asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ha! Widzę, że Szpila pozazdrościła Ozulcowi sesji fotelowych? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To ja tyz trzymam kciuki :lol: :kciuki: Quote
BBeta Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dzień dobry ;) Zaległości nadrobione, wszystkie fotki obejrzane :cool3: Quote
olcha Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No debestko nooo, bo wyciągniemy to ze Szpilki! :diabloti: Quote
Pysia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Marnotrawna córko kopiąca własną matke - witaj :loveu: Co tutaj za tajemnice? :mad: I matka nic o nich nie wie? :shake: Quote
dbsst Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]debe zdradź tajemnice swego podniecenia... bo i mi sie udziela.... sie podnieciłach.... ehhhhhhhhhh [/FONT] nie mogę......................to bardziej Was podnieca ;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]ja tu od wieczora podniecona siedzę a Sistersja mła nic [/FONT] haha opisz swoje podniecenie :diabloti: paula_z napisał(a):Hihi, no ja też strasznie ciekawam Przez chwilę też pomyślałam, że w ciąży jest ale nieee, to nie to to może być ..... Dobra, nic nie napiszę, poczekam 2 tygodnie, zaciskając mięśnie palców trzymaj paluchy trzymaj :lol::lol::lol: Vectra napisał(a):że zapytam , kiedy data ślubu ? dziękuje za koniki :evilbat: pierwszy raz widzę dwu rożce wierzchowe data slubu wczoraj uległa (chyba) zmianie ja i moje niezdecydowanie :roll: coraz bliżej a nic nie mamy załatwione za ch...pana się nie wyrobimy to będzie klapa i katastrofa i chyba wolę ja przesunąc w czasie :evil_lol::evil_lol: a wiedzialam, że dzikie mustango Serpelickie sie spodobają :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]gada mnie o co chodzi bo jajo zniosę [/FONT] czy jajeczko zniesione :multi: asher napisał(a):Ha! Widzę, że Szpila pozazdrościła Ozulcowi sesji fotelowych? no bo ja zła pani to staram sie udowodnić że mój pies czasem siada na fotelach - OBCYCH hahahha anetta napisał(a):To ja tyz trzymam kciuki dziękuje Anetko :multi: BBeta napisał(a):Dzień dobry Zaległości nadrobione, wszystkie fotki obejrzane Dziń Dybry ;) ja się zaraz muszę do Ciebie wybrać :eviltong: olcha napisał(a):No debestko nooo, bo wyciągniemy to ze Szpilki! witaj ma kochana Olcho :loveu::loveu::loveu: jak jak to wyciagniecie opowiadaj :cool1: Pysia napisał(a):Marnotrawna córko kopiąca własną matke - witaj :loveu: Co tutaj za tajemnice? :mad: I matka nic o nich nie wie? :shake: Mammaniusiu :loveu: nie moge jeszcze powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Purchawka :diabloti: poczochrana ja :diabloti: :p Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:mła sistersja....:multi::multi::multi::multi: i purchaweczka .....i Szpileczka :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]Nie opowiem Ci o moim podnieceniu :oops:....bo siem stydam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]Nie opowiem Ci o moim podnieceniu :oops:....bo siem stydam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Znowu drwale? :cool3: :evil_lol: Debe, a wstępnie to kiedy planujecie się zaslubić? :cool3: Quote
dbsst Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:mła sistersja....:multi:[/FONT] [FONT=Arial]i purchaweczka .....i Szpileczka :multi:[/FONT] [FONT=Arial]Nie opowiem Ci o moim podnieceniu :oops:....bo siem stydam :eviltong::evil_lol:[/FONT] dobra dobra od kiedy Ty taka wstydliwa co :evil_lol: asher napisał(a):Znowu drwale? :cool3: :evil_lol: Debe, a wstępnie to kiedy planujecie się zaslubić? :cool3: hahah no prosze jak sie Asherce do lasu zachciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zimowa pora :eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dbsst napisał(a): zimowa pora :eviltong::eviltong: i nic nie macie załatwione????? :-o chyba jednak lepiej przesunąć ;) Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dbsst napisał(a):dobra dobra od kiedy Ty taka wstydliwa co :evil_lol: :oops:[FONT=Arial]:oops::oops:bo to juz u Nas tak w rodzinie jest że wstydliwe my są :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:[FONT=Arial]:oops::oops:bo to juz u Nas tak w rodzinie jest że wstydliwe my są :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] potwierdzam , genetyczne to jest :diabloti: :diabloti: :diabloti: Debe masz jeszcze tych mustanowych dwu rożców troche ? ahh tak mi się mleka mustangowego z cyca prosto zachciało jakoś :oops: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='dbsst'] http://images28.fotosik.pl/82/adf3a0a053761261.jpg jaki masz świetny, fantastyczny i oryginalny plecak! :crazyeye: gdzie go kupiłaś? pewnie nie mam co liczyć na taki, szyły ci hinduskie dziewice na zamówienie? :shake: Quote
bigos Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cholerka miało się rozjaśnic po weekendzie i tak... Olympus odpadł, bo miałyscie racje z Tośka_m:roll: Ale teraz to ja się zastanawiam nad Nikonkiem, Sony A100 oraz Canonem 400D. I bądź tu mądry. Dylemat pozostał. W związku z powyzszym pozwolę sobie pozadręczać Cię jeszcze na gg, w celu wyciagnięcia kilku info o Canon'ie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='dbsst']nie mogę......................to bardziej Was podnieca ;) [FONT=Arial]wierz że bardziej sie nie da..... gadaj bo zaraz exploduje :oops::oops::oops: no..... tyle a tera gadaj albo .... albo co??? :hmmmm: noooo... gadaj :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wierz że bardziej sie nie da..... gadaj bo zaraz exploduje :oops::oops::oops: no..... tyle a tera gadaj albo .... albo co??? :hmmmm: noooo... gadaj :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: [FONT=Arial]a ja wiem :eviltong::eviltong::eviltong:ale nie powiem [/FONT] Quote
Mi. Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 bigosik co ty mowisz, u mnie jest super pogoda :D tak w ogole to dziendobrek :p Quote
anetta Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: [FONT=Arial]a ja wiem :eviltong::eviltong::eviltong:ale nie powiem [/FONT] O nie!! :mad: Znowu wie pierwsza :shake::placz: KIEDY się dowiemy? Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='anetta']O nie!! :mad: Znowu wie pierwsza :shake::placz: KIEDY się dowiemy?[FONT=Arial];)za 2 tygodnie [/FONT] Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='anetta']Za długo :ekmm::watpliwy: [FONT=Arial]ciesz się ze nie 14 dni :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:KOCHANA MOJA SISTERSJO:loveu::loveu::loveu: z okazji urodzinek całuski i życzonka posyła Ci Nasza Cała Rodzinka Ozzulek , Qba , Cezarek i ja Alicja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiesz czego Ci zyczymy ;) [/FONT] Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 oooo impra u Debeściarki :loveu: 100 lat pstrykania zajebistych fotek :multi: spełnienia marzeń :multi: własnego domecku:multi: qmpla dla Szpili :multi: i duuuuużo duuuuużoooo miłości :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts