Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 http://images27.fotosik.pl/1/b6cfb5904956adfe.jpg Powiedz mi proszę bo to mi spokoju nie daje...Czy na tej fotce Szpila usiłuje odkręcić sobie głowe? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj Debe... oglądam, i oglądam i oglądam....i coraz bardziej wymiękam. Fotki boskie, Szpila przepięknie uchwycona, wydobyty każdny najdrobniejszy szczegół :loveu: http://images24.fotosik.pl/12/87943f1dcfed1686.jpg Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dbsst']czesc Lalki :loveu: i Kenie heheheh to ta co lezała pod stołem czyli nie ta ta druga zupełni e"inna" ta fajniejsza wczoraj została przytargana od rodzicieli leżała pół roku pod szafą :evil_lol: Aaaa, to ta gorsza, zupełnie inna taka sama :evil_lol: tamta fajniejsza jest :grins: [quote name='dbsst']romantycznie :cool1: to specjalnie dla takiej od nietoperków :cool1: podpowiem na P....:evil_lol: :evil_lol: KCM :loveu: http://images28.fotosik.pl/24/784d0597cb73333f.jpg i tą małą sexi główkę tyż :loveu: Quote
dbsst Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Pysia']Szła Szpamela Szpanderson przez plaże. Mężczyznom wychodziły oczy z orbit na jej umięśnione ale jakże jednoczesnie ponętne ciało . Szpanela jedynie zarzuciła zamiast włosami to glutem i poszła dalej.... http://images23.fotosik.pl/1/acf2a96f842de3ce.jpg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widzę, że pod blond lokami wiją sie myśli brudna przepełnione meskim pragnieniem i seksistowskim spojrzeniem. Królowo mówisz o mojej dziewicy jedynej o mej córze ukochanej o mym słońcu, o niewiaście co przed panem się leka a przed młodzieńcem ucieka. Jej dziewictwo niemal uświęcone zachowane tylko dla niej sprawia, że jest daleko od Szpameli a bliżej Szpanioła (:evil_lol: ) wszyła dziewica ze strumyka chłodnego i otrzrpała się z zimnej wody która spływała po jej aksamitnym ciele drarzniąc delikatnie sutki, zaniepokojona tym uczuciem chcial się pozbyć grzesznych myśli o odegnała złe moce potrząsajac delikatnie ciałem.......................... chwalmy ją pod niebiosa za tak czyste myśli, uwielbiajmy ją ta niezdobytą twierdzę, niech będzie dla nas wzorem.............. [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a dla mła NIC:placz::placz::placz: bo ni ejestes leniwa :eviltong: [quote name='Pysia']http://images27.fotosik.pl/1/b6cfb5904956adfe.jpg Powiedz mi proszę bo to mi spokoju nie daje...Czy na tej fotce Szpila usiłuje odkręcić sobie głowe? :crazyeye: :evil_lol: myślała, że jak będzie szybko kręcic to odleci :roll: :evil_lol: zawsze chciała zostać Szpilotem :p [quote name='Kate I Luka']Witaj Debe... oglądam, i oglądam i oglądam....i coraz bardziej wymiękam. Fotki boskie, Szpila przepięknie uchwycona, wydobyty każdny najdrobniejszy szczegół :loveu: http://images24.fotosik.pl/12/87943f1dcfed1686.jpg Kasiu bardzo Ci dziękujemy za tak piekna recenzje naszych wypocinek (goraco było ja sie spociłam októtnie) [quote name='paula_z']Aaaa, to ta gorsza, zupełnie inna taka sama :evil_lol: tamta fajniejsza jest :grins: :evil_lol: KCM :loveu: tak to ta zupełnie inna :evil_lol: :evil_lol: eeeee zwariowała Paula ja jestem zajęta musisz stanac do turnieju na szpady jeśli chcesz mnie dalej KCM :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 no i na dobranoc wstawiam ostatnie foty światłocień w mojej sypialni pewnego leniwego popołudnia dobranoc i niech Wam sie śnia marzenia, które od jutra niech zmienią się w życie :Rose: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dbsst']widzę, że pod blond lokami wiją sie myśli brudna przepełnione meskim pragnieniem i seksistowskim spojrzeniem. Królowo mówisz o mojej dziewicy jedynej o mej córze ukochanej o mym słońcu, o niewiaście co przed panem się leka a przed młodzieńcem ucieka. Jej dziewictwo niemal uświęcone zachowane tylko dla niej sprawia, że jest daleko od Szpameli a bliżej Szpanioła (:evil_lol: ) wszyła dziewica ze strumyka chłodnego i otrzrpała się z zimnej wody która spływała po jej aksamitnym ciele drarzniąc delikatnie sutki, zaniepokojona tym uczuciem chcial się pozbyć grzesznych myśli o odegnała złe moce potrząsajac delikatnie ciałem.......................... chwalmy ją pod niebiosa za tak czyste myśli, uwielbiajmy ją ta niezdobytą twierdzę, niech będzie dla nas wzorem.............. :grin: Niczym ta Afrodyta, wynurzająca sie z morza :evil_lol: bo ni ejestes leniwa :eviltong: Że niby ja jestem :mad: No dobra, jestem ;p eeeee zwariowała Paula ja jestem zajęta musisz stanac do turnieju na szpady jeśli chcesz mnie dalej KCM :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::grin: Ja się umiem dzielić :eviltong: W kupie raźniej :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dbsst napisał(a):widzę, że pod blond lokami wiją sie myśli brudna przepełnione meskim pragnieniem i seksistowskim spojrzeniem. Królowo mówisz o mojej dziewicy jedynej o mej córze ukochanej o mym słońcu, o niewiaście co przed panem się leka a przed młodzieńcem ucieka. Jej dziewictwo niemal uświęcone zachowane tylko dla niej sprawia, że jest daleko od Szpameli a bliżej Szpanioła (:evil_lol: ) wszyła dziewica ze strumyka chłodnego i otrzrpała się z zimnej wody która spływała po jej aksamitnym ciele drarzniąc delikatnie sutki, zaniepokojona tym uczuciem chcial się pozbyć grzesznych myśli o odegnała złe moce potrząsajac delikatnie ciałem.......................... chwalmy ją pod niebiosa za tak czyste myśli, uwielbiajmy ją ta niezdobytą twierdzę, niech będzie dla nas wzorem.............. Ja pie!rdole a mnie wywaliło z neta i nie mogłam kontynuować :placz: A teraz to już nie to samo :shake: Ale Szpilotron jako wyzwolona kobieta i nie bojąca się ciężaru poczęcia spojrzała jednak przez ramie drżąc cała. Spłoniła się ( tak tylko dla jaj bo wstydu nie ma ;) ) i z cichym pomrukiem zamykając powolutku jedno oko otoczone obwódką ponętnych rzęs rzuciła mu wyzwanie. A on- dumny - ugiął się pod ciężarem tego spojrzenia...I z jego ust pociekła ślina a między nogami nagle zaczło coś narastać.... Ta nagle zdumiona spojrzała się na jego krocze z niemym zdziwieniem wpadła w lekki popłoch. Jej myśli zaczęły krążyć wokół pytań na które nie znała odpowiedzi : " Spróbować? Nie spróbować?" Jej sutki stwardniały a w ciele poczęła narastać niepohamowana rządza. Czy Szpinakoladzie uda się ją powstrzymać? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Pysia']Ja pie!rdole a mnie wywaliło z neta i nie mogłam kontynuować :placz: A teraz to już nie to samo :shake: Ale Szpilotron jako wyzwolona kobieta i nie bojąca się ciężaru poczęcia spojrzała jednak przez ramie drżąc cała. Spłoniła się ( tak tylko dla jaj bo wstydu nie ma ;) ) i z cichym pomrukiem zamykając powolutku jedno oko otoczone obwódką ponętnych rzęs rzuciła mu wyzwanie. A on- dumny - ugiął się pod ciężarem tego spojrzenia...I z jego ust pociekła ślina a między nogami nagle zaczło coś narastać.... Ta nagle zdumiona spojrzała się na jego krocze z niemym zdziwieniem wpadła w lekki popłoch. Jej myśli zaczęły krążyć wokół pytań na które nie znała odpowiedzi : " Spróbować? Nie spróbować?" Jej sutki stwardniały a w ciele poczęła narastać niepohamowana rządza. Czy Szpinakoladzie uda się ją powstrzymać? :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:PYSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jednak piłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sis obejrzałam fotaski do końca dopiero dziś bo mnie syn wyrolował:diabloti:z kompka:placz::placz::placz: znalazłam piesa w trawie:p http://images26.fotosik.pl/25/ecd802c7905fc382.jpg światłocień sypialniany the best:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 HAHAHA Pysia opowieści rodem z harlequina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A co tam harlekiny, jak się weźmie w qupę kilka takich autorek, to... Debe, a kiedy, tak na prawie stałe< wracasz do domku? Ja pod koniec sierpnia zaczynam urlop i pragnę nawiedzić Cię... Pzdr. Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 GUPIE!!!! :crazyeye::crazyeye: oby dwie z Pysią jesteście szurnięte.... jestem za tępa do Waszych opowieści :mdleje: nic a nic nie rozumiem z tych romantycznych opowiadań.... bo ja znam tylko: bejsbol i ... cyk za włosy i heja!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']GUPIE!!!! :crazyeye::crazyeye: oby dwie z Pysią jesteście szurnięte.... jestem za tępa do Waszych opowieści :mdleje: nic a nic nie rozumiem z tych romantycznych opowiadań.... bo ja znam tylko: bejsbol i ... cyk za włosy i heja!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:qrna to ty też taka mało romantyczna jesteś .....a juz sie obawiałam o się :razz: Debeściaczku ...a gdzie ty na urlopa wybywasz :razz: Quote
Maga100 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='dbsst']nie do kupienia :placz: to dom znajomej która pomaga nam w poszukiwaniach :cool1: jeszcze nie znaleźliście? :cool1: :cool1: :cool1: [quote name='Pysia']Ale Szpilotron jako wyzwolona kobieta i nie bojąca się ciężaru poczęcia spojrzała jednak przez ramie drżąc cała. Spłoniła się ( tak tylko dla jaj bo wstydu nie ma ;) ) i z cichym pomrukiem zamykając powolutku jedno oko otoczone obwódką ponętnych rzęs rzuciła mu wyzwanie. A on- dumny - ugiął się pod ciężarem tego spojrzenia...I z jego ust pociekła ślina a między nogami nagle zaczło coś narastać.... Ta nagle zdumiona spojrzała się na jego krocze z niemym zdziwieniem wpadła w lekki popłoch. Jej myśli zaczęły krążyć wokół pytań na które nie znała odpowiedzi : " Spróbować? Nie spróbować?" Jej sutki stwardniały a w ciele poczęła narastać niepohamowana rządza. Czy Szpinakoladzie uda się ją powstrzymać? buhahhaha, Pysiu, zacznij pisać książki, być może p. G. wciągnie je na listę lektur szkolnych :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 bry..... zapomniałach co chciałach napisać Ci tu.... buuuuuuuuuuuuu Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :loveu::loveu::loveu:Dominiczko...... u nas spotkanko ...3razy1/3 = 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops:...ja bym sciała płytkę z Bezludzia i Klocuszkowa;):loveu: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Maga100'] buhahhaha, Pysiu, zacznij pisać książki, być może p. G. wciągnie je na listę lektur szkolnych :evil_lol: :evil_lol: To ja w takim razie pozostanę przy pisaniu na dogo :diabloti: Quote
agabass Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ale zielony oszołom :lol: :lol: dawno mnie nie było co tam u was słychować:cool3: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 czesc Dogowariatki wróciliśmy wcześniej z naszego urlopu i tylko zdąrzyłam rozpakować manatki i tu już się zameldowałam........................mam Wam tyle do opowiedzenia, że nie wiem od czego zacząć........................najlepiej od początku tydzień temu wylądowaliśmy nad Bałtykiem w istnym RAJU DLA PSÓW I PSIARZY. W Karwieńskich Błotach kilometry bezludnych plaż gdzie psy lataja na "golasa" czyli bez smyczy kagańca, obroży itd. Psy, które są niespołeczne właściciele sami z siebie prowadzają w "ubiorze Hanibala" :crazyeye: RAJ RAJ RAJ w tym RAJU MY :multi: :multi: :multi: Szpili pierwszy raz z wielka piaskownicą i wielką miską wody PYSZNEJ SŁODEJ WODY :sabber: poczatki delikatne pies "zrobiony na szczeniaka" na smyczce to był pierwszy i ostatni raz jak nasz pies tak maszerował po plaży :crazyeye: a najlepsze wtym wszystkim było to że kady pub, restauracja jadłodajnia była nasza a w koło nas dzieci ktore sie NIE BAŁY PSA i rodzice którzy nie straszyli psem :crazyeye: RAJ jestem pijana nie wiem od czego zacząć :lol: mdleje :evil_lol: tak zaczen od wypicia tej wielkiem michy albonie od zakornikowania wszystkich pniów i bagietka w stanie wolnym ;) Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 czesc Dogowariatki wróciliśmy wcześniej z naszego urlopu i tylko zdąrzyłam rozpakować manatki i tu już się zameldowałam........................mam Wam tyle do opowiedzenia, że nie wiem od czego zacząć........................najlepiej od początku tydzień temu wylądowaliśmy nad Bałtykiem w istnym RAJU DLA PSÓW I PSIARZY. W Karwieńskich Błotach kilometry bezludnych plaż gdzie psy lataja na "golasa" czyli bez smyczy kagańca, obroży itd. Psy, które są niespołeczne właściciele sami z siebie prowadzają w "ubiorze Hanibala" :crazyeye: RAJ RAJ RAJ w tym RAJU MY :multi: :multi: :multi: Szpili pierwszy raz z wielka piaskownicą i wielką miską wody PYSZNEJ SŁODEJ WODY :sabber: poczatki delikatne pies "zrobiony na szczeniaka" na smyczce to był pierwszy i ostatni raz jak nasz pies tak maszerował po plaży :crazyeye: a najlepsze wtym wszystkim było to że kady pub, restauracja jadłodajnia była nasza a w koło nas dzieci ktore sie NIE BAŁY PSA i rodzice którzy nie straszyli psem :crazyeye: RAJ jestem pijana nie wiem od czego zacząć :lol: mdleje :evil_lol: tak zaczen od wypicia tej wielkiem michy albonie od zakornikowania wszystkich pniów i bagietka w stanie wolnym ;) Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :loveu::loveu::loveu:cuuuuuuuuuuudnieeeeeee aż mi brak słów :multi::multi::multi: fajnie że jesteś :loveu: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 czy już widac, że jestem szczęśliwa czy jeszcze nie koniecznie :p zakochani nie tylko MY :eviltong: te smugi na zdjęciu to zbliżający sie deszcz ale o tym za chwilę :cool3: Zajebisty Pan, który jak mnie zobaczył z emmilem to zapytał czy może zobaczyć zdjęcia a potem robił to co ja :evil_lol: a jego Kobieta tak jak mój mężczyzna siedzieli grzecznie z tylu gdzieś niewinnie i udawali szczęśliwych....ten Pan leżał jak ja i pół plaży potem leżała jak ja umarliśmy ze śmiechu z TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Weszko ja wolabałbym być do końca urlopu w Karwieńskich Błotach :placz: szkoda, że musieliśmy wrócić :placz: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: MOJA .........MOJA ...................MOJA ............................MOJA .....................................DOMINISIA I SZPILECZKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :loveu::loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/43/782cbd1e70cbdc0a.jpg Szpilatronek..... już ryję z opowieści..... ale czekam ...;) Quote
Recommended Posts