Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Z tego co wiem to dogowisko jest w Morsku a to ode mnie pół godziny drogi :grins:

Hmmm, ja powinnam tam pojechać, bo bym miała bliżej po te Zmory :lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

jo-jo napisał(a):
Hmmm, ja powinnam tam pojechać, bo bym miała bliżej po te Zmory :lol:

Ja Ci je nawet wyczesze i wykape aby były pachnące :diabloti: Bierz je choćby dzisiaj :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja Ci je nawet wyczesze i wykape aby były pachnące :diabloti: Bierz je choćby dzisiaj :cool3:

Rozumiem że gdybym dotarła do morska, to już byś mi je przywiozła tam :evil_lol:
Tylko jak ja bym wróciła z Dogiem i dwoma Niufami? :hmmmm:

Posted

jo-jo napisał(a):
Rozumiem że gdybym dotarła do morska, to już byś mi je przywiozła tam :evil_lol:
Tylko jak ja bym wróciła z Dogiem i dwoma Niufami? :hmmmm:

Dobra:cool1: To na razie przywiozę Ci tylko jedną ;) Którą chcesz? Albo nie :shake: Sama wybiore ....Dam Ci Szelme bo właśnie na ONYCH szczeka ....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:a o gołąbkach ani słówka:mad::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]i o kursie rządowa bryka też nie wspomniały... ale jechać to i owszem :diabloti:[/FONT]

[quote name='dbsst']Agga to, że Ala jest bowską gospodynią to już internetowo gadulcowo wiedziałam mnie zaskoczyła Klockowa :cool1:
[FONT=Arial]buhahhaha... no tak... te godziny spędzone na obieraniu 3 ton ziemniaków na frytki, do tego smażenie serów, produkcja kiełbasek... prażenie chipsów i pieczenie makowca.. alem sie urobiła :mdleje: tak na prawde... nie ugościłam was jak trzeba- brakło mi czasu- nie każdy siedział już tydzień wcześniej w domciu i se gotował, szykował, sprzątał... ale ja umyłam żyrandol :diabloti:[/FONT]

[quote name='Gosiek']

:ylsuper::ylsuper: słów mi brak - przewspaniała fota :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]mój ci ON!!!! :loveu::loveu::loveu:

Dominiczko nasza ty ... nie cytuję twoich pościków do nas, bo duuużo tego. Ja także TU chciałam ci podziękować za odwiedzinki i wyrozumiałość ... mój stan zdrowia w sobotę lekko uległ popsuciu, qrwa.. popsuciu... totalny zgon... ledwo przywrócono mnie do życia.:roll:.. i tak was nieco zaniedbałam..:oops:. ale tak to jest jak raz na 3 miesiące napije sie człowiek ZIMNEGO piwa i potem grypsko, gorączka, ... nooo.. zaniemogłam :roll::roll::roll:

Pawcio wciąż wspomina twój niedowład żuchwy i inne takie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mam nadzieję że zajrzysz na ten ślunsk jeszcze nie raz... :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i o kursie rządowa bryka też nie wspomniały... ale jechać to i owszem :diabloti:
:pto ja pochwalę ...bom powinna to zrobić wcześniej:oops:otóż w piątek jechałyśmy Rządową i zostały powłaczane wsie cuda techniki;)ja bo obeznana :eviltong:i jechałam już gablota ale dziewczyny były w 7niebie:diabloti:....szyberek -daszek, machanie rączkę :evil_lol:i takie tam...
[/FONT]

[FONT=Arial]buhahhaha... no tak... te godziny spędzone na obieraniu 3 ton ziemniaków na frytki, do tego smażenie serów, produkcja kiełbasek... prażenie chipsów i pieczenie makowca.. alem sie urobiła :mdleje: tak na prawde... nie ugościłam was jak trzeba- brakło mi czasu- nie każdy siedział już tydzień wcześniej w domciu i se gotował, szykował, sprzątał... ale ja umyłam żyrandol :diabloti:
:diabloti:miałam L4 i leżałam w łóżeczku:evil_lol::evil_lol:
no tak ...wiedziałam że mi to wypomnisz:placz:umyje , na Twoj przyjazd:p
[/FONT]

[FONT=Arial]mój ci ON!!!! :loveu::loveu:

Dominiczko nasza ty ... nie cytuję twoich pościków do nas, bo duuużo tego. Ja także TU chciałam ci podziękować za odwiedzinki i wyrozumiałość ... mój stan zdrowia w sobotę lekko uległ popsuciu, qrwa.. popsuciu... totalny zgon... ledwo przywrócono mnie do życia.:roll:.. i tak was nieco zaniedbałam..:oops:. ale tak to jest jak raz na 3 miesiące napije sie człowiek ZIMNEGO piwa i potem grypsko, gorączka, ... nooo.. zaniemogłam :roll::roll::roll:

Pawcio wciąż wspomina twój niedowład żuchwy i inne takie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mam nadzieję że zajrzysz na ten ślunsk jeszcze nie raz... :loveu::loveu::loveu:

[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:i palec na 12:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:i palec na 12:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]nie myj żyrandola- ja mam tylko 160 cm :evil_lol::evil_lol: nie bede widziała ;)

palec na 12ta i zaginaj zaginaj :grin::grin::grin::siara:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie myj żyrandola- ja mam tylko 160 cm :evil_lol::evil_lol: nie bede widziała ;)

palec na 12ta i zaginaj zaginaj :grin::grin::grin::siara:
[/FONT][FONT=Arial]:razz:a bo ja wiem na jakiej wysokości zwisa ten zwis sufitowy ...już mi C. powiedział jak mogłam popełnić takie ''fo pa'' i nie umyć badziewia .......ty dałas rade wyskikac tak wysoko:evil_lol:...zrobie to by ci zrobić przyjemność
....ha ha zaginaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Debe... czemu dawałyście mojemy psu do wylizania kozy.... z nocha :cool3::mad:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...no toś ty do jednak dojrzała:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bowsko:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Orange na dobranoc debeściarski .....doczekał sie chłoptaś sesji foto[/FONT]
[FONT=Arial]Witaj mła sis z lateksową Szpileczką[/FONT]

jestem oglądam Szymona M :cool1:

[quote name='evaxon']Piknie piknie jak tu piknie

no tak bo ja tu jestem to jest piknie normalne :p

[quote name='dealer']proba nalotu

udany

no nie nalotomiarka :lol: witaj ;)

[quote name='anetta']Achhhh, cudownie sie to czyta i oglada!!!

mmmmmmmmmmmm Anetta tydzień miłości dla dzieci masz czy cio :eviltong: :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i o kursie rządowa bryka też nie wspomniały... ale jechać to i owszem [/FONT]

[FONT=Arial]buhahhaha... no tak... te godziny spędzone na obieraniu 3 ton ziemniaków na frytki, do tego smażenie serów, produkcja kiełbasek... prażenie chipsów i pieczenie makowca.. alem sie urobiła tak na prawde... nie ugościłam was jak trzeba- brakło mi czasu- nie każdy siedział już tydzień wcześniej w domciu i se gotował, szykował, sprzątał... ale ja umyłam żyrandol [/FONT]

[FONT=Arial]mój ci ON!!!! [/FONT]

[FONT=Arial]Dominiczko nasza ty ... nie cytuję twoich pościków do nas, bo duuużo tego. Ja także TU chciałam ci podziękować za odwiedzinki i wyrozumiałość ... mój stan zdrowia w sobotę lekko uległ popsuciu, qrwa.. popsuciu... totalny zgon... ledwo przywrócono mnie do życia.. i tak was nieco zaniedbałam... ale tak to jest jak raz na 3 miesiące napije sie człowiek ZIMNEGO piwa i potem grypsko, gorączka, ... nooo.. zaniemogłam [/FONT]

[FONT=Arial]Pawcio wciąż wspomina twój niedowład żuchwy i inne takie [/FONT]
[FONT=Arial]mam nadzieję że zajrzysz na ten ślunsk jeszcze nie raz... [/FONT]

tak to prawda JECHAŁAM RZĄDÓWKĄ JEST W NIEJ JAK W PIACZARZE ZŁA JA JĄ KCE:loveu:

kolejna co coś odemnie kce to kiedy podrzucisz mi Clocka??

[quote name='malawaszka']jejcia nosz normalnie siem wzruszam jak czytam i czytam te podziękowania

o dzi jakaś Ty wzruszalska :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] palec na 12[/FONT]

czy to szyfr :cool1: :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie myj żyrandola- ja mam tylko 160 cm nie bede widziała [/FONT]

[FONT=Arial]palec na 12ta i zaginaj zaginaj [/FONT]

tak kolejna prawdziwa prawda KLOCKOWA MA NAJCZYSCIEJSZE ŻYRANDOLE NA ŚLUNSKU :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a bo ja wiem na jakiej wysokości zwisa ten zwis sufitowy ...już mi C. powiedział jak mogłam popełnić takie ''fo pa'' i nie umyć badziewia .......ty dałas rade wyskikac tak wysoko..zrobie to by ci zrobić przyjemność[/FONT]
[FONT=Arial]....ha ha zaginaj[/FONT]

Ala się w tym temacie nie wykazała wcale hahahhahaha

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Debe... czemu dawałyście mojemy psu do wylizania kozy.... z nocha [/FONT]

bo kozy z wawy dla zdrowotności :cool3:
:p

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no toś ty do jednak dojrzała[/FONT]
[FONT=Arial]bowsko[/FONT]

ide pić rum :lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a tej to wogóle tu nie było... qrde...pomarłyście?? [/FONT]

a ty zasnełaś w pracy :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

soadam bende po szymonie i rumie :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe zabiłam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak mi napisałas ze idziesz na szymona to pomyślałam ze zapylasz na imieniny gdzieś....to teraz sie dopiero kapnęłam ze oglądamy ten sam program:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaja jak berety........:oops:
Tak to szyfr ;)palec na 12
[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']Buhahaha :roflt: Zaplułam monitor lodami przez Was :roll: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:wow masz loda .....liżesz , czy machasz łyżeczką :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wow masz loda .....liżesz , czy machasz łyżeczką :eviltong:[/FONT]
Macham ... żuchwą :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo lodziki :cool3: :cool3: [/FONT][FONT=Arial]:eviltong:lizane...[/FONT]

[quote name='paula_z']Macham ... żuchwą :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...mogę wiecej nic juz nie napisać:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe zabiłam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak mi napisałas ze idziesz na szymona to pomyślałam ze zapylasz na imieniny gdzieś....to teraz sie dopiero kapnęłam ze oglądamy ten sam program:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaja jak berety........:oops:[/FONT]
[FONT=Arial]Tak to szyfr ;)palec na 12[/FONT]

hahhaah goopia :eviltong:

[quote name='paula_z']Buhahaha :roflt: Zaplułam monitor lodami przez Was :roll: :evil_lol:

mmmmmmm a taka spokojna miała być :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wow masz loda .....liżesz , czy machasz łyżeczką :eviltong:[/FONT]

co by nie robiła nie robiła tego jak z nia spałam :roll: :mad: :diabloti: :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo lodziki :cool3: :cool3: [/FONT]

kolejna lodziara :diabloti: :evil_lol: