akard Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 To już kolejnya niunia która się przenosi jej:placz: Quote
Patka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 piekna jak zawsze ja tez rzadko bywam, ale też z innej przyczyny .... Domino jednak myślę, że juz nigdy nie będzie tak samo ... Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']Debeściaku - czy pamiętasz, że w tą sobotę jest Noc Świętojańska???? :loveu::loveu::loveu::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziemy topić dziewice i wianki;) Domi wracaj albo dawaj tu te fotaski :razz: Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 babciu.. ale ty mnie nadal tofas?? prawdaa??:placz: Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziemy topić dziewice i wianki;) Domi wracaj albo dawaj tu te fotaski :razz: będziem puszczać wianki a później puszczać się z tymi co je wyłowią :diabloti::diabloti::diabloti: TEJ NOCY WSZYSTKIE GRZECHY BęDą NAM WYBACZONE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 malawaszka napisał(a):będziem puszczać wianki a później puszczać się z tymi co je wyłowią :diabloti::diabloti::diabloti: TEJ NOCY WSZYSTKIE GRZECHY BęDą NAM WYBACZONE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuhahhahaha.... waszka zabilas mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']będziem puszczać wianki a później puszczać się z tymi co je wyłowią :diabloti::diabloti::diabloti: TEJ NOCY WSZYSTKIE GRZECHY BęDą NAM WYBACZONE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz .....o tym nie pomyślałam .....:razz: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 .................no jak znalazłam chwilke, coby wpaść.................to okazało że Cię już nie ma więc, bedzie mi brakować twoich pięknych fo trzym sie pa:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :razz:wyciągam ...co byś nie zapadła się........... Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hahaha, a ja dzisiaj "podciągam"...:lol: Pzdr. Quote
bonita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja mogę tyż pociągnąć w górę! Cześć sis :) wiem że CIę nie ma , ale i tak czesć:evil_lol: Quote
Pysia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wchodzę a tu kuna co? :mad: Noc Kupały Cię zabiła czy jak? Jak tak to chyba przyjemną śmierć miałas :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :placz::placz::placz:i gdzie te obiecane fotaski:diabloti: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dominika!!!!!!!!!!!!!! mam nowy avatar- specjal for you!!! zajrzyj czasem do mnie- do Jastrzębia :evil_lol::evil_lol: i kliknij conieco :mad: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:i gdzie te obiecane fotaski:diabloti: no Rydzewska- tera to już przegiełaś pałe... :mad: nikt nie wyciągał blogasa tyle czasu a Ty musiałaś właśnie wtedy co ja :mad::mad::mad: oddawaj mą część mózgu!!! :mad::mad: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a): no Rydzewska- tera to już przegiełaś pałe... :mad: nikt nie wyciągał blogasa tyle czasu a Ty musiałaś właśnie wtedy co ja :mad::mad::mad: oddawaj mą część mózgu!!! :mad::mad::diabloti:nie oddam .....oj nie odam Magdaleno Ż.:eviltong: ....tra la la ....:eviltong::eviltong:....to TY wlazłaś wtedy kiedy ja ...zoba ...mój wpis jest PIERWSZY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 DOMINIKO- czy bierzesz pod uwagę że oprócz tych którzy są fałszywi i zakłamani są TU jeszcze Ci co cię kochają i tęsknią :loveu::loveu: WRACAJ!!!! Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):DOMINIKO- czy bierzesz pod uwagę że oprócz tych którzy są fałszywi i zakłamani są TU jeszcze Ci co cię kochają i tęsknią :loveu::loveu: WRACAJ!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:tak tak DOMINISIU...MY tu cały czas czekamy:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):Dominika!!!!!!!!!!!!!! mam nowy avatar- specjal for you!!! zajrzyj czasem do mnie- do Jastrzębia :evil_lol::evil_lol: i kliknij conieco :mad: padłam :modla: patrze na avantar i prawie żałuje, że tu nie przebywam ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie mi się teskno zrobiło do tych motywów ;) Śląskich :evil_lol: przyciąnełyscie mnie maupy myślą wpadłam tu tak o i co widze..................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kilka zdjęć żeby nie było obiecanych ;) taka oto koszulke dostałam od słuchaczy :loveu: a oto tak spędzamy ostatnio weekendy i tygodnie ;) szukamy.... grzybiarka Quote
dbsst Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):DOMINIKO- czy bierzesz pod uwagę że oprócz tych którzy są fałszywi i zakłamani są TU jeszcze Ci co cię kochają i tęsknią :loveu::loveu: WRACAJ!!!! powaliłaś mnie jak to drzewo :cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:tak tak DOMINISIU...MY tu cały czas czekamy:loveu::loveu::loveu: dziękujemy dziewczyny sie wzruszyłyśmy :loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :oops:..bo to szczera prawda...:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts