BeaC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 .................dołączam sie do życzeń.............. Quote
bigos Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wszystkiego najlepszego ode mnie i Bigolka:p:p:p Quote
Siostra Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :Rose::loveu:Debe kochana - wszystkich marzeń spełnienia:loveu::loveu::loveu::Rose: życzę Ci ja i moja gromada: Nanda, Benia, Bisiek, Elvis i Lolka. Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial];)...co by Wam smutno nie było że o suchym pysku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja jako siostra ...bliźniaczka stawiam .... [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Sto lat sto lat niech żyje Debe Nam ...... [/FONT][FONT=Arial]Sto lat sto lat niech żyje Debe Nam ......[/FONT] Quote
bigos Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 hihiih oczywiście pijemy; dołączam się do bibki:multi::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]...i jeszcze jeden i jeszcze raz stol..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 nie bede ci zyczyc sto lat....zycze ci tylu lat wypelnionych szczesciem miloscia pogoda ducha ile chcesz...chocby milion:loveu: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 100lat 100lat niech zyje zyje nam :multi: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
olcha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dbsst'] witaj ma kochana Olcho :loveu::loveu::loveu: jak jak to wyciagniecie opowiadaj :cool1: Yyy..przyspieszymy Wigilię? :hmmmm: No tak ładna jesteś wiesz :cool1: już jak muszisz to masz ciesz się - tak chwalę Cię :cool1: [quote name='dbsst']Purchawka :diabloti: Purchawka? Nie znam takiej marki butów. SZTO LAT! Quote
clockwork Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]a kto z nami nie wypije....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]niech go piorun trzaśnie [/FONT] [FONT=Arial]debe....[/FONT][FONT=Arial] z okazji Twoich :hmmmm: 17?? urodzin.... życzę Ci tego czego sama sobie życzysz...[/FONT] [FONT=Arial] żeby Twoje szczęście i podniecenie trwało wiecznie...[/FONT] ale moje niekoniecznie -->gadaj :p [FONT=Arial]noooo... tak wogóle- zdrówka, miłości, miłości, miłości..... kasiury.... spełnienia marzeń............... [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]i jeszcze jeden i jeszcze raz [/FONT] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]Sto lat sto lat niech żyje nam ................................................ [/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Debe - samych uśmiechniętych dni, domku, pociechy ze Szpilki, zajefajnego ślubu...no i tradycyjnie - STO LAT W TYM RAJU!!!:loveu::loveu::calus::lilangel::new-bday: pZDR. Quote
jo-jo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 DeBeściaro Kochana Wszystkiego Naaaaaaaaaaaaaajlepszego !!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Wyjątek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ojejeje a tu som urodzinki!!! No to w takim razie cóż mi pozostaje innego jak: [FONT=Comic Sans MS]100 lat 100 lat niech żyje żyyyyyyyje naaaaaaaaaaam!!! [/FONT] :BIG::tort: Quote
BBeta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Urodziny ?? 18 + vat ?? :diabloti: :cool3: Wszystkiego Najlepszego :cunao: :cunao::popcorn::cunao: :cunao: 100 lat :laola: Żebyś zawsze miała z kim, miała gdzie i miała za co :cool3: :diabloti: Quote
dbsst Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 BARDZO BARDZO BARDZO goraco DZIĘKUJE za życzenia :buzi: mocno we wszystkie nosy razem i w każdy z oddzielna Alicja i Quba Cerazy i Ozzy :buzi: Maluteńka Waszka :buzi: Sichizofredki :buzi: BeaC :buzi: Bigos :sabber: :buzi: Siostra :buzi: osobista Dilerka :buzi: EvaWnusiaXon :buzi: Olcha i tak nie wybacze Ci wystawy i Karwi ale...................masz :buzi: ;) Klocuszkowa :buzi: w niebieskawą fryz ;) moja Asiaczku nieodwiedzajko i nieodywajko :buzi: ;) Jojkowa :buzi: Wyjątkowa ;) :buzi: BBeta :buzi: JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKUJE :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ooo, czyżbyś miała urodzinki? a przybyła Naczelka Kaczka, żeby wręczyć okolicznościowy bukiet? Słyszałam, ze jak się kończy 100lat, to Państwo dokłada się do wiązanki :evil_lol: Mimo wszystko przyjmij życzenia od niedoszłej teściowej twojej córki :loveu::loveu::loveu: :BIG::new-bday::tort::bday::drinking: Quote
anetta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kurcze, ale czad, same imprezki :lol: :tort: Usmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni lata zima i wiosny jesienia, to o czym marzysz-by twoje bylo a czego pragniesz by się spelnilo :new-bday::drink1: Quote
bonita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wszystkiego Najlepszego:multi:Debe:loveu::BIG: Moja starsza siostro:diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 I jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1: Quote
bigos Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 dbsst napisał(a): Bigos :sabber: :buzi: Masz ochotę na bigos?:razz::razz::razz: Zapraszam do Poznania:p Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='bigos']Masz ochotę na bigos?:razz::razz::razz: Zapraszam do Poznania:p :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:.......bigos dobry na kaca ;)[/FONT] Quote
bigos Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 O! I to jest myśl! Browarek:beerchug: w Poznaniu, kac i rano bigos Ja zapraszam <kusi> Nie wybiera się ktoś przypadkiem:razz: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='bigos']O! I to jest myśl! Browarek:beerchug: w Poznaniu, kac i rano bigos Ja zapraszam <kusi> Nie wybiera się ktoś przypadkiem:razz: :knajpa: [FONT=Arial]moj Qba był w Pozku na zlocie z Dragonis Forum i był zachwycony ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts