Paula Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :loveu: Masz NARZOPIERŚCIEŃ mocy :evil_lol: Moje nadzieje legły w gruzach :placz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='paula_z']:loveu: Masz NARZOPIERŚCIEŃ mocy :evil_lol: Moje nadzieje legły w gruzach :placz: :evil_lol: dokładnie tak mam NARZOPIERŚCIEŃ który ma NARZOPOWER :multi: :multi: :multi: jakoś nie moge spac jeszcze kilka zdjęć juz jako narzeczeństwo :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 paula_z napisał(a)::loveu: NARZOPIERŚCIEŃ mocy :evil_lol: buuahahahah dobreee :lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='malawaszka']buuahahahah dobreee :lol::lol::lol: a ja jestem Anabella i mój narzopower działa przepędził chmury i deszcz kilkakronie dziś przepędził korek :/ jestem jak kapitan planeta jestem narzeczona planeta :multi: nasze pierwsze zamaczania jeszcze na smyczy wrazie jakby sie Szpamela Szpanderson topiła :evil_lol: mój pies nie ma głowy :shake: dobra ide spać NARZECZONY mnie woła boshe jak to dostojnie brzmi :multi: Quote
Maga100 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 witaj, moja droga, na dogo..... :loveu: [quote name='dbsst']chwilę po zrobieniu tych zdjęć w asyscie Szpilki szczekającej i śpiewającej serenady zostałam poproszona o RĘKĘ.................. nonononono, nie znałam cię od tej dziwnej romantycznej strony :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='dbsst']heheh zaręcz się :lol: no jest śliczny ciągle powtarzam to NARZECZONEMU :multi: :roll: :evil_lol: na kilometr widac ze zaręczynowy taki jak chciałam :multi: mój NARZECZONY sam go wybierał :loveu: :lol: to ja wole byc gruuba :grin: jak by ni ebylo widac mozna by bylo przypiąć karteczke :evil_lol: :loveu:ma gust ten moj dziadzia:evil_lol: [quote name='paula_z']:loveu: Masz NARZOPIERŚCIEŃ mocy :evil_lol: Moje nadzieje legły w gruzach :placz: :evil_lol: buahahha :grin: dobre dobre :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/43/06b6304f843e26be.jpg :grin: chyba słona woda jej szkodzi :lol::evil_lol: witanko z rana:multi: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ...................jeszcze u Cie nie byłam od urlopu.................. se czytam aż mi dech zaparło.................................... fajnie Ci trzym się pa:cool3::cool3::cool3: Quote
Jupi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 GRATULUJE!!!, ciesze się Twoim, Waszym szczęściem, wyobrażam sobie jaka jesteś teraz podekscytowana i szczęścliwa:loveu: bo byłam taka 1,5 roku temu i przez 3 miesiące nic nie robiałam tylko ciągle gapiłam się na pierścionek i patrzyłam jak brylanty błyszczą w zależności od swiatła, najładniej w kolejce w sklepie mięsnym:evil_lol: a teraz miałam kolejną euforię ślubną, chyba jeszcze silniejsza niż zaręczynowa i nadal sie utrzymuje:-) Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a ja Wam zycze aby ta euforia i szczescie nie schodzily z waszych twarzy nigdy....zebyscie sie zawsze czuli jak w ten szczegolny dzien i co dzien od nowa sie w sobie zakochiwali....... zycze Ci abys budzila sie z NIM i co dzien dziekowala za to ze jest....po prostu jest i kocha... ja tak mam i dlatego wcale ci nie zazdroszcze tylko lacze sie z toba w szczesciu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jupi napisał(a):patrzyłam jak brylanty błyszczą w zależności od swiatła, najładniej w kolejce w sklepie mięsnym:evil_lol: buuuahahahhaa Debeściaku pędź zatem do mięsnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='paula_z']O wow :mdleje: Jak romantycznie :loveu: Dużo szczęścia ode mnie i od Karoli :Rose: :multi::multi::multi::multi:i są transparenty i brokaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I taka masz być .....:loveu:..... http://images29.fotosik.pl/44/4d736b2f883ccc5f.jpg a pierścionek ćliczny:loveu: OJ i cieszkam ,ze dzieliłam te kilka dni te WASZĄ tajemnicę:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a w ogóle to witaj NARZECZONO SWEGO NARZECZONEGO Z NARZOPIERśCIENIEM MOCY :loveu: raz po raz sobie czytam Twoją opowieść - bije z niej taka niesamowita radość, że chyba sobie to wydrukuję i powiesszę na ścianie :loveu::lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']a w ogóle to witaj NARZECZONO SWEGO NARZECZONEGO Z NARZOPIERśCIENIEM MOCY :loveu: raz po raz sobie czytam Twoją opowieść - bije z niej taka niesamowita radość, że chyba sobie to wydrukuję i powiesszę na ścianie :loveu::lol::multi::multi::multi::multi::multi:a gdybys słyszała TĘ Radość w głosie......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:......cała Rodzina mi sie do pokoju zleciała , bo i mnie się udzieliło:oops: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi:a gdybys słyszała TĘ Radość w głosie......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...... wyobrażam sobie - normalnie słyszę w uszach ( :hmmmm: a gdzie miałabym słyszeć niby - w nosie???? :roll::evil_lol:) głos Dominiki :loveu::multi: Quote
Siostra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 DOMINIŚKA!!!! :multi: Gratulację od całej naszej gromady ( powiększonej o jeszcze jednego kota:p ) Uwierz mi, kochana, że naprawdę wzruszyłam się czytając opis tych zaręczyn. Niech Wam sie szczęści, szczęści, szczęści....:loveu: Samych najpiękniejszych chwil życzymy. Ps. A zdjęcia jak zwykle - CUDO!!! Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 DEBE!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: i co ja mam ci powiedzieć... ZAJEBIOZA!!! :loveu: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! resztę w piąteczek- jak trafimy do tej stolycy!!! ;) Quote
Wyjątek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 WOW!!!! Wracam na dogo a tu taka niespodzianka :D Gratuluję!!!:multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Maga100']witaj, moja droga, na dogo..... nonononono, nie znałam cię od tej dziwnej romantycznej strony witaj moja droga :loveu: hehehehe ja zawsze marzyłam o romantycznych zaręczynach niech chociaż ten jeden dzień będzie usłany różami i BYŁ :multi: a w ogóle to ja lubie kicz i tandete i dlatego zrobiłam miliard zdjęć zachodom słońca hahahhahahaha [quote name='evaxon']to ja wole byc gruuba jak by ni ebylo widac mozna by bylo przypiąć karteczke ma gust ten moj dziadzia http://images28.fotosik.pl/43/06b6304f843e26be.jpg chyba słona woda jej szkodzi super dieta zaręczynypolecam może się przekonasz ;) gust mój NARZECZONY ma wyborny w końcu to MNIE o ręke błagał :evil_lol: żartujesz wiesz jaką ma teraz cudowną sierść :crazyeye: ona jet morsem i sumem i to nie byle jakim NARZOsumem :evil_lol: [quote name='BeaC']...................jeszcze u Cie nie byłam od urlopu.................. se czytam aż mi dech zaparło.................................... fajnie Ci trzym się pa witam po urlopie :D czy był równie udany jak nasz :D czytaj se czytaj..... ale wdech wydech wdech i wydech oddychaj ;)..... ja bym powiedziała, że zajedwabiście..... trzymam się pa [quote name='Jupi']GRATULUJE!!!, ciesze się Twoim, Waszym szczęściem, wyobrażam sobie jaka jesteś teraz podekscytowana i szczęścliwa bo byłam taka 1,5 roku temu i przez 3 miesiące nic nie robiałam tylko ciągle gapiłam się na pierścionek i patrzyłam jak brylanty błyszczą w zależności od swiatła, najładniej w kolejce w sklepie mięsnym a teraz miałam kolejną euforię ślubną, chyba jeszcze silniejsza niż zaręczynowa i nadal sie utrzymuje umieram z radości banan z ust mi nie znika i niby wszystko było "pewne" a jednak oszalałam hahahhahaha ja nie dość, że patrze na moje pierścienisko to jeszcze nękam tym mojego NARZECZONEGO (dzi jak to brzmi ;)) no włąsnie boje się, że ślubna euforia zwali mnie z nóg na kilka dobrych dni hahahahhaha [quote name='dealer']a ja Wam zycze aby ta euforia i szczescie nie schodzily z waszych twarzy nigdy....zebyscie sie zawsze czuli jak w ten szczegolny dzien i co dzien od nowa sie w sobie zakochiwali....... zycze Ci abys budzila sie z NIM i co dzien dziekowala za to ze jest....po prostu jest i kocha... ja tak mam i dlatego wcale ci nie zazdroszcze tylko lacze sie z toba w szczesciu kurcze bardzo dziękuje BARDZO PIĘKNE ŻYCZENIA :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy dziękujemy NARZECZENI:multi: [quote name='malawaszka']buuuahahahhaa Debeściaku pędź zatem do mięsnego w sklepie ze spinkami jest najlepsze światło moja uśpiona sroka siedziała w sklepie i lampiła sie na pierścień z 15 minut :evil_lol: panie się dziewnie patrzyły :evil_lol: ale co tam NARZECZONA może :multi: [quote name='Alicjarydzewska']i są transparenty i brokaty I taka masz być .......... http://images29.fotosik.pl/44/4d736b2f883ccc5f.jpg a pierścionek ćliczny OJ i cieszkam ,ze dzieliłam te kilka dni te WASZĄ tajemnicę brokaty de best hahahha od przeszło tygodnia jestem mam nadzieję, że mój NARZECZONY (no nie moge ) nie zechce zwiać (ja bym chyba zwiała jak tak na siebiue spojrze z boku hahahhaha) pierścionek jest obłędny marzyłam o pierścieni "typowo zareczynowym" aby każdy z kilometra wiedział, że Ręczyłam własna ręke JEDNEMU JEDYNEMU i tak sie stało :multi: [quote name='malawaszka']a w ogóle to witaj NARZECZONO SWEGO NARZECZONEGO Z NARZOPIERśCIENIEM MOCY raz po raz sobie czytam Twoją opowieść - bije z niej taka niesamowita radość, że chyba sobie to wydrukuję i powiesszę na ścianie hej koleżanko NARZECZONEJ DEBE :evil_lol: a prawa autorskie hahahhaha [quote name='Alicjarydzewska']a gdybys słyszała TĘ Radość w głosie............cała Rodzina mi sie do pokoju zleciała , bo i mnie się udzieliło ja z radościa w głosie przecie byłam opanowana (buuuuuuuuuuuhahahhaha) nie no nosi mnie jakbym była naspidowana hahahhaha [quote name='malawaszka']wyobrażam sobie - normalnie słyszę w uszach ( a gdzie miałabym słyszeć niby - w nosie???? ) głos Dominiki hahahaha no to nie chce wiedziec jak to sobie wyobrażasz albo chce przedstaw to literkowo hahah jak on błyszczy jak pisze na klawiaturze :multi: [quote name='Siostra']DOMINIŚKA!!!! Gratulację od całej naszej gromady ( powiększonej o jeszcze jednego kota ) Uwierz mi, kochana, że naprawdę wzruszyłam się czytając opis tych zaręczyn. Niech Wam sie szczęści, szczęści, szczęści.... Samych najpiękniejszych chwil życzymy. Ps. A zdjęcia jak zwykle - CUDO!!! czesc Kochana mizianka dla kotalka ;) dziękujemy bardzo bardzo bardzo [quote name='clockwork']DEBE!!!!!!! i co ja mam ci powiedzieć... ZAJEBIOZA!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! resztę w piąteczek- jak trafimy do tej stolycy!!! hahaha padłam z Twojego avantara hahahhahaha no zajebioza :loveu: dzięki trafiajcie traficie po blasku z Żoliborza hahahhahahaha [quote name='Wyjątek']WOW!!!! Wracam na dogo a tu taka niespodzianka Gratuluję!!! witaj dziękujemy dziękujemy dziękujemy Quote
dbsst Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 to jeszcze kilka fot i lece do NARZECZONEGO :loveu: stary człowiek i morze :eviltong: a oto narzeczony Szpili :cool3: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 boszzz Debeściaku normalnie Twoje wypowiedzi serio serio brzmią :hmmmm: (o ile napisane wypowiedzi mogą brzmieć) jakbyś była naspidowana :multi: uwielbiam taki stan :loveu: http://images27.fotosik.pl/44/7367fc5d70494f27.jpg buuuahahahahaha NARZECZONY Szpili jest PRAWIE przystojny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś się Szpileczka pomarszczyła http://images25.fotosik.pl/44/18cefc55d5758f00.jpg psiękny narzeczone szpilkowy;) http://images27.fotosik.pl/44/5e31d0b401dbd06f.jpg no niebo zaje2biste:loveu: http://images23.fotosik.pl/44/c9dbd72092c25c0b.jpg Witaj Mła Koffana Sistersjo:loveu: Quote
Cimi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Debe ogromne gratulacje :loveu:. Super się czytało i oglądało zdjęcia :loveu:. Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś się Szpileczka pomarszczyła http://images25.fotosik.pl/44/18cefc55d5758f00.jpg to od tej słonej wody... a woda słona to morze łez szczęścia naszej Dominisi :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork']to od tej słonej wody... a woda słona to morze łez szczęścia naszej Dominisi :multi::multi::multi::razz:o masz ....to napewno tak;):multi::multi::multi: konieczne błotne kapiele teraz...;) Quote
anetta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Piekny pierscionek :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
Recommended Posts