dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Agga'] dbsst jak byłam u ALicji po powrocie pisałam to samo. Baby sie bawiły bez Agusi? :diabloti: :mad: Agga to, że Ala jest bowską gospodynią to już internetowo gadulcowo wiedziałam mnie zaskoczyła Klockowa :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']i seria śpioch sliczny ten szybki spioch....:diabloti: [quote name='Pysia']Szpilko coś szybsza od piłki - sto lat !!!!!!!! ja tez sie dołaczam z zyczeniami STO LAT..... [quote name='dbsst']Agga to, że Ala jest bowską gospodynią to już internetowo gadulcowo wiedziałam mnie zaskoczyła Klockowa :cool1: przeczytałam zwierzenia z podrózy i jestem w szoku...jak Ty duzo mowisz.....o rany......:crazyeye: :crazyeye: ale musiało byc gitesowo skoro tak cudnie napisalas i sie mocno usmialam z tekstow.....tych co rozumiałam...tych co nie zrozumialam - trudno moja strata....:lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 moja ekstaza mineła 1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów ***** 2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego dołek na maxa nienawidze tego :angryy: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 dbsst napisał(a):moja ekstaza mineła 1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów ***** 2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego dołek na maxa nienawidze tego :angryy: pierwsze gwiazdki koorwa drugie i trzecie tez koorwa nie po to przeklinam zeby mi gwiazdkowac koorwa Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']Agga to, że Ala jest bowską gospodynią to już internetowo gadulcowo wiedziałam mnie zaskoczyła Klockowa :cool1: Że Klockowa ma fantazje i dusze artysty to nikt mi mówić nie musiał ale żeby z tego dospodyni wyszła :crazyeye: Padam .... [quote name='dbsst']moja ekstaza mineła 1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów ***** 2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego dołek na maxa nienawidze tego :angryy: Spokojnie kobieto bo na tym świecie są ludzie i parapety i nic to nie zmieni:shake: Szkoda nerwów i pyskówek ;) Weź uśmiech na twarz i olej dziada bo on ma tą satysfakcje że Ci zepsuł reszte dnia...Nie daj się :cool3: Głowa do góry ;) Quote
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dbsst napisał(a):moja ekstaza mineła 1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów ***** 2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego dołek na maxa nienawidze tego :angryy: a nie możesz zgłosić tego palanta na policje ? :razz: foty Ozzulcowe rewela :loveu: Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='DeBe'] Cudne :loveu: :loveu: DeBe poproszę jeszcze fotek, stęskniłam się za fotkami Twego autorstwa :diabloti: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dominisiu - miałaś extra wyjazd :razz: super sie czyta :evil_lol: :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: słów mi brak - przewspaniała fota :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 PtYSIU tylko mnie wnerwia ze ja grzecznie do pana czy może nie puszczac psa a on puszcza i mowi ze sie POLUBIĄ jak juz dwa razy miały starcie i Szpila jako ta starsza odwoływalna dostała podwójny wpieprz. Co wiecej on ma znacznie większą suke i się boje o Szpile i tyle omijam kolesia nie chodze do parku do innych psów znalazłam sobie towarzystwo banitów megowych a do niego nie dociara bo on ma 70 lat a co mnie to obchodzi teraz mówie serio kto ma wiatrówkę co gorsza suka warczy i szczerzy kły na mniepo tym jak dostała mało dogoprzyjacielski wpirdool odemnie więc boję się tez ze mnie ugryzie a wtedy moj goopol pójdzie jak zły i nie dlatego ze jest odwazna jest psem obronnym i jest dokonała tylko dlatego ze nie boji sie megi i ma z nia do załatwienia :angryy: Quote
Paula Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']no i muskulatura powiem tak ja i Szpilka nabawiłyśmy się kompleksów Ozzy ma przepiękną budowe Mnie też zachwicia budowa Ozzulca, fotki tego nie oddają :loveu: Ach, ten języczek :loveu: :evil_lol: Debe, wdech wydech :glaszcze: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']moja ekstaza mineła 1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów ***** 2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego dołek na maxa nienawidze tego :angryy:[FONT=Arial]:shake:o masz ....tak zaraz na powitanie ....qrwa......też se zaklnę szpetnie ...ale po polskiemu:diabloti:[/FONT] [quote name='Pysia']Że Klockowa ma fantazje i dusze artysty to nikt mi mówić nie musiał ale żeby z tego dospodyni wyszła :crazyeye: Padam .... Spokojnie kobieto bo na tym świecie są ludzie i parapety i nic to nie zmieni:shake: Szkoda nerwów i pyskówek ;) Weź uśmiech na twarz i olej dziada bo on ma tą satysfakcje że Ci zepsuł reszte dnia...Nie daj się :cool3: Głowa do góry ;)[FONT=Arial]:pmówiłam Ci Pysiaczku ,że Magdę trzeba poznać ...kto nie poznał Jego strata:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Dominisiu.......twój RR Ozzy tęskni...... Foty są najcudowniejsze :loveu::loveu::loveu:na świecie ...a Orange wyszedł zaje2biście:loveu: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Vectra']a nie możesz zgłosić tego palanta na policje ? foty Ozzulcowe rewela no chyba nie mam wyjścia i musze to zrobić bo z facetem nie idzie się dogadać........... bo model rewela :loveu: [quote name='jo-jo']Cudne DeBe poproszę jeszcze fotek, stęskniłam się za fotkami Twego autorstwa hehehhe zwariowała Jojkowa zwariowała ;) [quote name='Gosiek']Dominisiu - miałaś extra wyjazd super sie czyta słów mi brak - przewspaniała fota :loveu: wyjazd pierwsza klasa ;) a to drugi model jak malina tylko strasznie szybki :roll: :diabloti: [quote name='paula_z']Mnie też zachwicia budowa Ozzulca, fotki tego nie oddają :loveu: Ach, ten języczek :loveu: :evil_lol: Debe, wdech wydech :glaszcze: o Paula widziała suke i jak sie zachowuje na nasz widok więc wie czemu to budzi mój gniew :mad: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:o masz ....tak zaraz na powitanie ....qrwa......też se zaklnę szpetnie ...ale po polskiemu:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:pmówiłam Ci Pysiaczku ,że Magdę trzeba poznać ...kto nie poznał Jego strata:eviltong:[/FONT] dzięki za wspólne przeklnięcie ;) Ozzul będzie ale później ;) a to dla Ali ;) tipsy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']hehehhe zwariowała Jojkowa zwariowała ;) Spokojnie, jeszcze nie :lol: Myśle że wkońcu trzeba się umówić na ten od dawien odkłądany spacer :razz: [quote name='dbsst'] TO coś dla nas :lol: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']PtYSIU tylko mnie wnerwia ze ja grzecznie do pana czy może nie puszczac psa a on puszcza i mowi ze sie POLUBIĄ jak juz dwa razy miały starcie i Szpila jako ta starsza odwoływalna dostała podwójny wpieprz. Co wiecej on ma znacznie większą suke i się boje o Szpile i tyle omijam kolesia nie chodze do parku do innych psów znalazłam sobie towarzystwo banitów megowych a do niego nie dociara bo on ma 70 lat a co mnie to obchodzi teraz mówie serio kto ma wiatrówkę co gorsza suka warczy i szczerzy kły na mniepo tym jak dostała mało dogoprzyjacielski wpirdool odemnie więc boję się tez ze mnie ugryzie a wtedy moj goopol pójdzie jak zły i nie dlatego ze jest odwazna jest psem obronnym i jest dokonała tylko dlatego ze nie boji sie megi i ma z nia do załatwienia :angryy: Był sobie taki pan na osiedlu z dwoma ASTami ....Suką i jej synem....Chodził z nimi wieczorami bez smyczy a one rzucały się na wsio...Na ludzi też warczały. Niby je potrafił odwołać ale bawiło go jak ludzie się bali i odwoływał jak już były tuż tuz...Ciągle umierałam o Zmoreczke....Aż pewnego dnia wyszłam z Szelmą i Zmorką ;) I krzyknęłam do pana ze ta druga jest agresywna i za cholery jej nie utrzymam :diabloti: A kto widział Szelme ten wie że jej wielkość i wygląd jest...hmmmmmm ;) Że pan jak większość ludzi nie potrafił odróżnić Szelmy od Zmorki jak były osobno to od tamtej pory łapach pieski na smycze i ...omijał nas z daleka :diabloti: Może pozycz jakiegoś większego boksia ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:o masz ....tak zaraz na powitanie ....qrwa......też se zaklnę szpetnie ...ale po polskiemu:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:pmówiłam Ci Pysiaczku ,że Magdę trzeba poznać ...kto nie poznał Jego strata:eviltong:[/FONT] Mówiłaś.... Aż mi wstyd bo ze mnie gospodyni okropaśnie marna ;) Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Pysia'] Mówiłaś.... Aż mi wstyd bo ze mnie gospodyni okropaśnie marna ;)[FONT=Arial]:mad:a w doopalona Pysiulko chcesz:diabloti: :loveu::loveu::loveu:ooo moje yorczkowe tipsiki....mniodzio:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Dominisiu.......twój RR Ozzy tęskni......[/FONT] [FONT=Arial]Foty są najcudowniejsze :loveu::loveu::loveu:na świecie ...a Orange wyszedł zaje2biście:loveu:[/FONT] nastepnym razem zadekuje na kempingu i wezme Szpile bo dziwnie się czuje w domu :p czegos mi braknie :-( [quote name='jo-jo']Spokojnie, jeszcze nie :lol: Myśle że wkońcu trzeba się umówić na ten od dawien odkłądany spacer :razz: TO coś dla nas :lol: 1 tak teraz pokonałam droge do Rybnika JA leniwa czyli przez kolejne dwa lata mnie nei ma ;) a tak serio to niech mi się ciutke przeluźni bo chciałam wpaśc z Pika na dogowisko ale to dopiero w lipcu :cool1: najwczesniej tipsy jak najbardziej z Orangowej skórki ;) [quote name='Pysia']Był sobie taki pan na osiedlu z dwoma ASTami ....Suką i jej synem....Chodził z nimi wieczorami bez smyczy a one rzucały się na wsio...Na ludzi też warczały. Niby je potrafił odwołać ale bawiło go jak ludzie się bali i odwoływał jak już były tuż tuz...Ciągle umierałam o Zmoreczke....Aż pewnego dnia wyszłam z Szelmą i Zmorką ;) I krzyknęłam do pana ze ta druga jest agresywna i za cholery jej nie utrzymam :diabloti: A kto widział Szelme ten wie że jej wielkość i wygląd jest...hmmmmmm ;) Że pan jak większość ludzi nie potrafił odróżnić Szelmy od Zmorki jak były osobno to od tamtej pory łapach pieski na smycze i ...omijał nas z daleka :diabloti: Może pozycz jakiegoś większego boksia ;) Mówiłaś.... Aż mi wstyd bo ze mnie gospodyni okropaśnie marna ;) no Pika chce mi pożyczyć Sabe musze się jej przypomnieć :loveu: Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dbsst napisał(a):1 tak teraz pokonałam droge do Rybnika JA leniwa czyli przez kolejne dwa lata mnie nei ma ;) a tak serio to niech mi się ciutke przeluźni bo chciałam wpaśc z Pika na dogowisko ale to dopiero w lipcu :cool1: najwczesniej Jakie dogowisko,? Ja chyba o czymś nie wiem ,(jak zwykle ostatnimi czasy:lol:) Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no to więcejnie wstawie bo się zamulił komp Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 aaaaaaaaaaaaa rewelacyjne foty Orange'a :loveu::loveu::loveu: :klacz: CUDO!!!! a takiego doopka to współczuję w okolicy :angryy::angryy: Quote
Maga100 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']moja ekstaza mineła 1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów ***** 2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego dołek na maxa nienawidze tego :angryy: a ty się jeszcze zastanwiasz czy chcesz się na zadupie wyprowadzić :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Z tego co wiem to dogowisko jest w Morsku a to ode mnie pół godziny drogi :grins: Quote
Recommended Posts