Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Agga']
dbsst jak byłam u ALicji po powrocie pisałam to samo.
Baby sie bawiły bez Agusi? :diabloti: :mad:

Agga to, że Ala jest bowską gospodynią to już internetowo gadulcowo wiedziałam mnie zaskoczyła Klockowa :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']i seria śpioch

sliczny ten szybki spioch....:diabloti:

[quote name='Pysia']

Szpilko coś szybsza od piłki - sto lat !!!!!!!!

ja tez sie dołaczam z zyczeniami STO LAT.....

[quote name='dbsst']Agga to, że Ala jest bowską gospodynią to już internetowo gadulcowo wiedziałam mnie zaskoczyła Klockowa :cool1:

przeczytałam zwierzenia z podrózy i jestem w szoku...jak Ty duzo mowisz.....o rany......:crazyeye: :crazyeye:
ale musiało byc gitesowo skoro tak cudnie napisalas i sie mocno usmialam z tekstow.....tych co rozumiałam...tych co nie zrozumialam - trudno moja strata....:lol: :lol:

Posted

moja ekstaza mineła

1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów *****

2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego

dołek na maxa nienawidze tego :angryy:

Posted

dbsst napisał(a):
moja ekstaza mineła

1 pan od Megi wszedł w towarzystwo puścił mege i...........sami się domyslcie pyskówka i starcie psów *****

2 menel powiedział ze zabije mi psa a ja jestem ***** ...........ja mu ze nie jego ***** wiec dlatego pije i ze zabije oddechem kazdego

pierwsze gwiazdki koorwa
drugie i trzecie tez koorwa

nie po to przeklinam zeby mi gwiazdkowac koorwa

Posted

[quote name='dbsst']Agga to, że Ala jest bowską gospodynią to już internetowo gadulcowo wiedziałam mnie zaskoczyła Klockowa :cool1:

Że Klockowa ma fantazje i dusze artysty to nikt mi mówić nie musiał ale żeby z tego dospodyni wyszła :crazyeye:
Padam ....

[quote name='dbsst']moja ekstaza mineła

Spokojnie kobieto bo na tym świecie są ludzie i parapety i nic to nie zmieni:shake: Szkoda nerwów i pyskówek ;) Weź uśmiech na twarz i olej dziada bo on ma tą satysfakcje że Ci zepsuł reszte dnia...Nie daj się :cool3: Głowa do góry ;)

Posted

dbsst napisał(a):
moja ekstaza mineła

a nie możesz zgłosić tego palanta na policje ? :razz:

foty Ozzulcowe rewela :loveu:

Posted

Dominisiu - miałaś extra wyjazd :razz: super sie czyta :evil_lol:

:ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: słów mi brak - przewspaniała fota :loveu::loveu::loveu:

Posted

PtYSIU tylko mnie wnerwia ze ja grzecznie do pana czy może nie puszczac psa a on puszcza i mowi ze sie POLUBIĄ jak juz dwa razy miały starcie i Szpila jako ta starsza odwoływalna dostała podwójny wpieprz. Co wiecej on ma znacznie większą suke i się boje o Szpile i tyle omijam kolesia nie chodze do parku do innych psów znalazłam sobie towarzystwo banitów megowych a do niego nie dociara bo on ma 70 lat a co mnie to obchodzi

teraz mówie serio kto ma wiatrówkę co gorsza suka warczy i szczerzy kły na mniepo tym jak dostała mało dogoprzyjacielski wpirdool odemnie więc boję się tez ze mnie ugryzie a wtedy moj goopol pójdzie jak zły i nie dlatego ze jest odwazna jest psem obronnym i jest dokonała tylko dlatego ze nie boji sie megi i ma z nia do załatwienia :angryy:

Posted

[quote name='dbsst']no i muskulatura powiem tak ja i Szpilka nabawiłyśmy się kompleksów Ozzy ma przepiękną budowe
Mnie też zachwicia budowa Ozzulca, fotki tego nie oddają :loveu:

Ach, ten języczek :loveu: :evil_lol:

Debe, wdech wydech :glaszcze:

Posted

dołek na maxa nienawidze tego :angryy:[FONT=Arial]:shake:o masz ....tak zaraz na powitanie ....qrwa......też se zaklnę szpetnie ...ale po polskiemu:diabloti:[/FONT]

[quote name='Pysia']Że Klockowa ma fantazje i dusze artysty to nikt mi mówić nie musiał ale żeby z tego dospodyni wyszła :crazyeye:
Padam ....

Spokojnie kobieto bo na tym świecie są ludzie i parapety i nic to nie zmieni:shake: Szkoda nerwów i pyskówek ;) Weź uśmiech na twarz i olej dziada bo on ma tą satysfakcje że Ci zepsuł reszte dnia...Nie daj się :cool3: Głowa do góry ;)[FONT=Arial]:pmówiłam Ci Pysiaczku ,że Magdę trzeba poznać ...kto nie poznał Jego strata:eviltong:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Dominisiu.......twój RR Ozzy tęskni......
Foty są najcudowniejsze :loveu::loveu::loveu:na świecie ...a Orange wyszedł zaje2biście:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']a nie możesz zgłosić tego palanta na policje ?

foty Ozzulcowe rewela

no chyba nie mam wyjścia i musze to zrobić bo z facetem nie idzie się dogadać...........

bo model rewela :loveu:

[quote name='jo-jo']Cudne

DeBe poproszę jeszcze fotek, stęskniłam się za fotkami Twego autorstwa

hehehhe zwariowała Jojkowa zwariowała ;)

[quote name='Gosiek']Dominisiu - miałaś extra wyjazd super sie czyta

słów mi brak - przewspaniała fota :loveu:

wyjazd pierwsza klasa ;)

a to drugi model jak malina tylko strasznie szybki :roll: :diabloti:

[quote name='paula_z']Mnie też zachwicia budowa Ozzulca, fotki tego nie oddają :loveu:

Ach, ten języczek :loveu: :evil_lol:

Debe, wdech wydech :glaszcze:

o Paula widziała suke i jak sie zachowuje na nasz widok więc wie czemu to budzi mój gniew :mad:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:o masz ....tak zaraz na powitanie ....qrwa......też se zaklnę szpetnie ...ale po polskiemu:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:pmówiłam Ci Pysiaczku ,że Magdę trzeba poznać ...kto nie poznał Jego strata:eviltong:[/FONT]

dzięki za wspólne przeklnięcie ;)
Ozzul będzie ale później ;)

a to dla Ali ;)

tipsy :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hehehhe zwariowała Jojkowa zwariowała ;)

Spokojnie, jeszcze nie :lol:
Myśle że wkońcu trzeba się umówić na ten od dawien odkłądany spacer :razz:

[quote name='dbsst']

TO coś dla nas :lol:

Posted

[quote name='dbsst']PtYSIU tylko mnie wnerwia ze ja grzecznie do pana czy może nie puszczac psa a on puszcza i mowi ze sie POLUBIĄ jak juz dwa razy miały starcie i Szpila jako ta starsza odwoływalna dostała podwójny wpieprz. Co wiecej on ma znacznie większą suke i się boje o Szpile i tyle omijam kolesia nie chodze do parku do innych psów znalazłam sobie towarzystwo banitów megowych a do niego nie dociara bo on ma 70 lat a co mnie to obchodzi

teraz mówie serio kto ma wiatrówkę co gorsza suka warczy i szczerzy kły na mniepo tym jak dostała mało dogoprzyjacielski wpirdool odemnie więc boję się tez ze mnie ugryzie a wtedy moj goopol pójdzie jak zły i nie dlatego ze jest odwazna jest psem obronnym i jest dokonała tylko dlatego ze nie boji sie megi i ma z nia do załatwienia :angryy:
Był sobie taki pan na osiedlu z dwoma ASTami ....Suką i jej synem....Chodził z nimi wieczorami bez smyczy a one rzucały się na wsio...Na ludzi też warczały. Niby je potrafił odwołać ale bawiło go jak ludzie się bali i odwoływał jak już były tuż tuz...Ciągle umierałam o Zmoreczke....Aż pewnego dnia wyszłam z Szelmą i Zmorką ;) I krzyknęłam do pana ze ta druga jest agresywna i za cholery jej nie utrzymam :diabloti: A kto widział Szelme ten wie że jej wielkość i wygląd jest...hmmmmmm ;) Że pan jak większość ludzi nie potrafił odróżnić Szelmy od Zmorki jak były osobno to od tamtej pory łapach pieski na smycze i ...omijał nas z daleka :diabloti: Może pozycz jakiegoś większego boksia ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:o masz ....tak zaraz na powitanie ....qrwa......też se zaklnę szpetnie ...ale po polskiemu:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:pmówiłam Ci Pysiaczku ,że Magdę trzeba poznać ...kto nie poznał Jego strata:eviltong:[/FONT]
Mówiłaś.... Aż mi wstyd bo ze mnie gospodyni okropaśnie marna ;)

Posted

[quote name='Pysia']

Mówiłaś.... Aż mi wstyd bo ze mnie gospodyni okropaśnie marna ;)[FONT=Arial]:mad:a w doopalona Pysiulko chcesz:diabloti:

:loveu::loveu::loveu:ooo moje yorczkowe tipsiki....mniodzio:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Dominisiu.......twój RR Ozzy tęskni......[/FONT]
[FONT=Arial]Foty są najcudowniejsze :loveu::loveu::loveu:na świecie ...a Orange wyszedł zaje2biście:loveu:[/FONT]

nastepnym razem zadekuje na kempingu i wezme Szpile bo dziwnie się czuje w domu :p czegos mi braknie :-(

[quote name='jo-jo']Spokojnie, jeszcze nie :lol:
Myśle że wkońcu trzeba się umówić na ten od dawien odkłądany spacer :razz:

TO coś dla nas :lol:

1 tak teraz pokonałam droge do Rybnika JA leniwa czyli przez kolejne dwa lata mnie nei ma ;) a tak serio to niech mi się ciutke przeluźni bo chciałam wpaśc z Pika na dogowisko ale to dopiero w lipcu :cool1: najwczesniej

tipsy jak najbardziej z Orangowej skórki ;)

[quote name='Pysia']Był sobie taki pan na osiedlu z dwoma ASTami ....Suką i jej synem....Chodził z nimi wieczorami bez smyczy a one rzucały się na wsio...Na ludzi też warczały. Niby je potrafił odwołać ale bawiło go jak ludzie się bali i odwoływał jak już były tuż tuz...Ciągle umierałam o Zmoreczke....Aż pewnego dnia wyszłam z Szelmą i Zmorką ;) I krzyknęłam do pana ze ta druga jest agresywna i za cholery jej nie utrzymam :diabloti: A kto widział Szelme ten wie że jej wielkość i wygląd jest...hmmmmmm ;) Że pan jak większość ludzi nie potrafił odróżnić Szelmy od Zmorki jak były osobno to od tamtej pory łapach pieski na smycze i ...omijał nas z daleka :diabloti: Może pozycz jakiegoś większego boksia ;)

Mówiłaś.... Aż mi wstyd bo ze mnie gospodyni okropaśnie marna ;)

no Pika chce mi pożyczyć Sabe musze się jej przypomnieć :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
1 tak teraz pokonałam droge do Rybnika JA leniwa czyli przez kolejne dwa lata mnie nei ma ;) a tak serio to niech mi się ciutke przeluźni bo chciałam wpaśc z Pika na dogowisko ale to dopiero w lipcu :cool1: najwczesniej

Jakie dogowisko,? Ja chyba o czymś nie wiem ,(jak zwykle ostatnimi czasy:lol:)

Posted

a ty się jeszcze zastanwiasz czy chcesz się na zadupie wyprowadzić :evil_lol: :evil_lol: