Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dbsst napisał(a):kurde co kest nie tak.................teraz przeczytałam placuszek i sie zastanawiam JAKI PLACUSZEK AAAAAAAAAAAAAAAAA [FONT=Arial]......to przez zaniedbywanie kontaktów towarzyskich ze mła :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]palec grzebalec[/FONT] Quote
agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a): chlorkowa ale cie poglo i wyglo i przeglo :stupid::stupid::stupid::diabloti::loveu: Quote
dbsst Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 i moja cipeczka :loveu::loveu: i Szpilka na swoim posłanku Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]palec grzebalec[/FONT] :stupid::stupid::stupid: a ta by tylko grzebała wszedzie dealer napisał(a):chlorkowa ale cie poglo i wyglo i przeglo :stupid::stupid::stupid::diabloti::loveu: i pomyslec ze to twoja 1/3:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: witaj babciu:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]......to przez zaniedbywanie kontaktów towarzyskich ze mła :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] hehehe tak no patrz nie wpadłabym na to :diabloti: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]palec grzebalec[/FONT] a tobie tylko JEDNO w głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dealer napisał(a):chlorkowa ale cie poglo i wyglo i przeglo :stupid::stupid::stupid::diabloti::loveu: tak ja wykręcioło, że może to nie chlorkowa tylko denaturowa :cool1::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dbsst napisał(a):i moja cipeczka :loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/85/4df459eeee4e906a.jpg [FONT=Arial] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ma obwisłe wargi .... fafle.... usta?? :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]palec grzebalec[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] dealer napisał(a):chlorkowa ale cie poglo i wyglo i przeglo :stupid::stupid::stupid::diabloti::loveu: dbsst napisał(a):i moja cipeczka :loveu::loveu: clockwork napisał(a):[FONT=Arial] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ma obwisłe wargi .... fafle.... usta?? :diabloti:[/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]wyjęłas mi to z Ust :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]wyjęłas mi to z Ust :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:co.... :hmmmm: te obwistłe wargi, usta, fafle?? ci wyciągłam z ust??? :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:co.... :hmmmm: te obwistłe wargi, usta, fafle?? ci wyciągłam z ust??? :diabloti:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....NIE .........słowa mła koffana ...słowa :eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a): witaj babciu:loveu::loveu::loveu: helloł wnusiu :loveu::loveu::loveu::loveu: clockwork napisał(a):[FONT=Arial] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ma obwisłe wargi .... fafle.... usta?? :diabloti:[/FONT] tak moja cipeczka ma obwisłe wargi :diabloti: jak widac na załączonym obrazku :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a): :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]wyjęłas mi to z Ust :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] paluszkiem czy placuszkiem :razz::diabloti: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:co.... :hmmmm: te obwistłe wargi, usta, fafle?? ci wyciągłam z ust??? :diabloti:[/FONT] a masz foty tego wyciągania :diabloti: Quote
dbsst Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....NIE .........słowa mła koffana ...słowa :eviltong:[/FONT] masz obwisłe SŁOWA :roll::-o Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dbsst napisał(a): tak moja cipeczka ma obwisłe wargi :diabloti: jak widac na załączonym obrazku :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:............[/FONT] paluszkiem czy placuszkiem :razz::diabloti: [FONT=Arial]czymkolwiek :eviltong:[/FONT] a masz foty tego wyciągania :diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol:...czas na dokument .... my mamy WSZYSTKO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ufocone :eviltong: [/FONT] dbsst napisał(a):masz obwisłe SŁOWA :roll::-o [FONT=Arial]:diabloti:taaaaaaaaaaaaaaa[/FONT] Quote
dbsst Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 to ja czekam na pstryki :diabloti: Quote
dbsst Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 myślałam ze dłużej posiedze a jednak....................spadam potem może jeszcze będe Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dbsst napisał(a):to ja czekam na pstryki :diabloti:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong:....to siem cza stawić osobiście ;)[/FONT] Quote
asher Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):dbsst napisał(a):ale wyrąbali w lesie drwale ;-) [FONT=Arial]ALA!!!! nie chwaliłaś sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :roflt: :roflt: :roflt: Debeściaku, cieszę się, że ci tak szczęśliwie! :sweetCyb: Quote
olcha Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ALA!!!! nie chwaliłaś sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] BUahahhhaha posikałam się tu i teraz :roflt: Debeściaku a Tobie co, żeś szczęśliwa jeszcze bardziej niż dotychczas :razz:? Quote
Paula Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :loveu: Cześć lewitująca z obwisłą cipeczką :evil_lol: dbsst napisał(a):Witajcie Misie Powinnam pracować ale do fury szczęścia jakie mnie od poniedziałku spotyka dołaczyło się coś co mnie zwaliło z nóg..............nie moge powiedzieć bo nie chcę zapeszać ale............ale wyrąbali w lesie drwale ;) :multi: Mogę się tylko domyślać, że to ..... albo ..... ;) :evil_lol: Cieszkam, żeś szczęśliwa :loveu: http://images21.fotosik.pl/417/d51203325367f7a4.jpg :buzi: Maksiu tęskni :razz: Quote
leemonca Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 tak sobie wpadłam po dłuuuugiej nieobecności i sobie pooglądałam zdjątka, jak zwykle superanckie!!! a te z piłką....MIODZIO :shiny: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dbsst napisał(a):myślałam ze dłużej posiedze a jednak....................spadam potem może jeszcze będe [FONT=Arial]:hand: wracaj no już [/FONT] olcha napisał(a):BUahahhhaha posikałam się tu i teraz :roflt: Debeściaku a Tobie co, żeś szczęśliwa jeszcze bardziej niż dotychczas :razz:?[FONT=Arial]:hmmmm: co wy macie z tymi zwieraczami :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)sesja fotelowa extra... [/FONT] http://images21.fotosik.pl/417/fdd6c45e033e1aeb.jpg Quote
dbsst Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 zanim pójde spać ;) nie mogę jeszcze zdradzić sekretu żeby nie zapeszyć ale może za dwa tygodnie już będe mogła sie pochwalić :D. Tak naprawde to zależy odemnie ;) TYLKO odemnie więc zabieram się za zmienianie najbliższego terminarza :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oby sie udało oby :cool1: a teraz spadam spać PADAM z podniety ;) Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: nie wiem za co ....ale trzymam ...:grins:[/FONT] Quote
Recommended Posts