Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='malawaszka']Debeściaku - czy pamiętasz, że w tą sobotę jest Noc Świętojańska???? :loveu::loveu::loveu::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziemy topić dziewice i wianki;)
Domi wracaj albo dawaj tu te fotaski :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziemy topić dziewice i wianki;)
Domi wracaj albo dawaj tu te fotaski :razz:

będziem puszczać wianki a później puszczać się z tymi co je wyłowią :diabloti::diabloti::diabloti: TEJ NOCY WSZYSTKIE GRZECHY BęDą NAM WYBACZONE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
będziem puszczać wianki a później puszczać się z tymi co je wyłowią :diabloti::diabloti::diabloti: TEJ NOCY WSZYSTKIE GRZECHY BęDą NAM WYBACZONE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buuhahhahaha.... waszka zabilas mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']będziem puszczać wianki a później puszczać się z tymi co je wyłowią :diabloti::diabloti::diabloti: TEJ NOCY WSZYSTKIE GRZECHY BęDą NAM WYBACZONE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz .....o tym nie pomyślałam .....:razz:

Posted

.................no
jak znalazłam chwilke, coby wpaść.................to okazało że Cię już nie ma
więc, bedzie mi brakować twoich pięknych fo
trzym sie
pa:loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:i gdzie te obiecane fotaski:diabloti:

no Rydzewska- tera to już przegiełaś pałe... :mad: nikt nie wyciągał blogasa tyle czasu a Ty musiałaś właśnie wtedy co ja :mad::mad::mad: oddawaj mą część mózgu!!! :mad::mad:

Posted

clockwork napisał(a):
no Rydzewska- tera to już przegiełaś pałe... :mad: nikt nie wyciągał blogasa tyle czasu a Ty musiałaś właśnie wtedy co ja :mad::mad::mad: oddawaj mą część mózgu!!! :mad::mad:
:diabloti:nie oddam .....oj nie odam Magdaleno Ż.:eviltong: ....tra la la ....:eviltong::eviltong:....to TY wlazłaś wtedy kiedy ja ...zoba ...mój wpis jest PIERWSZY:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
DOMINIKO- czy bierzesz pod uwagę że oprócz tych którzy są fałszywi i zakłamani są TU jeszcze Ci co cię kochają i tęsknią :loveu::loveu:

WRACAJ!!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu:tak tak DOMINISIU...MY tu cały czas czekamy:loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
Dominika!!!!!!!!!!!!!! mam nowy avatar- specjal for you!!!
zajrzyj czasem do mnie- do Jastrzębia :evil_lol::evil_lol: i kliknij conieco :mad:

padłam :modla: patrze na avantar i prawie żałuje, że tu nie przebywam ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
normalnie mi się teskno zrobiło do tych motywów ;) Śląskich :evil_lol:
przyciąnełyscie mnie maupy myślą wpadłam tu tak o i co widze..................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kilka zdjęć żeby nie było obiecanych ;)

taka oto koszulke dostałam od słuchaczy :loveu:

a oto tak spędzamy ostatnio weekendy i tygodnie ;) szukamy....

grzybiarka

Posted

clockwork napisał(a):
DOMINIKO- czy bierzesz pod uwagę że oprócz tych którzy są fałszywi i zakłamani są TU jeszcze Ci co cię kochają i tęsknią :loveu::loveu:

WRACAJ!!!!

powaliłaś mnie jak to drzewo :cool1:

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:tak tak DOMINISIU...MY tu cały czas czekamy:loveu::loveu::loveu:

dziękujemy dziewczyny sie wzruszyłyśmy :loveu: