorzką :diabloti:

:drinking:

hahahhahaha aż mi glut z nosa uciekł :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:no to po RUMiku ...:drinking:

no to po :drinking:

[quote name='bigos']Ja tu jeszcze wrócę:diabloti:

<tęsknić za Debe - zanotowano>

zanotowano- zapamiętano - podpisano -----JA TESKNIE ŁZY LEJE Z TĘSKNOTY :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa buuu i po co ja tu weszłam :placz: to jakiś blog chudzielców :placz::placz::placz: idę się powiesić :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po jakimś czasie ...napewno spadniesz z wagi jak tak powisisz :razz:...

weź kobito przestań marudzić :cool1:bo super wygladasz :p

Cze sis :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wczesno-porannie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zdrowiej bo dni uciekają jak głupie :roll: