Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
a tej sie nudzi na tej tubie...

gdzie na grila w taka ulewe?? gupias??

ej ty!!! olewajaca lazienke... KUKU!

jade do Wiązownej to pod wawa na grilowanie dziś jest tam mega impra :multi:
coroczny zlot rehabilitantów u kolegi w chacie :multi:

jak bedzie padać to my przedmuchamy hmury hahahhahahahhahaha

leje na cały kibell hahahhaha

ciekawe jak mój TZ się bedzie czuł chyba tak jak w zeszłym roku ni ew temacie bidul ;)

i będzie ognicho :multi: :multi: :multi:

a teraz ide wybiegac psa :loveu:

paula_z napisał(a):
Haha :grin: dobre :cool2:
Pan Kleks :razz:

eee eee nie Pan kleks :cool3:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

cześć Domi :razz:

zdjecia bowskie (standard już u Ciebie)...

przestało mi sie chyba DG podobać i myslę ze trzeba by sie chyba jednak stad wynieść bo nie ścierpię cenzury i kaczogrodu :angryy:
widzę ze i Ciebie zdeczko owa sytuacja z równowagi wyprowadziła ;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: rany - faktycznie jest EDIT... ciekawe na jak długo :mad::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']spadłam i sie podniosłam czyli kuchnia lśni pokoje lśnią jescze łazienka ale to dzis juz oleje[FONT=Arial]...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam upadłą sister:razz:
[/FONT]
MOGE JECHAC NA GRILLA :evil_lol: :evil_lol:

Weszka właśnie próbowałam znaleźC coć co by Cie powaliła ale chyba mi sie nie uda.....................:shake:[FONT=Arial]:razz:dlaczego chcesz powali Weszkę ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']dmuchaj te chmury w kierunku rosji..

no... rehabilituj sie... skutecznie;)[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe nie ma takich płuc ....o masz nie moge sie przyzwyczaić do tych łysych literek:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe nie ma takich płuc ....o masz nie moge sie przyzwyczaić do tych łysych literek:razz:[/FONT]

ja tez.. czuje sie nie swojo... moje ja zostalo w polsce

Posted

[quote name='clockwork']ja tez.. czuje sie nie swojo... moje ja zostalo w polsce[FONT=Arial]:razz:to wracaj ..porzuć te obczyzne...jak nawet farbków nie mają:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to wracaj ..porzuć te obczyzne...jak nawet farbków nie mają:diabloti:[/FONT]

wracam za 9 dni,nie wiem czy sie cieszyc czy plakac

[quote name='paula_z']Debe spadła z huśtawki i ma czkawkę :evil_lol:
buuuhahahaah, dobrze ze grupa rehabilitantow namiejscu... tylko czy saw staniejej pomoc??:roll:

Posted

[quote name='clockwork']wracam za 9 dni,nie wiem czy sie cieszyc czy plakac[FONT=Arial]...no i dużo to i malo .......cieszkaj się ...wracaj...do Klocka;)[/FONT]

buuuhahahaah, dobrze ze grupa rehabilitantow namiejscu... tylko czy saw staniejej pomoc??:roll:[FONT=Arial];)...palcyma:eviltong:[/FONT]

Posted

heloł było zajebiście.......................
piłam mało ale za to CO......... MIODÓWKE robiona przez kolege (taki talent sie ukrywał w pracy ;)) :sabber:

na imprezie było tłoczno byli reh i pacjentki :cool3: i słuchaczki :cool3:
także trzeba się była pilnować :evil_lol:

miałam czkawke :mad: :cool1:
były nietoperze :razz: :cool1:
spadłam z huśtawki w pezenośni czyli panowie ja podnieśli do góry ze mna i dwoma innymi paniami :p :eviltong: miedzy tymi turami był mój miś :loveu: :loveu:

wydało się ze Tinky Wink jest w środ nas i JA na to wpadłam............kolega ubrany na niebiesko miał czerwona torebke swojej lubej bez :roll: w sumie nie wiem czy to Was rozśmieszy hahahhahahaha

a dzis na "Papierowe Małżeństwo" do znajomych :multi: juz się nie mogę doczekac mąż jest fotografikiem zrobił zdjęcia do atlasu o afryce naprzykład :multi:

Posted

[quote name='*luthien*']istnieje juz edit kobito:eviltong:

widze :multi:

[quote name='Gosiek']cześć Domi :razz:

zdjecia bowskie (standard już u Ciebie)...

przestało mi sie chyba DG podobać i myslę ze trzeba by sie chyba jednak stad wynieść bo nie ścierpię cenzury i kaczogrodu :angryy:
widzę ze i Ciebie zdeczko owa sytuacja z równowagi wyprowadziła ;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: rany - faktycznie jest EDIT... ciekawe na jak długo :mad::diabloti:

heheh dziękuje ale wiesz, że ja znajduje w nich mankamenty i to jeszcze nie te zdjęcia życia :cool1:

było mineło ja już chyba mam swoje tajne plany ;)

ehhehe ciekawe na jak długo :evil_lol:

strasznie się ciesze, że Cię widze :multi: :multi:

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poslałam ci ostatnio poprawnego Teletubisia na mailika;)
czerwone torebki są na topie...kupię TZtowi:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poslałam ci ostatnio poprawnego Teletubisia na mailika;)[/FONT]
[FONT=Arial]czerwone torebki są na topie...kupię TZtowi:eviltong:[/FONT]

hehehhe widziałam ze listonosz z listami od Was czeka ale jakoś ni emoge mu otworzyć dzwi hahahahhaha

[quote name='anetta']Debe, swietne foty Ozzulca :loveu:

Jak milo jest dostac takie podziekowanie :)
Roz jest cool :cool1::lol:

dziekować
płyneły z serca więc szczere jak szczere to w tym przypadku miłe ;) wiesz dziewczyny sa debest więc :loveu:

hłe hłe podkreśla kolor mojego dwocipu :evil_lol:

wczoraj szef pierwszy raz zobaczył mnie w rózu i powiedział piękny metalowy uśmiech zabarwiony różem to znaczy, że mu sie chyba tyż podobuje hahahahahhahahahahahhahahahhahahahah

Posted

[quote name='dbsst']hehehhe widziałam ze listonosz z listami od Was czeka ale jakoś ni emoge mu otworzyć dzwi hahahahhaha

dziekować
płyneły z serca więc szczere jak szczere to w tym przypadku miłe ;) wiesz dziewczyny sa debest więc :loveu:

hłe hłe podkreśla kolor mojego dwocipu :evil_lol:

wczoraj szef pierwszy raz zobaczył mnie w rózu i powiedział piękny metalowy uśmiech zabarwiony różem to znaczy, że mu sie chyba tyż podobuje hahahahahhahahahahahhahahahhahahahah[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:błyskotliwy szef:razz:
Sistersko ...pamiętasz o płytce;)ja dziś zaczynam zrzucanko z Twojej :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']tosz to Franek Kimono:diabloti: (piotr fronczewski)
jak bylam mlodsza to moj brat włanczal ta piosenke i robil dziwne ruchy w moja strone:roll: nazywajac je karate :grin:

zapomniałam odpisać :oops:

wnusiu wygrałaś uścisk zabarwiony czosnkowym aromatem :loveu: :lol:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahahah i i moja wyobraźnia doprowadziły do zmiany pozycji z siedzacej przed monitorem do leżącej w swoich nogach hahahahhahahahaa

Posted

dbsst napisał(a):

a dzis na "Papierowe Małżeństwo" do znajomych :multi: juz się nie mogę doczekac mąż jest fotografikiem zrobił zdjęcia do atlasu o afryce naprzykład :multi:

:crazyeye: naprawde??:multi: :evil_lol:

czesc babuszko pijaczuszko:diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):

a dzis na "Papierowe Małżeństwo" do znajomych :multi:

Czy Ty do jutrzejszego wczesnego rana wytrzeźwiejesz? :evil_lol: