bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 BBeta napisał(a): Póki co mi to nie grozi, waże 43kg, więc moge sobie pozwolić :diabloti: Nie mam wiecej sugestii:diabloti: <zazdrosna> Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 hahahahha idę sobie zrobić herbate bez kitu pić mi się chce przez was babole wredna ;) 43 ważyłam jak miałam 18 lat :placz::placz::placz::placz: przed studniówką musialam przytyć bo nie było sensu az tak zmniejszac sukienki więc ważyłam 46 kg a ptem znowu 43-44 aaaaaaaaaaaaa kiedy to było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 10 lat 10 kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Aż strach pomysleć co bedzie za jakies 20 lat:diabloti::diabloti::diabloti: <olaboga> Ja to chyba 4...kg wazyłam w podstawówce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To mówiłam ja! wredny babol:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
AśkaK Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Co się dzieje, wszyscy chorują:oops:, mnie ostatnio też tak zmogło jak nigdy, 2 tygodnie do siebie dochodziłam :shake:. Zdrówka Domini!:multi::p (Ps. Jakbyś miała namiary na jakąś fajną salkę, to ja chętnie podejrzę.:cool3::lol:) Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 obawiam sie za 10 X przebyte ciąże x pocieszanie załamek po porodowych x podkarmianie dzieciaczka = ooooooooooooooooooo nie nawet nie chce tego sumować ;) dlaczego ja nie lubie sie odchudzac ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 AśkaK napisał(a):Co się dzieje, wszyscy chorują:oops:, mnie ostatnio też tak zmogło jak nigdy, 2 tygodnie do siebie dochodziłam :shake:. Zdrówka Domini!:multi::p (Ps. Jakbyś miała namiary na jakąś fajną salkę, to ja chętnie podejrzę.:cool3::lol:) he he czwaniara ;) na pw wyśle Ci sale gdzie koleżanka miała wesele wydaje sie być fajnie Quote
AśkaK Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :lol: Ja tam w życiu bym nie schudła, bo jak jestem głodna to jestem zła:diabloti:, a jak jestem zła to muszę coś zjeść żeby mi przeszło.:evil_lol: Czekam na pw.:loveu::lol: Salkę to niby już mamy, ale jeszcze weselicho po kościelnym nas czeka...a to podobno na rok przed trzeba zamawiać.:crazyeye: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 w wieku 23 lat ważyłam 44 kg w wieku 26lat 48:oops:kg..... teraz .................................................................................50kg:diabloti: ale RUMuna se łykne z Wami :evil_lol: Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 10lat = 10kg :hmmmm: Ciekawa perspektywa :diabloti: Więc może temat wagi zostawmy już w spokoju :diabloti: :popcorn: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Właśnie! zostawmy ten jakże delikatny temat:diabloti: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='AśkaK']:lol: Ja tam w życiu bym nie schudła, bo jak jestem głodna to jestem zła:diabloti:, a jak jestem zła to muszę coś zjeść żeby mi przeszło.:evil_lol: Czekam na pw.:loveu::lol: Salkę to niby już mamy, ale jeszcze weselicho po kościelnym nas czeka...a to podobno na rok przed trzeba zamawiać.:crazyeye: pw poszedł ;) ja tez prezentuje polskiego chłopa = głodny chłop - zły chłop ;) [quote name='Alicja']w wieku 23 lat ważyłam 44 kg w wieku 26lat 48:oops:kg..... teraz .................................................................................50kg:diabloti: ale RUMuna se łykne z Wami :evil_lol: hehhehehehehe ja zaczełam tyć jak z moim kochanym zaczełam mieszkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BBeta']10lat = 10kg :hmmmm: Ciekawa perspektywa :diabloti: Więc może temat wagi zostawmy już w spokoju :diabloti: :popcorn: heheh chudzinko nasza Ty się nie musisz bojkać ;) [quote name='bigos']Właśnie! zostawmy ten jakże delikatny temat:diabloti: heheh e tam drażliwy cienki poprostu ;) nop to po rumiki :drinking: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :drinking: i spyrtalam do chatki:p <zarobiona> Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a):heheh chudzinko nasza Ty się nie musisz bojkać ;) Połowa mojej rodziny ma cukrzyce i lekką nadwage, od jutra pije gorzką :diabloti: :drinking: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 :placz::placz: żegnaj ma pyszna bigosko :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 BBeta napisał(a):Połowa mojej rodziny ma cukrzyce i lekką nadwage, od jutra pije gorzką :diabloti: :drinking: hahahhahaha aż mi glut z nosa uciekł :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a)::placz::placz: żegnaj ma pyszna bigosko :evil_lol::evil_lol: Ja tu jeszcze wrócę:diabloti: <tęsknić za Debe - zanotowano> Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:razz:no to po RUMiku ...:drinking: no to po :drinking: [quote name='bigos']Ja tu jeszcze wrócę:diabloti: <tęsknić za Debe - zanotowano> zanotowano- zapamiętano - podpisano -----JA TESKNIE ŁZY LEJE Z TĘSKNOTY :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='BBeta']Połowa mojej rodziny ma cukrzyce i lekką nadwage, od jutra pije gorzką :diabloti: żołądkową ;) Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']żołądkową ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']żołądkową ;) :klacz: :klacz: :klacz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Witaj mła mam chorowitkowa gaduło :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 aaa buuu i po co ja tu weszłam :placz: to jakiś blog chudzielców :placz::placz::placz: idę się powiesić :p Quote
bigos Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ta! chudzielców! Własnie wciągnełam bułę (gabarytowo dużą) z kiełbaską ale sałata tez była:p:p:p Bry:p:p:p Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='malawaszka']aaa buuu i po co ja tu weszłam :placz: to jakiś blog chudzielców :placz::placz::placz: idę się powiesić :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po jakimś czasie ...napewno spadniesz z wagi jak tak powisisz :razz:... weź kobito przestań marudzić :cool1:bo super wygladasz :p Cze sis :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wczesno-porannie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdrowiej bo dni uciekają jak głupie :roll: Quote
Recommended Posts