anetta Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :o co tu sie dzieje :o Gaduły! :diabloti: Wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak nie sajgon w akwarium to gołe łososie, Cywile i dogsex... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 TADAM!!!!! :multi::multi::multi: Dominisiu :diabloti: jako ze ty nie zagladasz do nas... molestuje cie u ciebie.....:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ....wlazłam do Cię powitać................ powitałam:diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 czałuszki sziszterszjo :p...mam urlopa na 10 miesięcy .....YUPI YUPI YEEEEEEEEEE:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Asiaczek']O Matko Najrozmaitsza! Ta Kobieta nie wie, co robić z wolnym czasem...:crazyeye: Pzdr. wie wie wie ;) [quote name='Rybka_39']Witam:multi: Całej galeri czyli ponad 2000 stron:crazyeye: nienadrobie:evil_lol:, ale stwierdziłam że Szpileczka jest sliczniutka:loveu: oj tam nie badź miętka dasz rade kilka stronek ;) Witamy w naszych skromnych progach :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj mła zapracowana sistersjo :loveu: witaj ma rozurlopowana sis :multi: [quote name='clockwork']nie, dziękuję... postoje.... ale i tak jej zazdroszcze :eviltong: ja już stara... schorowana... dogorywająca... :evil_lol: postoisz powiadasz :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']witaneczkooo hejka [quote name='anetta']:o co tu sie dzieje :o Gaduły! Wariatki Jak nie sajgon w akwarium to gołe łososie, Cywile i dogsex... hej anetto :evil_lol: [quote name='clockwork']TADAM!!!!! Dominisiu :diabloti: jako ze ty nie zagladasz do nas... molestuje cie u ciebie..... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='BeaC']....wlazłam do Cię powitać................ powitałam:diabloti: witam Cie droga mła :p [quote name='Alicjarydzewska']czałuszki sziszterszjo :p...mam urlopa na 10 miesięcy .....YUPI YUPI YEEEEEEEEEE:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zazdroszcze :placz: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:znowu zaje2biste fotaski mła sis:loveu: Quote
dbsst Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']znowu zaje2biste fotaski mła sis hahahah dzieks [quote name='anetta']Auć! Poparzyłam się! jakto a co robiłaś zła duszo :razz: :evil_lol: spójrz mi w oczy i powiedz cała prawdę :evil_lol: zdjęcie wysokooktanowe czyli "trupy nad stołem" Quote
anetta Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dotknęłam monitora a Tyś mnie pokarała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :ekmm: Quote
BBeta Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://images13.fotosik.pl/47/b50936a128caf940.jpg Widze, że ktoś jest leworęczny :cool3: Zupełnie tak jak ja ;) Quote
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ŁaŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale foty ogień rewela!!!!!!!!!!!!!!! pozostałe też:cool3::eviltong: witaj!!!!! Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='BBeta']http://images13.fotosik.pl/47/b50936a128caf940.jpg Widze, że ktoś jest leworęczny :cool3: Zupełnie tak jak ja ;) a ja jie widze tego zdjęcia :crazyeye::crazyeye: gdzie ono??? ale widze ogień piekielny :diabloti::diabloti::diabloti: zaje... fajne :loveu::loveu::loveu: doberek DEBE :multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :multi::multi::multi:witaj mła sis.....:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 pierwsza????? jestem........:loveu: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pierwsza????? co najmniej piąta :evil_lol: Quote
Paula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Heloł maupo :loveu: Dawaj jeszcze foty Szpilowo-Telowe :razz: Quote
bonita Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja tu sem była "trupy nad stołem":grin: widziałam Inne te mniej ładne też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I cóż więcej pisać:cool3:... czekam na WIĘCEJ:loveu: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 debe.. a czamu ty nas juz nie kochasz??? :razz::razz::razz: i nie bywasz nawet TU :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']debe.. a czamu ty nas juz nie kochasz??? :razz::razz::razz: i nie bywasz nawet TU :mad::mad::mad::razz:koffa koffa ...ona tak w tajemnicy tu zaglada ...;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A kiedy Debe ma zamiar wrócić tu na dłużej? Nie ukrywam, że mam biznes... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 debeściaczku .......sistersjo mła ...zaglądam tukej :p Quote
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ona nas olała... :placz::placz::placz: wredna maupo... choo do nas :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 przyszłyśmy z Zuzkową przywitać się do Was po urlopie :multi: przyszłyśmy.. a tu gospodyni ni mo :roll: :cool3: Quote
Recommended Posts