Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dogo ruszyło.......... Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 wstawiaj wszystkie zdjęcia, na pewno zrobiłaś ich tysiące :evil_lol: czekam, NARZECZONO (nie moja :placz: ) :diabloti: Quote
Patka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ja dodam jak na rasową ciężarówkę przystało "no w końcu!!" :lol: wielkie gratulacje :multi: Quote
e.v.a Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 narzeczyny Szpilki super:loveu: bay bay babciu :) jade nad morze :p obym wrocila bez pierscionka:grin: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='evaxon']narzeczyny Szpilki super:loveu: bay bay babciu :) jade nad morze :p obym wrocila bez pierscionka:grin::razz:lepiej z pierścionkiem niż czym innym...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć mła koffana sis i osobista narzeczona swojego NARZECZONEGO;) Quote
agbar Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 witam szczesliwych NARZECZONYCH:loveu: mnie dzis tez tak troszkie nosi...mijaja dzis 4 lata jak poznalam moja druga polowke:loveu: obudzil mnie o polnocy i dostalam kwiatuchy( gdzie on je schowal??) i zlopalismy szampana...i wspominalismy , wspominalismy:loveu: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='dealer']witam szczesliwych NARZECZONYCH:loveu: mnie dzis tez tak troszkie nosi...mijaja dzis 4 lata jak poznalam moja druga polowke:loveu: obudzil mnie o polnocy i dostalam kwiatuchy( gdzie on je schowal??) i zlopalismy szampana...i wspominalismy , wspominalismy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:śuper................................................. Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz Debeściaku normalnie Twoje wypowiedzi serio serio brzmią :hmmmm: (o ile napisane wypowiedzi mogą brzmieć) jakbyś była naspidowana :multi: uwielbiam taki stan http://images27.fotosik.pl/44/7367fc5d70494f27.jpg buuuahahahahaha NARZECZONY Szpili jest PRAWIE przystojny hahahaha wiecie co ciągle tak samo jestem ZAJARANA :multi: no prawie przystojny to prawda hahahahhahaha:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'] Witaj Mła Koffana Sistersjo:loveu: hejoł [quote name='Cimi']Debe ogromne gratulacje :loveu:. Super się czytało i oglądało zdjęcia :loveu:. BARDZO BARDZO DZIĘKI :multi: [quote name='clockwork']to od tej słonej wody... a woda słona to morze łez szczęścia naszej Dominisi oszalałyście z ta dominisią czuje sie jakbym miała zachwile w pampa zrobic ;) [quote name='Alicjarydzewska']o masz ....to napewno tak konieczne błotne kapiele teraz... o ni enie mów tego głośno :evil_lol: [quote name='anetta']Piekny pierscionek :loveu: :multi: nieskromnie powiem WIEM ;) :loveu: :loveu: [quote name='Maga100']wstawiaj wszystkie zdjęcia, na pewno zrobiłaś ich tysiące :evil_lol: czekam, NARZECZONO (nie moja :placz: ) :diabloti: nie mam czasu zaraz ide do kina na seans z dziećmi :multi: wiesz zawsze możesz błagać mnie o reke może coś się zmieni i zostane twoją NARZECZONĄ :loveu: :lol: [quote name='Patka']ja dodam jak na rasową ciężarówkę przystało "no w końcu!!" wielkie gratulacje Witaj ciężarówko :multi: hahahahahha no i ja mówie "w końcu" ;) hahahahhahaha dziękujemy [quote name='evaxon']narzeczyny Szpilki super bay bay babciu jade nad morze obym wrocila bez pierscionka Ewa jedzie się zaręczać :multi: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']lepiej z pierścionkiem niż czym innym... hahaha zapamiętaj Ewa te słowa hahahahhaha [quote name='dealer']witam szczesliwych NARZECZONYCH:loveu: mnie dzis tez tak troszkie nosi...mijaja dzis 4 lata jak poznalam moja druga polowke:loveu: obudzil mnie o polnocy i dostalam kwiatuchy( gdzie on je schowal??) i zlopalismy szampana...i wspominalismy , wspominalismy:loveu: iiiiiiiiiiii jaki romantic faceci są jednak romantyczni ;) :multi: a my wczoraj zrobiliśmy 3 szampany jedną wódkę waniliową i posneliśmy w zupełnie innych pokojach hahahhaha Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 czy ktoś mnie jeszcze tu poznaje tak moja Szpilka biegała po piłkę straszna frajdę jej sprawiało robienie piaskowych zasłon a tak moja ryba pływa Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 czy ktoś mnie jeszcze tu poznaje tak moja Szpilka biegała po piłkę straszna frajdę jej sprawiało robienie piaskowych zasłon a tak moja ryba pływa Quote
Wyjątek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Tylko ciagle mowa o tym NARZECZONYM a gdzie fotka NARZECZONEGO, cooooo?? :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='dbsst']czy ktoś mnie jeszcze tu poznaje http://images29.fotosik.pl/45/2d0cdf023233b630.jpg Szpileczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: DeBe !!!!!!!OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! :bigok: :laola: :laola: :bigok: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
malawaszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 dbsst napisał(a): a my wczoraj zrobiliśmy 3 szampany jedną wódkę waniliową i posneliśmy w zupełnie innych pokojach hahahhaha buuuahahahaha ROMANTIC :evil_lol::evil_lol::evil_lol: weszłam sobie tu poczytać po ras setny te naspidowane posty i ruszam na zakupy naładowana Twoją energią :loveu::multi: Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Wyjątek']Tylko ciagle mowa o tym NARZECZONYM a gdzie fotka NARZECZONEGO, cooooo?? bendom ;) qiedyś ;) [quote name='jo-jo']Szpileczka DeBe !!!!!!!OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! :bigok: :laola: :laola: :bigok: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Jojeczko dziękujemy :multi: [quote name='malawaszka']buuuahahahaha ROMANTIC weszłam sobie tu poczytać po ras setny te naspidowane posty i ruszam na zakupy naładowana Twoją energią wiesz Weszko mam pierścień Anabeli to juz nie muszę udawać, że nie pije ;) a NARZECZONY dał mi pierścień więc tez juz ma to odbebnione hahhaha Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:styl zaprawde poprawny...:evil_lol: http://images25.fotosik.pl/45/4000baaa74dba271.jpg Quote
Nugatowa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :mdleje: Podobnie jak Weszka siedze jak dureń uśmiechnięta od ucha do ucha !!!! Ahhhhhhhh ale klimat :mdleje: jak z najpiekniejszego love story !!!!!!!!!11 DEBE Ahhhhhhhh :laola: cóż można rzec ! Az mi łzy poleciały Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zauwazylam ze jedno Szpilowe ucho prawie caly czas jest w gorze :lol: Ale syrenka z niej :multi::lol: Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:styl zaprawde poprawny...:evil_lol: http://images25.fotosik.pl/45/4000baaa74dba271.jpg hehhe wiesz ona ma pływanie we krwi hahahhaa [quote name='Nugatowa']:mdleje: Podobnie jak Weszka siedze jak dureń uśmiechnięta od ucha do ucha !!!! Ahhhhhhhh ale klimat :mdleje: jak z najpiekniejszego love story !!!!!!!!!11 DEBE Ahhhhhhhh :laola: cóż można rzec ! Az mi łzy poleciały dziękujemy i prosimy nie płacz ;) :multi: :multi: :multi: a love story jak z harlekina ;) [quote name='anetta']Zauwazylam ze jedno Szpilowe ucho prawie caly czas jest w gorze :lol: Ale syrenka z niej :multi::lol: kopiowane ma ucho ale ciiiiiiiiiii ;) raczej ale z niej kłoda hahahhahaha Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 biegne biegne biegne i lece energia dla Weszki prosze jaka powaga Quote
Maga100 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='dbsst']nie mam czasu zaraz ide do kina na seans z dziećmi :multi: dzieci się ma PO ŚLUBIE, nie po zaręczynach :cool1: [quote name='dbsst'] wiesz zawsze możesz błagać mnie o reke może coś się zmieni i zostane twoją NARZECZONĄ :loveu: :lol: i zamieszkasz ze mną w Ohydku i będziesz mi gotować? :cool3: Quote
Paula Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://images29.fotosik.pl/45/2d0cdf023233b630.jpg nietoperek :loveu: Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Maga100']dzieci się ma PO ŚLUBIE, nie po zaręczynach :cool1: i zamieszkasz ze mną w Ohydku i będziesz mi gotować? :cool3: tak po ślubie upssss a ja myślałam, że po kinie i po zaręczynach a to pech :shake: :evil_lol: nie nie nie zaręczyny = nic nie robienie ja będe mężczyżna w naszym związku :evil_lol: [quote name='paula_z']http://images29.fotosik.pl/45/2d0cdf023233b630.jpg nietoperek :loveu: to ni enietoperek to Szpilka Ty zboczenico :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='dbsst']energia dla Weszki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DZIęKI!!!!!! daj mi jeszcze odrobinę NARZOMOCY NIEBOJANIA SIE LATAć :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Rewelacja:modla::modla: http://images28.fotosik.pl/44/d2848bc76e77f705.jpg Quote
Recommended Posts