Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie znikaj... bo sie z Tobą nie chajtne :mad::mad::mad:

będe musiała :placz:
mam dużo zaległości w robocie :placz:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']co z tymi pyrami................
myslisz, że mnie podpuszcza :crazyeye: :evil_lol:
Przecież to tylko man...

[quote name='dbsst']będe musiała :placz:
mam dużo zaległości w robocie :placz:
W takiej robocie, co Ty wiesz, a ja się domyślam? Czy w zupełnie innej?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przecież to tylko man...

W takiej robocie, co Ty wiesz, a ja się domyślam? Czy w zupełnie innej?
Pzdr.

no tak masz racje to trzynożna istota :shake:

w papiurkowej :placz: czyli tej co najbardziej w świecie nienawidze :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja tysz... robota nie zając ;)

musisz to sie.......

wyeać :diabloti:

no moja to napewno nawet żółw jest szybszy od moich chęci :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Aaaaa, to ja myślałam o zupełnie innej.
A co do zaległości - zrób ognisko i... po robocie!:lol:
Pzdr.

hahhahahha to jest myśl ale spoko do 20 MUSZĘ skończyć więc jest szansa, że znowu zaraz zagoszczę na dg

Posted

[quote name='basia2202'] ale sądzę, że raczej w drugą stronę jednak, za Karwię...

nie znam w tę drugą stronę, ale Debe zna, więc znasz już całe Wybrzeże :evil_lol:

Posted

Czuję się u Ciebie jak za dawnych czasów ! Taki tu ruch jak na plaży w Karwi w sezonie :evil_lol:
Zdjęcia podziwiałam - i cieszyłam sie z Tobą już na TAMTYM forum :p
Ale podziwiam i cieszę sie jeszcze raz :laola:

Posted

przyszłam.............wiem że znikasz, ale ....kamycki som fajne......i latająca szpila też:diabloti::diabloti::diabloti:

acha jak masz za dużo tych papirów to daj mnie...............cały czas mam papiry więc trochę więcej to nie zauważę:roll::roll::roll:

Posted

:evil_lol: [quote name='dbsst']
basia2202
nie denerwuj się ZNAJDZIECIE PLAŻE jakby co KB naprawde są bezludzia. od wejścia 5 w góre nie ma nikogo (doszliśmy do 16 spacerując to tam nawet nie wydeptane zejścia sa.) My chodziliśmy na 4 i tam było dużo psów i ludzi i było mało było git. Właściciele tego białego boksia ze zdjeć jeżdzą tam od lat i mówią, że z psami jak najbardziej. tylko jak agresywny to przy właścicielach. Zresztą zdjęcia obrazuja jak mój pies latał na plaży i wierzcie mi było tam kilka psów i ludziów. A Szpilka jest psem który nie wysiedz. Więc ciągle przy wodzie i "pływała" nawet spacerowicze mieli ją w nosie (niektórzy się bali ale nic nie mówili) nie wiem czy w Ostrowach nie sa strzeżone (ale tam się nie zapuszczałam.)
w Karwii napewno z psem nie wejdziecie na plaże (choziaż ludzie tam z psami wychodzili) ale za to do każdej jadłodajni nie ma problemu.
Nie mieliśmy tez większych problemów z kwaterą tylko dwie osoby nam odmówiły a jechaliśmy w ciemno :cool1:

dbsst - kobieto.. no jesteś wielka!! :multi: :multi: :multi: i faktycznie the best :loveu: :Cool!: :calus: dziiięęęęki Ci wieeeelkieeee!!
bo już zazdrościłam Szpilce takich szaleństw na plaży i snułam ponure wizje, że będziemy usychać gdzieś przed wejściem na plażę...
już sobie mapki podrukowałam:) i obmyślam dojazdy do KB ;) takżę przygotowania w toku, bo to już tuż tuż... doczekać się nie mogę tego wyjazdu... usycham w tej robocie z tęsknoty za morzem.. i za długiiimi wakacjami z moim Kochaniem :)
a powiem Ci, że co do przyjeżdżania z psami - my w JG mieliśmy właśnie problem - dużo osób odmówiło... ale... I hope so, że w następnym roku już będzie jakieś autko, to będziemy jeździć gdzie indziej:) a do KB z pewnością! i na pewno też dużo taniej niż w JG.
podniosłaś mnie na duchu tymi informacjami:p po wczorajszym moim fatalnym dniu... dzisiejszy ranek jest wyjątkowo miły:)

a do jadlodajni chodziliście takich na powietrzu, czy gdzieś w środku również nie było problemów?

Szpilunia super wygląda nad morzem - fruwające foty ekstra! i widzę, że miała swój ręczniczek;) my dla naszej gadzinki też zabieramy cały ekwipunek:)
i myślę, że Zuzka też nie usiedzi spokojnie, jak zobaczy taką przestrzeń, to pewnie głupawki dostanie i będzie fruwać, dopóki na ryło nie padnie

Maga100 – też Ci wielkie dzięki za informejszyn :p

P.S. narzeczono dbsst, zapraszamy i w nasze skromne progi - do Zuzkowej;)

Posted

[quote name='clockwork']zanim znikniesz mówię NARZODZIEŃDOBEREK!!!! :multi::multi::multi::razz:o Moje KOCHANIE :loveu::loveu::loveu:już tu było.....
to ja zdubluję .....NARZOdzieńdoberek
:multi::multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czuję się u Ciebie jak za dawnych czasów ! Taki tu ruch jak na plaży w Karwi w sezonie
Zdjęcia podziwiałam - i cieszyłam sie z Tobą już na TAMTYM forum
Ale podziwiam i cieszę sie jeszcze raz :laola:

witaj i na tym forum radosna Hanno,
ruch jak w mleczarni ;) ale nie będzie to długo trwać, niedługo znowu zaczynam zapieprz jednak mniejszy w tym roku NARZECZONY mi "zabronił" pracować umotywował to wyborem sukni :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']wróć wróć ....a świadkowi przysługuje prawo pierwszej nocy:eviltong:...będę przed Madzialeną:loveu:

hahahhahaha no to pięknie się zaczyna ;)

[quote name='BBeta']http://images23.fotosik.pl/52/72d4c682552488fe.jpg

My mieliśmy właśnie takie cudowne kamienie zamiast plaży

Dobranoc i nie znikaj, bo uwielbiam tu wpadać i Twoje fotki oglądać ;)

hahahaha to znaczy, że miałaś masaż pleców kamieniami chorwackimi ciekawa metoda muszę o niej poczytać :evil_lol:
ha ha ha ;)
buzial w nosa za miłe słowo ;)

[quote name='BeaC']przyszłam.............wiem że znikasz, ale ....kamycki som fajne......i latająca szpila też

acha jak masz za dużo tych papirów to daj mnie...............cały czas mam papiry więc trochę więcej to nie zauważę:roll:

dziękuje :multi:
mmmmmmmmmm jest to jakas myśl :multi: podam Ci jakies dwie tony papieru ktory mam zaległy :diabloti:

[quote name='dealer']przyszlam..tchnac drzacym niepokojem.....

haahhahahha
jako biorca Twego drzacego niepokoja czuje sie wzruszona ;)

[quote name='basia2202']
a do jadlodajni chodziliście takich na powietrzu, czy gdzieś w środku również nie było problemów?

hłe hłe jak to dobrze zrobic komuś dobrze ;)
i do jadłodajnie na powietrzu i do krytych tylko pies musiał być na smyczy nie samopas :D polecam "złota rybkę" maja pysznego dorsza z grlilla mniaaaami

[quote name='clockwork']zanim znikniesz mówię NARZODZIEŃDOBEREK!!!!

witaj Madziu :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']o Moje KOCHANIE już tu było.....
to ja zdubluję .....NARZOdzieńdoberek

witaj mła siserko :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o moja Koffana Sis:loveu::loveu::loveu:

jak miło że jestes:p

no własnie nei bo miałam sie zabrać za papierki i tak sobie pomyślałam aaaaaaaa zajrze i ooooooooooo