Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='clockwork']do końca wakacji jeszcze hoho.... jest szansa :diabloti::diabloti::diabloti:

witaj DOMINISIU :multi::multi:

juz nie dla mnie Madziuniu :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o witanko mła SIS Dominisiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no i muszę ubic własnorecznie :cool1: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']ależ DOMINISIU....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

jak ja sie stęskniłam :loveu::loveu::loveu:

tak jasne i oczywieście Magdalenko :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']no i muszę ubic własnorecznie :cool1: :diabloti: :evil_lol::loveu::loveu::loveu:ubijaj ...pozwalam na wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BBeta']Hej, już jesteście :multi: mam nadzieje, że przywiozłaś ze sobą dużo świetnych fotek :cool3:

hłe hłe znacznie mniej niz z nad morza mam fot i monotemetyczne czyli mój pies hahahahha
[quote name='clockwork']widać że debe wróciła... buszująca po blożkach :eviltong::eviltong::eviltong:

właśnie sie kończy latanie po............dzwonił kolega,że jedzie już jest i mam mu otwierać boshe dopiero co sie rozstaliśmy po wspólnym urlopowaniu a ten mi to juz wali do drzwi :evil_lol: :evil_lol:
ciekawe czy zgadniecie który :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ubijaj ...pozwalam na wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hłe hłe Alu ;)

Posted

[quote name='dbsst']

właśnie sie kończy latanie po............dzwonił kolega,że jedzie już jest i mam mu otwierać boshe dopiero co sie rozstaliśmy po wspólnym urlopowaniu a ten mi to juz wali do drzwi :evil_lol: :evil_lol:

TEN?? :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='dbsst']
OLCHA :mad: :mad: :mad: :mad: nie bede tego nawet komentować. Moze jeszcze powiesz, że mnie widziałaś jak ostatnio i nie podeszłaś..............:diabloti:

Nie...chociaż jakbym trafiła akurat na tą chwilę kiedy byłaś świeżo po to pewnie byś mnie znielubiła :lol:

Posted

Agga jak Cie nie kocham jak mogłam sie odzywać jak mnie nie było hahahha

Bo ty się już dawno do mnie nie odezwałaś chlip:shake: Szpila zrób z nią porządek

Posted

a ja cie nie lubie :obrazic: bo ja tez chce na wakacje a z ciebie taka babcia o! sama jezdzi a mnie na marne kolonie tygodniowe z matka wyslaly:obrazic:

witaneczko:loveu:

Posted

[quote name='dbsst'] jutro od 8 do 18 w robocie i pojutrze od 10 - 18 w robocie :roll: jak to sie nazywa :diabloti:

nie powiem, choć ciśnie mi się na usta :diabloti:

[quote name='dbsst']
zdjęć z wakacji nie wstawiam bo juz na foto patrzec nie moge na swoje foto ofkors :evil_lol:

to nie patrz. ale WSTAW!!!!! :angryy:

Posted

dbsst napisał(a):

W życiu nie zgadnę :evil_lol:

Dominisiu :diabloti: spacerek psiowy + browar? jutro/dziś? :razz:

Posted

[quote name='clockwork']debe.... robisz nadgodziny cy cuś???
chooo nooo tu
:razz:no przeca napisała.......
*************************************************************************************
Ale jak juz wróciłam do domu to postanowiłam iść na całość i jutro od 8 do 18 w robocie i pojutrze od 10 - 18 w robocie :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no przeca napisała.......
*************************************************************************************
Ale jak juz wróciłam do domu to postanowiłam iść na całość i jutro od 8 do 18 w robocie i pojutrze od 10 - 18 w robocie :roll:

o masz.... przeoczyłam.... :roll::roll::roll: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: maupa... musiałaś mnie łapnąć na czytaniu bez zrozumienia :mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']o masz.... przeoczyłam.... :roll::roll::roll: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: maupa... musiałaś mnie łapnąć na czytaniu bez zrozumienia :mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a kto mnię łapa na literówkach ....hmmm no kto .......:eviltong::eviltong::eviltong: