dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 clockwork napisał(a):a tej sie nudzi na tej tubie... gdzie na grila w taka ulewe?? gupias?? ej ty!!! olewajaca lazienke... KUKU! jade do Wiązownej to pod wawa na grilowanie dziś jest tam mega impra :multi: coroczny zlot rehabilitantów u kolegi w chacie :multi: jak bedzie padać to my przedmuchamy hmury hahahhahahahhahaha leje na cały kibell hahahhaha ciekawe jak mój TZ się bedzie czuł chyba tak jak w zeszłym roku ni ew temacie bidul ;) i będzie ognicho :multi: :multi: :multi: a teraz ide wybiegac psa :loveu: paula_z napisał(a):Haha :grin: dobre :cool2: Pan Kleks :razz: eee eee nie Pan kleks :cool3: Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst'] dla wszystkich lubiących PRAWDZIWE KLIMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qto śpiewa??????? :cool3: pacjenci do tego ćwicza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tosz to Franek Kimono:diabloti: (piotr fronczewski) jak bylam mlodsza to moj brat włanczal ta piosenke i robil dziwne ruchy w moja strone:roll: nazywajac je karate :grin: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst']*chmury się pisze hioihihihihihihihihi istnieje juz edit kobito:eviltong: Quote
Gosiek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 cześć Domi :razz: zdjecia bowskie (standard już u Ciebie)... przestało mi sie chyba DG podobać i myslę ze trzeba by sie chyba jednak stad wynieść bo nie ścierpię cenzury i kaczogrodu :angryy: widzę ze i Ciebie zdeczko owa sytuacja z równowagi wyprowadziła ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: rany - faktycznie jest EDIT... ciekawe na jak długo :mad::diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst']spadłam i sie podniosłam czyli kuchnia lśni pokoje lśnią jescze łazienka ale to dzis juz oleje[FONT=Arial]...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam upadłą sister:razz: [/FONT] MOGE JECHAC NA GRILLA :evil_lol: :evil_lol: Weszka właśnie próbowałam znaleźC coć co by Cie powaliła ale chyba mi sie nie uda.....................:shake:[FONT=Arial]:razz:dlaczego chcesz powali Weszkę ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dmuchaj te chmury w kierunku rosji.. no... rehabilituj sie... skutecznie;) Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']dmuchaj te chmury w kierunku rosji.. no... rehabilituj sie... skutecznie;)[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe nie ma takich płuc ....o masz nie moge sie przyzwyczaić do tych łysych literek:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe nie ma takich płuc ....o masz nie moge sie przyzwyczaić do tych łysych literek:razz:[/FONT] ja tez.. czuje sie nie swojo... moje ja zostalo w polsce Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']ja tez.. czuje sie nie swojo... moje ja zostalo w polsce[FONT=Arial]:razz:to wracaj ..porzuć te obczyzne...jak nawet farbków nie mają:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='paula_z']Debe spadła z huśtawki i ma czkawkę :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:wow biedna ma sis ....własciwie poopalon...;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to wracaj ..porzuć te obczyzne...jak nawet farbków nie mają:diabloti:[/FONT] wracam za 9 dni,nie wiem czy sie cieszyc czy plakac [quote name='paula_z']Debe spadła z huśtawki i ma czkawkę :evil_lol: buuuhahahaah, dobrze ze grupa rehabilitantow namiejscu... tylko czy saw staniejej pomoc??:roll: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']wracam za 9 dni,nie wiem czy sie cieszyc czy plakac[FONT=Arial]...no i dużo to i malo .......cieszkaj się ...wracaj...do Klocka;)[/FONT] buuuhahahaah, dobrze ze grupa rehabilitantow namiejscu... tylko czy saw staniejej pomoc??:roll:[FONT=Arial];)...palcyma:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 heloł było zajebiście....................... piłam mało ale za to CO......... MIODÓWKE robiona przez kolege (taki talent sie ukrywał w pracy ;)) :sabber: na imprezie było tłoczno byli reh i pacjentki :cool3: i słuchaczki :cool3: także trzeba się była pilnować :evil_lol: miałam czkawke :mad: :cool1: były nietoperze :razz: :cool1: spadłam z huśtawki w pezenośni czyli panowie ja podnieśli do góry ze mna i dwoma innymi paniami :p :eviltong: miedzy tymi turami był mój miś :loveu: :loveu: wydało się ze Tinky Wink jest w środ nas i JA na to wpadłam............kolega ubrany na niebiesko miał czerwona torebke swojej lubej bez :roll: w sumie nie wiem czy to Was rozśmieszy hahahhahahaha a dzis na "Papierowe Małżeństwo" do znajomych :multi: juz się nie mogę doczekac mąż jest fotografikiem zrobił zdjęcia do atlasu o afryce naprzykład :multi: Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']istnieje juz edit kobito:eviltong: widze :multi: [quote name='Gosiek']cześć Domi :razz: zdjecia bowskie (standard już u Ciebie)... przestało mi sie chyba DG podobać i myslę ze trzeba by sie chyba jednak stad wynieść bo nie ścierpię cenzury i kaczogrodu :angryy: widzę ze i Ciebie zdeczko owa sytuacja z równowagi wyprowadziła ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: rany - faktycznie jest EDIT... ciekawe na jak długo :mad::diabloti: heheh dziękuje ale wiesz, że ja znajduje w nich mankamenty i to jeszcze nie te zdjęcia życia :cool1: było mineło ja już chyba mam swoje tajne plany ;) ehhehe ciekawe na jak długo :evil_lol: strasznie się ciesze, że Cię widze :multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poslałam ci ostatnio poprawnego Teletubisia na mailika;) czerwone torebki są na topie...kupię TZtowi:eviltong: [/FONT] Quote
anetta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Debe, swietne foty Ozzulca :loveu: Jak milo jest dostac takie podziekowanie :) Roz jest cool :cool1::lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poslałam ci ostatnio poprawnego Teletubisia na mailika;)[/FONT] [FONT=Arial]czerwone torebki są na topie...kupię TZtowi:eviltong:[/FONT] hehehhe widziałam ze listonosz z listami od Was czeka ale jakoś ni emoge mu otworzyć dzwi hahahahhaha [quote name='anetta']Debe, swietne foty Ozzulca :loveu: Jak milo jest dostac takie podziekowanie :) Roz jest cool :cool1::lol: dziekować płyneły z serca więc szczere jak szczere to w tym przypadku miłe ;) wiesz dziewczyny sa debest więc :loveu: hłe hłe podkreśla kolor mojego dwocipu :evil_lol: wczoraj szef pierwszy raz zobaczył mnie w rózu i powiedział piękny metalowy uśmiech zabarwiony różem to znaczy, że mu sie chyba tyż podobuje hahahahahhahahahahahhahahahhahahahah Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst']hehehhe widziałam ze listonosz z listami od Was czeka ale jakoś ni emoge mu otworzyć dzwi hahahahhaha dziekować płyneły z serca więc szczere jak szczere to w tym przypadku miłe ;) wiesz dziewczyny sa debest więc :loveu: hłe hłe podkreśla kolor mojego dwocipu :evil_lol: wczoraj szef pierwszy raz zobaczył mnie w rózu i powiedział piękny metalowy uśmiech zabarwiony różem to znaczy, że mu sie chyba tyż podobuje hahahahahhahahahahahhahahahhahahahah[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:błyskotliwy szef:razz: Sistersko ...pamiętasz o płytce;)ja dziś zaczynam zrzucanko z Twojej :multi: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 pamiętam pamiętam :cool1: ale bedziesz musiała poczekać na nią :p Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='evaxon']tosz to Franek Kimono:diabloti: (piotr fronczewski) jak bylam mlodsza to moj brat włanczal ta piosenke i robil dziwne ruchy w moja strone:roll: nazywajac je karate :grin: zapomniałam odpisać :oops: wnusiu wygrałaś uścisk zabarwiony czosnkowym aromatem :loveu: :lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahahah i i moja wyobraźnia doprowadziły do zmiany pozycji z siedzacej przed monitorem do leżącej w swoich nogach hahahahhahahahaa Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 dbsst napisał(a): a dzis na "Papierowe Małżeństwo" do znajomych :multi: juz się nie mogę doczekac mąż jest fotografikiem zrobił zdjęcia do atlasu o afryce naprzykład :multi: :crazyeye: naprawde??:multi: :evil_lol: czesc babuszko pijaczuszko:diabloti: Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 czesc wnusiu z karate rodziny :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 dbsst napisał(a): a dzis na "Papierowe Małżeństwo" do znajomych :multi: Czy Ty do jutrzejszego wczesnego rana wytrzeźwiejesz? :evil_lol: Quote
Recommended Posts