Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst']pamiętam pamiętam :cool1: ale bedziesz musiała poczekać na nią :p [FONT=Arial]:razz:o masz .....to se jeszcze poczekam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='PIKA']Czy Ty do jutrzejszego wczesnego rana wytrzeźwiejesz? :evil_lol: no mam nadzieje :cool1: im później tym lepiej :eviltong: jesteś w domu??? jak tak dzwonie tylko podaj jeszcze raz nr :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:o masz .....to se jeszcze poczekam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] hahahhaha Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 dbsst napisał(a):czesc wnusiu z karate rodziny :evil_lol: :evil_lol: :grin::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ooo to chyba wiemy co Debestka będzie robiła u znajomych zamiast oglądać folmu - zzzaaajebiście mieć takiego kolegę :razz::razz::razz: czekam na relację - może foto??? :p Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 anetta napisał(a): Roz jest cool :cool1::lol: tjaaaa... coolewsko nietwarzowy :cool1: czesc DV7!!! ty dziolcha nie pij tyle... sie nam wykonczysz wiem wiem... mus to mus... tez to mam:diabloti: Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='evaxon']:grin::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: się ucieszyła normalnie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Witam:hand: witka :multi: [quote name='malawaszka']ooo to chyba wiemy co Debestka będzie robiła u znajomych zamiast oglądać folmu - zzzaaajebiście mieć takiego kolegę :razz::razz::razz: czekam na relację - może foto??? :p nie będzie foto moze koleg azdradzi mi jakieś sekrety :roll: no i napewno okarze zdjęcia z Meksyku bo niedawno wrócili z żoną :loveu: [quote name='*luthien*']:loveu: ello :loveu: ello ello nieświadomi sie śmieją ;) :evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć imprezowiczko :p czesc Paola :cool3: [quote name='clockwork']tjaaaa... coolewsko nietwarzowy :cool1: czesc DV7!!! ty dziolcha nie pij tyle... sie nam wykonczysz wiem wiem... mus to mus... tez to mam:diabloti: hehehehhe zato stworzona na ząb :eviltong: czesc Cloccoo łe tam się wykończe tranuje bicepsy nie pije dla przyjemności :p hehhehehhe powoli się szykuje ;) dziś sie opalałam ale sie nie opaliłam :placz: Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 dbsst napisał(a): dziś sie opalałam ale sie nie opaliłam :placz: bo pewnie w cieniu siedzialas:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst'] dziś sie opalałam ale sie nie opaliłam :placz::razz:[FONT=Arial]to czym się opalałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='evaxon']bo pewnie w cieniu siedzialas:evil_lol: wylegiwałam się jak kot na słońcu :p [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial]to czym się opalałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] słońcem się opalałam :lol: Quote
Vectra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :diabloti: :diabloti: dobry :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 czesc..... co tu tak cicho???:cool1: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial];)Debeściaczku ...uważaj na huśtawki:evil_lol:[/FONT] Quote
olekg89 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wróciłem bo tygodniowym banie :P Ale nam postów poobcinali.:/ Qrfa ciekawe ile ja mam teraz z 10 postów:D Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='olekg18']Wróciłem bo tygodniowym banie :P Ale nam postów poobcinali.:/ Qrfa ciekawe ile ja mam teraz z 10 postów:D[FONT=Arial];)ale dostałeś przymusa...ja cie pierdziu... a postów o dziwo masz sporo:crazyeye::eviltong: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Vectra']:diabloti: :diabloti: dobry :diabloti: :diabloti: berek :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc..... co tu tak cicho???:cool1: cicho bo szepczemy :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Debeściaczku ...uważaj na huśtawki:evil_lol:[/FONT] hehhe to w domu nie było bujanek były gwiazdy i ja goopia :placz: [quote name='olekg18']Wróciłem bo tygodniowym banie :P Ale nam postów poobcinali.:/ Qrfa ciekawe ile ja mam teraz z 10 postów:D eeeeeeeeeeeeeeeeeee to ty zyjesz :eviltong: :-o :lol: :lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)ale dostałeś przymusa...ja cie pierdziu...[/FONT] [FONT=Arial]a postów o dziwo masz sporo:crazyeye::eviltong:[/FONT] gaduła z niego ni etylko na offach :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Maga100']witaj droga pijaczko :loveu: witaj zawsze (zaffsze) trzezwa kolezanko :sg168: :smilecol: :laola: :Cool!: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 ide w kiszcze i rzenadzie spać :cool1: Paola qto jest mistrz :cool1: :p Quote
Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dbsst napisał(a):ide w kiszcze i rzenadzie spać :cool1: Paola qto jest mistrz :cool1: :p Dobranoc gwiazdo :p Malunia cipunia :evil_lol: Buhahahaha :roflt: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:multi:witaj o gwiazdowata siostruniu:loveu:...no pisaj co za zwiezdy były bo mnie tu skręca z ciekawości...:razz:[/FONT] Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dobry sister :) Przyszłąm Cię odwiedzić z ranka Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 mam goscia specjalnego jest u mnie..................... podpowiem : jest żółty, ma fafle, jest scenorem i wszyscy go znamy :cool1: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']mam goscia specjalnego jest u mnie..................... podpowiem : jest żółty, ma fafle, jest scenorem i wszyscy go znamy :cool1:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:Hipcio .....dawa Hipcia ,focij Hipcia:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i Szpilatronka tysz:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts